A ​csábítás művészete (Botrány és szenvedély 6.) 62 csillagozás

Lorraine Heath: A csábítás művészete

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Leckéket ​akar venni csábításból
Althea Stanwick tökéletes úrihölgy, akinek az volt a sorsa, hogy egy gazdag nemesemberhez menjen feleségül, amíg egy árulás miatt el nem szegényedett a családja. Miután elvesztette a barátait, a vagyonát és a tiszteletreméltó státusát, Althea botrányos tervet eszel ki. Ha kitanulja a csábítás minden csínját-bínját, hatalmat szerezhet a férfiak fölött, és a saját feltételei szerint térhet vissza az elit társaságba. Azt is kigondolta, ki lenne a legmegfelelőbb tanár. Egy férfi, akinek a becsületessége és a vonzó külseje meghazudtolja a becenevét: Beast.
De a mindent elsöprő vágyat nem lehet tanítani
Benedict Trewlove talán nem tudja, honnan származik, azt viszont tudja, hová tartozik – London sötétebbik felébe, ahol védelmet nyújthat annak, akinek szüksége van rá. Csakhogy még egyetlen nő sem állt elő olyan vérlázító kéréssel, mint ez a titokzatos szépség. Althea nem tartozik a bűnös világhoz, még akkor sem, ha olyan szemérmetlen… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany Széphistória

>!
Vinton, Budapest, 2022
416 oldal · ISBN: 9789635404339 · Fordította: Kovács Ágnes
>!
Vinton, Budapest, 2022
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635404322 · Fordította: Kovács Ágnes

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Althea Stanwick · Benedict Trewlove (Beast)


Kedvencelte 8

Most olvassa 2

Várólistára tette 34

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

nicosia P>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Kicsit összefacsarta a szívemet.
Őszintén ez a könyv sem a borítójával sem a fülszövegével nem győzött meg, viszont a sorozat részeként mindenképpen olvasni akartam, még akkor is, ha eddig Beast volt a legtávolabbi testvér. Nem azért mert távol állt tőlem, hanem mert igazából róla lehetett tudni a legkevesebbet. És ő vált a legszimpatikusabbá. Ez a kötet lett a kedvencem a sorozatból. Ahogy a többi kötet, úgy ez is nagyon sokat megvilágít a Londoni szegénynegyed életéből, sok érdekes információt nyújt egy amúgy érdekes szerelmi történet mellett. Érzelmileg is nagyon erős volt nekem, sokszor összeszorult a szívem, sokszor izgultam a szereplőkért, és kicsit bántam, hogy például Althea testvéreinek ügye nyitva maradt. A vége túl sokra sikerült, szerintem szükségtelen volt az utóhang, emiatt fél csillagot le is vontam. De a többbi számomra tökéletes.

4 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Tökéletes lezárása a sorozatnak.
Kimondhatatlanul megszerettem a Trewlove testvéreket és a párjaikat. Ismét meg kell állapítanom, hogy Lorraine Heath az egyik legjobb történelmi romantikus írónő.
Nagyon várom már Althea testvérének, Griffithnek a történetét.

Zsuzsanna_Makai>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Komolyan mondom, olyan hullámvasútra ültetett a könyv, mintha off közben olvastam volna, mindig jött valami, amin bőghettem, amitől elérzékenyültem. De talál az összes közül az volt a kedvencem, amikor Robin nevet kapott. Az egy nagyon szép rész volt!
Nagyon szerettem ezt a sorozatot, és ez a rész szuper lezárása volt. Biztos, h újra fogom majd őket olvasni.
A hercegi család Skóciába helyezése szerintem nagyon jó ötlet volt a szabályokkal való variálás miatt.
Az fogalmazódott meg bennem, h a Kleypasnál megszokott humort hiányoltam ezekből a könyvekből. Pedig tudom, h nem Kleypas.

Trice29 P>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Egyik szemem sír a másik nevet. Imádtam ezt a sorozatot és sajnos most a végére értünk. Ugyanakkor Thea és Beast teljesen elvarázsolt. Az utószó pedig könnyeket csalt a szemembe.
Már eddig is éreztem, hogy Beast jelleme nagyon közel áll hozzám, nem kellett csalódnom benne, sőtt. Kedvenc pasi a javából ♥
Thea is megnyert magának kedves, közvetlen, talpraesett személyiségével.
A karácsonyi közös festés hatalmas pillanat volt. ♥ Én megszavaztam volna Robinnak is egy könyvet!
Lorraine csodálatos írónő, ezzel a sorozattal is megmutatta, hogyan is kell ezt csinálni.
Kedvenc ♥

Brigi89 P>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Ez a rész tetszett a legjobban.
Althea egy herceg lánya, de apja felségárulása miatt kitaszítják az arisztokrácia köréből. Kénytelen dolgozni, így találkozik Beast-el.
Már első látásra megvan köztük a vonzalom, és miután Althea elfogadja Beast állásajánlatát, egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
Jó volt látni, mennyire megváltozott Althea viszonyulása a közemberekhez.
Örültem, hogy a Karácsonyi vacsorán minden családtag jelen volt, ez volt a kedvenc részem.
Sajnálom, hogy veget ért a sorozat. Robinnak is lehetett volna egy saját könyve.

Annie04>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Különleges helyet foglal el a szívemben ez a sorozat, kötetről-kötetre egyre jobban belehabarodtam a Trewlove-ok történeteibe. Érzelmekben, bujaságban, mókás és drámai pillanatokban egyikben sem volt hiány, hálás vagyok Lorraine Heath-nek, hogy megalkotta ezt az irigylésre méltó családot, akiket mindig összetartott az önzetlen szeretet. Szenvedtek és szerettek, minden velük történt dolgot maximálisan átéreztem, ez pedig köszönhető a remek alapnak, az olvasmányos írásmódnak, a lebilincselő cselekményvezetésnek, és az élő, lélegző, erős és kitartó karaktereknek. Itt még a „leggyengébb” kötet is nagyon jó volt, ami pedig igazán pluszt adott és hajnalig fenntartotta az érdeklődésemet, és ugyanakkor könnyeket csikart ki belőlem, az méltó helyet foglal el a nagybetűs KEDVENCEIM közt.

Kívánom, hogy minél több olyan asszony, ANYA legyen a világon mint Ettie Trewlove, aki olyan nemeslelkű gyerekeket nevelt fel, mint Mick, Gillie, Finn, Aiden, Fancy és Benedict. Kitalált karakterek, igen, de azért remélem jó pár hasonló ember szaladgál a valóságban is, mint ők. Szerettem a történeteiket, szerettem végigkisérni ahogy szerelembe estek, és szerettem a választottaikat is – több könyves kebelbarátnőt is avattam a sorozat olvasása közben.
A csábítás művészete pedig méltóképp megkoronázta ezt a hosszú sorozatot, szinte végig mosolyogva olvastam, annyira jólesett. Mindenképp újraolvasós lesz, és külön öröm, hogy a hatodik kötettel sem kell végleg elbucsúznom a karakterektől.

Imádtam ezt a könyvet, hatalmas kedvencem lett!

Bővebben: https://anniemindenesblogja.blogspot.com/2022/07/lorrai…

repe993 P>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Ezzel a résszel lezárult a sorozat, sikerült egy „nagy boldog család” végét adni neki. Beast története némileg hajaz Mick-ére, spoiler Amikor minden adott a boldog lezáráshoz, még volt hátra ~70 oldal, amit nem igazán értettem, hogy lehet még jobban megkavarni a dolgokat, de sikerült!
Habár visszagondolva, a sorozat minden része ugyanarra a kaptafára készült, mégis sikerült mindegyikbe belevinni némi csavart, amitől mindegyik eltért valamiben a másiktól. nem biztos, hogy minden darab újraolvasós lesz, de unalmas óráimban biztosan örömmel veszem le a polcról.

turanett P>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Az egyik szemem sír, a másik nevet, hiszem maga a könyv fantasztikus volt, de sajnos búcsúzni kényszerülök a Trewlove testvérektől. Mindig is egy igen erős, és összetartó család volt az övék. Most utoljára Beat történetét ismerhettem meg. Már nagyon vártam, az előző részekben is sokat szerepelt, és sokszor aggódtam is érte. Főleg, miután megtámadták.
De most ő is az emberére akadt, Thea személyében. A nemesség elfordult a családjától, és kisemmizték őket, de ő is így talpon tudott maradni, megerősítette. Elhatározásra jutott, nem akarat a testvérei nyakán maradni. Egyetlen emberhez fordulhatott, és az Beast. A férfi munkát ajánlott neki, hogy tanítsa ki az örömlányokat, hogy új életet tudjanak kezdeni. Theanak csak egy kérése volt, hogy Beast is tanítsa ki a csábítás művészetéből. Érdekesen alakult a kapcsolatuk, de nem számítottak rá, hogy hova fajulhat is el a dolog. Beast családja megint hozta a formáját, egyszerűen imádom őket. Imádtam, amit Robinért tettek. Sajnálom, hogy ő már nem kap saját könyvet, de vele kapcsolatban végül megkaptam a válaszokat a legvégén. Ami viszont örömömre szolgált, hogy nem veszítem el teljesen őket. Thea testvére kapnak egy külön álló sorozatot. Tálán ott is felbukkannak Trewlove-ék.

Ilarejo>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Szeretem az írónő könyveit, az egyik legelső nagy kedvencem még zsenge ifjúkoromól is az ő szerzeményespoiler. Tetszett ez a sorozata is, bár valahol a közepén kicsit leült számomra. Aztán az 5. résznél abszolút visszatért a lelkesedésem, és ez a lezárás is izgalmas volt, pláne, hogy nyitva hagyta Thea bátyjainak történetét, amire már most kíváncsi vagyok! Imádom az ilyen színes-vegyes szerető családokat!
Ezek a könyvek nem akarnak lelkivilág-megrázók és gondolatébresztők lenni. Meseszerűen izgalmas történetek, amiknek nem titkolt céljuk, hogy segítsenek kikapcsolódni és szórakoztassanak. Nálam működött! :o)

rakata0405>!
Lorraine Heath: A csábítás művészete

Wow. Hát ez a zárórész nagyon ütős lett. A végét megkönnyeztem. Tetszett, hogy az egész család benn volt a történetben. Nagyon kiváncsi vagyok Althea testvérei történetére.


Népszerű idézetek

miaow P>!

– […] A könyv, amin most dolgozom, nem akar… együttműködni. Most biztos bolondnak tűnök, mert úgy teszek, mintha egy regény élne, és eldönthetné, hogy merre tart.
– De hát él is, nem? Amikor készen van, akkor életet lehel az emberekbe, akik olvassák, Vagy az olvasók lehelnek életet belé. Azért is szeretem annyira a könyveket, mert olyan érzést keltenek bennem, mintha egy baráttal utaznék.

119. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Althea Stanwick · Benedict Trewlove (Beast) · könyv · regény
miaow P>!

– Mindig van választásunk, még akkor is, amikor úgy tűnik, hogy nincs.

212. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Althea Stanwick
Queen001 P>!

– Ritkán értékeljük, amink van, amíg el nem veszítjük.

154. oldal

Queen001 P>!

     Minden volt ez a csók: a legragyogóbb napsütés, a legnagyobb holdkorong, ezer és ezer csillag.

159. oldal

Queen001 P>!

    – Úgy bizony – felelte a gróf. – Az élet néha olyan ösvényekre terel minket, amikre nem feltétlenül akartunk rálépni, de gyakran kiderül, hogy ezek az ösvények vezetnek el a boldogsághoz.

265-266. oldal

Queen001 P>!

     A Trewlove-ok olyan érzést keltettek a lányban, mint amikor meleg takaróba burkolózhat egy hideg napon.

272. oldal

Queen001 P>!

     Miközben figyelte őket, Althea megértette, hogy a testvérek titkokon, bánatokon, fájdalmakon, sikereken és bukásokon osztoznak egymással. És sohasem ítélkeznek egymás felett: olyannak fogadják el egymást, amilyenek.

275. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Lisa Kleypas: Cassandra meghódítása
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Lisa Kleypas: Egy nyáréjszaka titkai
Mary Jo Putney: A kém szerelme
Gayle Callen: Jóvátétel
Cassandra Clare: A hercegnő
Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya
Julia Quinn: Ami Londonban történt
Jennifer Ashley: Hart hitvese