Édes ​Charity (Perfect Ponies 3.) 15 csillagozás

Lucy Daniels: Édes Charity

Josie Grace három gyönyörű pónijával együtt nőtt fel. Faith, Hope és Charity Josie édesanyjának lovasiskolájában sok-sok gyereknek segített megtanulni lovagolni – és persze Josie-nak is, aki el sem tudja képzelni az életét nélkülük. Így aztán amikor a szülei arra kényszerülnek, hogy bezárják a lovasiskolát és elhagyják lakóhelyüket, a farmot is, Josie elhatározza, hogy mindhárom lovacskának szerető új gazdát és tökéletes otthont keres, ha addig él is… Három ló – három kalandos, szomorú-boldog történet…

Charity fiatal, fürge kis póni. Őt sokan szeretnék befogadni. De Josie egyáltalán nincs meggyőződve róla, hogy a jelentkezők igazi, jó gazdái lennének az ő különleges pónijának. Persze az igazi kérdés az, hogy képes lesz-e Josie végleg megválni harmadik pónijától, az ő édes Charity-jétől is?

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Papp-Ker, Budapest, 2001
132 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630065444 · Fordította: Szamay Ilona

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Nashira P>!
Lucy Daniels: Édes Charity

Azt hittem, a sorozat első része lesz a leginkább szívhez szóló, de tévedtem. Elképesztő, hogy Josie milyen éretten áll hozzá ehhez az egészhez, és viszonylag könnyen veszi a helyzet „hullámvölgyes-hullámdombos” változásait. De mint minden jó lovas történetben, a kitartó és jószívű hős elnyeri méltó jutalmát – remekül sikerült a „minden jó, ha a vége jó” :)

Himnuszbanabalsors>!
Lucy Daniels: Édes Charity

Első három könyv amit egy nap alatt elolvastam. Gyerekként egy csoda volt :) Persze, ha látott már az ember lovat, kicsit vicces a történet. De azért a legjobb mese !!!

Izzyke>!
Lucy Daniels: Édes Charity

A három könyv közül ez bizonyult a legjobbnak, nagyon élveztem, hogy nem a sírást olvashattuk, hanem egy bonyolultabb szál is bekapcsolódott. Valamint a végével is teljesen meg vagyok elégedve (: És mintha kevesebb szerkesztési hibát láttam volna! ((((:

Kéri_Dorina_Beáta>!
Lucy Daniels: Édes Charity

űűha… régen volt, nagyon régen. Általános iskola utolsó két évében valamikor. Egyedül arra emlékszem, hogy boldogan fejeződik be a történet. :D

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Nashira P>!

Elhatároztam, hogy legalább megpróbálom, és elfogadok mindent olyannak, amilyen. De nem akarok túl sokat foglalkozni a jövővel.

62. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Lauren Brooke: Hazatérés
Angela Dorsey: A betolakodó
Joanna Campbell: Van még remény?
Póli Matilda: Futó tűz
Erin Hunter: Titkok erdeje
Rick Riordan: Neptunus fia
Margaret Peterson Haddix: Az utolsó kulcs
Scott Westerfeld: Behemót
Christopher Paolini: Örökség
Ransom Riggs: Üresek városa