A ​herceg szeretője (A havishami ördögfiókák 1.) 372 csillagozás

Lorraine Heath: A herceg szeretője

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hat balsikerű báli szezon után Miss Minerva Dodger úgy dönt, hogy vénlány marad, mert elege van a hozományvadász udvarlókból. Ám hála a Nightingale Klubnak, legalább része lehet egy csodás éjszakában. Ezen a hírhedt helyen a nők álarcot vesznek fel, mielőtt szeretőt választanának. A szemérmetlenül jóképű Ashebury hercege készségesen teljesíti a titokzatos hölgy kívánságait, és Minerva egyre szenvedélyesebb és bensőségesebb viszonyba bonyolódik vele…
A figyelemre méltó képességekkel megáldott Ashe hamar rájön, hogy egyéjszakás kalandja nem más, mint a társadalmi konvenciókra fittyet hányó Miss Dodger. Érdeklődését felkelti a lány éles elméje és merészsége, ezért elhatározza, hogy annak rendje és módja szerint udvarolni fog neki. De hogyan tegye a szépet egy nőnek, akit már elcsábított? És miként bizonyítsa be neki, hogy a féktelen szenvedély csak kezdete az életre szóló boldogságnak?

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany Széphistória

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2017
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634072713 · Fordította: Alföldi Zsófia
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2017
320 oldal · ISBN: 9789634072720 · Fordította: Alföldi Zsófia

Enciklopédia 20

Szereplők népszerűség szerint

Nicholson Lambert, Ashebury hercege · Minerva Dodger · Edward Alcott · Jack Dodger

Helyszínek népszerűség szerint

Nightingale Klub


Kedvencelte 33

Most olvassa 9

Várólistára tette 203

Kívánságlistára tette 182

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Annyira jó volt! Már elég rég nem olvastam történelmi romantikust, de ezek után újból be kell iktatnom. Ez a könyv emlékeztetett, hogy miért is szeretem az ilyen történeteket. :)
Humoros, szenvedélyes, romantikus, egyszerűen megdobogtatja az ember szívét. A hősőnő, Minerva, igazán okos és bátor teremtés. Tetszett, hogy tudta magáról milyen, és hogy nem is akart ezen változtatni. Ahelyett, hogy beletörődött volna a vénlányságba, és hozzáment volna a legkézelebbi kérőhöz, aki csak a pénzéért akarta, ő továbbra sem adta fel, hogy majd a szerelem rátalál.
Ash pedig nem csak Minervát, de engem is teljesen elbűvölt. Nem egy goromba, öntelt fráter, aki nem lát tovább a saját orránál. Kellemesen meglepődtem, hogy milyen nyugodtam bevallotta a könyv végén a hiányosságát. :)
Ezek után biztosan el kell olvasnom Jack Dodger, valamint Lovingdon és Grace könyvét is. <3

Orsi999>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Még soha nem olvastam történelmi romantikus regényt, ezért egy kicsit félve kezdtem neki. De szerencsére tetszett, bár egy kicsit furcsa volt azokhoz képest, amiket olvasni szoktam.
Minerva személyisége nagyon tetszett, ő már az elejétől kezdve szimpatikus volt. Hiába ítélték el őt a férfiak a szókimondása miatt, őt ez nem érdekelte, és még abba is beletörődött volna, hogy vénlány marad. Szerencséjére erre nem került sor, mivel találkozott Ashe-val és szépen lassan egymásba szerettek. Bár az ő találkozásuk nem mindennapira sikeredett, de ez így volt tökéletes.

Sippancs P>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Istenem, olyan hatalmas szerelembe estem ezzel a könyvvel, hogy azt el nem tudom mondani!
A fülszöveg alapján már sejtettem, hogy ez nem lesz egy sablontörténet, és két kézzel fogok majd kapni utána, de ahogy haladtam előre a cselekménnyel és megismertem ezt a tűzrőlpattant, karakán nőszemélyt, akinek pont abban rejlik az erőssége, hogy nem minden férfi álmainak megtestesítője, és az ő tökéletes hercegét, akinek az élete valójában egy nagy rejtély, úgy szerettem bele az egész könyvbe, minden oldalába, minden betűjébe.
Bárki bármit mond, számomra ez a történelmi romantika csúcsa.
Nagyon várom a következő részt!

gabiica P>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Reméltem, hogy le fog nyűgözni, nagyon akartam szeretni, de sajnos nem érte el azt a várt érzést, amit szerettem volna.
Az eleje számomra túl lapos volt, túl egyszerűen történt minden, nem úgy, ahogy megszoktam a történelmi romantikusoknál. Azt vártam, hogy az illemszabályok kicsit nagyobb szerepet kapnak, kicsit jobban megnehezítik majd a dolgokat, de ez mégsem így történt, bár ezt nem feltétlenül tartom negatívumnak.
Minerva karaktere tetszett, éles esze és tudása nagyon megragadott. Bátorsága és szókimondó jelleme tökéletesen lett kialakítva. Ashebury azonban már kevésbé fogott meg, az ő karaktere kevésbé volt vonzó.
Összességében nem volt rossz, a történet sem, de kicsit többet vártam.

Nikolett0907 P>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Nem tudom miért, de most az egész olvasás alatt éreztem, hogy erős női karakter ide vagy oda, én ki nem állhatom Minerva viselkedését.
Pedig mindig is a hozzám hasonló felfogású nőket kedveltem, könnyebb velük azonosulni, de most egyszerűen kínszenvedés volt.
Maga a történet érdekes, vicces, helyenként túlfűtött, mégis kellemes olvasásnak gondolom.
Tudom, nagyon vegyes a fent leírtak, de még mindig emésztek.
Talán a következő kötet jobban fog tetszeni az írónőtől.

Nikyy18>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Nagyon tetszett. A szereplőket hamar megkedveltem. Főleg Minervát mivel bátor volt és nem félt kimondani a véleményét még ha az sokaknak nem is tetszett. Ashe-val aranyos párt alkottak. Várom már a következő részt.

oldmoviegirl01>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Egyszerű történetvezetés, előre sejthető drámai fordulat, és mégis.
Sokszor olvastunk már arról, hogy a határozott és intelligens, magát vénlánynak elkönyvelő hölgy megtalálja a tökéletes herceget, aki természetesen nem hisz a házasságban. Valóban, Minerva megtalálta az ő hercegét, aki azonban rendelkezik némi 'fogyatékossággal', ráadásul még egy különös hobbija is van, és valljuk be a megismerkedés helyszíne sem mindennapi.
A kiszámíthatóság ellenére a folyamatosan jelen lévő érzéki, érzelmi feszültség annyira erős és meghatározó, hogy képtelenség volt letenni a könyvet, és képtelenség ötnél kevesebb csillagot adni.

fuszi P>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Ez egy végtelenül szerethető történet, fantasztikus és egyedi karakterekkel fűszerezve. Alapvetően nem vagyok oda a történelmi romantikus műfajért, de ez a könyv ismét bebizonyította, hogy megéri kimozdulni a konfortzónánkból és nyitni az újdonságok felé!
Imádtam Minerva karakterét, annyira talpraesett, okos, határozott lány, aki hűséges önmagához és az elveihez, tudja mit akar és nem fél azt megszerezni, de e mellet kedves és segítőkész is. Külön értékeltem, hogy nem egy átlagos „hölgyet” kaptunk, aki ráadásul külsőre sem felelt meg az akkoriban elvárt szépségideálnak és talán pont ezért lett ennyire öntudatos. Ashe-val néha azért már voltak gondjaim, de összességében méltó párja Minervának és a végére megjött a magához való esze, valamint sikerült helyretennie magában az érzéseit, ami elengedhetetlen volt a továbblépéshez. A történet túl sokcsavart nem tartalmaz, viszont ettől még igazán különlegesre sikeredett és abban a korban ez a helyzet biztosan újdonságnak számított volna.
Nagyon kíváncsi leszek a többiekre is, biztosan el fogom olvasni a folytatást ha megjelenik!

molybarby>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Hát, ez nagyon ott volt! :D
Minerva és Ashe remek párost alkottak, csak úgy izzott köztük a levegő. Nagyon tetszett, hogy Minerva ennyire talpraesett nő és nem hagyja, hogy a társadalmi szabályok lealacsonyítsák őt. Ash pedig egy igazi szívtipró volt, aki nem engedte, hogy Minerva félre dobja őt. Az egész könyv igazából nem egy nagy rejtély, de mégis vártam a pillanatokat, amikor Ashnek sikerül csókot lopnia Minervától :) A következő rész elég ütős lesz ahogy olvastam a tartalmát, de várom, hogy olvashassam :)

_Leelan_ P>!
Lorraine Heath: A herceg szeretője

Nah jó.
Nagyon meglepődtem.
Először a borító hangulata ragadott meg. Igazi történelmi romantikus-erotikus légköre van, az egyik legjobb választás a történelmi romantikusok között.
Nagyon nagy meglepetés volt ez a történet. Minden nagyon tetszett és a következő részbe már belefájdul a szívem.
Minerva nagyon önbizalomhiányos emiatt pedig kicsit idegesítővé vált a közepe után. Nem engedte magához közel Ashet.
Ashe szerelme túl hirtelen jött, előtte is éreztük ugyan, de a kétségbeesés nagyon kihozta belőle XD
Ezektől eltekintve nagyon tetszett. A hangulata és a témája nem a megszokott bálozós 19. századi történet. Igazán pikáns volt.
Nagyon-nagyon tetszett :)

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

Kicsicsillag123 P>!

– Nem akarok férfilátogatót.
– Szólok a személyzetnek.
– Asheburyt különösen nem akarom látni.
– Nem is fogod – biztosította az apja.
– És azt sem akarom, hogy meghaljon.
– Egy kis veréshez mit szólnál?

krisztin1 >!

– Semmi nem tesz tönkre olyan gyorsan egy barátságot, mint ha pénzt kérünk kölcsön.

christine>!

– Tapasztalatom szerint, amikor valaki szembekerül a halállal, utána nemcsak jobban tiszteli az életet, hanem azt is megérti, milyen mulandó.

miaow P>!

– Maga nem szokott hízelegni, ugye, Miss Dodger?
– Még egyetlen olyan férfit sem ismertem, aki megérdemelte volna. – Minerva könnyedén felnevetett. – Talán éppen ezért maradtam vénlány.
– De az is lehet, hogy azért, mert a férfiak idióták.
– Ez magától értetődő, nem?
Ashe elmosolyodott.
– Sértve kéne éreznem magam?
– Magára nem vonatkozik.

117-118. oldal

Tóth_Orsolya_3 P>!

Csak egyetlen első alkalom van, Lady V. Legyen kicsit szerelmes!

christine>!

A hazugságokkal az a legnagyobb baj, hogy újabb és újabb hazugságokat szülnek

Arianrhod P>!

– Mihez akarsz kezdeni az életeddel, Edward? Találnod kellene
valamilyen életcélt.
– Nagyon komoly életcélom van: a szórakozás.

haligali>!

– (…) néha ránézünk valamire, és azt látjuk, amit látni akarunk, és nem azt, ami valóban ott van.

257. oldal, 15. fejezet

NenaK>!

Miért szabad a férfiaknak erkölcstelen életet élni, miközben a nőknek nem adatik meg ugyanaz a lehetőség?

26. oldal

Kapcsolódó szócikkek: erkölcs · férfiak · Minerva Dodger

A sorozat következő kötete

A havishami ördögfiókák sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julia Quinn: A herceg és én
Sarah MacLean: Hozományvadászok kíméljenek!
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Karen Hawkins: Kalandor
Sylvia Day: Idegen a férjem
Lisa Kleypas: Nem múló varázs
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Hercz Júlia: Arany és Ónix
Emma Chase: Királyi szerető
Nicole Jordan: Az ördögi herceg