Az ​álomnő 91 csillagozás

Liptai Claudia: Az álomnő

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lebilincselő ​kalandok, romantika, meghökkentő fordulatok – Liptai Claudia őszintesége és merészsége, pezsdítő életöröme, pikáns humora első kalandregényének minden oldalát átitatja. Egyszerűen letehetetlen! Anna, a fiatal és ambiciózus újságírólány Afrikába utazik, hogy egy divatmagazin számára riportot készítsen a gyönyörű, félig magyar szépségkirálynőről. Elszántan vág bele a kalandba, arra azonban nincs felkészülve, hogy ebben az ismeretlen világban nemcsak a sminkje és a bőröndjei kerülnek majd veszélybe, hanem az életét is kockára teszi. Ekkor váratlanul felbukkan a színen egy jóképű, ám legalább annyira nagyképű és idegesítő idegen, aki nemcsak a lelkét kavarja fel, de a vágyait is felkorbácsolja, bármennyire tiltakozik ellene… Anna hirtelen egy szövevényes bűnügy kellős közepén találja magát, és nincs más választása, mint hogy a férfi oldalán beutazza a fekete kontinenst. Olyan rejtély nyomába erednek, amely örökre megváltoztathatja mindkettőjük életét.

Liptai… (tovább)

>!
Libri, Budapest, 2012
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633101438
>!
Libri, Budapest, 2012
134 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634331049

Kedvencelte 2

Most olvassa 6

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

>!
fülcimpa
Liptai Claudia: Az álomnő

Nos, valószínű, hogy a szerző sok mesét olvasott a kislányának. Ezen kívül Rácz Zsuzsát többször, esténként pedig a BJ filmeket váltogatva szenderült álomra. Sajnos nem életszerű, a jó poénok is kissé eröltetettnek hatnak. Pár órára elfeledkezni minden másról, a való világról, munkáról. Ennyi. Ennyit ad. Nem többet. Viszont kikapcsolódásnak pont megfelel.

1 hozzászólás
>!
Anett_
Liptai Claudia: Az álomnő

Könnyed, csajos olvasmány. Egyszer jó volt. :)

>!
encus625 P
Liptai Claudia: Az álomnő

Pff, még ilyen sok sületlenséget nem tudom mikor olvastam utoljára… Menjen vissza Claudia a TV-be, nem kellene neki többet tollat ragadni.
És én ezt ajándékba kaptam… Magamtól biztos nem vettem volna a kezembe, de nemrég @MezeiMarcsi olvasta és egyszerűen kötelező darabnak mondta. De nem azért, mert annyira jó. :)
Hihetetlen ebben a könyvben sok minden, néhány nap alatt annyi minden dolog történik a főszereplővel, hogy csak kapkodtam a fejem. Amúgy ez egy fél délutános könyv. Sem kalandregénynek, sem romantikusnak nem állja meg a helyét. Talán pont azért, mert mind a kettő akar lenni egyszerre. Tényleg azt hitték, hogy majd ez a könyv siker lesz?
Elrettentésnek teljesen jó. Ha ezen a szinten tudsz csak írni, akkor inkább meg se próbáld.
Kedvencem az volt, amikor frissen műtött lábbal gyalogolt fél órát és küzdött meg valakivel. Na meg, ki látott már a sivatag közepén légzsákos autót és mentőhelikoptert? :)

>!
Libri, Budapest, 2012
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633101438
2 hozzászólás
>!
jvincus
Liptai Claudia: Az álomnő

Olvasmányos limonádé. Egyes részeit, mintha már olvastam volna más regényekben…

>!
ƨɔɴом P
Liptai Claudia: Az álomnő

Ez egy tipikusan konnyed laza kis olvasmany, amolyan 'ha eppen nincs mas' fele. Kikapcsolodni tokeletes, mert tul.keppen ez a celja. Ami pozitvumkent tekintheto, hogy meglepoen jo lenne benne a krimi szal, de ott van a masik oldal, hogy vegtelenul le van butitva, nincs kidolgozva, el van kapkodva. Mar-mar olyan erzesem van, mintha egy masik konyvbol lenne kimasolva azon celbol, hogy teljenek a lapok. Azonban a leginkabb zavaro meg sem ez volt, hanem az, hogy nagyon 'ugralt' a mu. Nem gyoztem kapkodni a fejem, hogy most eppen kirol van szo, hogy jon ide, miert o van eppen a kozeppontban… Es a vegerol mar ne is beszeljunk, ahol ugy besurusodnek az esemenyek, hogy volt oldal ahol tobbszor is vissza kellett neznem az elozo sorra, hogy ott mi is volt. Sajnalom, hogy nem lett jobban kidolgozva, mert igazan izgalmas volt, humoros, konnyed, es tenyleg szeretheto, csak hat ott az erzes, hogy ez keves…

>!
Ananiila
Liptai Claudia: Az álomnő

Egy darabig tetszett, de aztán elkezdett idegesíteni. A történet maga kidolgozatlan pedig az alapötlet egész jó. A főhősnő viszont maga a borzalom. Kicsit sok a szóismétlés és néha nyakatekertek a mondatok.
Strandra tökéletes, hamar kiolvasható.

>!
picurka13
Liptai Claudia: Az álomnő

Ez most nekem is 2 napos kis olvasmány volt, vele pihentem ki a költözés fáradalmait. Elment egynek, de annyira nem hagyott bennem mély nyomott. Néha nagyon össze – vissza voltak a történések, meg számomra hihetetlen dolgok történtek benne, amit kétlek, hogy egy mindennapi emberrel megtörténnének.

>!
Kerol
Liptai Claudia: Az álomnő

Nem volt olyan rossz, mint amire számítottam… Tényleg.

Liptait nagyon bírom, mint színészt és mint műsorvezetőt, ezért kíváncsi voltam a könyvére is. Elég sok rossz kritikát olvastam róla, így annyira nem hajtott a vágy, hogy a polcomon tudjam, végül rukkoláról sikerült beszerezni ami azért mégsem 2000 forint.

Az alapötlet szerintem nagyon jó, és lehetne belőle kerekíteni egy nagyon jó sztorit is, ha nem lenne kicsit összecsapva. Az utolsó oldalakon úgy éreztem, hogy már Claudia is unja a szálak kuszálását és gyorsan túl akar lenni a végkifejleten. Ennek ellenére én azért tudtam izgulni közben és tippelgettem, hogy ki lehet a hunyó.

Nyári estékre egy rozéfröccs mellé kiváló kikapcsolódás, ha egész nap aszalódtál az irodában, és talán nem is akar több lenni.

1 hozzászólás
>!
hindy
Liptai Claudia: Az álomnő

Egy szuszra elolvastam, úgy 3 óra leforgása alatt. Tudni kell róla, hogy nem túl hosszú könyv, hatalmasak a betűk és a sorközök is. Inkább kisregény ez, mint regény. :-) Ugyanakkor ahhoz képest, hogy egy celeb írta, azt kell mondjam, első könyvnek nagyon jó. Utazós, romantikus, kalandos, kicsit krimis regény, leginkább Fejős Éva „tematikájához” tudnám hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy Claudia könyve szerintem százszor jobb. A főszereplő karakter, Anna, nagyon-nagyon aranyos, szeretnivaló, tipikus női gondokkal küzdő nő. Nekem ez a történet kifejezetten tetszett – azért vontam le egy csillagot, mert kiszámítható volt, elejétől kezdve tudtam, ki az intrikus és semmi meglepetést nem okozott a vége.

>!
Adrikaaa
Liptai Claudia: Az álomnő

Én nagyon szeretem, mint embert a Liptai Claudiát, amellett a sok kritika mellett amit kapott. Kíváncsian vártam, hogy elolvashassam a könyvét. Nem volt rossz történet, két nehezebb könyv közé tökéletes. Anna sokszor annyit fecsegett, és feleslegeset, hogy a végére kezdtem unni. Az eleje tetszett, ahogyan indult, és a krimi szál is egész jó volt benne. A közepe fele, kezdtem egy összevisszaságot érezni, és nem tudtam sokszor most melyik szál fut.. Vannak a történetnek hibái, de mint kezdő – első – könyv nem volt rossz.


Népszerű idézetek

>!
MezeiMarcsi

Nézzük a dolgok pozitív oldalát: túléltem egy repülőgép-szerencsétlenséget, egyedül kiverekedtem magam egy éppen kormánypuccsot végrehajtó tömegen, és nem utolsó sorban leküzdött a szervezetem egy gyógyíthatatlannak tűnő betegséget. Ennyi kaland után térjek üres kézzel haza?

5 hozzászólás
>!
Sibelis

– Mr. and Mrs. Novak!
„Kicsit nem figyelek oda, és már el is vett valaki?” – húzta fel Anna a szemöldökét, és elindult a pult felé

21. oldal

>!
Barbie83

Helena Rubinstein megmondta: nincsen csúnya nő, csak lusta.

…inkább mosnám az ördög gatyáját, minthogy magával mégegyszer szóba álljak.

Heidenhem an der Brenz


Hasonló könyvek címkék alapján

Budai Lotti: A hercegnő haragja
Tyll J. Pollman: Farkasok születése
Egri Zsanna: Szilvia arab világa
Budai Lotti: A magányos trónörökösnő
Lezsák Levente: Emerson & Tsa., avagy a titokzatos mordiai bűneset
Szép Zsolt: Kárpát walzer
Frank Márton: Két tűz között
Trenka Csaba Gábor: La Grande Image
Epres Szonja Lili: Éjszakánként furcsa hobbim lett 1.
Orosz T. Csaba: Rubin avagy a király orvosa