Buja ​fortélyok (Buja fiúk 5.) 97 csillagozás

Lora Leigh: Buja fortélyok

Caitlyn Rogue Walker otthagyja bostoni életét, hogy tanár legyen egy Kentucky állambeli kisvárosban. Ám minden álma darabokra törik, amikor belekeverik egy szexbotrányba. Caitlyn nem hajlandó elhagyni a várost, személyazonosságot cserél, és Rogue lesz.
Zeke Mayes serif tudja, hogy több van a lányban, mint ami első pillantásra látszik. Hosszú küzdelemre készül, hogy Rogue feladja az ellenállását, és átadja magát a vágynak. Zeke kisvártatva halálos játékba keveredik, ami a lányt is magával sodorja, s amikor minden élet és halál kérdése, nincs miért habozni többé…

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
362 oldal · ISBN: 9786155617799 · Fordította: Simik Bálint
>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
446 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155617799 · Fordította: Simik Bálint

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 41

Kívánságlistára tette 35


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Lora Leigh: Buja fortélyok

Nagyon örülök, hogy folytatták a sorozatot. Én teljesen abban a hitben éltem eddig, hogy 4 része van összesen. Meg is lepődtem, amikor megláttam a borítót. Rögtön elő is rendeltem még április elején. Azóta csak vártam és vártam, hogy megérkezzen. Gondoltam belekezdek, mert most kedvem is volt hozzá.
Imádom ezt az új borítót, nagyon ütős lett. Eddig ez a legjobb.
A történet a szokásos. Teljesen rá lehet ismerni Lora Leigh írására. Hozta a szokásosat szintet.
Aki nem szerette a sorozatot, annak teljesen felesleges ezt a részt elolvasni, de akinek bejöttek L. L. eddigi írásai, azoknak kötelező, szinte. Csalódni nem lehet benne, aki szereti az erotikus könyveket, azoknak szerintem tetszeni fog.
A történet krimi része elég izgis volt. Sejteni lehetett, de azért nem voltam teljesen biztos ki is benne a gyilkos. Kellett bele ez az izgalom.
Az előző részben nagyon megkedveltem Rogue-t, a nagy szája miatt szerintem. És itt sem csalódtam benne. Szeretem a karakán karaktereket. Zeke pedig illik hozzá. Őt olyan semmilyennek tartottam eddig, nem igazán volt nagy szerepe, de kíváncsi voltam nagyon az ő történetére is. Természetesen kiderült róla sok minden. Titok itt, titok ott. Imádtam a váltott szemszöget is. Parázslott az egész történet a főszereplők miatt. Akit nagyon hiányoltam az Zeke fia volt, szerintem többett kellett volna szerepeltetni.
A vége nagyon jó lett. Habár olvastam volna még szívesen. De szerintem minden könyvvel így szokott lenni. Mindig kevés a jóból. Az epilógusból kiderült, hogy
spoiler

4 hozzászólás
Bitten>!
Lora Leigh: Buja fortélyok

Régi poros történet a miénk….. Vmikor még „tanulómoly” koromban botlottam Rowdyék történetébe. Fűszeres – nem is kicsit. ;-) De magukkal ragadtak a különféle szálak, ugyanakkor kicsit idegen volt akkoriban még néhány „csípős” szál – de elég könnyen megemésztettem, aztán és újra -újra visszatértem.
Elérkeztünk a számunkra kínált talán nem utolsó találkozóig.
*fejét csacskán oldalra billenti és az előző négy köteten mereng*
Van vmi ezekben a fiukban…. be kell valljam én a seriffet kicsit idősebbnek képzeltem ….fogalmam sincs miért……
Szeretem, ahogy a krimiszálat végig viszi – igenis gondolkodjon az olvasó , bár nekem kezdettől fogva jó helyen stagnált a kérdőjel :P Tetszik, hogy volt egy szál mely ujra és ujra beköszönt a sorozatban, aztán továbbállt az árnyékba.
Az a vehemencia, mellyel a szereplők bírnak, a tudás mellyel Lora átadja nekünk az érzéseiket….. imádni való.

A háttér….a sorozat delikátja….. hát arról mit is mondjak ;-) Buja …. és kész.

A rajongóknak kötelező olvasmány – a tanulóknak csak szülői felügyelet mellett ;-) Bár szülő legyen a talpán aki gyereke kezébe adja :D :D

Kedves @Művelt_Nép_Könyvkiadó!

Megfogalmazódott bennem a kérdés, remélem nem gond ha felteszem! :) A Buja lányok történetét tervezik elhozni nekünk Lora Leigh rajongóknak kicsiny országunkba vagy egyéb történetet az írónőtől? Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel,
Bitten :)

2 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Lora Leigh: Buja fortélyok

A maga kategóriájában hozta az elvárt színvonalat.
Erotika, izgalom, nyomozás és még több erotika. ;)

3 hozzászólás
Suzy25>!
Lora Leigh: Buja fortélyok

Akárki akármit mond, nekem tetszett! Krimi fűszerezve sok – sok erotikával. Aki szereti az ilyen könyveket annak csak ajánlani tudom.

Tamlilla>!
Lora Leigh: Buja fortélyok

Majdnem….
Csak nem bújt ki a szög a zsákból, valahogy ilyen érzésem volt ezzel a könyvvel kapcsolatban. Zeke serifünk nem mutatta meg az igazán sötét oldalát, pedig nagyon vártam, hogy az a rettegett, sötét szexuális oldala végre előjön, de csak nem. Ezért a fél csillag levonás, amúgy izgalmas és forró jelenetek, a megszokott nyomozós, ki lehet a hunyó kérdéses sztorit kapunk ami azért elég szájbarágós lett, de meg lehet bocsátani, mert ennek ellenére pörgős a történetvezetés.
Aki szerette az előzőeket ezt is fogja. Jó olvasást!

meteoritastar>!
Lora Leigh: Buja fortélyok

Nekem egy bajom volt ezzel a könyvvel, hogy régen olvastam az elöző részeket. Így kellett kis idő, hogy betudjam azonosítani a dolgokat. De miután gyorsan átfutottam a fülszövegeket, már képben voltam. De a krimi szál tisztázására több idő kellett. :off:))
Meglepődtem, hogy Zake története az 5. rész. De nem csalódtam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen titkokat rejteget:)):)) Tetszettek Rouge és Zake vitái és Rouge nagy szája és harcias természete. Épp úgy, mint Zake stílusa. Kedvencem a közös jelenetei a fiával:)):)) Kár, hogy a fiúk nem szerepeltek többet benne, de Alexnek örültem.
A krimi szál is izgalmas volt.
Vacilálok a 4.5 és az 5 csillag között, mert minden benne volt, ami egy jó könyvben lenni szokott. De érzelmileg nem hatott úgy rám, mint Natches története. Még mindig az a befutó, de ez szorosan, nagyon szorosan mögötte van :)):))

PEvice>!
Lora Leigh: Buja fortélyok

Gyenge volt a történet. Csak azért olvastam el ilyen gyorsan, mert nem volt más kéznél.
Na jó…talán picit érdekelt is, hogy mi lesz a nyomozás vége… ami számomra szintén nagy semmi volt… igazat adok neked @zuna19 abban, hogy akinek nem tetszett az első 3 az ne olvassa el ezt. Még mindig nem rajongok az írónő stílusáért. Ezek ellenére nem bánom hogy elolvastam, bár az előző szereplőkből picit többet vártam ebben a könyvben. Az epilógusban a 3 buja lány felkeltette az érdeklődésem… nekik is lesz könyvük ugye? talán őket megkedvelem…

Silverlight>!
Lora Leigh: Buja fortélyok

Igazán szórakoztató romantikus, de főleg erotikus történet. Tele van izgalommal, akcióval. Tetszett maga a történet, a szereplők, de valahogy a könyv stílusa kicsit levont a könyv élvezhetőségéből. Bár lehet, hogy csak nekem volt sok. A meglehetősen morcos seriff és az extanárnő története szerintem nagyon jól megalkotott sztori, melyet még egy kicsit feldobtak egy kis bűnténnyel. Ha nem lett volna a krimis rész, s nem vártam volna, hogy mi fog történni, valószínűleg untam volna az egészet, mivel azon kívül semmi extra sem került a könyvbe. Mindenesetre így egy elég élvezetesre sikerült az egész és kellően izgalmasra is.

>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
446 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155617799 · Fordította: Simik Bálint
Zsuzsanna_Makai >!
Lora Leigh: Buja fortélyok

Borzasztó unalmas volt, gyakorlatilag az eddig leggyengébb rész. De eddig ennek a legjobb a borítója!

ap358 P>!
Lora Leigh: Buja fortélyok

Ez a rész untatott. Rogue és Zeke kapcsolata már a korábbi részekből sejthető volt és a könyvben sem titkolták egy percig sem, mit éreznek egymás iránt. Izzás helyett nyers, obszéc erotika. (amit LL-től már megszokhatttunk). Nem kerültek hozzám közel a szereplők, Rogue egyenesen idegesített néha. Kemény, határozott és már túlságosan makacs volt. Az első együttlétükön csak húzogattam a szemöldököm spoiler. A nyomozás a háttérbe került, folyton csak beszéltek róla, ami szintén furcsa volt. Egy seriff tényleg fűnek-fának elmondana mindent?
Zeke folyton a sötét oldalára hivatkozott, de ebből se kaptunk semmit.
Hiányérzetem van a történet kapcsán, ezért a három csillag.


Népszerű idézetek

zuna19 >!

– Nem vagyok valami kedves, ha mérges vagyok.

218. oldal

zuna19 >!

Nahát honnan tudta előre, hogy ez a nap totális szívás lesz…?

(első mondat)

zuna19 >!

– Néha a férfiak nem olyan logikusak, mint elvárnák tőlük az emberek. Néha az őket szerető nőkre marad, hogy erre felhívja a figyelmüket.

428. oldal

zuna19 >!

A buja fiúk átadják helyüket a buja lányoknak.

439. oldal

zuna19>!

Álmodott róla. Vágyott rá. Fájt érte. A világ legnagyobb marhájának érezte magát ezért.
De aki nem mer, az nem is nyer, emlékeztette magát. Sosem fogja megtudni, ha nem próbálkozik…

129. oldal

zuna19>!

– Te vagy a gyengém – simította végig a gömbölyű állat hüvelykujjával, és szorította Rogue-ot a falhoz.
– Ó, valóban? – zihált Rogue. – Megleptél. Azt hittem, a nagy, erős seriffnek nincs gyengéjük.
– Okostojás – pillantott a csókolni való ajkakra Zeke.

132. oldal

zuna19>!

Harminckét éves volt, egy felnőtt férfi, a lány szerény huszonegy évével szemben. Olyan pöttömnek tűnt a lány ettől, hogy az ember arra késztette, vegye számba a saját erejét; és olyan ártatlannak, hogy a férfiember csak arra gondolhatott, csakis megrontani tudja.

21. oldal

zuna19>!

– Bőr és csipke… – zörgött ércesen, izgalomtól rekedten Zeke hangja – … tudod te, mit tesznek ezek egy férfival…?

184. oldal

zuna19>!

Gondolni sem akart arra, hogy mit tenne a férfival, amikor egyenruhában van. Akkor sokkal élesebben hasítottak bele azok a kis démoni érzések… Talán az az övén lógó bilincs tette, gondolta Rogue. Biztos az a bilincs. Volt pár jó ötlete, ha arra a bilincsre gondolt.

43. oldal

zuna19>!

Rogue fejfájással ébredt másnap reggel.

Pokolbéli kis szörnyek ásták az agyát, apró, tompa csákányokkal. Amint előző este lefeküdt, tudta, hogy ez az éjszaka nem sötét öntudatlanságba süllyedt, kimerült, félhalotti állapot lesz. Álmok kínozták. Ugyanazok az álmok, melyek már évek óta.

67. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Julie James: Az a gyanúm, szerelem
J. D. Robb: A halál fényében
Julie Garwood: Teljes gázzal
Darynda Jones: Második sírhant
Laurell K. Hamilton: Ragály
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz