A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most CD melléklettel.
Ételkészítési ismeretek 3 csillagozás
Most olvassa 1
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 5
Kiemelt értékelések
Papusz>!
5 hozzászólás
Egyszer talán majd elolvasom kevésbé rohanva, kevésbé felületesen, mostanában viszont biztos nem. Amúgy is kiütést kaptama stílusától, különösen, amikor vicceskedni próbált. Ami ennél.komolyabb hiba, hogy hiányzik belőle pár viszonylag fontos recept, a CD meg inkább nem működik, mint igen.
Hasonló könyvek címkék alapján
- Mautner Zsófia: Főzőiskola – Középfok ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 96% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve 98% ·
Összehasonlítás