!

Buja ​fiúk (Buja fiúk 1.) 202 csillagozás

Lora Leigh: Buja fiúk
Book24 · 3.499 Ft –16% 2.939 Ft
Book and Walk 1.999 Ft
500 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rowdy ​Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője.… (tovább)

Eredeti mű: Lora Leigh: Nauti Boy

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2012
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632546414 · Fordította: Binder Natália

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Rowdy · Kelly


Hirdetés

Kedvencelte 26

Most olvassa 18

Várólistára tette 50

Kívánságlistára tette 25

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Sippancs P
Lora Leigh: Buja fiúk

A Lora Leigh-féle bujaság recept

Végy egy tökéletes alapötletet, majd tegyél hozzá karaktereket: egy buta, ex-tengerészgyalogos férfit, egy picsogó, spoiler nőt, kettő alfahímnek tűnő unokatestvért és néhány aggódó szülőt. Ha ez megvan, boríts rájuk némi konfliktust és drámát, aztán alaposan rázd össze őket, hogy könnyebben viseljék a romantikát és a spoiler. Ezek után várj egy fél órát, majd szórd meg a „masszát” jó sok erotikával. De tényleg sokkal ám! Mindegy, hogy álló, fekvő vagy ülő, hogy asztal, hajó vagy ágy, a lényeg, hogy töménytelen mennyiségű erotikát adj hozzá, lehetőleg sok-sok káromkodással! S ha ezzel elkészültél, dobj még a tetejére egy adag borzalmas fordítást, jó pár unalmas (vagy inkább túlírt?) fejezetet, valamint egy összecsapott befejezést, és máris teheted a sütőbe a 2,5 csillagos erotikus regényt.

Jó étvágyat kívánok!

10 hozzászólás
>!
_Enii_ P
Lora Leigh: Buja fiúk

3*,mert ez bizony most csak ennyit ért. Egyszerű,leírásos,bár a krimi szál valamennyit dobott rajta(ezt sokkal jobban is kifejthette volna az írónő). A történetben volt ez-az,természetesen erotikát sem nélkülözött,de számomra a sztori csak e körül forgott és így,egy idő után elég kiszámíthatóvá és monotonná vált…

>!
Laura_Bakos 
Lora Leigh: Buja fiúk

Nagyon, de tényleg nagyon jó indulattal három csillagot adok neki.
Úgy voltam vele, hogy bár sok negatív véleményt olvastam róla, amiben írtak a borzalmas fordítási hibákról, meg magáról a történetről, attól még elolvasom.
Elolvastam.
Nem igazán jött be, sőt enyhén fogalmazva, borzalmas volt, bár olvastam ennél rosszabbat is (Rabul ejtett szűz, vagy mi a fene a címe annak a förmedvényes könyvnek, amin jókat röhögtem).
Adott egy, illetve több potenciális alfahím, egy buta csaj, meg úgy minden, ami egy ilyen sztoriból elengedhetetlen összetevő.
(Gondoltam én is elkezdek egy erotikus blogot, ahol kiírom magamból a hasonló, unalmas szexjeleneteket, ami majdnem minden könyvben szó szerint ugyanúgy van leírva)
Na, itt azok közül semmi sem hiányzott.
Pozitívumot nem igazán tudok írni, vagyis helyesbítve biztos volt benne pozitív tanulság, csak én nem jöttem rá micsoda.
Erotikus könyv, egynek elment.

>!
Karinaa7 P
Lora Leigh: Buja fiúk

Izgalmas volt. Elején nem erre számítottam. Azt hittem, hogy egy kis nyugis könyv lesz, de nagyon tévedtem. A vége felé már nagyon idegesített, hogy ki lehetett az, de aztán kiderül – de meglepő :D – és nem számítottam rá.
Most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz még itt, mert ez egy nagyon jó könyv volt! De még is szerintem voltak benne kicsit – nem tudom, hogy fogalmazzam meg – furább részek. Mint mondtam nem erre számítottam.
A szereplők nagy többségével nem volt semmi bajom, de Kelly nekem nagyon fura volt. Ne kérdezze meg senki, hogy miért, mert pontos választ nem fogok tudni adni.
Nekem nagyon tetszett ez a könyv, nem ezt vártam, hanem sokkal rosszabbat. Tényleg várom mi lesz a folytatásban :D

>!
BinderViki23
Lora Leigh: Buja fiúk

Kicsit nehéz elkezdeni az értékelést, mert még mindig a hatása alatt vagyok.
A könyv elején még azt hittem, hogy jó indulattal is csak maximum csak 3 csillagot adok.
Nekem egy kicsit nehezen indult az eleje. De ahogy haladtam előre a történettel, úgy olvastatta magát :)
Igaz, hogy sok benne az erotika, de a mögötte megbújó érzelmektől mégis nagyon tetszett. ;)
Rowdy egy igazi csábító, vad buja férfi. Tetszett a karaktere, igazi lovag, amikor védelmezi Kelly-t, akár a saját életét kockára teszi érte. Bár amikor osztozkodni akart Kelly-n az unokatestvéreivel, spoiler :D De szerencsére rájön, hogy Kelly élete nagy szerelme, és hogy senkivel sem akar rajta osztozkoni. :)
Kelly egy félénk nő, de ez érthető is az őt ért trauma után. Később aztán Rowdy iránt érzett szerelméből erőt merített, és bátran nézett szembe a fenyegetettséggel. Egy igazi erős és bátor karakter lett. :)
Imádtam kettejük párosát, olyan szeretni valóak együtt ❤
Kiváncsían várom a következő részt. :)

>!
Casperson
Lora Leigh: Buja fiúk

Ó, tudjátok , hogy nekem semmi bajom az erotikus könyvekkel , sőt azt hiszem valamelyik könyvnek jót tesz , ha van benne erotika! A címmel sincs semmi bajom ,mert azért valamilyen szinten figyelmezteti az olvasókat , hogy van benne erotika ,de hogy ennyi , azt álmomban sem képzeltem volna . Ugyan ki nem mennék az utcára ezzel a könyvel , mert legyen bármilyen utalásos a cím én mégsem lejtek táncot vele senki előtt .A borító sem az én asztalom , mert amellett ,hogy egy izmos férfitest van rajta tudjátok , hogy nincs bajom a pasis borítójú könyvekkel a sárga cím mégis elrontja az összképet .

Az Ulpius weboldalán találkoztam először a könyvel és fogalmam sem volt róla , hogy megjelenésre kerül , mert egy részben a kiadó egyáltalán nem reklámozta ellentétben, A Szürke ötven árnyalatával . Gondoltam , hogy semmi bajom sem lehet , ha elolvasom a könyvet , hiszen max csalódni fogok és megint rááll , majd a mazochista énem . Hát körülbelül ez így is lett !

Mint mondtam semmi bajom az erotikus könyvekkel , hisz jó páran átrágtam már magam és semmi bajom sem származott belőle max nem szerettem meg . A szürke ötven árnyalata Viszont ennél álmomban sem hittem volna , hogy ennyi erotika lesz benne , mert a fülszöveg sem épp , ezt ígéri/ígérte. Oké , a fülszöveg eleje tényleg arról szól , hogy Rowdy , hogyan ”menekült” meg Kelly csábításától illetve , hogy hogyan is akarja magáévá tenni , de a második része arról biztosít , hogy lesz benne nyomozás kellőképpen és , hogy hogyan akarják lekapcsolni a pasit . Közben ez nem is igaz , mert a történet 97% arról szól , hogy hogyan fektetik meg a csajt . Ezt komolyan mondom , mert hiába 316 oldal a könyv mégis örültem annak , ha ebből 50 oldal szól arról , hogy mit tervez a pszichopata és hogyan is akarja elkapni a három buja fiú .

Számomra ez idegesitő volt és rengeteget jegyzeteltem ezzel kapcsolatba . A jegyzetek 99% arról szól , hogy mekkora becsapás volt a könyv illetve , hogy mekkora idióták ezek a szereplők . A cselekményszálra visszatérve jobbnak gondoltam és , azt hittem , hogy lesz egy kis nyomozás , erre tessék az utolsó 10? oldalon lerendez mindent és hopp megvan a kis pasas , aki annyi gondot ?! okozott a drága szereplőinknek . Mert mindent okozott csak gondot nem .Oké, értem több nőt vagdosott meg stb. és ennek köszönhetünk plusz 20 oldalt , míg a csaj elpanaszkodja magát és oda nem fekszik a pultra . Szóval kis pasas köszönöm összesen , azt a 30 oldalt amely csak veled foglalkozott .

Bővebben a blogomon :
http://caspersonolvasmanyai.blogspot.ro/2012/09/lora-le…

20 hozzászólás
>!
Noémi87 P
Lora Leigh: Buja fiúk

„– Az egód lassan még a faszodnál is nagyobbra duzzad, Rowdy.”
Nekem ez kissè aplàri. Van az a körülmènyek, amikor mèg erotikus ès kifejezetten izgató a csúnya beszèd, de ebben a könyvben ez nekem nem volt meg.
A szereplőket nem tudtam megkedvelni, semilyenek voltak szàmomra.
Ez nagyon jóindulatú csillagozàs volt tőle!
Valahogy az erotikus jelenetek sem voltak csak 80%-osak.
Többet vàrtam, de adok mèg egy esèlyt egy könyvènek.

>!
brabiviki
Lora Leigh: Buja fiúk

Maga a cselekmény nem valami érdekes.Adva van egy pszichopata gyilkolászó, és a védelmező mostoha tesó. A srác és a lány már évek óta kerülgeti egymást, de még nem jött el az idő. És most, hogy végre együtt lehetnének, a csajt bántalmazták…Ettől eltekintve olvastatta magát. Azért kíváncsi vagyok a folytatásra. :)

>!
zuna19 P
Lora Leigh: Buja fiúk

Nem mondom, hogy a kedvenc könyvem lesz, de nem volt rossz. Nekem tetszett. Az nem tetszett egyedül benne, hogy a fiúk osztozkodtak a lányokon. Szerintem ez nagyon durva. A szereplőket ettől függetlenül kedveltem. De majd, ha a többi részt is olvasom eldől, ki lesz a kedvencem. Tetszett, hogy nem csak erotikus, de izgalmas részek is vannak benne.


Népszerű idézetek

>!
_Enii_ P

Gyorsabban a fejembe szállsz, mint a whisky, amit ittam.

>!
_Enii_ P

Talán nem mindig a leggyorsabb a legjobb megoldás.

>!
_Enii_ P

Körülbelül olyan szórakoztató vagy, mint az influenza, Dawg.

>!
zuna19 P

A jó lányok aranyat érnek. Egy jó lány felelősségteljes, tudja, mi értékes, és ismeri önmagát. Egy ilyen nő nem játékszer, hanem társ.

55. oldal

>!
BinderViki23

A jó lányok meg tudják szelídíteni a rossz fiúkat.

>!
Cheril

Eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljenek egymással, mint férfi a férfival. Ehhez egyenes gerinc kellett. Vagy jó sok whisky.

>!
BinderViki23

Vannak dolgok, amiknek soha nem kellene megváltozniuk.

>!
Csakegylány

– Ugyan már, Kelly, mindannyian tudjuk, hogy Natches milyen gyengeelméjű tud lenni – sóhajtotta Dawg. – Ne bántsd érte szegényt. Lehet, hogy még hasznát vesszük, ha valahol gödröt kell ásni, vagy ilyesmi.


A sorozat következő kötete

Buja fiúk sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Vonzódás
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Nalini Singh: Látomás
Monica Murphy: Second Chance Boyfriend – Második esély pasi
Laurell K. Hamilton: Elnyel a sötétség
Monica Murphy: One Week Girlfriend – Heti csaj
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
J. Sterling: The Perfect Game – A hibátlan játék
Georgia Cates: A megadás szépsége