33 ​halétel lépésről lépésre 0 csillagozás

Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

>!
Totem Plusz, 2011
64 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635904655

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Frank Júlia: A legfinomabb halételek
Oriskó Ferenc – Pár Gyula: Halak arany szakácskönyve
Tolnai Kálmán: Horgászok és halkedvelők szakácskönyve
Szegedi Eszter: Halételek
Kozmér György – Tusor András: Régi magyar halételek
Oriskó Ferenc – Pár Gyula: 88 ünnepi halétel
F. Horváth Ilona: Halételek
Tusor András – Kozmér György: Magyar halételek
Tóth Endre: Kedvenc halaim kompromisszum nélkül!