Egy ​majdnem tökéletes nyaralás 15 csillagozás

Lucy Diamond: Egy majdnem tökéletes nyaralás

Itt ​a vakáció, Cornwallban a tengerparton teltház van Lorna szállásán. Az úszómedence mellett napágyak sorakoznak, az ég tündöklően kék, egymás után érkeznek a nyaralók.

Em úgy tervezte, a tinédzser gyerekeivel és George-dzsal, az új pasijával megy nyaralni. Tökéletes lesz! De kiderült, hogy George hatéves gyereke is jön, aki nagyon macerás. Vajon átvészeli a románc a szülői feladatok brutális valóságpróbáját?

Maggie reméli, hogy a nyaralás alatt közelebb tudnak kerülni egymáshoz a lányával – de váratlanul beállít az exe, és kő kövön nem marad. Vajon meg tud bízni a férfiban, aki egyszer már összetörte a szívét?

Olivia alighogy kiszabadult a hétköznapok mókuskerekéből, máris a múlt kísérteteivel kell szembenéznie. Talán mindent beismerhet – feltéve, ha lesz hozzá bátorsága…

Ez a nyaralás igazán forrónak ígérkezik – lehet, hogy túlságosan is?

Lucy Diamond Sunday Times bestsellerszerző Nottinghamben nőtt fel. Mielőtt főállású író lett,… (tovább)

>!
Next21, 2021
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635680566 · Fordította: Nagy Nóra
>!
Next21, 2021
384 oldal · ISBN: 9789635680573 · Fordította: Nagy Nóra

Enciklopédia 2


Most olvassa 1

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 28


Kiemelt értékelések

Benedek_Eszti>!
Lucy Diamond: Egy majdnem tökéletes nyaralás

Olyan őszinte és valóságos problémákat vet az olvasó szeme elé Lucy Diamond, hogy csak úgy olvastatja magát ez a könyv. Mindegy, hogy tini vagy-e vagy édesanya, garantáltan találni fogsz benne olyan jelenetet, pillanatot, mondatot vagy érzelmet, amire azt mondod igen, ez velem is megtörtént már. Vagy felidéz benned egy emléket és rájössz, nem vagy/voltál egyedül.

Bővebben: http://www.ahmagazin.com/lucy-diamond-egy-majdnem-tokel…

horn_mici P>!
Lucy Diamond: Egy majdnem tökéletes nyaralás

Egy kellemes, nyaralós könyv 3 nő és családjaik életével. Kettőnek kamasz gyerekei vannak, annak minden hátulütőjével, ráadásul elvált anyák is, illetve egy fiatalabb anyuka, aki elmenekül az otthoni mókuskerékből, hogy a múltját és a jelenlegi életét átértékelje, és megoldást keressen rá.
Véletlenül egy helyre és időre szól a nyaralásuk és egy este összeülnek a medence partján, és jól átbeszélik a számukra kilátástalan életüket. Rájönnek, hogy ha idegenekkel beszélik meg, teljesen más meglátásban látják ők is a sajá életüket, és lehet, nem is olyan kilátástalan, mint elsőre látszik.
L. Diamond másik könyvét is olvastam már – A tengerparti kávézó- , szintén tengerparton játszódik, az is kellemes kikapcsolódást nyújt a rövid téli napokon, hiszen nyáron, napsütésben, víz mellett játszódik.

eszterla>!
Lucy Diamond: Egy majdnem tökéletes nyaralás

Tökeletesen adja vissza a mai nők vivódó helyezetét, ad rá megoldast és fűszerezi egy kis humorral. Könnyen olvasható, nagyon valóságos szívbemarkolóan fájdalmas, de még is kedves élettörténetek nők, melyek a véletlennek köszönhetően összekapcsolódnak.

briggg>!
Lucy Diamond: Egy majdnem tökéletes nyaralás

Hát vagy nem jó életszakaszban sikerült elolvasni vagy bennem van a hiba. Nagyon nem tetszett. Túl sok negatív olyan dolog történt benne, ami az én életemtől és gondolkozásomtól messze van.


Népszerű idézetek

horn_mici P>!

Van, hogy nem lehet erőnek erejével megértetni valakivel, hogy mi jó neki. Nem baj, ők négyen attól még jól érezhetik magukat. George hajókirándulást javasolt Truróba, és útközben megállhatnak Trelissickben egy szép, régi vidéki háznál, melynek a kertjében és a környező ligetben sok érdekesség vár rájuk. Ez jó lesz mára.

251. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Trelissick · Truro
L_Kriza >!

Csak mosolyogj, ha nem tudod, mit mondj, mosolyogj és légy udvarias!

198. oldal

horn_mici P>!

Pár perccel később kirontott a házból, biciklire pattant, és elindult világgá. Nem érdekelte, hova, csak el innen, el mindenkitől.

193. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Patrick Ness – Siobhan Dowd: Szólít a szörny
Agatha Christie: Tíz kicsi néger
Milly Johnson: Teaház a sarkon
Richard Adams: Gesztenye, a honalapító
Jeffrey Archer: Párbaj
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls – Elveszett babácskák
Jojo Moyes: Páros, páratlan
Lionel Shriver: Beszélnünk kell Kevinről
Sue Monk Kidd: A méhek titkos élete
Helen Pollard: Visszatérés a kis francia panzióba