Buja ​fiúk (Buja fiúk 1.) 278 csillagozás

Lora Leigh: Buja fiúk

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rowdy ​Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2012
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632546414 · Fordította: Binder Natália

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Rowdy · Kelly · Kelly


Kedvencelte 24

Most olvassa 14

Várólistára tette 65

Kívánságlistára tette 45

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Lora Leigh: Buja fiúk

A Lora Leigh-féle bujaság recept

Végy egy tökéletes alapötletet, majd tegyél hozzá karaktereket: egy buta, ex-tengerészgyalogos férfit, egy picsogó, spoiler nőt, kettő alfahímnek tűnő unokatestvért és néhány aggódó szülőt. Ha ez megvan, boríts rájuk némi konfliktust és drámát, aztán alaposan rázd össze őket, hogy könnyebben viseljék a romantikát és a spoiler. Ezek után várj egy fél órát, majd szórd meg a „masszát” jó sok erotikával. De tényleg sokkal ám! Mindegy, hogy álló, fekvő vagy ülő, hogy asztal, hajó vagy ágy, a lényeg, hogy töménytelen mennyiségű erotikát adj hozzá, lehetőleg sok-sok káromkodással! S ha ezzel elkészültél, dobj még a tetejére egy adag borzalmas fordítást, jó pár unalmas (vagy inkább túlírt?) fejezetet, valamint egy összecsapott befejezést, és máris teheted a sütőbe a 2,5 csillagos erotikus regényt.

Jó étvágyat kívánok!

10 hozzászólás
ancsee>!
Lora Leigh: Buja fiúk

A borító elég cikis, de a tartalom nem volt olyan rossz. Szeretem ezeket a típusú könyveket, csodát nem vártam, de kikapcsolni kikapcsolt. :)

meteoritastar>!
Lora Leigh: Buja fiúk

2x olvastam már ezt a könyvet. A fiúkat nem tudom megunni. Igaz, a későbbi részekben jobban hozzák a formájukat, de már itt is szépen bemutatkoztak. ;)) ;))
A történet tetszett. Izgalom is volt benne és erotika erotika hátán, valamint parancsolgatós pasik. Bár pár hálószoba jelenet helyett lehetett volna más akció is, de ez egy ilyen könyv, szoval ezért nem bánom.
De akkor még is mi volt a bajom vele?
A párosunk kapcsolata, a történtek után gyorsan kialakult. Persze jó ideje sóvárogtak már egymás után, de így is lehetett volna kicsit lassabb. Valamint szívesen olvastam volna még drámát benne. Akár a szokványos féltékenység, férreértéses dolgot.
Aki már olvasta és nem tudja eldönteni, hogy elkezdje e a következő részét a sorozatnak. Csak ajánlani tudom őket.

abbywinter I>!
Lora Leigh: Buja fiúk

Azta micsoda pikáns kis könyvecske volt ez. Már régóta toltam a listámon előre, pedig már többen is ajánlották. Most sikerült egy kihívás miatt sort kerítenem rájuk. Nem bántam meg. Erősen 18-as az biztos, de azért a krimiszál is jó volt benne. Nem számítottam arra, ami végül kiderült.
Aki szereti az ilyen témájú könyveket, ne hagyja ki. Még jó, hogy itt a többi is, el is kezdem, mert ez a másik fiú is felkeltette a figyelmemet :)
Romantikust, erotikust kedvelőknek ajánlom.

2 hozzászólás
Alexandra0924>!
Lora Leigh: Buja fiúk

Az én drága Zsófim (@Zso89) ajánlására kezdtem neki a sorozatnak. Azt azért hozzá tenném, hogy mint erotikus könyv rajongó, már szemeztem vele, de valamiért tologattam az olvasást.
Szerintem ez is egy olyan könyv, amit a helyén kell tudni kezelni. Nincs nagy volumenű történet, nincsen hatalmas cselekmény…. ez egy szimpla erotikus/romantikus könyv, ennyi! Annak viszont szerintem egyáltalán nem rossz. Van benne sok erotikus rész, ahol igen csak pikáns dolgokat követett el a két szerelmes….. spoiler
Egyedül Kelly-vel nem sikerült zöld ágra vergődnöm… annyira kis butácska, és naiv volt…. konkrétan az agyamra ment. Mikor már azt hittem felveszi a nagylányos bugyiját…. nem, bocsi, ilyen rész nem volt! :))) Megértettem a traumát ami történt vele, de ez a sok hiszti akkor is felesleges volt.
Azt nem is kell mondanom hogy a Buja Fiúkat IMÁDTAM!!!
És itt most nem kifejezetten a könyvre mondom! ;-)))
Nemsokára neki is fogok a többieknek… ki nem hagynám egyiket sem!

5 hozzászólás
Csakegyolvasólány P>!
Lora Leigh: Buja fiúk

Őszintén szólva annyira nem tetszett a könyv, hogy egy egyszerű blogbejegyzést sem tudok írni róla. Sem Kellyt, sem pedig Rowdyt, a két főszereplőt nem tudtam megkedvelni. Mind a kettő számomra kicsinyes volt. S bár sajnáltam Kellyt, de amikor Rowdy ott volt, nem éppen úgy viselkedett, mint egy áldozat. Hiába is szerette, azért kellett volna kicsit tartania tőle azok után, ami történt. Lehet, hogy ezt páran nem így gondolják, de nekem ez a véleményen róla.
Másrészről tetszett, hogy nemcsak a két főszereplő gondolataiba olvashattunk bele, hanem az elkövető érzelmeire is fény derült.

_Enii_>!
Lora Leigh: Buja fiúk

3*,mert ez bizony most csak ennyit ért. Egyszerű,leírásos,bár a krimi szál valamennyit dobott rajta(ezt sokkal jobban is kifejthette volna az írónő). A történetben volt ez-az,természetesen erotikát sem nélkülözött,de számomra a sztori csak e körül forgott és így,egy idő után elég kiszámíthatóvá és monotonná vált…

ladydark>!
Lora Leigh: Buja fiúk

Hát szóval….
A helyzet az, hogy nem tudom, hogyan lássak neki. Kerestem a jót, csak az nem nagyon akadt.
Mert hát értem én, hogy erotikus, de ez már túlment ezen a kategórián. Gyakorlatilag minden 10. oldalon volt szex, a köztes oldalakban meg beszéd a szexről.
A krimi szál lehet, hogy érdekes lehetett volna, ha már az első negyedében nem mondják el, hogy ki a tettes.
Kidolgozott karakterekkel nem nagyon találkozhattunk.
És könyörgök, ez a borító….. Hát ez valami förtelmes.
Kicsit ilyenkor elszomorodik az ember, hogy egy ilyen gyenge kezdés után az egész sorozatot lefordították, más könyvsorozatokat, amik pedig határozottan jobbak, azokat meg félbehagyják…

Zso89 P>!
Lora Leigh: Buja fiúk

Újraolvasás volt.
Vannak könyvek amelyek teljesen más élményt nyújtanak mint elsőre,mint például ez a könyv is.
Sokkal de sokkal jobban élveztem mint elsőre.
Bár az írásmódba kellett egy kis idő hogy belerázódjak de annyira belemerültem a történetbe hogy fel sem tűnt ami az elején „zavart”.
Imádom a tömény erotikát szó se róla,ebben pedig nem szűkölködtünk.
Nem hiába kapta a könyv a „BUJA” jelzőt,sőt a sorozat sem.
Kelly szimpatikus volt,nem volt különösebb problémám vele de azért néha akadt egy-két dolog ami annyira nem igazán feküdt nekem.spoiler
RowdyRowdyRowdy ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Te atyaságos magasságos atyaúristen………
Nem igazán tudok dönteni a sorsodról egyenlőre…..
Nem tudom hogy imádjalak vagy utáljalak,a lábaid elé boruljak vagy pedig jól seggbe rúgjalak.
Teljes mértékben totálisan kikészítetted a lányos részeimet,egy perc nyugtuk nem volt.❤❤❤❤❤❤❤
Ennyi bujálkodás,ennyi tömény erotika már majdnem rajtam is kifogott de csak majdnem.☺☺☺☺☺☺☺☺
Imádtam az egész történetet.
Tetszett hogy Rowdy végre becserkészte a „zsákmányát”.
Tetszett a szerelmi szálon és az erotikán kívül a krimi szál is.
Még izgalmasabbá tette az igencsak izgalmas történetet.
Tetszett a könyv végén Dawg és Natches „duzzogása” hogy kimaradtak a jóból.
Kíváncsian várom az ő történeteik is ilyen hatással lesznek e rám.
Tuti előveszem még a könyvet.☺☺☺


Népszerű idézetek

_Enii_>!

Gyorsabban a fejembe szállsz, mint a whisky, amit ittam.

_Enii_>!

Talán nem mindig a leggyorsabb a legjobb megoldás.

_Enii_>!

Körülbelül olyan szórakoztató vagy, mint az influenza, Dawg.

Cheril>!

Eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljenek egymással, mint férfi a férfival. Ehhez egyenes gerinc kellett. Vagy jó sok whisky.

K_Szilvia03 >!

– Ugyan már, Kelly, mindannyian tudjuk, hogy Natches milyen gyengeelméjű tud lenni – sóhajtotta Dawg. – Ne bántsd érte szegényt. Lehet, hogy még hasznát vesszük, ha valahol gödröt kell ásni, vagy ilyesmi.

B_Viki29 P>!

A jó lányok meg tudják szelídíteni a rossz fiúkat.

zuna19>!

A jó lányok aranyat érnek. Egy jó lány felelősségteljes, tudja, mi értékes, és ismeri önmagát. Egy ilyen nő nem játékszer, hanem társ.

55. oldal

B_Viki29 P>!

Vannak dolgok, ami miatt muszáj jól berúgni.

B_Viki29 P>!

Vannak dolgok, amiknek soha nem kellene megváltozniuk.


A sorozat következő kötete

Buja fiúk sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julie James: A hamis partner
Julie Garwood: Teljes gázzal
Darynda Jones: Második sírhant
Laurell K. Hamilton: Ragály
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
Calia Read: Elborulva
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz