A ​hercegné szeretője (Botrány és szenvedély 4.) 89 csillagozás

Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​céltudatos hercegné tervei közt nem szerepel a szerelem…
Az Elysium Klub tulajdonosa, Aiden Trewlove hozzászokott már, hogy kalandvágyó hölgyvendégeit bevezesse a bűn és az erkölcstelenség világába. Rá cseppet sem jellemző módon azonban heves vonzalom támad benne egy titokzatos szépség iránt, aki egyik éjszaka ellátogat a klubjába, és rá akarja venni, hogy essen bűnbe vele. Annyira csábítja a nő megzabolázhatatlan természete, hogy megszegi a saját szabályait, miszerint nem bonyolódik kapcsolatba a vendégeivel, és elhatározza, hogy felébreszti az asszony vágyait.
Selena Sheffield, Lushing nemrégiben megözvegyült hercegnéje, soha nem ismerte a szenvedélyt, de most Aiden érzéki irányítása alatt lassan fel nem fedezi az élvezetek hihetetlen világát. Az asszonynak azonban más oka is van arra, hogy eljárjon a hírhedt klubba.
Amikor az érzelmek felborítják a terveit, Selenának súlyos döntést kell hoznia: vagy tartja magát eredeti szándékához, vagy kövesse a szívét,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Vinton, Budapest, 2021
400 oldal · ISBN: 9789635402366 · Fordította: Kovács Ágnes
>!
Vinton, Budapest, 2021
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635402359 · Fordította: Kovács Ágnes

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Finn Trewlove · Aiden Trewlove · Selena Sheffield


Kedvencelte 7

Most olvassa 2

Várólistára tette 29

Kívánságlistára tette 36


Kiemelt értékelések

nicosia P>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Eddig ez a rész tetszett a legjobban a sorozatból. (Összevissza olvastam, a másodikat még mindig nem sikerült, de hamarosan sort kerítek rá.) Ennek a regénynek az alapkoncepciója volt jó, kicsit túlmutatott a sablonokon, és érdekes volt belelátni az arisztokrácia örökösödési ügyeibe. Aiden és Selena személyisége is elég összetettnek bizonyult, bár alapvetően illeszkedett a romantikus regények sémái közé. A kapcsolatuk zökkenőmentes, teljesen sima, és néhol már túl sok is volt. Ettől függetlenül vagy épp ezért szerettem.

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Botrány és szenvedély 4

Ez igencsak tekervényes történet volt, tetszett és a borítója is szép.
Egészen a végéig kétséges volt a végső nehéz döntés, hogy az ember lánya a szívére, vagy a családért az önfeláldozó eszére halgasson.
Közben megismerhettem újabb múlteéo titkkokat a családdal kapcsolatban, jó és rossz embereket egy férfiakkal uralt világot és a társasági követelményeket.
Hamar ki lehetett olvasni, igaz megint rászántam egy fél éjszakát is.

Trice29 P>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Nagyon szeretem ezt a sorozatot. A Trewlove család összes tagja lenyűgöz. Tetszik, hogy nem misztifikálja túl a 19 századi Angliát az író, ettől olyan életszagú a történet. Kicsit kevesebbet kaptam a testvérekből, de nagyon várom az utolsó fiú történetét ♥

Brigi89 P>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Annyira jó volt újra a Trewlove családról olvasni.
Aiden nem gondolta volna, hogy a kizárólag nőknek létrehozott klubjában talál rá a szerelem.
Selena álarcban, hogy a kilétét titkolja, látogatott el a klubba. Fájdalmas döntést kellett hozni a családja érdekében, amihez Aident választotta ki.
A titokban együtt töltött órák alatt szerelmesek lettek egymásba. Selena volt annyira bátor, hogy a szerelemet választotta társaságban betöltött státusza helyett.
Örúltem, hogy az egész Trewlove család szerepelt, nagyon összetartóak. Alig várom Fancy történetét.

Zsuzsanna_Makai>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Idén másodszor jártam eddig úgy, h az egyik címke volt a spoiler. Szóval a fülszöveg sejtelmeskedése után a címke simán lelövi a poént.
Mindegy. Semmit nem vett el az értékéből, nem nyomozós sztori volt, nna.
Nekem nagyon tetszett a könyv, méltó folytatása a sorozatnak, szerencsére még mindig van testvér, hogy további részekre is lehessen számítani.
Nagyon tetszik a testvérek közti véd-és-dac szövetség, a három testőrék jelszavát is ide lehetne hozni példának.
Lena értettem, h miért ment bele ebbe az egészbe, ő maga sem helyeselte, de a nagyobb jóért tette, amit tennie kell. Nem volt semmi.
Örülök neki, h Kit hagyta magát, h az életük része maradjon.
Aidan pedig pontosan ugyanolyan tökös, erős karakter volt, mint az előző részből megismert testvérei. A körülmények ellenére mégiscsak csodálkoztam rajta, hogy belement ebbe a dologba. Persze annak is örültem, h lett még egy anyja.

