Christy (Mögötted!) 10 csillagozás

Ludányi Bettina: Christy

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Mit tehet egy fiatal lány, ha rájön, hogy veszélyben az élete?

Christy elszökik otthonról, mert veszélybe kerül a biztonsága. Egy régi barátja javaslatára beköltözik egy menedékházba a város szélén, ahol olyan emberek laknak, akik menekülnek valami elől. Christy gyorsan beilleszkedik, még egy legjobb barátra is szert tesz Kathy személyében.

Kathy nem sokáig marad a menedékházban, hamarosan új otthon után néz. Christy sajnálja távozását, neki azonban nincs választása: maradni kényszerül. Ám idővel kiderül, hogy Kathy egyáltalán nem úgy hagyta el a menedékházat, ahogy Christy eddig gondolta. Már abban sem biztos, hogy a legjobb barátnője életben van…

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
26 oldal · ISBN: 9789635700011
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
26 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635700004

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 8

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Anita_Simon>!
Ludányi Bettina: Christy

Jó kis novella Christy múltjával, jelenével , gondolataival. Már itt is megjelent a gondolkodásmódjában, hogy sokkal érettebb, mint a korabeli 18 évesek.
Kathy, most megint elszomorodtam, ahogy a sorokat olvastam❤

Vien P>!
Ludányi Bettina: Christy

Azon szerencsések egyike voltam, akik előolvashatták a Mögötted!et, de így is nagyon vártam, hogy a kezembe foghassam tervezem újraolvasni is, főleg mikor megláttam, hogy novella is lesz hozzá.

Christy a történet egy olyan mellékszereplője, mégis kulcskaraktere volt, akit nagyon megszerettem. Ez a novella elmélyíti a kapcsolatát Kathyvel, megismerjük, hogyan került a farmra és milyen érzések mentek benne végig… igazából a könyv előtt és után is olvasható szerintem, de talán jobban felkelti az érdeklődést, ha előtte ismerik meg az olvasók. Ez a pár oldal is sokat adott, a borítót pedig imádom, annyira illik az egészhez!♡

Monika_Kiss_2>!
Ludányi Bettina: Christy

Szuper kis novella. Én személy szerint kedvelem Christy karakterét. Ez a novella bemutatja hogyan került a farmra. Hogyan lett a barátnője Kathy… Lehet hogy izgalmasabb ha a könyv előtt olvassátok el….


Hasonló könyvek címkék alapján

R. Kelényi Angelika: Doria
Marilyn Miller: Túl a maffián
Anne L. Green: A tűzzel játszol
Ella Steel: Hajsza
Fekete István: Őszi vásár
Anne L. Green: Elvesztett jövő
Böszörményi Gyula: Kucó és más életszilánkok
Schäffer Erzsébet: Hol vagy?
Sienna Cole: Az álmok útján
B. E. Belle: Hazugok – Kísért a múlt