Buja ​álmok (Buja fiúk 3.) 143 csillagozás

Lora Leigh: Buja álmok

Natches Mackaynek évek óta nincs kapcsolata a családjával, kivéve két unokatestvérét. Ők voltak azok, akik a családiasság érzését biztosították neki. Most azonban akaratán kívül belerángatták az apja életébe, ami végzetes lehet számára.

Amikor Chaya Dane ügynököt Kentuckyba küldi a kormány, hogy ellopott fegyverek után nyomozzon, a nő sok mindenre számít, kivéve azt, hogy a vonzó Natches álmaiban szerepeljen.

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
332 oldal · ISBN: 9789632549286 · Fordította: Hoppán Eszter
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
332 oldal · ISBN: 9789632547756 · Fordította: Hoppán Eszter

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Natches · Chaya


Kedvencelte 23

Most olvassa 7

Várólistára tette 40

Kívánságlistára tette 39

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Lora Leigh: Buja álmok

Még mindig sok az erotika és még mindig gyenge a kivitelezés, de határozottan javulást mutat a sorozat, vagyis a három rész közül ez volt a legjobb és a legkidolgozottabb. Ettől függetlenül én itt köszönetet mondok és megállok (két kihívás teljesítve), mert bármennyire is erőlködöm, a Buja fiúkkal mi soha nem leszünk jó barátok.

5 hozzászólás
B_Viki23 P>!
Lora Leigh: Buja álmok

Ismét egy buja, nyomozos történet. Az első két rész után, már tudtam, hogy a harmadik buja fiú története kb mit fog tartogatni, de ezt leszámítva tetszett :)
Eddig is kedveltem Natches karakterét, de ebben a részben még jobban megkedveltem :$ ez van, nekem már csak a rossz fiú karakterek jönnek be ;) Ő is, mint Rowdy és Dawg is spoiler, de ez neki nagyon jót tesz, és még szerethetőbb lesz. :) Kapcsolata Chaya-val kezdetben igen hullámzó, de szerencsére idővel egyre jobban kötödnek egymáshoz, és a vége mint minden romantikus könyvnek happy.

Niki_>!
Lora Leigh: Buja álmok

Ez egy nagyon gyújtósnak való könyv. :oS Problémáim? Csak kettőt emelik ki, de nálam ezek már kiverték a biztosítékot és nyúltam volna a gyufa után, ha nem könyvtári könyvről lett volna szó:
1. Ha engem megerőszakolnának (ne legyen ehhez "szerencsém"), és pár órával később egy pasi bepróbálkozna, hát én kiherélném az hét szentség, nem pedig arra gondolnék, hogy biztos jó néz ki, meg de cukker. stb. Meg amúgy is, mekkora szemétláda egy olyan pasi, aki tudja, hogy mit tettek az adott nővel, de pár órával a dolog után megfordul a fejében, hogy mi mindent kezdene vele! Miközben össze van verve a csaj! Az ilyen egy állat!
2. Az egész könyv úgy ahogy van, tiszta röhej. Kezdve ezzel a fenti dologgal, folytatva azzal, hogy a csaj lefekszik a pasival, de a pasi már tudja is, hogy teherbe ejtette abban a pillanatban. Képzeljétek el a jelenetet: megvan az aktus, pasi nézi a csajt, „Most terhes vagy!”. Mint Uri Geller: „Múkodj!” Pár nappal később már gömbölyödik is a csaj hasa, és a pasi csak úgy tud ránézni, hogy most tuti beértek a kis virgonc halacskái a célba, mert olyan nincs, hogy ne így legyen.
Nevetséges a sztori, az ilyen könyvek igazából a pornóregények. Lehet rá mondani, hogy egy komoly témát akart az írónő könnyed lepelbe burkolni, de nevetséges lett, totál nem valóságos, kínlódás volt az olvasása. És miért nem hagytam akkor félbe? Az az átkozott kíváncsiságom! Ez a ludas a dologban. :oP Mindenesetre egyáltalán nem ajánlom elolvasásra!

