The ​Bite Before Christmas (The Night Huntress World) 50 csillagozás

Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

In Lynsay Sands' „The Gift,” Katricia Argeneau knows grey-eyed cop Teddy Brunswick is her life mate. She just needs to convince him they belong together, and being snowbound in a secluded cabin will make this a Christmas neither will forget.

It's „Home for the Holidays” in Jeaniene Frost's Night Huntress series. Cat and Bones may long to wrap presents and set up a tree, but this Christmas, an evil vampire and long-buried family secrets will threaten to take a bite out of their holiday cheer.

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
William Morrow, New York, 2011
368 oldal · ISBN: 9780062101310 · ASIN: B005DIB72E
>!
HarperAudio, New York, 2011
>!
William Morrow, New York, 2011
226 oldal

Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

ƨɔɴом P>!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

Nagyon nagyon nagyon elvetemult modon elolvastam Lynsay Sands novellajat is, de bar ne tettem volna!

The Gift
Az alapszituacio adott, a lany halhatatlan -vampir-, a ferfi halando. Ahogyan megpillantja a ferfit azonnal tudja, hogy o lesz elete nagyon nagy O-je. Ezzel meg nem is lenne baj, de mondtam mar hogy borzaszto, es azt hogy szornyu?! Oh igen…
Na de bovebben errol a csodarol: Adva van nekunk Teddy baratunk, aki folott eljart a kor es a hatvanas eveit „elvezi” csendes kis maganyaban. Aztan elerkezik a karacsony, mikor is az unoka koru Katricia besetal az eletebe, es ott is marad nagy nagy nagy szerelemkent, es ezzel oreg kis baratunk megkapja elete legjobb karacsonyi ajandekat – hah!
Alapjaraton semmi bajom a korkulonbseggel, mert hat na, mindenki maga valasztja meg, hogy kivel akar boldog lenni, es ha neki az jo, hogy ha cirka 30 ev van kozottuk, akkor legyen. Itt mondjuk kulon kis pikanssag volt a tortenet melle, hogy vampirokrol beszelunk, tehat a kor, mint olyan nem lehet evidens. Ennek ellenere is Katricia egy baromi idegesito hebrencs karakter, aki semmilyen formaban sem passzol Teddy melle, de meg csak a tortenetbe sem. Eme kis csodat tomeny 1 csillaggal jutalmazom.

Home for the Holidays Imadom, imadom Cat es Bones vilagat! Es Ian… apam ez a csavo! Nincsenek szavaim arra, hogy mennyire varom az O tortenetet es mennyire szeretnem, ha spoiler boldog lenne. Orulok, hogy olvashattam ezt a kis szosszenetet, nalam 5 csillagot ert.

Osszesegeben a kotet atlagolva, sajnos meg a Cat es Bones sztori sem volt eleg ahhoz, hogy 3 csillagnal tobbre ertekeljem.

1 hozzászólás
Zsuzana P>!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

Mivel nem volt megszámozva ezért tévesen úgy gondoltam, hogy mindegy mikor olvasom el. Aki most kezdene neki az mindenképp olvassa el Mencheres részét elötte. Egy elég nagy dolgot elárul róla. Másfelöl ez szinte csak Cat és Bones része így simán be lehetett volna tenni abba a sorozatba is. Egész jó volt amúgy, a végét viszont sajnáltam kicsit.

Nusejka_Sentellion>!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

Csak a Cat&Bones részt olvastam!

Nagyon tetszett :) Rühellem a novellákat, a korábbiakat is csak azért olvastam el, hogy az is meglegyen, de ennek végre volt valami értelme is :) Nagyon izgalmas volt, alig bírtam letenni éjszakára, akkor is csak azért, hogy másnap befalhassam a végét. Vicces, hogy hiába tudom, hogy ááá, biztosan minden megoldódik a végére, halálra izgultam magam, hogy miiii? Te jó ég, most akkor mi lesz? Hogyan oldják ezt meg? És bár Ian eddig nem volt a szívem csücske, most őt is sikerült igazán megkedvelnem :) Alig várom az új részt, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mivel tud még Frost előállni, kivel-mivel nem harcoltak még? :D

7 hozzászólás
DarknessAngel >!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

A Cat és Bones páros megunhatatlan. Ez a novalla is valami isteni :)
Bár volt egy csomó érdekes csavar a történetben, nem is kicsik, egyszerűen imádtam. Jelen volt az egész megszokott vámpírcsapat, kivéve Vladot, akit hiányoltam, de helyette jó sok rész jutott Iannek… juhé :D
Kedvem támadt újraolvasni az egész sorozatot.

