Mr. ​Svindler (Londoni nagymenők 1.) 250 csillagozás

Beck
Louise Bay: Mr. Svindler

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Fenomenális, ​letehetetlen szerelmi történet.” – Naughty Mom Story Time
„Humoros és szellemes.” – Words We Love By Blog

Ennél pocsékabb hírt nem is kaphattam volna: nősül a pasim! Mármint az expasim, ha egészen pontos akarok lenni. Mert két hónappal korábban úgy döntött, hogy egy kis távolságra van szüksége. Én persze azt hittem, hogy ez nem végleges, boldogan folytatjuk majd, ahol abbahagytuk. Máskor egy ilyen hír önmagában összetörte volna a szívemet, de most még rosszabb hír követte: a menyasszony a legjobb barátnőm! És meghívtak az esküvőre. Kizárt, hogy elmenjek. Még akkor sem, ha a gyönyörű Skóciában tartják a menyegzőt. Nem, biztos hogy nem megyek. Még akkor sem, ha egy jóképű idegen felajánlja, hogy velem jön kísérőnek. Még akkor sem, ha ez az idegen szexi mosolyokkal próbál levenni a lábamról. Még akkor sem… ha egy valóra vált álom lenne a lehetőség, amit felkínál. Vagy mégis? Hogy mondhatnék nemet? Na jó, azért van egy feltételem: a szexi idegen legyen az… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2021

>!
Álomgyár, Budapest, 2022
336 oldal · ISBN: 9789635704064 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2022
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635704057 · Fordította: Goitein Veronika

Enciklopédia 2


Kedvencelte 10

Most olvassa 5

Várólistára tette 126

Kívánságlistára tette 124

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Régóta szemezgettem már ezzel a sorozattal. Nagyon örülök, hogy végre rászántam magam, ugyanis nagyon jó kikapcsolódást nyújtott.
A szereplők szerethetőek, általában kedvelem az álkapcsolatos sztorikat is. Tetszett, hogy nem egy egyszerű romantikusról van szó, az esküvői helyszínnel, az ott történtekkel adott hozzá valami pluszt a szerző, amivel maradandóbbá tette.
Néha kicsit soknak éltem meg a hisztériát, meg a drámát, így amiatt vontam le a csillagokból.

Niki_néni_olvas P>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Testvérek voltunk. Rég megtanultam, hogy a családot nem a vér, hanem a közös élmények kötik össze.

Ez az idézet nem csak ezt a könyvet tudná összefoglalni, hanem a sorozat többi tagját is.
Nagyon fontos része a romantikus szál mellett a barátság. ♥

Szerettem ezt a történetet, bár nem tartogatott nagy meglepetéseket.
Kimondottan kedvelem az álkapocsolatból kiinduló történeteket, ebben pedig az volt még plusz, hogy ismeretlen emberek között zajlott le, így igazi megismerkedési folyamatról beszélhetünk.

Beck és Stella jó páros, bár voltak benne igen erős túlzások. off
Mégis levontam egy fél pontot, mert az indokolatlan hisztériát és szenvedést többször megismételve viszont untam.

Stella jól beépült a fiúk csapatába, és kíváncsian vártam a folytatást. ♥

bemese05 P>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Nem a kedvenceim az álkapcsolatos történetek, de ez most jól esett! Szórakoztató volt, nem volt unalmas és elég bosszúságot okoztak Stella exéék!
Szimpatikus volt Beck és Stella! Beck egy kicsit érzelmi analfabéta volt, Stella pedig egy elég megrázó szakításon ment keresztül! Tetszett ahogy segítettek egymásnak és támogatták a másikat! Tetszett, h nem hazudoznak egymásnak, rögtön megtalálták a közös hangot és a végét sem szúrták el valami hülyeséggel!
Szóval remek kikapcsolódás volt egy nehezebb olvasmány után!

Mrs_Curran_Lennart P>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Első olvasásom a szerzőtől és tetszett a stílusa. Nagyon jó volt a kémia a főszereplők, Beck és Stella között. Frappáns párbeszédek, forró jelenetek tarkították a cselekményt. Hősnőnk igazi altruista, ( hagyja magát kihasználni, megtiporni, semmibe venni) Mattet és a drága Karent pedig a kannibálok földjére küldtem volna nászútra. Van egy kis instalove érzésem a főszereplőkkel kapcsolatban, de szerencsére nagy drámát nem tett bele a szerző. Kellemes kikapcsolódás.

nagydianagloria>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Én ezt a könyvet nagyon megszerettem.
Aranyos, romantikus történet, nincs túlbonyolítva, nincs sok felesleges dráma benne. Az pedig, hogy rövid fejezetek voltak még jobbá tette számomra, gyorsan lehetett az olvasással haladni.
A főszereplők szerethetőek voltak.
Tetszett, hogy „csereüzletet” kötöttek egymással és idővel egyre többet akarnak a másikból. Végig őszinték voltak egymással szemben, és teljesen megnyíltak egymásnak. Érezhetően sokat fejlődtek egymás mellett.
spoiler

Nagyon kíváncsi vagyok Dexter történetére is.

Katica_98 P>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Ez az a könyv, aminek már az elején tudni lehet, hogy mi lesz a vége. És azt is, hogy a kettő között mi fog történni. Ugyanaz a sablonos történet, amiket már megszoktunk.

BBetti86>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Kellemes meglepetés – a zsáner egy-egy betegsége ugyan megfertőzte, de ezen a sztorin jobban szórakoztam,mint általában az ilyen álkapcsolatos történeteken szoktam.

Először is, volt cselekménye. Igen, Stella és Beck voltak a középpontban, és az ő történetük volt, de nem csak egymással foglalkoztak. Ki voltak találva az esküvői programok és ahogy ők is egyre jobban megismerték egymást menet közben.
Onnantól lett laposabb, hogy viszonyba is kezdtek és az erotika is bekerült a cselekménybe. Néha olyan volt, mintha Beck és Stella IQ-ja is komoly pontokat esett volna attól, hogy megvolt a kémia és jó volt köztük a szex.

Tetszett, hogy Bay próbált személyiséget és mélységet adni a szereplőinek. Stella sok tekintetben könyves álomlány: tehetséges, kedves és szép is. Viszont, ő a már túl jó kategória, amit Beck is felismer. Annyira jót akar a szeretteinek, hogy képes magát is bántani ezért. Beck mellett majd erősödik, és miközben megmarad jó embernek, azért reálisabban kezdi látni magát és a többi embert is.
Beck pedig a playboy aranyifjú mintapéldánya, akit majd akkor lehet igazán érteni, amikor a múltjáról is egyre több mindent megtudunk. Nem véletlenül olyan, amilyen. Neki is megvan a maga tragédiája, és az a gyengesége, amit majd Stella segít leküzdeni.
Talán ettől is voltak jó páros – ők erősítették egymást, értelmesen tudtak beszélgetni a flörtölés mellett, és más is vonzotta őket, mint a bájos arc vagy kockás has.

Mivel Beck barátai is sorra kapják majd a regényeket, Bay rutinosan már elkezdi építeni őket. Nem véletlen, hogy Dexter traumája – egy szerelmet már elvesztett – annyira ki van hangsúlyozva és alapozzák az ő szerelmi regényét.
De szerencsére nem csak a baráti kör tagjai kapnak több szerepet két mondatnál, építgetve vannak a mellékszereplők és nem csak végszavaznak a szerelmes párnak. Karen és lopott vőlegénye kellően utálhatók, és jól ellenpontozza az önző énjük Stella nagylelkűségét. Bírtam viszont a milliomos öreget, akitől Beck meg akarja szerezni a házat. spoiler

De, akkor pár mondatot arról is, ami kevésbé tetszett.
Az egyik az erotika mikéntje. Néha olyan sex-talk volt benne, hogy az inkább volt röhejes, mint szexi. Eleve nem bírom, amikor egy romantikus regényben oldalszámra van az ágytorna, de amikor még így is van megírva, akkor különösen tudok szenvedni.
A másik, ahogy a romantikus klisé kötelező jelleggel bele van erőltetve – spoiler Az most kevésbé fájt, mennyire gyorsan haladtak. Ahogy írtam fentebb, ők valóban ismerkedtek, nem csak az ágyban.
Végül, a lélektani részek egy pontja. Stella néha nagyon tudta sajnálni/lebecsülni magát, és abból már sok volt nekem. Mindig is jobban szerettem a tevékeny hősöket, és Stella alapvetően inkább öngyötrő alkat.

A humora nem pont az enyém, de kellemes történet volt. Ha nálam nem is nevetős, de mosolygós.

Vagyis, szerettem a főszereplőket, volt cselekmény és jó hangulatú romantikus regény is lett. Kedvenc nem lesz, de a jobbak közé sorolom a zsánerben. Jöhet Dexter is!

Navi P>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Jó volt, tetszett. Mint egy könnyedebb Vi Keeland könyv.
Stellát megértem, s nagyon sajnálom. Karen megérdemelte a végén, Matt pedig egy arrogáns pöcs, aki azt hitte, bármit megtehet.
Beck szimpatikus volt, ahogy rájött, hogy nem csak a munka a fontos, s van miért küzdeni. Szerencsére nem bonyolították túl, s a vége is aranyos lett.
Csak a címet magyarázza meg valaki ….

Unicooorn P>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Szeretem amikor valaki számomra új írótól olvasok.
Bár nem mindig pozitív érzésekkel zárom az olvasásaimat,de egy könyvvel sosem írom le egy író munkásságát.
Nem olvastam még az írónőtől.
Vegyes érzéseim vannak a történettel kspcsolatban.

Stella egy olyan női karakter akivel nem igazán tudok mit kezdeni,aztán felidegesített hogy nem tudok mit kezdeni vele.☺️☺️☺️
Nehezen indult be a sztori,az eleje nagyon döcögős volt,ezért tartott eddig az olvasás.
Próbáltam megkedvelni de annyit kételkedett már mindenben is hogy egyszerűen nem ment,mindent és mindenkit megkérdőjelezett,aztán néha már nálam a hiszti szintet súrolta.
Bár voltak jó pillanatai.☺️
Aztán elért nálam egy türhető állapotot.

BeckBeckBeck
Ritkán botlok olyan férfi karakertbe aki nem falja az életet nagykanállal ezzel együtt a nőket sem.☺️
Nagyon nagyon sokszor az ellenkezőjéről olvasok.
Beck elinte furcsa volt számomra akárcsak Stella.
Viszont Beck sokkal kedvelhetőbb lett számomra a könyv végére.
Eléggé hullámvölgy volt számomra ez az egész.
Nehezen indult,aztán volt sok mosolygás,aztán megint elindultunk az unalmas lejtőn lefelé és ezek váltakoztak végig.
Azt is hiányoltam hogy a következő könyv szereplője/szereplői nem igazán lettek jobban megismertetve az olvasóval.

Kíváncsi vagyok a folytatásra,biztos olvasni fogok az összes barátról.☺️

Hópárduc P>!
Louise Bay: Mr. Svindler

Nekem tetszett ez a könyv.
Aranyos, romantikus történet, egy kis erotikával fűszerezve.
A két főszereplő szimpatikus, még ha Stella viselkedésével és döntéseivel nem is mindig értettem egyet. Beck és Stella szerelme szépen bontakozott ki. Nincs túl bonyolítva az egész. :)
Kellemes kikapcsolódás volt olvasni.
A borító szép.


Népszerű idézetek

Bookaholic77 >!

Testvérek voltunk. Rég megtanultam, hogy a családot nem a vér, hanem a közös élmények kötik össze.

Niki_néni_olvas P>!

Hát persze hogy van barátnője.
Mellette a Hemsworth testvéreket sem venné észre az ember.

Kapcsolódó szócikkek: Chris Hemsworth · Liam Hemsworth
1 hozzászólás
Kollár_Betti I>!

– Ki volt az utolsó barátnőd?
– Danielle. Gyógyszerész. Gyönyörű lány.
[…]
– Mit szerettél benne? – kérdeztem.
– Hogy elfoglalt volt.

Niki_néni_olvas P>!

– Szeretek egyedül lenni. Szeretem bekapcsolni a híreket, és alsónadrágban sört inni.
Ez úgy hangzott, mint a pizsamában, fagylalt mellett, Bridget Jones naplója nézésnek a férfi megfelelője.

Niki_néni_olvas P>!

Elég árulkodó, amikor egy kamubarát jobb, mint az igazi volt.

Niki_néni_olvas P>!

– Oké, ha ennyire tudálékos akarsz lenni, Karinthy Frigyes se tudja, mit beszél.
– Nem tudom eldönteni, hogy épp elátkozol-e, vagy ukránul beszélsz.
– Magyarul – feleltem, és megtöröltem a homlokom.

olvas_lak>!

– A legédesebb gyümölcs mindig az, amiért a legjobban meg kell dolgozni.

Niki_néni_olvas P>!

Az elefánt megszokta, hogy fájdalommal jár, ha nem fogad szót. A fájdalomtól való félelemmel tartotta kordában a tulajdonosa.
Az elefánt fájdalma fizikai volt, az enyém pedig mentális, de mind a kettőnket meghunyászkodásra kényszerített egy agresszor.
Le lettünk alacsonyítva.

Kollár_Betti I>!

Joshua szeretett kormányzati szervezetek rendszereibe betörni. Méghozzá kikapcsolódásként. Mi, többiek inkább csak fallabdáztunk.

Kollár_Betti I>!

Megmondtam, hogy a hazugságok kulcsa, hogy minél közelebb maradj az igazsághoz.


A sorozat következő kötete

Londoni nagymenők sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Beth O'Leary: Az ágybérlő
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Josie Silver: Egy decemberi nap
Sarah Adams: Csalóka szerelem
Sophie Kinsella: Mézeshetek
Ana Huang: Twisted Love
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
B. E. Belle: Visszatérők
L. J. Shen: Ruckus – Bajkeverő
Samantha Young: Scotland Street