Egy ​botrányhős hálójában (Vak végzet 3.) 61 csillagozás

Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Lydia Westland kisasszony rongyosra olvasott Illemtankönyvével érkezik Londonba. Egyetlen cél vezérli: egy igazi angol lordhoz kíván feleségül menni. Az első nemes, aki útjába akad, nem más mint, Rhys Rhodes, Blackhurst márkija, akiről bármint elmondhatnának, csak azt nem, hogy úriember, akire Lydia vágyik. A pletykák szerint annyira tönkretette magát, hogy egyetlen nő sem kíván közelebbi kapcsolatba kerülni vele.
Mikor Rhys már úgy érzi, esélye sincs egy igazi szerelemre, Lydia besétál az életébe. A lány elragadóan ártatlan, mégis tüzes, temperamentumos viselkedése imponál Rhysnak. Bár vágyik arra, hogy magáévá tegye a lányt, a szíve mélyén tudja, hogy tisztesség nő nem menne hozzá feleségül. Úgy tűnik, Lydia kívülről fújja már az összes illemszabályt, de Rhys megtanulta, hogy a szabályokat fel lehet rúgni és talán nem is egyszer sikerülhet megtörni a gonosz varázslatot, és ő is elnyerheti méltó boldogságát…

Eredeti mű: Lorraine Heath: Love With a Scandalous Lord

Eredeti megjelenés éve: 2003

>!
Alexandra, Pécs, 2003
382 oldal · puhatáblás · ISBN: 9633692490 · Fordította: Szabó Zsuzsanna Ágnes

Kedvencelte 9

Most olvassa 2

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Ez most már mindig így lesz?
Hogy minden egyes Lorraine Heath könyv férfi főszereplőjébe beleszeretek?
Rhys, szívem csücske lettél! *-*
Naná, hogy újabb kedvenc könyvet avattam. ;)
Olyan jó, hogy az írónő különböző sorozatának szereplői egy másik sorozatában is feltűnnek. *-*

2 hozzászólás
>!
Sippancs P
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Picit nehéz ezt a könyvet értékelni, mert ha az első 300 oldalt nézem, akkor egy gyenge 4 csillag, ha az utolsó 80 oldalt, akkor egy erős 5 csillag. Félreértés ne essék, a gyenge 4 csillag sem volt olyan szörnyű, csak hát Lydia… ajj, hányszor szerettem volna kirángatni a lapok közül, és alaposan megrázni! Szegény Rhys-t teljesen elnyomta a buta, naiv, ostoba viselkedésével, pedig ha valaki, ő aztán érdekes karakter lehetett volna a spoiler múltjával.
Aki viszont a mellékszereplők közül felkeltette az érdeklődésem, az William. Már el is képzeltem, hogy micsoda sztori kerekedhetne ki az ő történetéből!
Mivel a Vak végzet sokkal jobban tetszett, ez most 4 csillag.

>!
brigitta244
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Nem is tudom, hogy értékeljem ezt a regényt. Jó volt, de nem tökéletes. Sajnálom, hogy ezt a sorozatot így megtépázta a kiadó. Kiadni egy 4 részes sorozat 1 majd 3. részét felelőtlenség. Legalább sorban mennének, de akkor nem ismerhettük volna meg ezt a történetet. Olyan karaktereket ismerhettem meg akik nem szokványosak. A hősnő nem szokványos személyiség Amerikai gyarmatokról való így nincs mindennel tisztában ami az angol arisztokratákra jellemző. Rhys egy titokzatos vonzó férfi akinek aranyból van a szíve. Sajnáltam ami vele történt. Minden gyógyír számára Lyidia.

>!
Veress_Éva
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Nagyon-nagyon tetszett. Az a tipikus romantikus könyv ami odaragaszt a fotelhez és nem nagyon akarod ott hagyni, mert egyszerűen tudnod kell mi lesz a főszereplők sorsa. Kevés olyan regény akad ahol a mellékszereplők is hoznak valamit a regény alakulásához. Itt, ebben az esetben a mellékszereplők is fontosak izgalmasak lettek. De a lényeg az, hogy ez a regény nagyon jó kis kikapcsolódás a műfaj kedvelőinek. Sajnos nekem kicsit sok volt a – „szeretlek de a múltam miatt jobb ha távol maradsz tőlem”- dráma ezét a fél csillag levonás. Nagyon kíváncsi leszek az első kötetre is, kár hogy a másodikat kihagyta a kiadó.

>!
Petrus601
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Meglepődtem. Tetszett a könyv, pedig nem ilyesmire számítottam.
Olyan jó, hogy happy end lett!!! Imádom az ilyen befejezéseket.:)
Ryes…hogy mennyivel könnyebb lehetett volna a dolga, ha egy kicsit őszintén/őszintébben tudott volna beszélni a dolgairól, érzéseiről. Megkímélhették volna megaukat Lydiával együtt a rossz dolgoktól. De persze úgy nem lett volna izgalmas.:)

>!
Ercsusz
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Kezdetnek rögtön egy hálószobába intimitásába csöppentem, de elég hamar megtört ez a varázs. Majd feltűnt Camilla, akinek a könyvét már olvastam és történetileg ez után következik. Azt kell, hogy mondjam, itt sem tett túl jó benyomást a kezdése… és ami azt illeti a folytatásban sem alakult kezdvezőbben a kép róla. Egy rendkívül számító és rideg nőszemély, akinek csak a cím számít és bármit megtesz, hogy megszerezze a legmagasabb rangot. Egyetlen dologban értettem vele egyet, mégpedig mikor a férjét vagy Quentint emlegette „hogy rohadna meg a pokolban” szövegével.

Lydia az agyamra ment a folyamatos hülyeségével, hogy ő mennyire tökéletesen akar viselkedni és neki a csillogás és pompa kell. Értem, hogy egy farmerlány vágyakozik az élete teljes ellentétére, de nála valamiért nagyon idegesített. Az viszont nagyon tetszett, amikor kiállt a családjáért. A legfontosabb eseményen jó nagy felhajtást csinált. Hiába próbálták megállítani, senkire nem hallgatott csak ment a saját elképzelése és érzései után. Nem mondom, hogy helyesen vagy helytelenül cselekedett, de ahhoz képest, hogy szinte végig sírt-rít a tiszteletért és arisztokráciáért fura, hogy csak így elhajítja magától. Bár az is igaz, hogy a szerelem miatt is sokat siránkozott és végülis ez volt az egyetlen dolog, amiért végig kitartott.

Annyira nem emlékszem már Archie történetére, de nem rémlik, hogy tervbe lett volna a házassága spoiler. Vagy mégis? A lényeg, hogy őt itt is nagyon kedveltem.

Nahát a nagy titkon igazán meglepődtem. Eddig is egy rakás trutyinak gondoltam Quentint, de ezután… hát tényleg a pokolban rohadjon. spoiler Aztán meg ott volt Rhys titka :O Camillának is mondta, de csak akkor tudatosult bennem, amikor Lydiának elárulta.

Összességében nem volt annyira rossz, de a Vak végzet nyomába sem ér. Még mindig azt mondom, hogy az abban megismert Rodriguez család érdekelne.

Most mehetek az utolsó magyarul kiadott részre, amiben Lauren a főhősnő. Kíváncsi leszek, milyen az ő könyve. Itt elég sokat legyeskedett körülötte Kimbudon hercege. Remélem érdekes lesz a Tommal való románca.

>!
Naomi1
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Tetszett, de nem volt benne annyi izgalom, mint a Vak végzetben.

>!
kis_timea
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Hát….
Nem voltam túlzottan elragadtatva tőle! A Vak végzet nyomába se léphet!!

>!
melka123
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Pont azt kaptam, amit vártam: könnyed, romantikus, néha túlságosan kiszámítható, sötét múltbéli titkok, boldog vég nagy kibékülésekkel… De néha pont ezért jó! :))
Valamiért újabban nagyon vonz ez a „középkori angliai báli szezon körül forgó ifjú hölgyek világa”…

>!
Zsuzsanna_Hernádi
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában

Lassú, nehézkes, lapos, unalmas, érdektelen. Szóval nem volt jó.


Népszerű idézetek

>!
Petrus601

Ez igazi úrihölgy soha nem mutatja ki, hogy a szívét összetörték.

>!
Sippancs P

Ez a szerelem, gondolta Lydia. A csendes egyesülés. Két lélek, két szív, két test egybeolvadása.

238. oldal

>!
Sippancs P

A múlt sebeit nem lehet meg nem történtté tenni, de némi odafigyeléssel a jövőn változtathatunk.

366. oldal

>!
Sippancs P

Én személy szerint úgy gondolom, nem szabad a múltat a jelen mércéjével mérni.

122. oldal

>!
Sippancs P

De amit az ember a szíve mélyén érez, sokkal fontosabb, mint bármilyen törvény.

127. oldal

>!
Sippancs P

– (…) Néha egyszerűen vágyom rá, hogy tartozzak valakihez.

128. oldal

>!
Szotyiiiiiii

Egy ember modora sok mindent elárul. Tudom, hogy egyetértesz velem, különben nem szidnád le Coltont, mikor böfög az asztalnál.

47. oldal

>!
Ercsusz

Úgy érezte, a Sors egy pajkos nő, aki míves szöveteket sző az emberi sorsok fonalaiból.
Azonban azt is tudta, hogy hátralévő élete aranyfonállal van átszőve.


Hasonló könyvek címkék alapján

Nancy Bush: A botrány kedvese
Lisa Kleypas: Winterborne választottja
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Julia Quinn: Ami Londonban történt
Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya
Judith McNaught: Földi mennyország
Gail Carriger: Soulless – Lélektelen
Julia Quinn: Egy csók… és minden más
Amanda Quick: A szerető
Julia Quinn: Lent délen, édes…