Egy ​ágyban a csábítóval (Botrány és szenvedély 3.) 131 csillagozás

Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Finn Trewlove, egy nemesember törvénytelen fia, szégyenletes titokként nevelkedett egy idegen asszony házában. Miután elérte a nagykorúságot, Finn-nek is meglett a maga titka – tiltott viszonyt kezdett egy grófkisasszonnyal. A lány örök szerelemre vonatkozó ígérete azonban árulással végződött.
Lady Lavinia Kent képtelen szabadulni a múlt árnyaitól, és London alvilágában keresi a megváltást – a legkiszolgáltatottabb gyerekeken próbál segíteni. A nemes ügyért való harcát az a férfi inspirálta, akinek odaadta az ártatlanságát, és aki ezek után rútul elhagyta őt.
Amikor az útjaik ismét keresztezik egymást, nem tagadhatják, hogy még mindig lángol bennük az egymás iránt érzett vágy és szenvedély. Miután kiderül az igazság arról, hogy miért is kellett elszakadniuk, Laviniának és Finn-nek minden veszéllyel szembeszállva meg kell küzdeniük azért, amit elvesztettek – mert a szerelem minden kockázatot megér…

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Vinton, Budapest, 2020
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634489719 · Fordította: Kovács Ágnes
>!
Vinton, Budapest, 2020
384 oldal · ISBN: 9789634489726 · Fordította: Kovács Ágnes

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Finn Trewlove · Gillian Trewlove (Gillie) · Lady Lavinia Kent


Kedvencelte 13

Most olvassa 3

Várólistára tette 42

Kívánságlistára tette 37

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Tökéletes második esély történet, jobbat nem is kívánhattam volna magamnak.
Még mindig úgy gondolom, hogy az írónő igen bátran nyúlt ehhez a témához, ráadásul ebben a részben Vivi személyesen is érintett volt. Volt egy olyan tippem olvasás közben, hogy esetleg spoiler, ami Angela felbukkanásával ugyan megdőlt, de nem bánom, hogy úgy lett vége a történetnek, ahogy, és csak halkan jegyzem meg, hogy a zsiráfbeszerzést én is támogatom. :)
Nagyon tetszett, nagyon jó volt, nagyon várom a folytatást! A kedves fordító/szerkesztő/kiadó viszont döntse el, hogy Beast vagy Szörnyeteg, mert rettenetesen zavaró volt a változtatás.

Tóth_Orsolya_3 P>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Most úgy érzem, a sorozat eddigi legjobbja.
Nagyon megható és megrázó.
Robin pedig teljesen levett a lábamról. Annyira cuki volt.

Brigi89 P>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Ez egy csodálatos történet volt. Maximálisan megérdemli az 5 csillagot.
Lavinia és Finn nagyon fiatalon szerettek egymásba. A szerelmüket sajnos nem vállalhatták fel. A lány grófkisasszony, a szülei pedig nem tűrtek semmilyen engedetlenséget. Lavinia kész lett volna otthagyni a megszokott életét, de a szülei beleavatkoztak, Finn börtönbe került.
Évekkel később a nő otthagyta az életét, és a balkézről született megmentésének szenteli az életét. Finn rátalál, és sikerül tisztázniuk a múltban történt félreértéseket. Már az elejétől fogva sejtettem Lavinia titkát, és már előre féltem tőle, mikor kiderül. A könyv utolsó pár fejezetét nem bírtam ki sírás nélkül. Megérdemelték a második esélyt.
Remélem a többi Trewlove testvér történetét is kiadják.

Ürményi_Ágica>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Egyszerűen fantasztikus történet. Teljesen magával ragadó volt. Nagyon sajnáltam Laviniat és Finnt, amiért a lány szülei ilyen kegyetlenül bántak el velük, de örültem, hogy végül újra összejöttek.

turanett P>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Este úgy voltam vele, hogy csak bele kezdek, gyerek még az idő. Hát, éjjel egykor be is fejezet. Baromi jó volt! Lavinia és Finn nagyon jó párost alkottak. Jó volt a visszatekintés a múltba, hogy megismerhessem a páros történetét. Laviniát nagyon sajnáltam. Eléggé meggyötörték a szülei. Főleg az anyja. Szerencsére hamar tisztázódik a helyzet, de a lány mégis tartózkodik. Fél, ha kiderül a titka, akkor Finn elfordul tőle. Egy kicsit reménykedtem, hogy spoiler, de a megérzésem nem jött be. De így is jól végződött. Sokszor megkönnyeztem. Ez egy nagyon jó rész volt. Várom a következőt! :D

Evika82 P>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Ez a rész tetszett eddig a legjobban. Sokszor alig láttam a könnyektől, annyira fájdalmas vagy megható volt a történet. Imádom az írónő könyveit, ha olyan történet olvasására vágyom, ami biztos, hogy nem okoz csalódást, akkor Lorraine Heath neve számomra garancia. Eddig bármit olvastam tőle, nagyon szerettem.

kocybaba P>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Hmm, LH-nél sose lehet tudni mivel áll elő, mert bár ugyanarra a témára épít, ez a rész megint más volt, mint az előző kettő. Más hangulat uralta, édes-bús múltidézésre invitált és inkább az érzelmek kerekedtek felül, melyek a szívre és könnycsatornákra egyaránt veszélyesek. Finnek és Laviniának már meg volt a közös múltjuk, mint gyerekkori szerelmek, akiknek különösen rögös út jutott a boldogságig. Egyikükben sem találtam kivetnivalót, de nem is érintettek úgy meg. A kapcsolatuk a bukkanók ellenére is olyan egyértelműen kőbe volt vésve, valamint a nagy titok se volt valami óriási rejtély, hogy sokkal inkább meghatott, melengetett, mintsem lázba hozott volna a könyvük. Robin viszont nagyon aranyos kis kópé, jelenlétével felderítette az utolsó fejezeteket és örömmel láttam, hogy végre otthonra lelt.:)