14 hozzászólás
_Enii_ P>!
Lora Leigh: Buja álmok

Jó,jó,jó szemmel láthatóan könyvről könyvre fejlődik a sorozat. Itt már nem volt „legyen már vége” rész,mindent élveztem. A történet felépítése nagyon bejött és az sem mellékes,hogy egy erős női-férfi párost kapunk(ezért köszönet). Nem volt nyafogás,határozottak voltak és saját akarattal rendelkeztek. Természetesen az elmaradhatatlan krimi szálat itt is beleszőtte az írónő,számomra ez volt a leginkább kidolgozott a 3 közül(mire rájöttem hogy ki…)Egy szó mint száz,jó kis könyv ez a sorozat eddigi legjobbika. ;)

Skeletrino>!
Lora Leigh: Buja álmok

Hát mit is mondhatnék?
….
Kis nyomozgatás, kis katonáskodás. Nagy adag menősködés. Nem kevés pornóba hajló erotika. Nem volt olyan rossz, egyszeri olvasós.

Zso89 P>!
Lora Leigh: Buja álmok

Igenigen és iggeeennnnn.❤❤❤
Imádtam minden egyes sorát.
Ebben a részben pozitívan csalódtam,első olvasásra is tetszett de újraolvasásként kedvencet avattam.
Eleinte kicsit „döcögősen” ment a könyv,az írásmód nem igazán tartozott a kedvenceim közé,de ezt a részt már teljesen „zavartalanul” olvastam,abszolúlt megszoktam az írásmódot.
NatchesNatchesNatches❤❤❤❤❤❤❤
Még mindíg kitartok az mellett hogy nagyon-nagyon szívesen megvigasztallak bárhol,bármikor,bármeddig….
Csak győzzem veled a tempót,de ne aggódj megoldjuk. ☺☺☺
A lányos részeim nem igazán nyugodtak meg ebben a részben,mindíg volt miért izgulni….
Mind a három Mackay-fiút imádtam,de valahogy mégis Natches-t érzem a legközelebb a szívemhez.
Chaya egy határozott,kitartó,nagyon erős nő és azon női karakterek közé tartozik akik már elsőre szimpatikusak.
Nem ment az idegeimre,nem téptem tőle a hajam.
Néha nem tudtam eldönteni hogy ki is a makacsabb,bár azt hiszem Chaya párszor elnyerte ezt a címet.
Bevallom egyiküknek sem volt rózsás a múltja és pont ez tette őket azzá aki……
Imádtam a történetüket,bár elég szomorú és fájdalmas volt,de a végére megkapták amire vágytak.
Viszont a végén nagyot nevettem mikor kiderült hogy spoiler
Imadtam ezt a tömény bujaságot,erotikát de ezen kívül volt mondanivalója is történetnek.
Tuti újraolvasós lesz. ☺☺☺

zuna19 P>!
Lora Leigh: Buja álmok

Az eddigi részek közül ez a kedvencem. Ez a rész nagyon izgalmas volt. Talán ebben nem volt annyi erotika mint az első és a második részben. Ebben is volt jócskán erotika csak nem annyira durván. A két főszereplőt annyira megszerettem , eddig Crista volt a kedvencem a többieket csak eltűrtem, de ebben mind a két karaktert tényleg megkedveltem. Chaya és Natches annyira egymásnak lettek teremtve. Volt már múltjuk és az borzalmas volt, de végre összejöttek. Furcsa kicsit, hogy ez a sorozat a végére lesz nagyon jó, más sorozatoknak az első része után már nem tudnak annyit nyújtani mint először, ezzel fordítva van. A lényeg a lényeg nagyon tetszett ez a rész.

Ancsúr P>!
Lora Leigh: Buja álmok

A második rész erősen elgondolkodtatott, hogy nem fogom folytatni ezt a sorozatot. Most viszont kedvet kaptam rá, és ez szerencsére jó döntésnek bizonyult.
Natches mindig is a második nagy kedvencem volt a Mackay fiúk közül, de ezek után még jobban csípem ezt a fickót. Chaya viszont nem lesz a kedvencem, de erre csak a prológus után jöttem rá. Kész vicc, hogy képes volt az írónő ügynöknek alkotni ezt a nőt. A kezdés ugyanis nagyon erősre sikerült ennek a résznek. A végét is élveztem, mikor Natchesből végre kibújt a keményfiú az apja ellenében. Viszont a többi rész olyan volt, mint valami mókuskerék. A szereplők időről-időre ugyan azt csinálták, és semmi újjal nem tudtak előállni. Így borzasztó unalmasak voltak az ágyjelenetek is. Bár, Natchesnek ez a „gyere, és csináljunk kicsi Natches-eket!” dumája egyszerre volt számomra sokkoló és vicces. Kész vagyok ettől a pasitól!
Lehet, hogy el kéne olvasni az Érzéki alakulatot is.

apwbdum>!
Lora Leigh: Buja álmok

Natches Mackaynek és Chaya Danenek is sok problémája van külön-külön és együtt is. De pontosan ezért kapunk egy erotikával fűszerezett krimit.
Felüdülés ilyet látni a manapság szokásos erotikus könyvek sorában. Nem egy tucat mű a szokásos fiatal lánykát meglátja a trilliomos és bumm egymásnak esnek. Itt legalább van egy kő kemény háttér sztori is.

borayo>!
Lora Leigh: Buja álmok

Így a harmadik könyvvel jutottam el arra a pontra, hogy ez a három fiú ugyanaz a három fiú, csak más névvel. Komolyan semmi jellegzetes különbség nincs köztük. Nagyok, kanosak, szexisek. Pont. Egyedül a lányokban volt minimális különbség. Chaya kivételesen nem a könnyen ledominálható típus volt, de persze nem lenne Makay fiú Natches, ha nem ájulna a lány alá az ágyban. Még ha kicsit nehezebben is, mint már megszoktuk.
Az erotikus részek ismét néhol nevetségesek voltak, néhol tetszettek. Kedvenc vicces idézetem: „Mindenre próbált gondolni a kocsimotortól a hajókig, csak hogy ne a farkát szorító pusztítóan bársonyos satura figyeljen.”
A krimi szálat inkább meg sem említeném. Valószínű minden komoly krimi műfajt kedvelő sírva égetné el a könyvet.
Valószínű, hogy folytatom majd, mert néha rám jön, hogy olvassak valami borzalmas erotikus könyvet. Ha így lesz, akkor a sorozat negyedik részéhez nyúlok, az biztos :D


Népszerű idézetek

zuna19 P>!

– És ha lányunk lesz, Chay, megesküszöm, hogy ötven éves koráig bezárva tartom.
– Ha bezárod, nem fog találni magának egy harleys szépfiút, aki elrabolhatja a szívét – incselkedett nevetve Chaya.
– Éppen erről van szó, édes. Éppen erről.

B_Viki23 P>!

Szeretlek. Némán suttogta bele a szót Natches mellkasába(…)
– Én is szeretlek, Chaya – felelte rekedten Natches. – Minden rendben, bébi, mert én is szeretlek.

Kapcsolódó szócikkek: Chaya · Natches
_Enii_ P>!

Makacsságban bármikor felveszed velem a versenyt.

B_Viki23 P>!

A nők értékesek. És az olyan nők, akik megtartják a fogadalmaikat, értékesebbek a legfinomabb drágakőnél is.

B_Viki23 P>!

Elképesztően hatékony tudok lenni, ha nem kell olyan férfiakkal vesződnőm, akik azt hiszik, hogy mindent jobban tudnak nálam.

Kapcsolódó szócikkek: Chaya
zuna19 P>!

– Vissza fogok jönni hozzád – ígérte Natches. – Akár így, akár úgy. Visszajövök, Chay. De hogy fogsz rám tekinteni, vagy hogy tekint rám a gyerekünk, ha vér fog száradni a kezemen?

B_Viki23 P>!

– Tudod, ha odahaza lennék, a hölgyek megvadulnának, ha itt lehetnének velem – mosolygott bele a lány homlokába. – Szeretik a kemény testet. És szexinek tartanak.
A lány szája ideges mosolyra nyílt, miközben a férfi arca a hajához ért.
– Nem látom, hogy szexi vagy-e vagy sem – emlékeztette Natchest, és a férfinak nagyon nem tetszett a hangja remegése.
– Sajnálhatod – sóhajtotta szánakozva, lágy suttogással. – Elképesztő vagyok, Chay. Zöld szem, napbarnított bőr. Kocka has. Fekete haj. A nők csak úgy csorgatják a nyálukat utánam.
Elmosolyodott és figyelte a lányt. (…)
– És öntelt is. (…)
– Valóban. Kissé el vagyok kényeztetve.

Kapcsolódó szócikkek: Chaya · Natches
B_Viki23 P>!

Az elvesztegetett éveket nem lehet visszahozni.

B_Viki23 P>!

Időnként mindnyájunknak meg kell tenni olyan dolgokat, amiket nem szeretünk.


A sorozat következő kötete

Buja fiúk sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julie James: Az a gyanúm, szerelem
J. D. Robb: A halál fényében
Julie Garwood: Teljes gázzal
Darynda Jones: Második sírhant
Laurell K. Hamilton: Ragály
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz