Érzéki ​alakulat 102 csillagozás

Lora Leigh: Érzéki alakulat

Olyan egyszerű dolognak indult. Nathan Malone mindössze meg kellett volna, hogy mentsen három lányt egy kolumbiai drogbárótól. A terv szerint elfogják, amíg a drogkartellben tevékenykedő kémet, a kormány egykori ügynökét kimentik. Azonban a küldetése menthetetlenül zátonyra futott… Feleségének, Bellának azt mondták, hogy Nathan soha többé nem tér haza.

Bella három hosszú éven át gyászolta a férjét. Fogalma sem volt róla, hogy a férfi életben maradt. Új személyazonosságot kapott; a Nathan nevű férfi végérvényesen meghalt. Ha hazatérhetne a feleségéhez, megtarthatná-e előtte az inkognitóját? És, ha közben mindkettejüket felfalja a vágy? Sőt, az is lehet, hogy a veszély újra kiragadja Bellát Nathan karjaiból…

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője. Köteteit sok millióan olvassák éjjel-nappal…

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
ISBN: 9789632546575 · Fordította: Simik Bálint
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
468 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548647 · Fordította: Simik Bálint

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Nathan (Nate) Malone (Noah Blake)


Kedvencelte 19

Most olvassa 3

Várólistára tette 49

Kívánságlistára tette 33

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Roselyn>!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Csúcs könyv volt, de tényleg… Ennyi módozatban – fogalmazási szinten – közösülni… Hmmm. Tartalmas. Macsó hím, aki kemény mint a szikla, és kúr, de mint a motolla, hölgyeményünk pedig sóhajt, nedvesedik, és helytől, időtől függetlenül élvez és élvez és élvez… Csodálom a főhősök kitartását. Aztán van itt még drog is, és mély lelki baj is, nem beszélve a személyiségzavarról, ami nélkül nem élet az élet… :) Jaj. Szóval komplex élmény, a maga nyersségével, és bugyutaságával, de még mindig nem a legigénytelenebb. Egynek elmegy, ha már mindenképpen szeretnénk hogy guvadjon a szemünk. Bővebben itt:
http://roselynkonyv.blogspot.hu/2014/01/lora-leigh-erze…

4 hozzászólás
angelmanna>!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Mint minden jó erotikus könyvre, erre is jellemző volt a full szex. Megkönnyebbülve tapasztaltam, hogy jól is lettek megírva a szexuális jelenetek.
A háttértörténet, amiből a konfliktusok kialakultak elfogatható volt, de a tartalmi hosszúságát soknak éreztem, mert bizony voltak felesleges részek.
Ideálisabb lett volna, ha száz oldallal rövidebb a könyv.

hovi P>!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Egy jó kis (krimi) történet lehetett volna, csak az én ízlésemhez képest kicsit túl volt tolva az erotika. Többet olvastam volna arról, hogy Noah/Nathan hogyan került fogságba, miképp élte túl, valamint hogyan menekült meg. Sajnos ezekről csak félmondatokban volt szó.
Sabella és a férje kapcsolata kettős érzést keltett bennem: egyrészről a mély szerelem egymás iránt, másrészről meg az, hogy nem is ismerték egymást igazán. Szerintem ez a kettő valahogy üti egymást.
A történet vége kifejezetten jó volt. Fordulatokkal és meglepetésekkel teli. Mondjuk én a történet közepétől sejtettem, hogy ki lehet spicli! De, hogy ennyire beteg elméjű és erkölcstelen legyen az illető, nah az igazán elképesztett!
A Malone apukát egész végig utáltam, aztán megint koppantam egyet tőle a végén. Végre fény derült arra, miért viselkedett úgy, ahogy! ÁÁÁÁÁÁ!

Frytu>!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Nem vagyok túl kritikus az ilyen erotikus könyvekkel szemben, nem várok mélyenszántó gondolatokat, csak hogy kikapcsoljanak és szórakoztassanak. Ez viszont még így is kifejezetten tetszett. A sok szex mellett történet is volt, jó volt a krimis szál, bár már elég hamar volt egy tippem az árulóra, ami be is jött, mondjuk nem zavart, inkább örültem neki, mert általában nem jövök rá az ilyenekre :)
És volt egy komolyabb érzelmi része is a történetnek. Érdekes volt, ahogy Sabella vívódott a férje emléke és az újonnan feltámadt érzései között.
Szóval számomra pozitív csalódás volt a könyv, nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön majd. :) Serintem sokkal jobb, mint a buja fiúk sorozat.

K_Szilvia03>!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Vad, tüzes, szexi, felkavaró. A könyv, amellett, hogy brutális harcosokról szól, mégis könnyed. Lehet, hogy a szereplőknek is vannak lélek marcangoló gondolataik és titkaik, még sincs az a sötét hangulat, mint pl. a Nyugalom tengerénél. viszont tanulságban nincs hiány. Soha ne játszd meg magad a másik előtt, mert súlyos következményei lehetnek. Lásd Noah-Natanielt, aki tévesen ítélte meg a feleségét annak régi porcelán baba típusú viselkedése miatt, s ezért elvesztegettek hat évet a közös életükből. Ami valahol szomorú, legalábbis, amikor anno régebben ismerkedtem a könyvvel, annak tartottam, hisz hat év rengeteg idő, ami alatt már lehettek volna boldogabbak is. Bár Abban igazat kell adnom Sabellának, hogy kellett ez a hat külön töltött év, hogy kiforrjon és előtörjön a valódi személyiségük, ami nélkül nem lettek volna maradéktalanul boldogak.
Ami a legjobban tetszett, az Noah és Sabella kapcsolata volt. Olyan kapcsolat, amelyre titkon/vagy kevésbé titkon minden nő vágyik, ha csak hangyányit is…
Brutálisan jó pasi, mocskos szájú főhősnő, izgalmas, fordulatokban bővelkedő történet, és erotika minden mennyiségben. Kell ennél több? Lora Leigh továbbra is hozza a tőle megszokott színvonalat. Sablonos ez a mondat, de tény, hogy egyszerűen imádom a történeteit, megunhatatlanok és önmagukban páratlanok. Nagy sajnálattal láttam, hogy a többi SEAL-es története még nincs lefordítva, de remélem, hamarosan már ezeket is olvashatom magyarul.

zuna19 >!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Kellemes csalódás volt ez a könyv számomra. Nagy nehezen vettem rá magam hogy elkezdjem, de nem bántam meg, hogy elolvastam. Az írónőtől olvastam a Buja fiúk sorozatot és az is tetszett. A könyvtárban ott volt ez a könyv is , és ha már kihozom a négy rész akkor ez minek maradjon ott? Így egyszerre ki tudtam hozni mindet. Jó sok szex volt benne, de erre számolni kell, ha az ember erotikus könyvbe kezd. Izgalmas is volt egyben és fordulatos. A legtöbb szereplőt szerettem a könyvben. Azért az lehet nem ártott volna ha egy picit rövidebb a könyv, mert így csak ugyanazt ismételte az írónő. A vége lehetett volna kicsit kidolgozottabb is, ha már ennyire hosszú az egész könyv. Nekem tetszettek a nevek is a könyvben, szépek és egyediek voltak.

Blue_Nadine>!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Meg kell mondanom őszintén: csalódtam.

A három Buja fiúkos könyv után azt hittem, hogy ez még jobb lesz, hogy megint fejlődött az írónő. De nem igazán. Vagyis ez nem teljesen igaz, mert nagyon megkedveltem ezt a könyvet… talán még kicsit jobban is, mint Natches-ét, de csak mert ebben jobb volt az akció, mint abban.

Viszont az írónőnek vannak olyan dolgai, amiket nem nagyon akar elhagyni, viszont engem eléggé zavarnak. És itt most még csak nem is a túl sok szexre gondolok… Bár az is egy faktor.

Maga a történet, illetve a szereplők tetszettek. Tényleg szerintem maga a történet ötlete jó volt, és ahogy a szálakat mozgatta. Totál meglepődtem, amikor kiderült az egyik csavar benne… SPOILER Amikor Bellát elrabolják és kiderül, hogy a barátnője is benne van ebben az egészben. Mekkora egy k*rva! Tényleg nem számítottam rá, mert bár ellenszenvesen viselkedett, nem úgy, mint egy igazi barátnő… De tényleg betudtam annak, hogy a férje nem foglalkozik vele, és emiatt hisztis. SPOILER VÉGE Kirát viszont nagyon bírtam, ő igazi barátnőként viselkedett. Annak ellenére is, hogy ugye nem mondott el mindent Bellának – de hát nem is tehette. Katona és azoknak be kell tartani a szabályt, akárkiről is legyen szó. Szóval őt tényleg megkedveltem, és picikét sajnálom, hogy neki már van férje, mert szívesen olvasnék róla is. Biztos remek főszereplő csaj lenne. Bár ha ennek a könyvnek a plotját nézzük, akkor semmi sem lehetetlen. A végén, amikor a csapattal leszedték a rosszfiúkat és Noah ment megmenteni Bellát, na az a rész nagyon tetszett! Nagyon is élveztem benne ezt az akciós részt és igazából még egy kicsit több ilyet olvastam volna. A végén az is nagyon aranyos volt, amikor Noah kibékült az apjával, és örültem, hogy kiderült, hogy miért viselkedett úgy ahogy.

Három főbb bajom is volt vele, ami miatt levontam azt az egy csillagot. Egy: ennek nem kellett volna négyszáz oldalasnak lennie… Az akció jelenet előtt nekem már túúúúl sok volt ez a húza-vona, hogy „de nem lehetek veled, mert ilyen-olyan szörnyű dolog történt az életemben”, stb. Noah részéről. Akárhányszor is írta le az írónő, hogy Noah végre igazán megértette, és megismerte Bella igazi énjét… nem éreztem így, mert még mindig húzódozott tőle, meg nem hitte el, hogy Bella elfogadná, mivel kib*szottul szereti. Ááááá, biztos nem…! Szóval azért ezt lehetett volna csak egy 50 oldallal mondjuk megrövidíteni.

A másik meg maga a Noah név. Ha mondjuk fordítva lett volna, hogy Noah-ról Nathan-re változtatja, akkor jobban örültem volna… Nekem a Noah-ról totál nem egy kemény katona jut eszembe. De hát ez egyéni vélemény.

Illetve ez szintén egy kisebb dolog, de engem nagyon idegesített az egész könyv alatt, hogy a „bazdmeg” kifejezést úgy írták folyamatosan, hogy „bazmeg”. Engem nem érdekel, ha csúnyán beszélnek egy könyvben, ha indokolt, illetve ők már felnőttek, illetve nem éppen nebántsvirágok… Amikor kimondjuk lehet nem érződik annyira, de nekem nagyon szúrta a szemem az a hiányzó d betű a lapokon.

Ami még kicsit szomorúság számomra, hogy nem Noah tesója lesz a következő részben, vagy a sheriff mondjuk… Hanem egy másik tag ebből az alakulatból. Főleg, egy olyan, akit annyira nem tudtunk megismerni. Ha Nikolas lenne, akkor még megérteném, mert ő róla több megjegyzés is volt, több jelenetben is ott volt. Szerintem Noah tesója vagy a sheriff sokkal közelebb került az olvasóhoz. Vagy legalábbis hozzám. Ők jobb alapanyagok, mert hát a sheriffnek már adottak a sötét dolgok a múltjában – SPOILER hogy le kellett lőnie a feleségét, akit azért egy ponton mégis csak szeretett valamikor. SPOILER VÉGE Rory viszont lehet még túl fiatal ehhez az egészhez, még fejlődnie kell személyiségileg. Na, majd meglátjuk.

Azért kíváncsi vagyok a következő könyvre, Micahéra is, mert minden hibája ellenére megkedveltem az írónőt és a stílusát.

3 hozzászólás
Csillux P>!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Ezeket a könyveket még mindig nem a logikájuk miatt szeretem, az is biztos. :D
Alapvetően szerintem az erotikus részek köré van építve a történet, nem fordítva. Számomra nincs is ezzel probléma, mert elszórakoztat.
Viszont szerintem rövidebben is lehetett volna vagy ha már ilyen hosszú, akkor a végét nem ilyen gyorsan lerendezni.

apwbdum>!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Most már határozottan állíthatom, hogy Lora Leigh rajongó vagyok.
Egy alfa hím, lelki problémákkal + egy erős nő. Az elszakítottságból adódó világfájdalom. Ami a rengeteg visszafojtott vággyal együtt, egy igazán nagyszerűen megírt műben csúcsosodik ki.

1 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Lora Leigh: Érzéki alakulat

Nem vártam sokat, még engem is megepett, hogy ez nekem ennyire tetszett.


Népszerű idézetek

Cheril>!

A nagyapja felsóhajtott. – Ír szemeid vannak, fiam. Egy napon majd olyan szemmel fogsz látni, ami nem a tied, olyan szívvel fogsz érezni, ami nem a te kebledben dobog. Vad ír szemek ezek Nathan. Ha szeretsz, jól szeress, és igazán szeress! Vigyázz, fiacskám, mert azok a szemek nemcsak a te lelked tükrei, hanem azé is, akit szeretsz! – Az öreg letekintett Erin sírjára. – És ha elveszíted azt a szívet, ami érted dobogott, nem hagyod el a helyet, ahova legszebb emlékeid fűznek.

10. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nathan (Nate) Malone (Noah Blake)
Csillux P>!

– Álmodtál már magadnak csókot? Olyan csókot, hogy epedve akartad, hogy valóra váljon?

353. oldal

Cheril>!

– Ne húzz fel, Rory! – Noah nem bírta tovább hallgatni az öccsét. – Egyáltalán, mi a fenét keresel te itt ilyenkor?
Rory horkantott. – Nagyapa kidobott, mert föl-alá járkáltam a lakásban. Kimentem, hogy odakint folytassam, erre megfenyegetett, hogy lelő.

108. oldal

Cheril>!

– Go Síoraí – suttogta, és beszívta az emlékek illatát. – Örökké, Sabella. Örökké szeretni foglak.
És ezzel megjelent az első repedés Noah Blake páncélján.

33. oldal

K_Szilvia03>!

Azt az új célt tűzte maga elé, hogy kideríti a pontos okát annak, hogy az a két férfi miért hazudja le neki még a napot is az égről. Ha nem jár utána, előbb-utóbb lecsapja azt a hepciás, féltékeny, hazug SEAL-t. Mégpedig a fekete, öntöttvas serpenyőjével.

236. oldal

Cheril>!

Rory megrázta a fejét, majd csípőre tett kézzel az égnek fordította az arcát. – Imádkozni szoktam, misére járok, tisztelem az idősebbeket, sőt még az öreg nénikéket is átsegítem az utcán. Mivel érdemeltem én ki mindezt?
Noah fivére vállára csapta a kezét. – Azzal, hogy lélegzel, Rory. Tudod, hogy van. A Malonék puszta létezésétől máris árad a szar. Ez valami kozmikus dolog. Ilyen a mi sorsunk.

70. oldal

Cheril>!

– Szent Isten, Bella, mit csináltál?
(…)
– Csak egy kis horpadás, Nathan. Tényleg… – Szíve a torkában dobogott. Nem a félelemtől. Nathan sose bántotta volna. De azt nem kellett neki tanítani, hogyan adja ki a mérgét.
– Kis horpadás! – Megragadta a lányt a vállánál, és félretolta, majd lenézett a gyűrött sárhányóra, mely a teherautó lökhárítójába fúródott.
Baleset volt. Ráadásul Nathan tehetett róla. Ha nem ing nélkül nyírt volna füvet, fenékre simuló farmerban és bakancsban, nem történt volna semmi.
– Beleszaladtál a teherautómba! – Férfiúi büszkeség és sértett méltóság rezgett a hangjában. – Ez az én teherautóm, Belle!.
Igen. Az volt. Rettentő büszke is volt az erőteljes, négykerékmeghajtású fekete szörnyetegre, amelyet úgy dédelgetett, mint egy nő a gyerekét. Belle féltékeny is lett volna a nagy dög járműre, ha Nathan be tudta volna vinni a házukba.

15. oldal

Cheril>!

– Más opció is van, nem csak a SEAL.
– Igen? – húzta ívvé a szemöldökét Nathan. – Mi jobb még a SEAL-nél is, bácsikám? A pokol? Megjártam, sőt még most is magam előtt látom néha!

26. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Anna Todd: After We Collided – Miután összecsaptunk
Alexa Riley: Mindent bele
Laurell K. Hamilton: Ragály
Sherry Gammon: Hihetetlen
Marie Force: Végzetes viszony
Jennifer Probst: Keresd az alkalmat
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Meghan March: Vágy és kétség