Színleld, ​hogy az enyém vagy 239 csillagozás

Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Csak ​meg akartalak védeni….
Luke Garrison a szülővárosa hőse, a Nemzeti Gárda tagja, készen áll egy új bevetésre. Erős, kedves és szexi, barátnője nincs, és nem akarja, hogy legyen. Ám amikor az őrjítően gyönyörű Harper bebotladozik az életébe, rájön, hogy a lány a legjobb szemfényvesztés. Kamubarátnő, hogy leszálljon róla a családja, amíg egy újabb küldetés teljesít.
De mi van, ha a lány ajkának egyetlen harapása bűnös helyekre repíti a gondolatait? Tud uralkodni magán? Vagy mégsem?

Harper – ismét – azon volt, hogy új életet kezdjen. De van valami Luke-ban, ami arra készteti, hogy meg akarjon állapodni ebben a kisvárosban, és otthont varázsoljon a férfi házából. Amikor Luke karja acélként öleli, végre megtudja, milyen érzés biztonságban lenni. Védelem alatt.
Egyetlen éjszakai alvás ugyanabban az ágyban, valami sokkal többé válik… és Luke hamarosan nem tuja kitörölni agyából Harper hatalmas, zöld szemét, és képtelen levenni a kezét dús idomairól. Sosem… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Művelt Nép, Budapest, 2019
542 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155905322 · Fordította: Debreczeni Kinga
>!
Művelt Nép, Budapest, 2019
500 oldal · ISBN: 9786155905339 · Fordította: Debreczeni Kinga

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Harper


Kedvencelte 41

Most olvassa 14

Várólistára tette 154

Kívánságlistára tette 154

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Mi tagadás ez egy kegyetlenül jó könyv volt. Annyira beszippantott már a legelejétől, hogy elsőnek fel se tűnt, hogy mennyire hosszú. Imádtam és a végére úgy éreztem ennyi nem elég belőle. Így szokott ez lenni a jó könyvekkel. Kell egy saját példány, nincs mese.
Annyi nagyszerű karakterről olvashattam. Harper nagyon vagány „csaj”. Szeretem a hasonló erős női karaktereket. Luke meg annyira illett ebbe a történetbe. Igaz néhányszor jól fenékbe billentettem volna, de őt se lehet nem szeretni. Abszolút jó párost alkottak a könyvben. Csak úgy mint mindenki más: Ty és Sophie, Aldo és Gloria, Frank és Joni, Clair és Charles. Mindenkinek annyira tudtam örülni. Igazából voltak még más szimpatikus karakterek is benne. De már így is jó párat felsoroltam.
Igazából nem volt tervbe egy ideig nálam a könyv, véletlenül került elém, de egyáltalán nem bánom. Igazi élmény volt olvasni. Valamiért nekem hajaz SEP történeteihez. Remélem olvashatok még Lucy Score sztorijaiból.

3 hozzászólás
klara_matravolgyi>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Uramisten, mekkora csalódás volt ez a könyv… Kezd már elegem lenni a traumatizált, tragikus múltú szereplők egymásra találásából. Harper életfelfogása legalább dícséretes volt, de mondja már meg valaki, miért van ott mindig egy spoiler?
Nekem ez túl hosszú volt, túl unalmas, tele volt semmilyen részekkel. A stílus ezt kompenzálhatta volna, de nem tette.

Ella19>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Ez a könyv kegyetlenül jó volt. A történet nagyon jól fel volt építve. Teljesen magával ragadt, nem is vettem észre, hogy ez a könyv ennyire hosszú, teljesen elvesztettem az időérzékemet miatta, annyira lekötött. A szereplők is csodálatosak voltak. Harper egy vagány csaj, aki nagyon kedves és pozitív személyiség. Luke pedig egy nagyon szexi pasi, aki már eddigi élete során sokat szenvedett. Mind a kettőjüket nagyon megszerettem.
A történet tele van érzelemmel, egy kész érzelmi hullámvasút. Voltak olyan részek ahol nevettem és olyan is ahol sírtam. Hol boldogság volt, hol pedig szomorúság.
Mindenkinek ajánlom! :)

2 hozzászólás
Trice29 P>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Rettentően összetett ez a könyv. Nagyon sok problémát, érzést próbált feldolgozni ebben a könyvben, ami szerintem több történetre is elég lett volna.
Ugyanakkor élveztem az olvasást. Voltak részek, ahol hangosan kuncogtam. Máskor majdnem pityeregtem. Szóval lelkileg is rendesen megmozgatott. Talán a kémia az ami a legkevésbé hatott rám. Nem tökéletes ez a könyv, de annyi munka és ötlet van benne, amit mindenképpen díjazni akartam.

Delora>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Nem, nem nem és nem. spoiler Az nincs „lezárva” nekem. Ami fura, hogy itt a végéig nem is zavart annyira. Valahogy könnyen túltettem magam. Egészen addig amíg az a szarházi Luke meg nem szólalt, hogy spoiler Innentől kezdve elvette a kedvem a könyv. Gyűlöltem és be akartam fejezni minél előbb. Eddig a pillanatig boldog voltam, hogy előre megrendeltem a könyvet. Most már nem vagyok benne biztos. Még mindig letargikus állapotban vagyok. Pedig ez egy annyira kedvenc könyv lehetett volna Harper életfelfogása miatt. Annyira jó volt olvasni a lelkesedését, a család utáni vágyáról, ahogy otthon talált és mindenkivel megtalálta a hangot, az önfeláldozásáról. Ez a nő egy csoda. Hölgyeim, csak tanulhatunk tőle.
Két ember aki a napnak él, az egyik azért mert minden nap egy csoda és minden elmúlik és ha úgy állunk a naphoz minden felemelő és szép. A másik pedig a fájdalmi miatt napról napra él. Mindig a következőnek. Két ilyen ember szerelméről olvashatunk a könyvben.
Végül, Harper miatt biztos fogom még olvasni és amiatt mert én nem szeretem az exes részt nem jelenti azt, hogy ez nem jó könyv.

10 hozzászólás
turanett P>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Ez egy bitang jó könyv volt. Csak olvastam és olvastam, nem tudtam lerakni.
Fantasztikus embereket ismerhettem meg.
Legelőször is Harper. Erős jellem, kiáll másokért és persze magáért is. Igazi vagány csaj. Bár ő és a katasztrófa párban járnak, pedig nem egy szerencsétlen leányzó. Egy véletlen folytán köt ki a kisvárosba és máris bajba keveredik. Így ismerkedik meg Lukeal, és a kisváros teljes kompániával. Ott van Gloria és Aldo, Sophie és Ty és a gyerekek. Nagyszerű közösség az övék.Természetesen a pletyka sem maradhat el :)
Hamar mindenki a szívébe zárja, kivéve morgós Franket, ő sok borsot tör az orra alá.Remek embereket ismerhetünk meg,
Luke megkéri Harpert, hogy míg a srác nem megy vissza Afganisztánba, addig játssza el, hogy a barátnője. Így végre a szülei is leszállnak róla. Már az első percektől izzik közöttük a kémia, ezt még a vak is látja. Persze Luke próbál ellen állni a kísértésnek, de elbukik. Utána is sokszor eltaszítja a lányt. Végül kiderül, hogy mind ketten súlyos málhát cipelnek. Harper mindent elkövet, hogy túl jussanak ezen. Olyan hamar vége lett, tudtam volna még olvasni :)

Christine_Anne_Colman I>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Maga a történet tetszett, viszont sok időmbe telt, mire elolvastam.
A szereplők szerethetőek voltak, voltak pillanatok amik mosolyt csaltak az arcomra, viszont voltak a könyvben elütések, amik egy-egy helyen kizökkentettek. Volt még az elején az a többször leírt “grüberli” szó is, amitől a szememet forgattam, mert bár rájöttem a kontextusból, hogy gödröcskét jelent, idegesített. A mai modern világban eddig nem hallottam ezt a szót, és emiatt nem tartottam ide valónak. A másik dolog pedig az, hogy Luke Harpert a “drága” becézéssel illeti, amit személytelennek tartok. Lehetett volna esetleg drágám, vagy drágaságom, vagy nem is tudom…
De mindentől eltekintve ez egy aranyos történet, tetszett az összetartás a családtagok és barátok között. A karakterek is szépen fejlődtek, mindenki kihozta magából a legtöbbet, és mindenki bátorságot merített a régóta halogatott tennivalók végrehajtásához.
Ha egy kedves történetre vágytok ez a könyv egy néhány napos kikapcsolódást nyújt majd nektek. Azért néhány nap, mert több, mint 500 oldalas. :)

Nikyy18>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Régen olvastam ennyire jó könyvet. Sikerült teljesen magával ragadnia a történetnek és a szereplőket is nagyon hamar megkedveltem. Mikor először neki álltam azt hittem csak egy sablonos sztori lesz de ennél sokkal több van benne. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Alexandra0924 P>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Nem is tudom megmondani, hogy miért, de nagyon vártam ezt a könyvet. Vannak néha olyan bekattanásaim, mikor elolvasok egy fülszöveget, megnézem a borítót és jön egy érzés, hogy IGEN! Ez az én könyvem lesz! És várom mint a hülye….
Na, ez is ilyen volt. Már mióta akartam megvenni/olvasni, és most meglett!
Nem csalódtam, de nem is vagyok maradéktalanul elégedett.
Harper nagy kedvenc lett. Sok mindenben magamra ismertem benne. Pl. a tájékozódás képessége nulla, hajlamos ciki helyzetekbe kerülni… (igaz @Zso89??) xD
Szóval nálam már ez egy jó kiinduló pont, mert a női főszereplőket nem igazán szoktam kedvelni. De ő kedves volt, törődő, és tökéletesen beilleszkedett a közegbe.
Na és Luke. Hát vele meggyűlt a bajom…. nem tudnám azt mondani, hogy eszemet vesztettem tőle, de elég jó karakter volt ő is.