Zsuzsanna_Makai>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Huhh!
Lorraine Heath ezzel a témával nagyon belehúzott a sûrûjébe! Ugyanazt a témát egy újabb szemszögbôl sikerült remekül megmutatnia. Nem is gondolná az ember borító alapján, mire számíthat még… Kíváncsian várom a másik három testvér történetét, és persze Robin anyukáját. A kismacskás húzása remek volt!
A kiadó pedig gondolhatott volna arra, h ha egy sorozat elsô két részét X fordította, akkor vagy ô fordítsa a többit is, vagy küldjék el a fordítónak az elôzô részeket, hogy feltûnhessen neki, hogy az elsô két részben Így hívták az egyik testvért, most meg Úgy.
Jaa, és Lavinia anyja! Az elsô résznél a hercegné sztorijától már egyszer eldobtam a cerkát, de itt most… Pfff… most negatív értelemben, eldurrant az agyam nekem is. Szegény Neville-t sajnáltam az adott szituációban, aki azt sem tudta merre van arccal.

Trice29 P>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Azt hiszem, hogy eddig ez a történet érintett meg a legjobban. Itt is volt kaland, érzelem, kémia. Azonban legjobban a gyerekek varázsoltak el. Nagyon tetszett, ahogy Lorraine körbe járta ezt a kényes témát. Én is úgy gondolom, hogy a legnagyobb szeretet nem önző. ♥ Alig várom a következőt.

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Lorraine Heath: Egy ágyban a csábítóval

Botrány és szenvedély 3

Ez a rész nem volt annyira jó, mint az előző, de azért tetszett.
Afféle második esély történet volt, aminek a főszereplője az előző rész szökött menyasszonya volt, aki a szűk keretek közti, látszatról szóló arisztokrata életét otthagyva a szűkölködő polgári életet választotta. Súlyos múltbéli titkokat hordozva, törvénytelen gyermekeket mentő tevékenységet végzett és azon munkálkodott, hogy a társadalmi elit többet törődjön a védelmükkel, ahelyett, hogy kirekesztik őket.
Finn Trewlove volt Vivien első szerelme, akiket elválasztott annak idején a szülői kegyetlenség, úgy intézve, hogy a fiatalok egymás iránti árulásának tűnjön.
10 év utáni újra találkozásuk még a bosszú jegyében zajlott, amíg nem tisztázódott a helyzet. Be kellett látniuk, hogy a szerelem nem múlt el és igaz megváltozva, sok szenvedés után megerősödve újra egymásra találtak és mégis lehetett közös jövőjük.
Nagyon megható volt ez a rész, igazán szép történet, még ha nem is annyira izgalmas, mint az előző részek.


Népszerű idézetek

Sippancs P>!

Előfordul, hogy az embernek először a rossz irányba kell futnia, mielőtt rátalál a helyes irányra.

184. oldal

4 hozzászólás
Sippancs P>!

Neville felsóhajtott, aztán leült, elővett az egyik fiókból egy bőrkötéses könyvet, és írni kezdett.
– A könyvekbe nem szabad belefirkálni – jegyezte meg Robin. – A herceg mondta.

308. oldal

Kapcsolódó szócikkek: könyv
Annie04>!

– Szép a ruhád.
Lavinia megfogta a szoknyáját, megpördült, majd pajkosan elmosolyodott.
– Gondoltam, hátha megint megtáncoltatsz.
– Ma nincs kéznél a zenekar, de majd dúdolok.

Kapcsolódó szócikkek: Finn Trewlove · Lady Lavinia Kent
Chi >!

Nem a vérük tette őket egy családdá, hanem a szívük.

krisztin1>!

– A gazdagság, a hatalom és a tekintély nem garancia arra, hogy valaki jó ember legyen.

Kapcsolódó szócikkek: Finn Trewlove
Sippancs P>!

Pedig ők voltak a bolondok, amiért nem értették, milyen érzés, ha az ember egy másik ember jelenlétében érzi teljesnek magát. Milyen semmi máshoz nem hasonlítható boldogság, amikor az ember megfog egy kezet, vagy belenéz egy zöld szempárba.

106. oldal

Sippancs P>!

– Forralok vizet – mondta a lány halkan. – A tea mindig segít jobb színben látni a dolgokat.
– Anyám is ezt mondja, az én tapasztalataim szerint azonban a whisky jobban beválik.

159. oldal

Kapcsolódó szócikkek: tea · whisky
Sippancs P>!

– Csak nem a védelmemre keltél, Vivi? – kérdezte halkan.
– Az álmodat védtem meg, és a hozzá való jogodat. Még ha elbuksz is, szerintem fontos, hogy megpróbáld.

258-259. oldal


A sorozat következő kötete

Botrány és szenvedély sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lisa Kleypas: Nem múló varázs
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Cassandra Clare: Aranylánc
Emily Hart: A renegát
Lisa Kleypas: Winterborne választottja
V. E. Schwab: A Fényigéző
Sarah MacLean: Hozományvadászok kíméljenek!
Sophie Irwin: Hozományvadász hölgyek kézikönyve
Eloisa James: Az én hercegem