Aoimomo P>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Felemás élmény volt. A Trewlove család most is fantasztikus, ahogy azt már megszokhattuk. Szívmelengető újra és újra azt olvasni, hogyan segítették egymást a gyerekek, hogy mindannyian egyre előrébb jussanak az életben. Ettie csodálatos anyjuk volt, de itt már nekem kicsit rogyadozik a dolog, mert nem tudom elfelejteni a spoiler

Selena szimpatikus hősnő lenne, és a motivációja is jól alá lett dúcolva, de hogy ezt pont Aiden rovására akarta megjátszani. Értem, hogy kényszerpályán mozog és lehet is sajnálni, mint a családja boldogulásáért felelős női áldozatát a kornak, amiben élniük kell, de… bárki mással, csak ne pont azzal az emberrel, aki maga is fattyú, akinek olyan erkölcsi tartása van, hogy arra egy katedrális is fel lehetne húzni.

spoiler

turanett P>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Nem ez volt a legjobb rész a sorozatból, ez tény. De akkor is nagyon jó volt. Már Annyira kíváncsi voltam Aiden történetére. Nem is kellett benne csalódnom. Igaz, egy kicsit lassan indult be a történet, de Aiden és Selena kapcsolata különlegesre sikeredett. A nő egy bizonyos céllal kereste meg a férfit, de arra álmában sem gondolt volna, hogy a nagy igyekezetben bele szeret. Aiden még a húgait is elvarázsolta, pedig elég rossz véleményük volt a férfiról. Úgy voltam vele, hogy ez nem is lesz olyan érzelgős, erre ott volt az a festmény a kandalló fölött. Illetve, hogy lehullott a lepel a titokról Aiden származásával kapcsolatban. (Aiden te állandóan meglepetést okozol.) És a legjobb az
egészben, hogy az eddigi főhősök is fontos szerepet töltöttek be a történetben.

Ürményi_Ágica>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Szeretem az írónő történeteit.
Nagyon megkedveltem a Trewlove családot, és Aiden volt a kedvencem. Bár az életük nem volt egyszerű, mégis fantasztikus emberek lettek belőlük.
Màr nagyon kíváncsi vagyok az utolsó részre. :)

Evika82 P>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Számomra ez volt a sorozat eddigi leggyengébb része.
Nem mondom, hogy rossz volt, de nem varázsolt el úgy a történet, mint ahogy vártam.
Aiden és Selena párosa megvett magának, de a sztorijuk kicsit gyengécske lett.
Ennek ellenére még mindig szeretem ezt a sorozatot, az írónő stílusát, és nagyon várom következő kötet megjelenését.

Annie04>!
Lorraine Heath: A hercegné szeretője

Ez a rész szintíszta csábítás. Szinte minden fejezete perzsel, felemészt. Csak szex és más semmi, ez is lehetne a könyv alcíme. Legalábbis kezdetben. Mert igaz, hogy főszereplőinket a történet eleje elsöpörte, később viszont lelkileg, barátilag is egyre inkább kapcsolódtak egymáshoz, és ez a szál nagyon tetszett. De őszintén azt hittem, ez a rész is olyan lesz, mint az első kettő. Hogy az írónő bonyolítja a cselekményt, aztán a végén „összecspja”, hogy ó, minden rendben, a lényeg, hogy szeressük egymást. Végülis… lényegében ez is történt, de már a harmadik rész is megmutatta, hogy cselekményvezetés szempontjából fejlődik a történet és ez a negyedik résznél is így van. A boldog végben persze biztos voltam, de fogalmam sem volt, ehhez milyen trükköket bevetve juttat el az írónő. Mert trükkös és fondorlatos volt, az biztos, az adrenalint sem sajnálta ki a receptből, a végére meg jól meg is lepett. Jó könyv volt, nagyon!

Bővebben: https://anniemindenesblogja.blogspot.com/2022/01/lorrai…


Népszerű idézetek

K_Maria P>!

[…] hirtelen mindenki a Trewlove-fattyakról kezdett beszélni, és arról, hogy úgy vágnak utat maguknak a felsőbb körökben, mint Dzsingisz kán hordái, akiknek feltett szándéka volt elfoglalni azt, ami korábban elfoglalhatatlannak tűnt.

Queen001 P>!

– Az élet ritkán jutalmazza meg a nyúlszívűeket.

257. oldal

Chi >!

Mit számít, hogy ki mit hisz a múltjával kapcsolatban? Az a lényeg, hogy mihez kezd a jelenével.

EditVagyok>!

A lány vajon tisztában volt azzal, milyen magányos érzés keríti hatalmába az embert, ha a test jóllakik, a lélek viszont éhen marad?

41. oldal

K_Maria P>!

– A férfiak hajlamosan egyenlőségjelet tenni a szépség és a szerelem közé.

EditVagyok>!

Sose állítson kihívások elé, édes, hacsak nem áll készen arra, hogy viselje a következményeket.

53. oldal

Annie04>!

– Te már a legelején meghódítottál engem, Aiden Trewlove, és már semmi másra nem tudok gondolni, csak rád, és semmi másról nem álmodok, csak rólad – mondta Selena halk, rekedt, érzéki hangon.
Aztán lábujjhegyre állt, Aiden ajkára tapasztotta az ajkát, a férfi pedig elveszett.

Kapcsolódó szócikkek: Aiden Trewlove · Selena Sheffield

A sorozat következő kötete

Botrány és szenvedély sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lisa Kleypas: Az ördög télen
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Maggie Fenton: Erényes gazember
Gayle Callen: Botrányos portré
Cassandra Clare: A hercegnő
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Emily Hart: Az élvhajhász
Julia Quinn: Lady Whistledown további megfigyelései
Mary Jo Putney: A kém szerelme
Anthony Capella: A kávék költője