Love, ​Hate & Clickbait 1 csillagozás

Liz Bowery: Love, Hate & Clickbait Liz Bowery: Love, Hate & Clickbait

Cutthroat ​political consultant Thom Morgan is thriving, working on the governor of California’s presidential campaign. If only he didn’t have to deal with Clay Parker, the infuriatingly smug data analyst who gets under Thom’s skin like it’s his job. In the midst of one of their heated and very public arguments, a journalist snaps a photo, but the image makes it look like they’re kissing. As if that weren’t already worst-nightmare territory, the photo goes viral—and in a bid to secure the liberal vote, the governor asks them to lean into it. Hard.

Thom knows all about damage control—he practically invented it. Ever the professional, he’ll grin and bear this challenge as he does all others. But as the loyal staffers push the boundaries of “giving the people what they want,” the animosity between them blooms into something deeper and far more dangerous: desire. Soon their fake relationship is hurtling toward something very real, which could derail the campaign and cost them… (tovább)

>!
ASIN: B09M9BGYBT · Felolvasta: Michael Crouch
>!
Mira, Richmond, 2022
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780778311898
>!
Mira, Richmond, 2022
310 oldal · ASIN: B093DM9Q8W

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Adri_Gr P>!
Liz Bowery: Love, Hate & Clickbait

Nem tudom, mit gondoljak erről a történetről, pont annyira utáltam, mint amennyire szerettem is egyben.
Szögezzük le, Clay téged végig kedveltelek, egy hibád volt csak, hogy beleszerettél egy nárcisztikus szociopatába, de az vesse rád először a követ, aki soha nem vonzódott egy p***fejhez sem.

Szóval, itt van nekünk Clay, aki a Silicon Valley egyik zsenije. Adatelnemzőként dolgozik egy kampányban, ahol Thom politikai tanácsadó. Mondanom sem kell, ez a két ember szó szerint rühelli egymást.
A kormányzó homofób elszólása miatt, az egész kampány veszélybe kerül. Ezért a csapat úgy dönt, jól mutatna egy meleg pár a kampányban, és egy félreérthető helyzetnek köszönhetően ez a pár végül, Thom és Clay lesz.

Voltak cuki pillanatok, és persze a kémia is rendben volt, de mire eljutottunk odáig, többnyire már csak azt éreztem, hogy ‘Istenem, legyen már vége’.
Sokáig off nem értettem Thom viselkedését, ezért a könyv olvasása közben végig feszült voltam. Pontosan tudom, hogy az ilyen karakterek, akik zsigerből gonoszak, karrieristák, törtetőek, egyszerűen nem működnek nálam. Viszont az álkapcsolat az egyik gyengém, és ez a része rendben volt.

Arra kérek mindenkit, ne hallgasson rám, lehet ez most csak nekem nem jött át. Durva book hangoveren vagyok túl, és szinte biztos, hogy ez nem segített a helyzetemen.☺️


Népszerű idézetek

Adri_Gr P>!

He was internet famous (again)! He wanted to call his mom and tall her. Well, first he’d have to explain what “internet famous” meant (again)

Adri_Gr P>!

“I don’t go drinking at places I can’t pronounce” Clay said.
“And where do you take guys on a first date?” Thom asked. “Bitcoin convention? Video game tournament?”

Adri_Gr P>!

Because that’s what political rhetoric is supposed to be, right? Making a connection that makes it possible to do what seems impossible.

Adri_Gr P>!

You know who I’m close with, Clay? My Twitter followers.

Adri_Gr P>!

Clay had always known that Thom was a charming sociopath


Hasonló könyvek címkék alapján

Tal Bauer: Whisper
Sarah Rees Brennan: Striking Distance
Eden Finley: Deke
K. M. Neuhold: Taken by Storm
Ella Frank: Inside Affair
L. A. Witt: The Husband Gambit
Keira Andrews: The Christmas Deal
Tal Bauer: The Night Of
Eden Finley – Saxon James: Irresponsible Puckboy
Nora Sakavic: The King's Men