Színleld, ​hogy az enyém vagy 93 csillagozás

Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Csak ​meg akartalak védeni….
Luke Garrison a szülővárosa hőse, a Nemzeti Gárda tagja, készen áll egy új bevetésre. Erős, kedves és szexi, barátnője nincs, és nem akarja, hogy legyen. Ám amikor az őrjítően gyönyörű Harper bebotladozik az életébe, rájön, hogy a lány a legjobb szemfényvesztés. Kamubarátnő, hogy leszálljon róla a családja, amíg egy újabb küldetés teljesít.
De mi van, ha a lány ajkának egyetlen harapása bűnös helyekre repíti a gondolatait? Tud uralkodni magán? Vagy mégsem?

Harper – ismét – azon volt, hogy új életet kezdjen. De van valami Luke-ban, ami arra készteti, hogy meg akarjon állapodni ebben a kisvárosban, és otthont varázsoljon a férfi házából. Amikor Luke karja acélként öleli, végre megtudja, milyen érzés biztonságban lenni. Védelem alatt.
Egyetlen éjszakai alvás ugyanabban az ágyban, valami sokkal többé válik… és Luke hamarosan nem tuja kitörölni agyából Harper hatalmas, zöld szemét, és képtelen levenni a kezét dús idomairól. Sosem… (tovább)

Eredeti mű: Lucy Score: Pretend You're Mine

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Művelt Nép, 2019
500 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155905322 · Fordította: Debreczeni Kinga
>!
Művelt Nép, Budapest, 2019
500 oldal · ISBN: 9786155905339 · Fordította: Debreczeni Kinga

Kedvencelte 17

Most olvassa 25

Várólistára tette 139

Kívánságlistára tette 161

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Mi tagadás ez egy kegyetlenül jó könyv volt. Annyira beszippantott már a legelejétől, hogy elsőnek fel se tűnt, hogy mennyire hosszú. Imádtam és a végére úgy éreztem ennyi nem elég belőle. Így szokott ez lenni a jó könyvekkel. Kell egy saját példány, nincs mese.
Annyi nagyszerű karakterről olvashattam. Harper nagyon vagány „csaj”. Szeretem a hasonló erős női karaktereket. Luke meg annyira illett ebbe a történetbe. Igaz néhányszor jól fenékbe billentettem volna, de őt se lehet nem szeretni. Abszolút jó párost alkottak a könyvben. Csak úgy mint mindenki más: Ty és Sophie, Aldo és Gloria, Frank és Joni, Clair és Charles. Mindenkinek annyira tudtam örülni. Igazából voltak még más szimpatikus karakterek is benne. De már így is jó párat felsoroltam.
Igazából nem volt tervbe egy ideig nálam a könyv, véletlenül került elém, de egyáltalán nem bánom. Igazi élmény volt olvasni. Valamiért nekem hajaz SEP történeteihez. Remélem olvashatok még Lucy Score sztorijaiból.

3 hozzászólás
>!
Trice29 P
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Rettentően összetett ez a könyv. Nagyon sok problémát, érzést próbált feldolgozni ebben a könyvben, ami szerintem több történetre is elég lett volna.
Ugyanakkor élveztem az olvasást. Voltak részek, ahol hangosan kuncogtam. Máskor majdnem pityeregtem. Szóval lelkileg is rendesen megmozgatott. Talán a kémia az ami a legkevésbé hatott rám. Nem tökéletes ez a könyv, de annyi munka és ötlet van benne, amit mindenképpen díjazni akartam.

>!
Delora
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Nem, nem nem és nem. Nem szeretem azokat a könyveket, ahol az ex meghal. Az nincs „lezárva” nekem. Ami fura, hogy itt a végéig nem is zavart annyira. Valahogy könnyen túltettem magam. Egészen addig amíg az a szarházi Luke meg nem szólalt, hogy veled sem lennék, ha Ő élni. Innentől kezdve elvette a kedvem a könyv. Gyűlöltem és be akartam fejezni minél előbb. Eddig a pillanatig boldog voltam, hogy előre megrendeltem a könyvet. Most már nem vagyok benne biztos. Még mindig letargikus állapotban vagyok. Pedig ez egy annyira kedvenc könyv lehetett volna Harper életfelfogása miatt. Annyira jó volt olvasni a lelkesedését, a család utáni vágyáról, ahogy otthon talált és mindenkivel megtalálta a hangot, az önfeláldozásáról. Ez a nő egy csoda. Hölgyeim, csak tanulhatunk tőle.
Két ember aki a napnak él, az egyik azért mert minden nap egy csoda és minden elmúlik és ha úgy állunk a naphoz minden felemelő és szép. A másik pedig a fájdalmi miatt napról napra él. Mindig a következőnek. Két ilyen ember szerelméről olvashatunk a könyvben.
Végül, Harper miatt biztos fogom még olvasni és amiatt mert én nem szeretem az exes részt nem jelenti azt, hogy ez nem jó könyv.

>!
Gaby33
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

AZTA!!!
WOW!!!
Imádtam ezt a könyvet első betűtől az utolsóig. Komolyan mondom régen hatódtam meg ennyire egy könyvtől. Annyival több van benne, mint amit a tartalom leír. Egy igazi érzelmi hullámvasút volt ez a könyv, de a jó értelemben, voltak részek, ahol igencsak kellett a papírzsebkendő is, mert patakokban folytak a könnyeim.
Nagyon szerettem mind a főszereplőket Harper különösen belopta magát a szívembe, imádom, amikor ilyen szereplője van egy könyvnek, akit ennyire meg tud kedvelni az olvasó és élvezet olvasni, hogy mit fog tenni, mi fog vele történni.
De a mellékszereplők is érdekes és különleges emberek voltak.
A történet kellő mértékben volt izgalmas és kaptunk benne mindent bőségesen.
Kedvenc részem a karaoke-est volt!
Bekerült a kedvenceim közé és csak ajánlani tudom mindenkinek.

>!
pufivipi
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Igazi romantikus könyv kellő humorral és pityergetős résszel. Harper kedvenc női karakter lett, nem lehet nem szeretni, mindenki szívébe belopta magát a könyvbe és szerintem az olvasókéba is. Kapcsolata Luke-kal őszintének tűnt, élveztem az érzelmi megnyilvánulásaikat, olyan kendőzetlen volt. Aztán persze a pasi bekattan, Luke -tól több ostromot vártam volna a végén,azért én megdolgoztattam volna, de csak egy kicsit.
A történet maga sablonok halmaza, szörnyű fordítással. Az a sok grüberli az agyamra ment. Ezért is csak a 4*.

1 hozzászólás
>!
abbywinter I
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Oh basszus!!! Egy könnyed ki nyári regénynek gondoltam, aztán tessék :) Volt ebben minden. Öröm, bánat, izgalom, szenvedély, sírás, sértettség, bánat. Szóval, tényleg minden. Nagyon tetszett a történet, a szereplőkről ne is beszéljünk. Imádtam az egész családot úgy, ahogy voltak. Sophie egyszerűen csúcs volt. Néhol voltak fucsaságok a fordításban. Nekem túl finomra sikerültek a szenvedélyes jelenetek, de ettől függetlenül minden rendben volt.
Biztosan újraolvasós lesz nálam.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti, ha egy történet mögött van mondanivaló, és nem riad meg egy kis rózsaszín romantikától :)

>!
Kovács_Mesi
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Imádtam minden egyes sorát. Csak úgy faltam a sorokat. Annyira könnyed volt az egész történet, hogy már csak azt vettem észre, hogy vége. Végig szurkoltam Harpernek és Lukenak. Olyan cuki páros. A többi szereplő is nagyon a szívemhez nőtt, nem is tudnék konkrét kedvencet megnevezni.
Ez a könyv most hatalmas felüdülés volt.

>!
Detty77
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Ez a könyv, történet fantasztikus volt♥Nagyon szerettem Harpert!! Egy nagyon erős karakter, hatalmas szívvel, érzelmekkel, viszont egy nehéz gyerekkorral a múltjában. Luke egy összetört pasi, akinek óriási lelke van, az egész világot megmentené, de mint tudjuk, ez nem lehetséges… A találkozásuk is nagyon különleges, ahogy a jövőjük is. Sokszor haragudtam Luke-ra, de valahol érthető volt, mit-miért tett. Minden volt ebben a könyvben, amit szeretek: érzelem, erotika, dráma és talán még kisebb csoda is! Csak ajánlani tudom!!! Imàdtam♥

>!
L_B_Mariann
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Vannak olyan könyvek, ahol az értékelésnél érzed, hogy mennyire kevés is az öt csillag. Nos, ez a könyv is ilyen. Nagyon imádtam minden lapját! Sokat nevettem, s sokat sírtam! Nincs a könyvben olyan szereplő, aki ne lopná be magát az ember szívébe.
Harper, valami fantasztikus személyiség, ami érthetetlen már azért is ha figyelembe vesszük miket kellett átélnie gyerekként. Vágyik egy saját családra ami neki gyerekként nem adatott meg.
Luke-ot is megszerettem, habár volt, hogy legszívesebben pofán vágtam volna. Főleg amikor elküldte magától Harper-t. (Halott feleségének, emlékét tovább őrizte s nem érezte helyesnek, hogy Harper-t is úgy szeresse mint Karen-t.)
Nagyon szurkoltam nekik, hogy minden jól alakuljon köztük. Nagyon illenek egymáshoz, igaz Luke-nak idő kellett mire mindent tisztázott magában.
Tehát új kedvencet avattam! :)

>!
Domovecz_Anett
Lucy Score: Színleld, hogy az enyém vagy

Nagyszerű történet , nekem nagyon tetszett , Két ember hogy találja meg újra boldogságot .
Luke tud -e szeretni a veszteség ellenére hogy nyílik meg Harper előtt , mit ad neki a lány a hónapok során és végén szerelmük beteljesedik .


Népszerű idézetek

>!
zuna19 P

– Talán nem is értjük mindnyájan, hogy milyen értékes az idő, amit ebben a világban élhetünk. Nem érdemes a bennünket ért veszteségeken siránkozni, hanem inkább hálásnak kellene lennünk mindazért a sok jóért, ami ér bennünket. Élvezni kell az életet, függetlenül attól, hogy meddig tart.

>!
Nikyy18

-Hát, ami az én családomat illeti, nem te vagy az első, aki sírva fakad, miután találkozott velük.

>!
zuna19 P

– Ismered a mondást, egy barát nem hagyhatja, hogy a barátja pszichopatákkal szűrje össze a levet.

>!
zuna19 P

Benevolence nem az a hely, ahol bármi is titokban maradhat. Előbb-utóbb minden kiderült…

>!
Beusom24

– Harper, gyerekeink is vannak? És… és halaink?
– Meglepetés! – rikkantotta a lány. – Valójában nem.

>!
Nikyy18

-Nem minden sebet gyógyít be az idő – felelte Claire szomorkásan.- Vannak, akik sosem teszik túl magukat az őket ért veszteségen.
-Talán nem is értjük mindnyájan, milyen értékes az idő, amit ebben a világban élhetünk.

>!
zuna19 P

Az ablakon betűző napsugarak ébresztették Harpert. Nyújtózni próbált, de nem tudta mozdítani a karját. Hm, valaki hátulról átkarolja…
Luke.
Luke forró teste és férfiasságának egyértelmű bizonyítéka önmagáért beszélt. A tarkóján érezte a férfi leheletét. Tetovált karja birtoklón ölelte, tenyere Harper mellén pihent. A póló felcsúszott a derekáig, a feneke Luke ágyékához simult, így nyilvánvaló tapasztalatot szerezhetett a reggeli merevedés tényéről. Ez már igen! Ilyen egy igazi reggel. Meleg és biztonságos. Erős karok ölelésében…

>!
zuna19 P

– Nagyon tetszenek az új bútorok – jegyezte meg Claire, miközben előhalászta a kocsikulcsot a táskájából. – Kezd végre otthonos lenni ez a ház.
– Anya… – Luke igyekezett leplezni a türelmetlenségét.
– Ne anyázz itt nekem! Jogom van hozzá, hogy tudjam, minden rendben van a gyerekeimmel. Ha az ember negyvenhét órán át vajúdik, akkor vannak bizonyos jogai.
– Az ég szerelmére…

>!
zuna19 P

– Még nem állsz készen arra, hogy kilométereket fuss. Megnézem, milyen állapotban vagy, hogy megy a dolog, és aztán elmondom, min lenne érdemes változtatnod, hogy még jobban menjen. Egyébként annak, aki egész álló nap az íróasztalnál ül és pizzán él, bőven elég, ha a fáig elfut.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Lakatos Levente: A hatalom szabályai
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
L. J. Wesley: Brooke
Renáta W. Müller: TestVÉR 1
Ruby Saw: Az igazi
Jay Crownover: Rule
Christine Anne Colman: Elveszetten