Elveszett ​kutyák, magányos szívek 68 csillagozás

Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Rachel, ​a londoni üzletasszony örökölt egy házat vidéken és hozzá egy kutyamenhelyet, pedig nem az a kimondott állatbarát, saját bevallása szerint sem. Aztán, miközben megpróbál új gazdát találni a menhely lakóinak, rájön, hogy talán a vidéki élet mégsem áll annyira távol tőle, mint gondolta.

Natalie és Johnny hosszú ideje szeretnének gyereket, de hiába, és a kudarcra lassan rámegy a házasságuk. Vajon azzal, hogy befogadják Bertie-t, a csintalan basset houndot, aki előszeretettel fosztogatja a hűtőszekrényt és dúlja fel a házat, sikerül megmenteni a kapcsolatukat?

Zoe volt férje egy labrador kölyköt ajándékoz két fiúknak, azaz Zoe-nak, akire a kutya gondozása marad. Zoe úgy érzi, ez már sok, ereje végén jár. Ám ekkor megismerkedik Billel, a jóképű orvossal, aki számára az ideális társ talán mégsem az, akit elképzelt magának.

Ahogy az új kutyatulajdonosok útja keresztezi egymást, és sorsuk összefonódik, mindannyian ­sokat tanulnak a… (tovább)

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
ISBN: 9789632549200 · Fordította: Berki Judit
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
558 oldal · ISBN: 9789632547787 · Fordította: Berki Judit

Kedvencelte 6

Most olvassa 2

Várólistára tette 58

Kívánságlistára tette 34


Kiemelt értékelések

>!
Áfonya74 P
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Egy keserédes kis történet összetört szívekről, álmokról, szeretetre vágyó kutyusokról. :)
Pont akkor, mikor én is egy menhelyi kutyus örökbefogadója lettem – kicsit más volt így olvasni. :)

>!
Light_House
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Kedves történet olyan szereplőkkel, akik akár mi is lehetnénk. Amik velük történtek, akár velünk is megtörténhet. Amikor úgy érezzük, hogy minden elromlott körülöttünk, és elvesztünk, teszünk egy lépést az ismeretlen felé, és ha nehezen is, de megtalálhatnak minket…
És milyen igaz, hogy a kutyák szeretete őszinte, feltétel nélküli.

>!
zia
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Örök rejtély számomra, hogy miért van az, hogy a főszereplő kb. a 10.oldalon egy border collie gazdája lesz, a könyv borítóján pedig egy egészen más fajta kutya látható.
Imádtam a kutyákat!

2 hozzászólás
>!
KittyKaty
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Ez egy egyszerű, aranyos kis történet. Semmi eget rengető nincs benne. Könnyed is olvasmány, kikapcsol. Kicsit olyan érzésem volt mintha egy Hallmark filmet olvastam volna. A kutyákat nagyon imádtam benne :)

>!
zsófcsa
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

a helyesírási hibákat kedvem lett volna kijavítgatni és visszaküldeni a kiadónak. plusz pár helyen a neveket is elírták, összekeverték, ezek elég zavaróak, úgyhogy nagy kár, hogy ezek sokat rontottak az élményen.
egyébként kedves történet, változatlanul vágyom egy kutyusra az olvasása után is :)

>!
Leonine
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Könnyed, szórakoztató, de semmi egyéb. Az alapötlet aranyos, de ahhoz képest, hogy 550 oldalas a könyv, mintha még így sem zárult volna le teljesen, nekem kicsit hiányos volt.

>!
judy100
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Sajnos háromnál több csillagot, érzéseim szerint nem tudok adni ennek a könyvnek. Talán egy könnyed történetnek, egy laza olvasmánynak jellemezhetném. Viszont ez a „könnyedség” és „lazaság”, majdnem hatszáz oldalon keresztül túl sok volt.
Egyébként imádom a kutyákat, talán ez is vezetett oda, hogy megvegyem ezt a könyvet. De ennek ellenére sem lesz a kedvencem!

>!
Virágszépe
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Romantikus, kiszámítható, kedves történet sok kutyával. Mindig örülök, ha olyan könyvre találok, ahol előre tudom, hogy nem kell és nem is fogok sírni a kutyáért. Igazából nagyon jól indul a történet: három csalódott nő, (Rachel, Natalie, Zoe) és sok menhelyi kutya. Micsoda lehetőség! Azonban egyre inkább gyenge szappanoperává vált a történet számomra, mintha kényszerből növelnie kellett volna az írónőnek ötszáz oldal fölé, a leginkább százötven oldalt kívánó cselekményt. De, lehet hogy túl nagy volt az elvárásom, és így csalódás lett. Bertie kutyust viszont örökbe fogadnám, igazán jó fej.

>!
vegazus P
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Kedves történet barátságokról és szerelmekről, meg persze kutyákról. Kár, hogy nem télen játszódik, ahogy a borító sugallja.

>!
Sweety 
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Nagyon-nagyon tetszett! Kár, hogy vége lett, mert igazából akkor kezdődött csak el, szívesen olvastam volna még róluk!
Kutyabarátoknak és happyend kedvelőknek kötelező! :)


Népszerű idézetek

>!
Cicu

– Mindig azt mondom, hogy az én biológiai órám valószínűleg digitális, mert sosem hallom ketyegni.

>!
Györe_Katalin

-Anyukám mindig azt mondta, hogy úgy kell nézni a problémákat, mintha a legjobb barátoddal történtek volna, és az embernek nem szabad túl szigorúnak lennie önmagával.

308. oldal

>!
Sweety 

– Ha arra célzol anya, hogy esetleg meleg, akkor nyugodj meg, mert pontosan tudom, hogy nem az. Itt növekszik bennem a bizonyíték – csattant fel Rachel. – Nem a pulykatöltőjétől lettem terhes.

450. oldal

>!
Sweety 

…Bill arca mindig felragyogott, amikor Lulura mosolygott, amitől még sokkal vonzóbb lett, bár alapállapotában is az volt. Egy ennyire helyes pasi biztos bottal kergeti el magától a nőket, és nem szorul arra, hogy társa egy pudli legyen.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jill Mansell: Az első az utolsó?
Lacey Baker: Hazatérés
W. Bruce Cameron: Karácsonyi kutyavásár
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék
Nora Roberts: Az Oromház rejtélye
Cécile Aubry: Belle és Sébastien
Sveva Casati Modignani: Éjféli uzsonnák
Linda Francis Lee: Emily és Einstein
Stephanie Perkins: Lola és a szomszéd srác
Mary Balogh: Az egyezség