Long ​Hard Ride (Rough Riders 1.) 1 csillagozás

Lorelei James: Long Hard Ride Lorelei James: Long Hard Ride

Channing Kinkaid itches for a wild western adventure with an untamed man. Enter Colby McKay, bull rider, saddle bronc buster and calf roper. He knows he's found a woman who's up to the challenge of cutting loose. Intrigued by Channing's bold proposition to „horse around” on the road, Colby proposes sexual escapades not only in his bed, but in those of his two rodeo traveling partners. Can Channing give up total control? Especially when not all is as it seems with the sexy trio?

>!
260 oldal · ASIN: B00LCDBMNI
>!
288 oldal · ISBN: 9781599987439

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Lorelei James: Long Hard Ride

Igen :) nagyon régen nem lepett meg könyv ennyire, mondjuk arra sem emlékszem, mikor volt utoljára, hogy az Googli ennyire a barátommá vált olvasás közben. A cselekmény nagyon átlagos, vagyis azért a végkifejlet meglepett, több okból, a nem 100%os HEP nagyon jól állt a könyvnek. DE és itt a de nagy betű mellette, egy olyan világot mutatott be amiről bevallom semmit nem tudtam. Nagy részből ha a Rodeó mint kifejezés előkerült, akkor valami őrületre gondoltam ahol egy-két felőrült megpróbál meglovagolni egy őrjöngő bikát, a közönség pedig ujjongva biztatja. Az hogy ez egy valóban Forma1 szerű, minden héten máshová utazó, nagyis komolyan vehető sport és életmód az álmaimba se gondoltam volna, ahogy azt sem, hogy 8 fajta verseny van egy fordulóban, köztük női hordókerülés. A versenyzők pedig futnak a pénzük, a helyezésük utána, addig míg meg nem sérülnek. Férfias küzdelem, veszélyes vidék, nagy pénz és hatalmas rizikó.
Másképpen fogok tekinteni már a szóra is ha meghallom, és igen még olvasni szeretnék erről az érdekes, kemény vadnyugati világról.


A sorozat következő kötete

Rough Riders sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: The King
Julia Sykes: Renegade
Julia Sykes: Dark Lessons
Maya Banks: Fever
Tiffany Reisz: The Red
J. Kenner: Release Me
E. L. James: Grey (angol)
Stephen King: Wizard and Glass
Meredith Wild: Hardwired (angol)
Evangeline Anderson: Found