A ​fantom (Nyomodban 1,5) 31 csillagozás

Ludányi Bettina: A fantom

„Fantomnak születtél és az is maradsz…"Oliver Walsh, az austini bűnszervezet egyik vezető tagja egy piszkos átadásra készül. A Fantomok kirabolták a 6. utcai Wally Workman Galériát, elloptak egy tucat festményt, amelyet Európába fognak szállítani.Kezdetben úgy tűnik, hogy minden simán megy, de aztán hirtelen rosszra fordulnak a dolgok és megjelenik a rendőrség.Vajon hogyan kezeli Oliver a helyzetet? Milyen felelősség hárul egy vezető bűnözőre? Mi mindent kell megtennie egy Fantomnak a bandáért?Ludányi Bettina A Fantom című novellája A nyomodban regényhez készült.

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
20 oldal · ISBN: 9786156013309
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
20 oldal · ISBN: 9786156013316
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
20 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013309

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Ludányi Bettina: A fantom

Oliver nagyon szívem csücske karakter ezért nagyon jó volt erre a pár oldalra is visszatérni hozzá. ♥

1 hozzászólás
sarahangel P>!
Ludányi Bettina: A fantom

A történet a Nyomodban közvetlen előzményét mutatja be Oliver szemszögéből nézve. Megtudhatjuk azt is, mi volt az ő első benyomása Daisy-ről. Annyira örülnék, ha kapnánk egy novellát arról is, hogy mi történt párosunkkal a későbbiekben, szerettem őket együtt. spoiler

A borító pedig annyira különleges, nagyon tetszik. *-*

Ács_Milán>!
Ludányi Bettina: A fantom

Nem olvastam még az írónőtől, de ez a novella elnyerte a tetszésemet.
Ahhoz képest, hogy mennyire rövid volt, annál tartalmasabbnak éreztem.
Az írónő tökéletes munkát végzett, mert még nekem, aki nem ismeri Oliver történetét, teljesen érthető és izgalmas volt. Szívesen olvastam volna még tovább.
Ez a kis novella arra mindenképpen jó volt, hogy felkeltse az érdeklődésem Oliver története iránt, így már hozzá is adtam a várólistámhoz.

Réka0128 P>!
Ludányi Bettina: A fantom

Nagyon érdekes volt ez a rövid kis szösszenet Oliver szemszögéből. :) Jó volt, hogy kicsit többet megtudtuk a Fantomokról.

meteoritastar>!
Ludányi Bettina: A fantom

Ez a kis szösszenet tetszett. Örülök, hogy picike betekintést nyerhettem a Fantomok életébe. Jó volt átélni azt a bizonyos letartoztatást.
Lehetett volna hosszabb is. Így én a főkönyv mögé raktam volna, mint meglepi extra,nem így füzetbe.

doriis_and_herbooks>!
Ludányi Bettina: A fantom

Ez igazából a Nyomodban előzmény novellája, Oliver szemszögéből. Jó volt egy kicsit visszatérni a könyv világába. Daisy mindig is az egyik legerősebb női karakter lesz számomra. Érdekes volt, hogy Oliver, hogy élte meg az első találkozásukat. Hát okoz majd némi fejtörtést neki a lány, azt biztosra mondhatom. ;)

Karinaa7 P>!
Ludányi Bettina: A fantom

A könyv elolvasása előtt kellett volna olvasnom ezt a novellát, de így is nagyon tetszett. Jó volt megtudni, mi is volt az előzménye a könyvnek Oliver szemszögéből.

Rebbencs>!
Ludányi Bettina: A fantom

Tetszett nekem is ez a novella, mert nagyon kedveltem Oliver karakterét a könyvben és így jó volt kicsit belesni a gondolatai közé még azelőtt, hogy elkezdődött volna a Nyomodban cselekménye. Jó volt ezt a pár oldalt átélni, meglátni, hogy milyen is Oliver és hogyan került oda, ahová a történet elején került. Meg is jött a kedvem a könyv újra olvasásához, lehet még ebben az évben sort kerítek rá :)

Pandaland P>!
Ludányi Bettina: A fantom

Jó volt újra elveszni ebben a történetben. Egy dolgot sajnálok, hogy nem lett hosszabb ez a novella, mondjuk könyv hosszúságú. :D Remélem egyszer még olvashatok róluk! ♥

Nora42>!
Ludányi Bettina: A fantom

Nagyon jó volt olvasni ezt a kis szösszenetet, és most Oliver szemszögéből, amikor találkoznak. Pici betekintést kapunk Oliver és Olívia életébe. Jó volt picit találkozni velük kicsit.


Népszerű idézetek

Pandaland P>!

„Fantomnak születtél, és akármit teszek, az is maradsz” – vágta a fejemhez az én drága testvérem, és minden egyes szava igaz. Egy munka csak akkor tekinthető hivatásnak, ha arra születünk. Van, akinek a tánc van a vérében, míg másnak a nyomozás, nos, úgy tűnik nekem a bűnözés.

11. oldal

Pandaland P>!

Úgy tűnik, Oliviával elszóltuk magunkat: falra festettük az ördögöt, ő pedig leszállt közénk bosszút állni.

14. oldal

Pandaland P>!

Daisy, mint a virág. A százszorszép.

19. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Elvesztett jövő
Baráth Viktória: A főnök nagy napja
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Anne L. Green: Moszkvai csábító
Borsa Brown: A maffia gyermekei
Megyeri Judit: Rózsakő – Kezdetek
Ruby Saw: Gázt neki, Család!
R. Kelényi Angelika: A porfészek
Gabriel Wolf: A sötétség mondja…
Ruby Saw: A pillangó öröksége