Tufuka>!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

Csak a Home for the Holidays-t olvastam:

Bár ez egy rövidebb történet, de nagyon jól fel volt építve és minden megvolt benne, ami a regényekben szokott lenni.
Nem nagyon voltam eddig oda a démonos szálért amit Frost behozott, de ebben a könyvben ez megváltozott. Bár nem volt minden ismeretlen a First Drop of Crimson miatt, de mégis megtudtunk pár új dolgot.
Aminek külön örültem, hogy mindenki feltűnt egy kicsit, és, hogy Ian nagyon sokat szerepelt. Bár időnként megfojtanám, de mégis imádom. Én nagyon támogatnám egy saját könyv megírását. Tudom, hogy Frost ígérte is, meg nem is, de nekem KELL! :D
Cat és Bones továbbra is az egyik kedvenc párosom, egyszerűen nem lehet őket nem szeretni.
A könyv végi meglepetés pedig nagyon szuper volt. Ez megint egy olyan húzás volt az írónő részéről, amiért ő az egyik kedvenc alkotóm.

vendy000>!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

Ez igazi Cat és Bones sztori volt, az előző után picut megijedtem, hogy ez milyen lesz, de ez szerencsére hozta a jól megszokott formát. Bár igazándiból egy panaszom lenne: olvastam volna még :D Tetszett a régi rokon szál, bár kár, hogy így alakult. Örültem volna egy újabb szereplőnek, de a végét megmosolyogtam. Szegény Cat biztos nem örült :D

eSsZ P>!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

igen igen igen :P :D ian -ből méégméég mééég.. :D egy szemét rohadék nagyképű sexmániás ..ékszerrel a családfájában … +tetkó.. és én imádom .. mint már említettem, sok-sok száz oldalt akarok ian-ről olvasni… hatalmas kedvencemmé nőtte ki magát.. :)
ja amúgy a történet izgi, végig szurkoltam nekik
ui.: cat,bones és ian storyt olvastam :)

Reika>!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

Hirtelen kedvem támadt egy kicsi Cat és Bones-hoz, így elővettem ezt a kis novellát. Ugyan olyan jó, mint a sorozat többi része, és mi ki nem derül. :D Reméltem, hogy egy picit ünnepi hangulatba is ringat, de ilyen ünnepet azért nem szeretnék. Jobb, ha a magam ura vagyok. :D

rebeka_kovács>!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

Cat és Bones novella. csak ez :
a novellák nem az igaziak sosem, de ez nagyon jó volt :D
izgalmas, az ötlet is és minden :) itt egy olyan eset áll fent, hogy Cat menti meg Bones-t. éés számomra a főfő Iaan :D ha eddig csak szerettem, most imádom!! neki is megvan a maga fekete humora ;)

Paulina_Sándorné P>!
Lynsay Sands – Jeaniene Frost: The Bite Before Christmas

Csak Cat és Bones rövid történetét olvastam el a könyvből. Tetszett, bár néha lehet, hogy jobb volna egy olyan rövid részt olvasni, ahol nem történik semmi és minden rendben van velük. :-) Tetszett Bones ereje, ahogy megpróbált ellenállni a démonnak. Denise és spoiler? Erre kíváncsi leszek. Ian most szimpatikusabb volt, mint eddig bármikor. Catnek továbbra is imádom a stílusát.


A sorozat következő kötete

The Night Huntress World sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cynthia Eden: A Vampire's Christmas Carol
Stephani Hecht: A Cherished Christmas
Melissa Landers: Until Midnight
Lynn Hagen: Christmas at the Lakelands'
Erin McCarthy: Abby's Christmas Spirit
Mary Calmes: Cherish Your Name
Kelley Armstrong: Hidden
Indra Vaughn: The Winter Spirit