A ​barna szemű lány (Travis testvérek 4.) 29 csillagozás

Lisa Kleypas: A barna szemű lány

A ​rendezvényszervező Avery Crosslin lehet a houstoni társaság feltörekvő csillaga, de ő maga nem hisz a szerelemben… legalábbis abban nem, hogy számára is létezik. Amikor találkozik Joe Travisszel, a gazdag agglegénnyel, akit esküvői fotósnak vél, egyáltalán nem áll szándékában hagyni, hogy a férfi levegye a lábáról. Ám Joe olyan férfi, aki megszerzi, amit akar, és Avery nem tud ellenállni egy vonzó déli férfiú és egy forró nyári este kísértésének.

Az egyéjszakás kaland után azonban Avery szilárdan elhatározza, hogy a dolog nem történhet meg többször. A Joe-hoz hasonló férfiak csakis bajt okozhatnak a hozzá hasonló nőnek, és ő nem engedheti meg magának, hogy elvonják a figyelmét, mivel őt bízták meg az év esküvőjének megszervezésével, amelyen a karrierje áll vagy bukik.

De a bonyodalmak ijesztő gyorsasággal szaporodnak, veszélybe sodorva az esküvőt, különösen, miután a menyasszony megdöbbentő titkai napvilágra kerülnek. S mivel közben Joe világossá teszi, hogy nem… (tovább)

Eredeti mű: Lisa Kleypas: Brown-Eyed Girl

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
GABO, Budapest, 2019
332 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634066859 · Fordította: Tóth Gizella

Kedvencelte 3

Most olvassa 11

Várólistára tette 29

Kívánságlistára tette 34


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Lisa Kleypas: A barna szemű lány

Mit mondhatnék? Hát persze, hogy tetszett. ;)
Ez a rész most egy kicsit másabb volt, mint az előző részek, de most is rengeteget nevettem, és a főszereplőket is nagyon megkedveltem.
Lisa Kleypas jelenkori sorozata is határozottan kedvenc lett.

>!
Nikyy18
Lisa Kleypas: A barna szemű lány

Szerettem ezt a részt is. Meg volt benne minden ami egy jó könyvhöz kell. Csak ajánlani tudom.

>!
ncsn87
Lisa Kleypas: A barna szemű lány

Imádtam! ♥ Minden szabad percemet olvasásra használtam. :D
Joe tökeletes volt Avery számára. Türelmes volt, nyugodt, hagyta, hogy megnyiljon neki a lány, persze kis bíztatással és fincsi trükkökkel… *.* :D
Avery nem egy vékony, sovány nő. Tetszett, hogy ki lett ez hangsúlyozva. Nem minden férfi erre vágyik. Avery kicsit teltebb, nőies alkatú, vörös hajú, szexi csaj. Joe meg úgy szerette, mindenestül. Nagyon imádtam a párosukat. spoiler spoiler
Sofia és Steven párosa is fantasztikus volt. Sokat nevettem rajtuk és az esküvőszervező gárdán. :D
Kicsit még a legvégén vártam volna egy családi részt, mert azért voltak izgalmak velük kapcsolatban is. Örülök, hogy a többi Travis szerepelt többször is.
Remélem sohasem hagyja abba Kleypas az írást. Minden napomat bearanyozza, ha tőle olvashatok. A Travis család nagyon fog hiányozni nekem. De tudom, hogy párszor még újra elő fognak kerülni az étlapomon. :D ♥♥♥

4 hozzászólás
>!
ladydark
Lisa Kleypas: A barna szemű lány

„Ne aggódj amiatt, hogy hibázol. A legtöbb tévedésről kiderül, hogy mégiscsak úgy a jó.”

Jó volt, jó volt, de volt olyan rész ami ettől egy picit jobban tetszett. Ennek ellenére szerettem és élveztem, csak sajnos hamar elfogytak a lapok.

>!
tigi5 IP
Lisa Kleypas: A barna szemű lány

A kutya mindig siker, még ha csúnyácska is :), de igazából a vége tetszett nagyon, amikor Avery visszatér New Yorkból. Jók a mellékszereplők, néha tán jobbak is, mint a fő-fők. LK történelmi romantikáját nem múlja felül eme jelenkori sorozat, de azért kedvelhető.

>!
Beusom24
Lisa Kleypas: A barna szemű lány

Sokkal jobban tetszett Jack története. Valahogy ez olyan erőltetettnek tűnt nekem. Volt pár rész ami tetszett , de nem igazán lopta be magát a szívembe. Szerintem a húga és Steven kapcsolata, sokkal érdekesebb volt. És a vége, h akkor most mi lett a céggel, nem derül ki

>!
sahi P
Lisa Kleypas: A barna szemű lány

Nem volt rossz. Tetszettek a mellékszereplők. Avery húga és Steven kapcsolata valahogy izgalmasabbnak tűnt. A sorozat eleje nem volt világrengető. De azért örülök, hogy elolvastam, megkedveltem a családot. A történelmi romantikus könyvei szerintem jobbak.


Népszerű idézetek

>!
ladydark

Ne aggódj amiatt, hogy hibázol. A legtöbb tévedésről kiderül, hogy mégiscsak úgy a jó.

>!
Beusom24

– Nem is futsz.
– Mert nincs kutyám.
– Mostmár van.
– Nem mehetek futni egy csivaváva! Az első kilométer után holtan rogyna össze.
– Te is. Láttalak futni.

>!
Trixi75

Mindenkinek vannak olyan titkai, amelyeket nem szeretne ha kitudódnának. Amikor mindent összeadsz…mindazokat a dolgokat, amelyeket tettünk vagy velünk tettek…minden bűnünket, hibánkat és bűnös élvezeteinket…ezen titkok összessége vagyunk mi magunk.
Néha azonban meg kell adnod az esélyt, hogy közel engedsz magadhoz valakit, mert az ösztöneid azt súgják, hogy az a valaki érdemes rá.Viszont bármi megtörténhet. Bíznod kell, és reménykedni, hogy ezúttal nem fogják kitépni a szíved, nem taposnak rá.

170. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Kylie Scott: Lead – Szóló
J. A. Redmerski: A soha határa
Cathy Cassidy: Mályvacukor égbolt
Mary Alice Monroe: Déli karácsony
Cora Carmack: Színjáték
Kerstin Gier: Anyák maffiája
Kate Quinn: A császár szeretője
Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák