Jobbnál ​jobb hagymaételek 0 csillagozás

Lurz Gerda: Jobbnál jobb hagymaételek

Hagymaleves cipóban, parázson sült újhagyma, zöldpaprika fokhagymás juhtúróval töltve, lilahagymás lepény, póréhagyma szójacsírával kínai módra… csak néhány ajánlat remek hagymaételeink közül. Hiszen a hagyma nem csak kiváló magyaros ételeink elmaradhatatlan ízesítője, de magában is kitűnő, fenséges fogásokat alkothatunk belőle. A könnyfakasztó hagyma dicséretének több oldalt is szentelhetnénk, de inkább beszéljenek róla a remek receptek. S még annyit: aki egyszer megkóstolja Tamás bácsi hagymatortáját, örökre a hagyma elkötelezett hívévé válik.

>!
Galanthus, Kistarcsa, 2000
80 oldal · ISBN: 963039670X

Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!
Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés