Buja ​éjszakák (Buja fiúk 2.) 167 csillagozás

Lora Leigh: Buja éjszakák

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

James „Dawg” Mackay évek óta veszettül sóvárog a bájos Crista Jansen után. Pont annyira, amennyire a lány menekül előle – és az elől a veszélyes vonzalom elől, ami villámként járja át minden porcikáját. Csakhogy immár nincs többé menekvés Cristának, mert Dawg kitervelt valamit. Valami alávalót. És meglehetősen erotikusat.

A zsarolás csúnya dolog, de Dawg meg fogja tenni, ha ez kell ahhoz, hogy Crista oda kerüljön, ahova ő akarja. Kéjvágya túl nagy és heves ahhoz, hogy ne így legyen. Mindeközben észre sem veszi, hogy Crista is kívánja. Azt is jól tudja, hogy mire készül, és hogy mi mindenre kapható. Nem véletlenül kapta becenevét. És mielőtt még a nap újra felkel Crista meg is fogja dolgoztatni érte.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője. Köteteit sok millióan olvassák éjjel-nappal…

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2012
414 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632546421 · Fordította: Binder Natália

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Crista · Dawg


Kedvencelte 22

Most olvassa 13

Várólistára tette 38

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Lora Leigh: Buja éjszakák

Jobb volt, mint az első rész, de még mindig távol áll az igazitól. Ennek pedig nem más az oka, mint a töménytelen szex. Mert persze, erotikus könyv lévén tartalmazzon sok erotikus jelenetet, de azért ne essünk át a ló túloldalára, vagyis 10 oldal tényleges cselekményt ne 20-30 oldal szex kövessen! Egy idő után ugyanis a jó „akció” is unalmassá válik… És hol volt a változatosság, az izgalom, az újdonság?! Annyira kiábrándító tudott lenni, amikor szinte minden jelenet ugyanazon séma szerint játszódott le!

Ami viszont a karaktereket és a szexen kívüli cselekményt illeti, összeszedettebb és kedvelhetőbb volt ez a rész, mint az első. Dawg és Crista párosa magasan verte Rowdy-t és Kelly-t, egyszerűen sokkal aranyosabbak, szimpatikusabbak voltak együtt és külön-külön is. A fő szál mellett tetszett a krimi szál is, örültem, hogy itt picivel több az akció – habár én viszonylag hamar rájöttem, hogy spoiler a hunyó. És ami néhány oldal után szintén szemet szúrt, az a fordítás: sokkal, de sokkal jobb volt, mint a Buja fiúké!

Mindent összevetve erre a történetre 3 csillagot tudok adni.

Natches, te jössz!

Csakegyolvasólány P>!
Lora Leigh: Buja éjszakák

Ennél a könyvnél döntöttem el, hogy egy ideig hanyagolom Lora Leigh köteteit. Bár ebben sokkal jobban szerettem a főszereplőket, Dawg és Cristat, valamint az események is sokkal izgalmasabb volt, mégis, nem barátkoztam meg az írónő munkásságával.

B_Viki23 P>!
Lora Leigh: Buja éjszakák

Az első rész után kíváncsian vártam már, hogy elkezdhessem a másodikat. Az elsőnél az volt a problémám, hogy számomra nehezen indult be a sztori, de a vége az csodálatos volt. Na ennél a résznél fordítva van. ;) Az eleje nagyon jól indult, és maga a történet is nagyon jó, de a befejezése kicsit nem tetszett, hiába a happy end. Valószínűleg azért, mert a történet lezárása is szinte spoiler volt. Ez miatt minusz fél csillag. ;/ De összességében tetszett. :)
Dawg karaktere számomra néha szerethető, néha meg nem. Amikor kiderül, hogy spoiler, akkor nagyon megsajnáltam. Ott akkor tényleg megváltozott benne valami, ami már ott lappangott benne 8 éve, csak nem merte észrevenni :)
Crista..hmm.. sajnáltam őt, amiért ilyen szörnyű tragédián kellett átesnie, és drukkoltam neki, hogy Dawg-al sikerüljön rendezni a kapcsolatát.. Egy igazán kemény és bátor nő.
És hát minden jó, ha a vége jó ;)

_Enii_ P>!
Lora Leigh: Buja éjszakák

Jobban tetszett,mint az előző,de valahogy még mindig nem az igazi. Jó alapötlet volt ez a „zsarolós dolog”,bár jobban ki lehetett volna bontani. Tetszett Dawg ragaszkodása,úgy tűnik,hogy az uncsitesóknál az „enyém szöveg” már-már bevésődés.Itt is van szervezkedés,akció,fegyver,harc,izgalom de ezek után természetesen happy end-et kapunk.

Paulina_Sándorné P>!
Lora Leigh: Buja éjszakák

Ennél is éreztem, hogy néhol lehetne rövidíteni. Szimpatikus volt Dawg, jó párost alkotnak Crista-val. A három fiú nagyon jó csapatot alkot. Tetszik a birtokló viselkedés. Jó volt a krimi szál, volt gyanúm ki a hunyó, de nem voltam biztos benne.

Zso89 P>!
Lora Leigh: Buja éjszakák

Ez a rész is újraolvasás volt,bár elég régen olvastam a sorozatot.
Viszont most úgy éreztem hogy „első” élménynek jobban tetszett mint most.
Kicsit csalódás volt,bár nem tudnám megmondani hogy mi miatt.
Dawg már az elején elcsavarta a fejem,sőt mind a három férfi.
Dawg-ot kicsit „sumáknak” tartottam.
Mutatja a kemény,határozott,ősember figurát aztán úgy csavarja el a fejed és férkőzik be a bőröd alá hogy észre sem veszed.
Crista is szimpatikus volt,bár kicsit lökött nőszemélynek gondoltam.
Viszont a kitartása,főleg a makacssága Dawg-al szemben példaértékű.☺☺☺
A vége tetszett a legjobban a könyvnek,na nem azért hogy vége lett hanem végre megtalálták a közös hangot,és imádtam a meghittséget ami kialakult közöttük.
NatchesNatchesNatches
Gyere és megvigasztallak te magányos farkas.❤❤
Kezdek is hozzá az ő részéhez.

zuna19 P>!
Lora Leigh: Buja éjszakák

Na ezt is befejeztem. Tetszett. Egy kicsit jobb volt mint az első rész szerintem. Crista karaktere szerethető volt, ő volt benne a kedvencem. Nagyon erős egyéniség. Dawg az első részben nem volt szimpatikus, ezért kellemesen csalódás volt számomra, hogy ő is szerethető volt. Ez a könyv egy picit hosszabbra sikeredett, de a történet miatt jó volt. Crista azért is tetszett, mert nem szerette ezt az osztozkodást és rendíthetetlen volt ebből a szempontból, nem úgy mint az előző részben Kelly. Kelly is tartózkodott a közösködéstől, de azért aki olvasta az első rész, az tudja, hogy Kelly benne lett volna, nem kellett volna sokáig győzködni a dologról. Várom a folytatást, reménykedem, hogy jó lesz.

mcborzaska>!
Lora Leigh: Buja éjszakák

Második nekifutásra sikerült elolvasnom. Az első rész sokkal jobban sikerült. Cristát nem bírtam nagyon elviselni. Dawg kevésbé volt szimpatikus, mint Rowdy.

borayo P>!
Lora Leigh: Buja éjszakák

Ez a rész valóban jobb volt, mint az első, legalább is krimi szemszögből nézve. spoiler. Fordulatosabb volt a krimi szál, nem is jöttem rá rögtön, hogy ki állat a dolgok hátterében, úgyhogy ez ez plusz pont a könyvnek :)
Az erotika ebben a könyvben is hol megröhögtetett a szóhasználatával, hol pedig annyira belemerültem, hogy majdnem elfelejtettem leszállni a villamosról. Valahogy jó lenne megtalálni az arany középutat fordítás szempontjából is, mert néha annyira az oda nem illő szót használ a fordító az aktusok közben, hogy teljesen kijövök a bűvöletből.
A szereplők nem igazán nőttek a szívemhez. A kémia köztük jó volt, jobban is élveztem az erotikus részeket, mint Rowdy és Kelly között. spoiler
Sokat volt szó Natchesről is, hogy mennyire magányos így, hogy a két unokatesó már megtalálta a szerelmet. Remélem a következő részben kap ő is egy pipit, akivel boldog lehet :D


Népszerű idézetek

B_Viki23 P>!

– (…) Minden nélküled töltött évvel jobban összetört a szívem.
(…)
– Nem foglak elengedni, Crista – suttogta. – Se most, se máskor, soha.

Kapcsolódó szócikkek: Crista · Dawg
zuna19 P>!

– Most már képes vagy normálisan a hajóhoz jönni? Vagy ehelyett itt kell rostokolnunk és ki tud hangosabban kiabálni a másikkalt játszanunk?
– Nem szoktam kiabálni a másikkal. – A lány arca sértett dühöt tükrözött.
– Akkor te vagy az első nő a Földön – mormolta a férfi, és kiszállt a kocsiból.

97-98. oldal

zuna19 P>!

– Ha beesel a tóba, azért mert nem látsz a hülye növényektől, akkor hagyom, hogy megfulladj.

99. oldal

B_Viki23 P>!

A kedves mosoly és a gyengéd hang nem mindig jelent jó szívet.

B_Viki23 P>!

Vannak napok, amikor egyszerűen nem éri meg felkelnünk.

_Enii_ P>!

Szabályokat alkotsz, szabályokat szegsz,és olyan ösvényeket taposol ki,ahol mi, többiek, csak álmainkban járunk.

B_Viki23 P>!

– Nem foglak elengedni – mondta végül veszélyesen nyugodt hangon, megdöbbentve a lányt, amint elért a füléig a kijelentés. – Mindegy, mit csinálsz, Crista, soha többé nem eresztelek el.

Kapcsolódó szócikkek: Dawg
B_Viki23 P>!

A magányba nem hal bele senki. Fáj, megcsúfol, de nem öl.

B_Viki23 P>!

– Az enyém – emlékeztette a lányt rekedtes, elcsigázott hangon. – Ne felejtsd el, Crista. Az enyém vagy. Az enyém. Nem az övék. Nem a Buja Fiúk egyik játékszere. Csakis Dawgé.

Kapcsolódó szócikkek: Dawg

A sorozat következő kötete

Buja fiúk sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julie James: Az a gyanúm, szerelem
J. D. Robb: A halál fényében
Julie Garwood: Teljes gázzal
Darynda Jones: Második sírhant
Laurell K. Hamilton: Ragály
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz