Értékelések 22

Paulina_Sándorné P>!
Lőrincz L. László: Manituk

Lőrincz L. László: Manituk Vigyázz, ha fúj a szél!

Imádom az író könyveit. Ez sem volt kivétel, bár néhol szívesen rövidítettem volna egy kicsit a történeten. Mivel nem szokatlan számomra az írótól, tetszett, hogy több szálon futott a történet. A régészet gyenge pontom, így nagyon élveztem a kapcsolódó részeket. Ross szimpatikus volt, bár volt egy-két alkalom, ahol olyan mulyának tűnt számomra. A nagy völgyhíddal kapcsolatos indián történet vagy legenda nagyon érdekes volt.

Hirdetés
Leobelo P>!
Lőrincz L. László: Manituk

Lőrincz L. László: Manituk Vigyázz, ha fúj a szél!

Imádom az író könyveit. Komolyan. Akár külföldi, akár magyar néven kerül ki könyv a kezei közül, azt nekem muszáj olvasnom. :)
Elképesztő történetek születnek a tollából.
Ez a könyv is ilyen. Fogalmam sincs, hanyadik újraolvasásom, de nem tudom megunni.

adork_able>!
Lőrincz L. László: Manituk

Lőrincz L. László: Manituk Vigyázz, ha fúj a szél!

Hát, sokkal jobbra számítottam. Az eleje olyan jól indult. Hangosan nevettem egy-két párbeszéden. Maga a sztori is érdekesnek ígérkezett. Azonban egy idő után úgy éreztem teljesen ellaposodott minden. A karakterek kezdtek egyre idegesítőbbek lenni, a történet nem haladt semerre. Aztán jöttek a mellék/kiegészítő kis szálacskák, amik bár jól hangzottak, de nem mozgattak meg különösebben. A nagyképű prof beszédét 2 oldal szenvedés után lazán átlapoztam. Utána már csak azt vártam, hogy fogyjanak már el a lapok.

Előkészítettem a Kilenc csontfarkast, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ezt a történetmenetet folytatni akarom. Lehet inkább keresek valami mást Laci bácsitól…