The ​Return – Nightfall (The Vampire Diaries 5.) 4 csillagozás

Lisa Jane Smith: The Return – Nightfall Lisa Jane Smith: The Return – Nightfall Lisa Jane Smith: The Return – Nightfall

Elena ​Gilbert is alive—again.

When Elena sacrificed herself to save the two vampire brothers who love her—the handsome, brooding Stefan and the sleek and dangerous Damon—she was consigned to a fate beyond death. Until a powerful supernatural force pulled her back.

Now Elena is not just human. She has powers and gifts that were bestowed on her in the afterlife. What's more, her blood pulses with an overwhelming and unique force that makes her irresistible to any vampire.

Stefan wants to find a way to keep Elena safe so that they can make a life together. Damon, however, is driven by an insatiable desire for power, and wants Elena to rule as his princess. When Stefan is lured away from Fell's Church, Damon seizes his chance to convince her that he is the brother she is meant to be with. . . .

But a darkness is infiltrating the town, and Damon, always the hunter, is now the hunted; he becomes the prey of a malevolent creature that can possess him at… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2009

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Hodder Children's Books, London, 2010
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781444900637
>!
496 oldal · ISBN: 9781444901504
>!
HarperCollins, USA, 2009
592 oldal · ISBN: 9780061720772

Most olvassa 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Anina89>!
Lisa Jane Smith: The Return – Nightfall

Bevallom egy huzamban végigrágtam magam a 4. és ezen a köteten, és ez valószínűleg tovább növelte bennem a frusztrációt.

Értem én, hogy a sorozat nagy siker, és Smith valószínűleg konyít valamennyit a PR-hoz, de majd 20 év elteltével EZT nem kellett volna megírni. Az egész olyan volt, mintha nem tudná mit írt le a saját műveiben.

Az a mindent összekeverő zagyvaság, ami kikeveredett az egészből… Továbbá, az írónő stílusa eddig is zavart (tőmondatok tömege egy regényben, na de kérem…), most viszont mintha annyira se tudna fogalmazni, mint anno.

Végezetül, kinek jutott eszébe a cenzúra intézménye? Sajnálattal állapítottam meg, hogy az ilyen nyomdafestéket nem tűrő dolgok miatt kéne visszahozni. A cenzor drága megkímélt volna az elolvasásától.

Rémálom P>!
Lisa Jane Smith: The Return – Nightfall

Borzalmas, unalmas, rosszul megszerkesztett/felépített könyv. Az első négy kötetre azt mondanám, hogy kezdő író rosszul megírt jó ötlete. Erre? Nevetséges ötlet, nevetséges kivitelezés. Annyi hiba van benne, hogy megszámolni sem lehet. Logikailag rosszul van felépítve az egész. Kínszenvedés volt végigolvasni. A karaktereket még jobban eltorzítja Smith. Inkább hagyta volna abba az egészet.

Zsuzsanna_Sinka>!
Lisa Jane Smith: The Return – Nightfall

Rémes volt. Nagyon rémes. Folyton azt vártam, hogy majd most, majd most jobb lesz már, de nem történt semmi. De még vár a következő rész, most már azon is átszenvedem magam, ha már itt van a polcon. Vagy nem fog sikerülni?


A sorozat következő kötete

The Vampire Diaries sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: The Golden Lily
Kiersten White: Endlessly
Cassandra Clare: City of Heavenly Fire
Richelle Mead: Vampire Academy
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Chloe Neill: Twice Bitten
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Susan Ee: World After
Julie Kagawa: The Immortal Rules