Starters (Starters and Enders 1.) 3 csillagozás

Lissa Price: Starters Lissa Price: Starters Lissa Price: Starters Lissa Price: Starters

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Callie lost her parents when the Spore Wars wiped out everyone between the ages of twenty and sixty. She and her little brother, Tyler, go on the run, living as squatters with their friend Michael and fighting off renegades who would kill them for a cookie. Callie's only hope is Prime Destinations, a disturbing place in Beverly Hills run by a mysterious figure known as the Old Man.

He hires teens to rent their bodies to Enders—seniors who want to be young again. Callie, desperate for the money that will keep her, Tyler, and Michael alive, agrees to be a donor. But the neurochip they place in Callie's head malfunctions and she wakes up in the life of her renter, living in her mansion, driving her cars, and going out with a senator's grandson. It feels almost like a fairy tale, until Callie discovers that her renter intends to do more than party—and that Prime Destinations' plans are more evil than Callie could ever have imagined. . . .

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Ember, 2013
384 oldal · ISBN: 9780385742481
>!
350 oldal · ASIN: B005DXOPMS
>!
Delacorte Books, USA, 2012
368 oldal · ISBN: 9780385742375

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Helyna>!
Lissa Price: Starters

Elkezdtem a könyvet és pár oldal után hirtelen az ugrott be, hogy a fenébe is, kicsit már elegem van a young adult disztópiákból, és hogy legközelebb már majd valami más témát kell olvasnom. Mert ez is valahogy úgy kezdődött, mondhatni sablonosan. De aztán helyrerázódott a dolog és szerencsére átalakult valamiféle megnyugtatóan sci-fi jellegű történetté. :)
A közepe nagyon izgalmas volt, örültem, hogy nem végig arról szól, hogy Callie próbál elrejtőzve maradni a saját testében, miközben valaki más életét éli, hanem továbbléptünk, váratlan fordulatok következtek, kiszámíthatatlan események. Callie kemény, okos lány, ez is tetszett. A többi karakter is tetszett hellyel-közzel, de nem voltak túlságosan kidolgozottak.
A vége (kb attól kezdve, hogy Callie megérkezik az intézetbe) nekem elég vázlatosnak tűnt az előzőekhez képest, ez elvett az élményből, elsietettnek éreztem az események kibontakozását.
Ettől függetlenül az utolsó oldalakon egymást érték a meglepetések, ami szuper volt. Nagyon kíváncsi leszek a folytatásra!


A sorozat következő kötete

Lissa Price: Portrait of a Marshal The 2nd Unhidden Story

Starters and Enders sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Beth Revis: A Million Suns
Alexandra Bracken: The Darkest Legacy
Debra Driza: Renegade
David Levithan: Someday
Joy Preble: It Wasn't Always Like This
Jeanne Ryan: Nerve
Jennifer Lynn Barnes: The Inheritance Games
Julie Kagawa: The Immortal Rules
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Stephenie Meyer: The Host