Pufi ​Kandúr gazdát talál 11 csillagozás

Lőrincz Judit Lívia: Pufi Kandúr gazdát talál

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Szereted a paradicsomos káposztát? Tetszene, ha Kiválófalvi Köbszuper Koriolánnak hívnának? Jól éreznéd magad, ha ketrecbe zárnának, és ujjal mutogatnának rád? Nem? Nos… akkor úgy tűnik, rokon lelkek vagytok Pufi Kandúrral, a fehér cicával, akit gazdája fogyókúrára fog annak érdekében, hogy díjat nyerjen a macskakiállításon. Ám a tenyésztő hiába fáradozik, egy barátságos hentesnek köszönhetően Pufi pufi marad, és súlyfeleslege miatt nem kerül be a legjobbak közé. Hamarosan az utcán találja magát. Hogy barátok nélkül, kóbor macskaként kell-e tengetnie az életét, vagy sikerül új otthont találnia, ez talpraesettségén, kitartásán és Jonatánon múlik.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Studium Plusz, Budapest, 2011
48 oldal · ISBN: 9786155054310


Kiemelt értékelések

>!
Evodia
Lőrincz Judit Lívia: Pufi Kandúr gazdát talál

Egy szuszra felolvastam. Aranyos. Talán annyira nem vicces, mint a Luca kalandok, de nagyon kellemes történet. Tetszik a hangulata, nyelvezete. Semmi extra, ami esti mesének kifejezetten előny.

>!
petrozy
Lőrincz Judit Lívia: Pufi Kandúr gazdát talál

Pufi kandúr belopta magát a mi szívünkbe is. Jól kitalált, lendületes történet, kedves szereplőkkel és ellenszenves mellékszereplökkel, vidámságot sugárzó illusztrációval. Még szívesen olvasnánk Pufi kandúrról szóló meséket.


Népszerű idézetek

>!
szibolya

Pufi Kandúr […] el sem tudott nagyobb boldogságot képzelni, mint hogy együtt legyen két jó barátjával, Jonatánnal és a hentessel egy laktató ebéd és egy kiadós vacsora közötti időben.

45. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Timo Parvela: Miú és Vau
Holly Webb: Cirmi az éjszakában
Holly Webb: Pille új otthonra lel
Holly Webb: Cirmos barátra vágyik
Kozári Dorka: Marcsi szeretetre vágyik
Borsos J. Gyöngyi: Macskamesék
Holly Webb: A gazdátlan kiscica
Lévay Erzsébet: Micike költözik
Holly Webb: Maszat, az elrabolt kiscica
Holly Webb: Csöpi az elhagyott kiscica