Szóval ez egész történetet, könyvet imádtam, még ha nem is értettem mindennel egyet.
Biztos, hogy újraolvasós lesz :-D

5 hozzászólás
Silverlight>!
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

A kezdeti rossz értékelések után félretettem a könyvet, de most rászántam magam az elolvasására és egyáltalán nem bántam meg. Sőt! Ez egy nagyon jó történet, tele érzelemmel, fájdalommal. Fantasztikusan kidolgozott az egész sztori az elejétől a végéig. Néhol érzelmileg nagyon megtudta viselni az embert, de szerintem ez is jó, hiszen az a könyv, ami nincs hatással ránk nem is biztos, hogy annyira jó. Sajnálatos, hogy Luke-nak mennyi fájdalommal kell megküzdenie, s csodálatos ahogyan újra megtanul közel engedni magához valakit. Egy érzelmi hullámvasút ez a könyv, hiszen sokszor megnevettet, sokszor elszomorított. Nekem nagyon tetszett, s nem bántam meg, hogy ez a könyv is a polcomon hever.

>!
Művelt Nép, Budapest, 2019
542 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155905322 · Fordította: Debreczeni Kinga

Népszerű idézetek

zuna19 >!

– Talán nem is értjük mindnyájan, hogy milyen értékes az idő, amit ebben a világban élhetünk. Nem érdemes a bennünket ért veszteségeken siránkozni, hanem inkább hálásnak kellene lennünk mindazért a sok jóért, ami ér bennünket. Élvezni kell az életet, függetlenül attól, hogy meddig tart.

Nikyy18>!

-Hát, ami az én családomat illeti, nem te vagy az első, aki sírva fakad, miután találkozott velük.

zuna19 >!

– A szomorúság is benne van a pakliban. De szerintem annak semmi értelme, hogy az ember elmerüljön a saját bánatában és figyelmen kívül hagyja, hogy az élet mindenki számára tartogat valami jót is. A folyamatos siránkozás meg önsajnálat nem más, mint időpocskolás.

zuna19 >!

– Ismered a mondást, egy barát nem hagyhatja, hogy a barátja pszichopatákkal szűrje össze a levet.

zuna19 >!

– Nagyon tetszenek az új bútorok – jegyezte meg Claire, miközben előhalászta a kocsikulcsot a táskájából. – Kezd végre otthonos lenni ez a ház.
– Anya… – Luke igyekezett leplezni a türelmetlenségét.
– Ne anyázz itt nekem! Jogom van hozzá, hogy tudjam, minden rendben van a gyerekeimmel. Ha az ember negyvenhét órán át vajúdik, akkor vannak bizonyos jogai.
– Az ég szerelmére…

Beusom24>!

Épp most dobtál el valamit, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

zuna19 >!

– Még nem állsz készen arra, hogy kilométereket fuss. Megnézem, milyen állapotban vagy, hogy megy a dolog, és aztán elmondom, min lenne érdemes változtatnod, hogy még jobban menjen. Egyébként annak, aki egész álló nap az íróasztalnál ül és pizzán él, bőven elég, ha a fáig elfut.

Delora>!

Ugyan mire mennék vele, ha hátralévő életemet azzal
tölteném, hogy sajnálom magam? Ugyanaz a nap süt rám, mint
mindenki másra, ugyanazok a csodák várnak rám az életben, mint
mindenki másra. Ha mindezt figyelmen kívül hagyom, és csak
siránkozom, akkor magamnak köszönhetem, ha boldogtalan vagyok.

zuna19 >!

Benevolence nem az a hely, ahol bármi is titokban maradhat. Előbb-utóbb minden kiderült…

Ancsúr P>!

– (…) Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne élvezze ki az ember a jó dolgokat, mégpedig addig, ameddig tartanak.


Hasonló könyvek címkék alapján

Erin Watt: Cifra palota
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Monica Murphy: One Week Girlfriend – Heti csaj
Jodi Picoult: Tizenkilenc perc
Brittainy C. Cherry: Tűzeső