Married ​By Morning (Hathaways 4.) 113 csillagozás

Lisa Kleypas: Married By Morning Lisa Kleypas: Married By Morning Lisa Kleypas: Married By Morning

Leo Hathaway must marry and produce an heir within a year to save his family home. Catherine Marks is intriguing and infernally tempting but hides a secret that could utterly destroy her. Can two wary lovers find a way to banish the shadows and give in to their desires?

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
St. Martin's, New York, 2010
342 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780312605384
>!
Center Point, Thorndike, 2010
414 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781611731996
>!
Piatkus, London, 2010
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780749953041

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Leo Hathaway · Cam Rohan · Kev Merripen · Jay Harry Rutledge · Amelia Hathaway · Catherine (Cat) Marks · Poppy Hathaway

Helyszínek népszerűség szerint

Hampshire


Kedvencelte 14

Most olvassa 2

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

Azzal az érzéssel ébredtem reggel, hogy ha törik, ha szakad, nekem ma történelmi romantikust kell olvasnom, mégpedig Lisa Kleypastól. Ezúton is köszönöm a Mindenhatónak, hogy megáldotta az embert a hatodik érzékkel!

Röviden: imádtam a könyvet!
Hosszabban: ha Hathaway férfiak, akkor én még mindig (és valószínűleg örökké) Merripenre esküszöm, de be kell valljam, Leo karakterével és történetével sem lőtt mellé az írónő. Sőt! Számomra egyenesen feltornázta magát Cam és Amelia történetéhez.

(Bárcsak lenne egy kiadó, aki felfigyelne erre és az utolsó részre! Annyira tudnék neki örülni, és olyan szépen mutatna az első három rész mellett a polcon!)

_Leelan_ P>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

Tökéletes! Imádtam!
Nem kicsit vért izzadva sikerült beszereznem a könyvet. Kicsit meglepődtem, hogy a könyvnek nincs magyar moylos lapja, hiszen több oldalon is láttam, hogy régen rendelhető volt, még ISBN-t is kapott. No mindegy.
Leo nagy kedvenc volt, és kíváncsi voltam rá nagyon. Azt kell mondjam nem okoztt csalódást.
Catherine karaktere az egyik legjobb Kleypas könyvei közül. Makacs, határozott, félénk, de a szürke külső egy nagyon forró belsőt rejt. PLusz a szócsatái Leóval nagyon szórakoztatóak voltak! :)
Remélem a GABO kiadó valóban elhozza nekünk ezt a folytatást is :)
Imádtam :)

5 hozzászólás
DarknessAngel>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

Szóval, mivel a könyv magyar adatlapja törölve lett, ezért kénytelen vagyok még egyszer leírni, hogy mennyire imádtam ezt a történetet.
Leo könyve volt az, amitől a leginkább féltem. Főleg azért, mert Miss Marks sosem volt valami szimpatikus, folyton csak veszekedni tudtak Leoval, elképzelni sem tudtam, hogy ebből vajon mi sülhet ki. Annyira meglepődtem, hogy mennyire tetszett végül az egész sztori.
Mind a két szereplőt sokkal jobban megismerhettük, jobban beleláttunk a múltjukba. Leo egyszerűen levett a lábamról, teljesen belehabarodtam. Annyira tetszett a közte és a Catherin közötti kapcsolat kialakulása. Olyan édesek voltak együtt. Nem csak Leo, de Miss Marks is nagyot nőtt a szememben. Az ő kapcsolatuk annyira lobbanékony és szenvedélyes. Öröm volt olvasni.
Az epilógus pedig… ^^ ó, hát jobban nem is alakulhatott volna.

latenight_reader P>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

Hogy én ezt mennyire szerettem!!!! ❤❤ Kár, hogy öt csillagnál nem adhatok többet.
Már az előző két rész alkalmával sejtettem, hogy Leo és Marks lesz az egyik kedvenc párosom, de ez a rész, minden várakozásomat felülmúlta. Gyengéim, a kezdetben ellenségek, de végül a világot is át tudnánk szelni egymásért típusú párok az egyes történetek során és ők ketten pontosan ilyenek voltak. Szépen lassan bontakozott ki kettőjük között a vonzalom, ami most olyan csodálatosan teljesedett ki. Marks a szinte még kislányként átélt szörnyűségek miatt vált olyan keménnyé, amilyennek megismerhettük. Azonban hajthatatlansága és állandó pimaszsága, szerencsére nem hagyta nyugodni a mi drága Leónkat, aki mindent megtett azért, hogy elfeledtesse Cattel a múlt szörnyű árnyait. Mindkettőjük számára igazi gyógyír ez a kapcsolat. Nagyon megszerettem az egész díszes Hathaway kompániát (Dodger-t is beszámítva) és már előre látom, hogy nehezen fogok megválni tőlük a következő rész végén.

ncsn87>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

Istenem, annyira jó volt megint Kleypast olvasni! Úgy hiányzott a stílusa, a humora! Imádom!!! *.* <3
Ismét kedvencet avattam Winék után. Annyira édesek voltak együtt, Cat és Leo. *.* Persze sokat is civakodtak, de ez hozzájuk tartozott, másképp nem is lettek volna önmaguk. :D Mondhatni az volt náluk az előjáték részben, csak akkor még nem tudták. :D
De voltak izgalmak is rendesen. Mindig volt miért várni a következő oldalakat. Az ármány sem maradt el. Tényleg minden benne volt, amiért mi, rajongók, egy Kleypas könyvet a kezünkbe veszünk. :)
Dodger meg nagy kedvencem. A kis hős. *.* Tudtam, hogy velük marad. Ahol állatok szerepelnek, az olyan rossz könyv nem lehet. :)
Ezek után meg különösen várom Bea történetét. Szerintem az egyik legérdekesebb szereplő. És ő is állat bolond, mint én, szóval baj nem lehet. :)
Olvassátok!!!!!!!
És nem mellesleg, köszönöm @beathag nak a lehetőséget! ;)

Ui.: Üzenem az Ulpiusnak, hogy nagy hiba lenne, ha nem adnák ki, mert nagyon jó kis történet és alig várjuk, mi, rajongók, hogy a polcunkon lehessen és olvashassuk!

7 hozzászólás
kocybaba P>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

Óóó, hát Leó nem okozott csalódást. Teljesen levett a lábamról a szellemességével, a szenvedélyességével… a mindenével. Markssal nagyon dimanikus párost alkottak, és civódásuk közben jó volt belelátni és elmélyedni a múltjukban. Mindvégig izgalmas és inzetenzív élmény volt róluk olvasni. Most már csak az utolsó részért sír a szám, hogy olvashassam a talán legkülöncebb Hathaway, Bea részét.

felícia97>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

Hát be kell valljam kicsit csaltam,mert nem eredetiben olvastam a könyvet,de az előző kötet befejezése után nagyon kíváncsi voltam Leo és Miss Marks történetére,úgyhogy muszáj volt eltekinteni ettől az apróságtól.Nagyon szeretem Kleypas történeteit azt hiszem ez már nyílt titok,viszont ez a rész valahogy számomra elmaradt az előző háromtól. Nem tudom mekkora részben köszönhető ez az érzés a hangulatomnak,illetve magának a sztorinak,de valahogy számomra ez most nem szólt akkorát.Alapból nem igazán tudnék belekötni mert a többihez viszonyítva nem sokkal marad el,egyszerűen csak rám nem tudott akkora hatást gyakorolni.De akkor kezdem a pozitív dolgokkal.Leo-t nagyon megszerettem mire eljutottunk az ő részéig,amit az első kötet után még nem gondoltam volna,épp ezért kellemes meglepetés volt az ő karaktere.Imádtam az őrült stílusát a kifacsart humorával együtt,és leszámítva a korábbi korhely életét,Leo egy nagyon is jóképű és megnyerő úriember.A korábbi részekben mellékszereplőként egyenesen remekelt,de most a saját részében valahogy nem tudta túlszárnyalni a sógorokat.Ennek ellenére élveztem a szereplését,egyértelműen ő adta a történet gerincét.Miss Marks is kedvelhető és vicces karakter az éles nyelvével és a határozott véleményével együtt,és összességében tetszett a titok amit az írónő kerített köré,bár azért az izgibb lett volna ha tényleg bukott nővé vált volna a múltban.Leo és Catherine Marks összeillő és humoros párost alkot akik két rész óta szórakoztattak minket a civódásaikkal,a romantikus érzelmeik ellenben nekem nem mindig jöttek át maradéktalanul a lapokon.Hasonlóan kevésbé került közel hozzám Merripen és Win kapcsolata igaz az másabb okokból,de ott a család aktív szereplése és egy kis izgalom jobban tudta ezt ellensúlyozni,míg itt a történet közepe egy kicsit leült számomra,az epilógus azonban kifejezetten megmelengette a szívem. :)De persze így is élveztem ezt a részt mert nagyon a szívemhez nőttek a Hathaway-ek meg a díszes társaságuk. :) Most viszont búcsúzom a családtól,és örülök,hogy megismerhettem a történetüket.Egyszer pedig még Beatrix könyvét is elolvasom,igaz azt már csak eredeti nyelven.

anikho>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

Oooh Leo!
Annyira tudtam, hogy ez remek lesz! Már a korábbi könyvekben elejtett viták, csipkelődések előrevetítették, hogy Catherine és Leo álompár.

Cat karaktere, története volt az eddigi legösszetettebb. Sok titokkal, álcázással. Leo szinte eszét veszti, hogy az összesre fényt derítsen. Imádtam a párbeszédeiket. Ahogy azt, is milyen könnyen elsodorta őket a szenvedély.

Külön pozitív, hogy Leo tényleg végleg és teljesen elengedte Laurát, és nem emésztette már őt ebben a részben, így utat engedhetett az érzelmeinek. Catherine vívódását megértettem, a lány múltját figyelembe véve, elhiszem, hogy nagyon fontos neki az erkölcsi feddhetetlenség.

Ezt a történetet is imádtam! Legalább olyan jó volt, mint Poppy és Harry sztorija.

Zsuzsanna_Makai>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

– Csudajó volt! Emlékszem, az előző részt úgy tettem le, hogy a következőt mindenképp el kell olvasnom, jó sokat vártam rá, de totál megérte. Gyakorlatilag tökéletes lett. Leó is szeretnivaló volt, Marks is, még a menyét is, pedig én nem szeretem az állatokat. A Hathaway család is imádnivaló különcök csapata, a hozzájuk csapódott szintén különc házastársaik csak tovább színesítik ezt a különösen varázslatos mesét.
– Második nekifutásra is imádtam, Leo elivott esze visszatért, a gerince is megerősödött, pont ilyen főhősre volt szükségünk, és az első részben el se képzelhettük, hogy fogjuk mi majd egyáltalán kedvelni az Ő könyvét. Kedveljük!

Kitti_Kinczer P>!
Lisa Kleypas: Married By Morning

Jaj Istenem!!! Most már egészen biztos, hogy függő vagyok! Lisa Kleypas a dílerem, a könyvei narkotikumok én pedig a narkós, mindig több kell belőle, és sosem tudom megunni.
Leot az első Hathaway részben kedveltem, de nem igazán szívleltem, szerettem a humorát, de kiakasztott a viselkedése, szerencsére ezt levetkőzte a második Hathaway testér története alatt, a harmadik regény során pedig már bele szerettem, ebben a részben ezt még ha lehetséges tovább fokozta! Imádtam humorát, hogy mindenre volt valami megjegyzése, amit ennél is jobba imádtam, hogy Marks mindig tudott valami frappáns választ produkálni.
Cat karaktere tudtam, hogy titkokat rejt, és imádtam, ahogy Leo szépen lassan fejtegette le a védőburkait. spoiler
Szerettem a szóváltásaikat, de az édes pillanataikat is. Természetesen ebből a Kleypas könyvből sem hiányoztak a drámai jelenetek, eleinte ez élvezetes volt, de a végén kicsit kiszámíthatóvá vált, mégis élveztem. spoiler
Ezek után elképzelni sem tudom milyen lehet Beatrix története…
Kleypas könyveit csak azzal a figyelmeztetéssel szabadna forgalmazni, hogy addiktív hatásúak.


Népszerű idézetek

Cheril>!

“Thank you,” Catherine said, the smile still hovering on her lips. “That is kind of you, my lord. But I will never dance with you.”

Which, of course, made it the goal of Leo’s life.

Kapcsolódó szócikkek: Catherine (Cat) Marks · Leo Hathaway
Cheril>!

“Where did his wicked wit come from?” Catherine asked. “Your mother or your father?”

“That,” Poppy said wryly, “is entirely Leo’s own.”

Kapcsolódó szócikkek: Catherine (Cat) Marks · Leo Hathaway · Poppy Hathaway
Tufuka>!

" […] Tell Valentine to say there’s a murder in progress.”
“Leo won’t kill Lord Latimer,” Poppy said, her face blanched.
“If he doesn’t,” Harry replied with cold certainty, “I will.”

Kapcsolódó szócikkek: Jay Harry Rutledge · Leo Hathaway · Poppy Hathaway
Cheril>!

“Sis,” he told Amelia ruefully, “if you have some lunatic notion that I have any kind of personal interest in Marks, forget it at once. All I intend to do is find out what skeleton she has in her closet. Knowing her, it’s probably a literal one.”

Kapcsolódó szócikkek: Leo Hathaway
Tufuka>!

“[…] If you married me, it would be scandalous and inappropriate, and doors would be closed to you.”
“Good God, woman, I let two of my sisters marry Gypsies. Those doors have already been closed, bolted, and nailed shut.”

Kapcsolódó szócikkek: Catherine (Cat) Marks · Leo Hathaway
Tufuka>!

“If you’ll excuse me, I’m going to arrange for a room.”
Harry frowned. “Here?”
“Yes, where else?”
“What about the terrace you usually lease?”
“Closed away for the summer. But even if it weren’t, I’d still stay here.” Leo smiled slightly. “Consider it yet another chance to experience the joys of a close family.”
“It was a far greater joy when the family stayed in bloody Hampshire,” Harry said as Leo left the apartment.

Kapcsolódó szócikkek: Jay Harry Rutledge · Leo Hathaway
Amren>!

“I’m not sure. Perhaps because I can see you as a mother.”
“Can you?” Catherine had never seen herself that way.
“Oh, yes. The practical kind who makes you eat your turnips, and scolds you for running with sharp objects.”

Amren>!

Poppy looked at Leo with a frown. “Did you do something?”
“Why do you ask that?”
“Because if there is trouble of any kind, you’re usually involved.”
“True. But this time I’m not the problem, I’m the solution.”
Harry approached them, his green eyes narrowed. “If you’re the solution, Ramsay, I’m terrified to hear the problem.”

Amren>!

Her eyes narrowed. “Because it leads to improper thoughts.”
Leo smirked at her. “Mine already are.”
“Well, mine aren’t,” she said. “And I would prefer them to remain that way.”
His brows lifted. “You don’t have improper thoughts?”
“Hardly ever.”
“But when you do, what are they?”
She gave him an indignant glance.
“Have I ever been involved in your improper thoughts?” Leo persisted, causing her face to flame

Amren>!

Harry shook his head in disbelief. “Damn you.” He scrubbed a hand through his black hair, and gave a peculiar strangled laugh. “I hate arguing with a Hathaway. You all say something lunatic as if it’s perfectly logical. Is it too early for brandy?”


A sorozat következő kötete

Hathaways sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julia Quinn: On the Way to the Wedding
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Elizabeth Hoyt: Duke of Sin
Diana Gabaldon: Outlander
Paullina Simons: The Bronze Horseman
Gina L. Maxwell: Rules of Entanglement
Julia Quinn: Just Like Heaven
L. J. Shen: The Devil Wears Black
L. J. Shen: Sparrow (angol)