When ​It Rains (Rains 1.) 14 csillagozás

Lisa De Jong: When It Rains

One night changed my life forever.

Beau Bennett has been my best friend since I can remember. He was my first crush before everything came crashing down, and now he wants more, but it's more than I can give him. Things are different now. I wish I could tell him why, but I can't.

I haven’t told anyone.

I never knew how much I really needed him until the day he left for college, and I was completely alone.

Then one day, Asher Hunt rides into town with his dark, captivating eyes and cocky grin. He doesn't care who I used to be, he's simply breathing life into what’s left. People warn me to stay away from him, but he helps me forget the pain that has held me hostage for so long; something I thought was impossible before he walked into my life.

I’ve been hurt.

I’ve been saved.

And I’ve found hope.

I thought my story was written that night, but now I know it was only a new beginning. Until one secret turns my world upside down…

Again.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Audible Studios / CreateSpace, North Charleston, S.C., 2013
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781492784180
>!
296 oldal · ISBN: 9781492784180 · ASIN: B00FG9CI0K

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Asher Hunt · Beau Bennett · Kate Alexander


Kedvencelte 2

Most olvassa 3

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Lisa De Jong: When It Rains

Nem tagadom, ez egy olyan könyv volt, aminek jó pár zsebkendő áldozatául esett… Egyszerűen összetörte szívemet és csak folytak a könnyeim. Nagyon szép volt ez a történet, de az, hogy szívszorító volt, nem fejezi ki igazán amit éreztem az olvasása közben.Érzelmek szempontjából a kötet nagyon szépen építkezik. Az első 70 oldal nagyjából csak belső monológokból-, és abból áll, hogy a főszereplő lány sír. Annak ellenére, hogy emiatt a könyvet az elején rendkívül nyomasztónak éreztem, ez a rész teljesen mértékben át tudta adni, hogy mennyire mélyek Kate lelki sebei és szép alapot adtak a történet további részének, amihez már nem csak Katenek, de minden olvasónak szüksége van a 100-as zsepire. Elég hasonló könyvet olvastam már ahhoz, hogy egyetlen félmondatból rájöjjek, hogy mi lesz Asher története és innentől kezdve végig ott volt az a csomó a gyomromban, hogy ugye mégsem? Sajnos megérzésem igaznak bizonyult és innentől kezdve megindultam lefelé a lejtőn azon a bizonyos érzelmi hullámvasúton… Ashert az első pillanattól kezdve csak imádni lehet. Annyira tetszett, ahogy szép lassan segít Katenek túllépni a félelmein és téglánként lebontja a falat, amit a lány húzott maga köré. Nagyon sok szívet melengető pillanat van a könyvben és nagyon jó volt látni ahogy kialakul köztük egy nagyon erős kötelék.

A borító és maga a cím is gyönyörűséges és jelentősége van a történet szempontjából. A könyv lezárásával kapcsolatban viszont picit felemásak az érzéseim. Keserédes a könyv vége, ahogy maga a történet is, és még most sem tudom eldönteni, hogy tetszett-e így a befejezés.

Bővebben: https://veronikasreaderfeeder.wordpress.com/2015/10/25/…

17 hozzászólás
CsepAdri>!
Lisa De Jong: When It Rains

Hmmm…az elején számomra gyors volt ahogy alakultak a dolgok Kate és Asher között. Aztán Asher mindent vitt ❤ és szétsírtam a fejem.

7 hozzászólás

Népszerű idézetek

pveronika>!

You don’t live because of me. You live because you let me love you. You made the choice to breathe all on your own…I just helped you find the strength to inhale.

pveronika>!

Beau is one of the nicest people I’ve ever known, but it’s easier for me to let Asher in. Asher tries to understand me layer by layer while Beau goes straight to the center.

Kapcsolódó szócikkek: Asher Hunt · Beau Bennett
pveronika>!

„My fact for the day:I wanted to come over here as soon as you drove away yesterday. I want to know you. I want to know what it is that made you cry, but more than that, I want to know what I have to do to make you happy again,” – Asher

_Arwen_>!

“Are you going to get out of the car?” Asher asks, interrupting my thoughts. I look at him. “How long have we been sitting here?”
“Long enough for me to see how cute you are when you’re daydreaming.” He smiles.

Kapcsolódó szócikkek: Asher Hunt · Kate Alexander
_Arwen_>!

“From now on . . .” kiss.
“When it rains . . .” kiss.
“Think of me.”

pveronika>!

Life can make you smile one day, only to leave you broken into tiny little pieces the next.

CsepAdri>!

There must be a manual on how to make Kate Alexander come to life again because Asher never misses a step with me.

CsepAdri>!

“You’re everything to me,” he whispers against my lips.

CsepAdri>!

“Do you even realize how special you are?”
“I do when I’m with you,” I whisper.
He runs his fingers up and down my arm, sending shivers down my back. “I want you to feel that way all the time, with or without me.”

CsepAdri>!

but love is a confusing thing and sometimes it’s hard to tell the difference between loving someone and being in love


A sorozat következő kötete

Rains sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Broken Knight
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
Kristin Hannah: Firefly Lane
Taylor Jenkins Reid: The Seven Husbands of Evelyn Hugo
John Green: The Fault in Our Stars
Colleen Hoover: Slammed
Brigid Kemmerer: A Curse So Dark and Lonely
Nicola Yoon: Everything, Everything
Colleen Hoover: Maybe Someday