The ​Return – Shadow Souls (The Vampire Diaries 6.) 3 csillagozás

Lisa Jane Smith: The Return – Shadow Souls Lisa Jane Smith: The Return – Shadow Souls Lisa Jane Smith: The Return – Shadow Souls

A penitent Damon, along with Elena, and Matt follow Stefan into the darkest dimension in an attempt to set him free from the prison he has found instead of salvation. Bonnie and Meredith join Elena as all three are forced to enter as slaves, the chained and leashed property of a vampire--Damon.

Eredeti megjelenés éve: 2010

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Hodder Children's Books, London, 2010
486 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781444900644
>!
HarperCollins, London, 2010
600 oldal · ISBN: 9780061720819
>!
Hodder Children's Books, London, 2010
614 oldal · ASIN: B003N9BK68

1 további kiadás


Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Rémálom P>!
Lisa Jane Smith: The Return – Shadow Souls

Azt hittem, az ötödik résznél nem lehet rosszabbat írni. Alábecsültem Smith képességét. Van itt minden: japán mitológia és egy-két olyan dolog, amit innen-onnan szedett. Nem értem, hogy lett hirtelen ennyi fajta lény, hogy miért kellett így bővíteni a repertoárját. Oké, ezen ha túllépünk, ott van az idiotizmus, amivel bánik a szereplőkkel és a helyzetekkel. Képzeljünk el egy növényembert, aki néha vérbagoly, vagy Mattet, amint teleragasztja magát post-it cetlikkel, hogy a fák ne tudják megenni, mindeközben varázslattal hímzett kertészeti kesztyűt celuxol a kezére. Néhány szálat Smith hagyott lengeni a levegőben, gyakorta váltanak helyszínt a szereplők, mert Smith lusta volt visszaolvasni, mit írt az előtte lévő oldalon. A fogalmazás az egyetlen, ami néhol (de csak néhol) értékelhető az egészben. 600 oldal és végig nem történik semmi, csak csodás módon, mindig véletlen valaki elmondja, mit csináljanak tovább. És a vége? Az egyik szereplőt nagy megrázkódtatás éri, erre mindenki csak röhög, hát én is ezt tettem, de én a kivitelezés miatt.

23 hozzászólás
Anina89>!
Lisa Jane Smith: The Return – Shadow Souls

Kérem alássan, ennél a kötetnél eljutottam arra a pontra, hogy semmiféle elvárásom nem volt, még negatív sem.
Következmény: mivel szerintem lejjebb mér nincs, mint az előző kötet és ez egy szinten volt vele ezért fél csillag. Ha minősítésnek számítana, hogy nincs csillag, azt kapna.
Minden szereplő hozza a már megszokott formáját, a fogalmazás továbbra is csapnivaló és a cselekmény (amit nem neveznék annak, ha lenne rá szó) olyan, amilyen.


A sorozat következő kötete

The Vampire Diaries sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: The Golden Lily
Jennifer L. Armentrout: Opposition
Chloe Neill: Twice Bitten
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Susan Ee: World After
Maggie Stiefvater: The Dream Thieves
P. C. Cast – Kristin Cast: Marked
Kiersten White: Endlessly
Richelle Mead: Shadow Kiss
Cassandra Clare: City of Heavenly Fire