Utolsó ​kívánság 9 csillagozás

Lisa Scottoline: Utolsó kívánság

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Natalie ​Greco jogtörténetet tanít az egyetemen, jóllehet az óráin a hallgatói tanulás helyett általában a sex.com-ot böngészik. Natnek rendezett a viszonya a családjával, ám tipikus könyvmolyként kirí futballimádó fivérei közül. Az egyetlen ember, akivel sikerül megtalálnia a hangot, egyetemi kollégája, Angus Holt, a rendkívüli humorérzékkel megáldott, jóképű, zseniális elme, aki minden idejét a kevésbé szerencsés embertársai megsegítésére áldozza. Amikor a férfi ráveszi Natet, hogy kísérje el a helyi börtönbe, és ott tartson egy órát a raboknak, a lány amúgy is zűrzavaros világa a feje tetejére áll.

Ottlétük alatt kegyetlen lázadás tör ki a börtönben, és a pokoli káosz közepette Natalie-t egy szíven szúrt fegyőr élete utolsó pillanataiban arra kéri, hogy adjon át feleségének egy meglehetősen furcsa üzenetet.

Ezután Nat legrosszabb rémálma percről percre valósággá válik. A lányt, aki eddig betűről betűre betartotta a törvényt, most brutális gyilkossággal vádolják,… (tovább)

>!
Victoria, Budapest, 2008
372 oldal · ISBN: 9789639803176 · Fordította: Reichenberger Andrea

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

stil>!
Lisa Scottoline: Utolsó kívánság

Az eleje érdekes, a végén meglepő fordulat. A közepe totál irreális. Felejthető.

FFG>!
Lisa Scottoline: Utolsó kívánság

Akcióval teli, izgalmas, némi humorral, lendületes, gördülékeny történettel. Imitt-amott akadnak benne apróbb hibák, de a könyv egészét tekintve szerintem nem is rossz darab.

Hajnalpir58>!
Lisa Scottoline: Utolsó kívánság

Ha a felét elolvastad utána jön az izgalom. Akkor már alig tudod lerakni a könyvet. Natalie Greco nyomozása és a menekülése már nagyon esemény dús.


Népszerű idézetek

AnnaSz>!

– Tudod, néha talán semmit sem kell tenni, elég, ha ott vagyunk valahol. Csak légy ott. Ne tégy semmit. Ne akarj irányítani. Csak légy jelen.


Hasonló könyvek címkék alapján

Diane Chamberlain: Kegyes hazugságok
John Updike: Brazília
Anne McCaffrey: Moreta, a Pern sárkányúrnője / Nerilka története
Larry Mcmurtry: Gyilkos hold – Púpos Bölény
Barbara Wood: Babilon csillaga
Leon Uris: Megváltás
Anita Boutell: Egy hét története
Vernon George: Hajsza a találmányért
Ethel Hueston: Cicely mindent elintéz!…
James Oliver Curwood: A hallgatag emberek völgye