The ​Awakening / The Struggle (The Vampire Diaries 1-2.) 15 csillagozás

Lisa Jane Smith: The Awakening / The Struggle Lisa Jane Smith: The Awakening / The Struggle Lisa Jane Smith: The Awakening / The Struggle

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Elena: the golden girl, the leader, the one who can have any boy she wants.

Stefan: brooding and mysterious, he seems to be the only one who can resist Elena, even as he struggles to protect her from the horrors that haunt his past.

Damon: sexy, dangerous, and driven by an urge for revenge against Stefan, the brother who betrayed him. Determined to have Elena, he'd kill to possess her.

Collected here in one volume for the first time, volumes one and two of The Vampire Diaries, the tale of two vampire brothers and the beautiful girl torn between them.

Eredeti megjelenés éve: 1991

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Hodder Children's Books, London, 2010
416 oldal · ISBN: 9781444900712
>!
Hodder Children's Books, London, 2009
416 oldal · ISBN: 9780340999141
>!
HarperTeen, New York, 2007
502 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780061140976

1 további kiadás


Most olvassa 4

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Bess>!
Lisa Jane Smith: The Awakening / The Struggle

Az alapötlettel semmi bajom. Sőt. Hiszen a filmsorozatot imádom. De ez… (nem gondoltam volna, hogy angolul teljesen átfog jönni a történet, de így volt)
A történet egyszerű, nem sok izgalom, a leírás olyan semmilyen, a szereplők borzasztóak.
Elena egy önző egoista liba, aki szegény Mattet folyton kihasználja, miután szakított vele Stefan miatt, Stefan unalmas és a könyv végére nagyon untam a nyálas romantikázásukat Elenával.
Bonnie idegesített ( mint a sorozatban), Damon meg… a sorozatban a favorit, de itt olyan kevésszer jelent meg, mintha nem is lenne főszereplő. (ráadásul olyan élettelen volt a sorozatbeli énjéhez képest) Helyette olvashattam, amint Elena kibukik Stefan miatt, mert lekoptatta és vérszerződést kötött a megszerzéséért. Kb. mint egy tini szappanopera.
Ha netelán arra vetemednék, hogy folytassam a könyveket , akkor azt majd egy ritkább mazochista pillanatomban fogom tenni. Addig semmiképp. :D

Swiftie>!
Lisa Jane Smith: The Awakening / The Struggle

Nagyot csalódtam. A sorozatot eleinte szerettem, de már teljesen eltúlozták, össze-vissza kavarták, úgyhogy egy ideje nem nézem. Viszont a könyvtől többet vártam, nem történik egyik könyvben sem semmi. Ráadásul olyan, mintha valami 13 éves írta volna.

trainwreckbunny>!
Lisa Jane Smith: The Awakening / The Struggle

Klisés könyv, unalmas, sok helyen logikátlanul felépített. A sorozat jobb, látszik, hogy az alapötletnek meg lett a sikere, de hogy az nem maga a könyvsorozat, az tuti :)

Zsuzsanna_Sinka>!
Lisa Jane Smith: The Awakening / The Struggle

Attól féltem, hogy nagyon üres lesz, de szépen lassan belejött az írónő. El nem ájultam tőle, de kíváncsi vagyok a folytatásra.

Rémálom P>!
Lisa Jane Smith: The Awakening / The Struggle

Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a könyvet. A sorozat miatt kezdtem el olvasni, illetve, mikor még csak annyit lehetett tudni, hogy két vámpír testvérről szól, akik egy lányért küzdenek. A fülszöveg is csalóka, hiszen szerelmi háromszög az első két kötetben egyáltalán nincs is. A szereplőket néhol túlságosan is gyerekesnek találtam, és ráadásul a történet is túl lassú. Az írónő pedig nagyon ért ahhoz, hogyan „fejezzen be” egy részt, hogy az ember csak üresség érzéssel üljön ott utána. Maga az alapötlet érdekes, de most még úgy látom, hogy a filmsorozat többet kihozott belőle, mint ez a két kötet.


A sorozat következő kötete

The Vampire Diaries sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: Silver Shadows
Stephenie Meyer: Tentation
Richelle Mead: Shadow Kiss
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Claudia Gray: Hourglass
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan: Vampires, Scones, and Edmund Herondale
Ilona Andrews: Magic Slays
Julie Kagawa: The Eternity Cure
P. C. Cast – Kristin Cast: Betrayed
Amanda Hocking: Swear