Ételkészítési ​ismeretek 3 csillagozás

Lukács István – Oriskó Ferenc – Sándor Dénes – Zsolnay Gábor: Ételkészítési ismeretek Lukács István – Oriskó Ferenc – Sándor Dénes – Zsolnay Gábor: Ételkészítési ismeretek Lukács István – Oriskó Ferenc – Sándor Dénes – Zsolnay Gábor: Ételkészítési ismeretek Lukács István – Oriskó Ferenc – Sándor Dénes – Zsolnay Gábor: Ételkészítési ismeretek

A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most CD melléklettel.

>!
Műszaki, Piliscsév, 2021
552 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633370667
>!
Műszaki, Piliscsév, 2017
474 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633370667
>!
Műszaki, Budapest, 2014
474 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633370667

3 további kiadás


Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Papusz>!
Lukács István – Oriskó Ferenc – Sándor Dénes – Zsolnay Gábor: Ételkészítési ismeretek

Egyszer talán majd elolvasom kevésbé rohanva, kevésbé felületesen, mostanában viszont biztos nem. Amúgy is kiütést kaptama stílusától, különösen, amikor vicceskedni próbált. Ami ennél.komolyabb hiba, hogy hiányzik belőle pár viszonylag fontos recept, a CD meg inkább nem működik, mint igen.

5 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Mautner Zsófia: Főzőiskola – Középfok
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!
Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve