Price ​of a Kiss – A csókod ára (Tiltott férfiak 1.) 126 csillagozás

Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Mondhat bármit az unokatesóm,
nem én vagyok a lehetetlen kapcsolatok királynője.

Mármint az, hogy a legutóbbi barátom megpróbált megölni, és maradt is utána egy szép kis seb a nyakamon, majd miatta kénytelen voltam az ország másik felébe költözni, és megváltoztatni a nevemet Reese Randallre, csak hogy ne találjon rám, még nem jelenti azt, hogy…

Na jó, kit akarok átverni? Elsőéves fősulisként nem hiszem, hogy bárkinek is rosszabb múltja lehetne a pasikkal. Így amikor Mason Lowe felbukkant az életemben, a szerelem kábé utolsó helyen szerepelt a terveimben. De a kémia kettőnk között… berobbant. A kapcsolatunk ellentmond a logikának. Ő annyira dögös. És ha mellette vagyok, élőbbnek érzem magam, mint valaha. Vele még a vitákat is élvezem. Ő lehetne a lelki társam… ha nem lenne egyetlen, apró bökkenő.

A pasi selyemfiú.
Egek, én aztán tudok választani!

Magával ragadó történet egy különös párossal.
Vesd bele magad!

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573968 · Fordította: Sereg Judit
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
392 oldal · ISBN: 9789635615612 · Fordította: Sereg Judit
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
392 oldal · ISBN: 9789635615629 · Fordította: Sereg Judit

Kedvencelte 13

Most olvassa 5

Várólistára tette 139

Kívánságlistára tette 116

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Finn_Hudson>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Nagyon kíváncsi voltam a könyvre, az egyedinek tűnő alapölet hamar felkeltette az érdeklődésem. Ugyanakkor sajnos nagyon hamar kiderült számomra, hogy ez a történet is ugyanazokra a klisékre épül, mint szinte az összes Rubin Pöttyös.
Ami miatt már az elején elvesztette számomra a könyv a hitelességét, az Mason anyukája. Úgy van ábrázolva, mint egy kissé szétszórt, rengeteget túlórázó édesanya, aki mindent megtesz, hogy spoiler a legjobb gyógymódokat meg tudja fizetni. Erre nyugodtan elnézi, hogy fia spoiler, mert azt nem tudom elhinni, hogy három év alatt nem jött rá. Azt sem tudom elképzelni, hogy hogyan nem jutott sem neki, sem Masonnek eszébe olcsóbb albérletbe költözni.
A másik negatívum számomra a sok huza-vona volt Mason és Reese között. A könyv nagy részében spoiler, majd a vége felé úgy döntenek, hogy spoiler. Az írónő ezzel a lépésével lényegében azt bizonyította, hogy a könyv első fele teljesen felesleges.
A harmadik dolog pedig, ami nagyon zavart, a legvégén az spoiler
Viszont az a könyv javára írandó, hogy olvasmányos, könnyű vele haladni, vannak benne aranyos részek spoiler, de sajnos ezektől függetlenül tucatkönyv.

kellyolvas P>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Ez volt az első olvasásom Linda Kage írónőtől, nem tudtam mire számíthatok, de a fülszövegben a „selyemfiú” arra ösztönzött, nézzek bele ebbe a történetbe, aztán persze jelentkeztem a blogturnéra.
Reese-nek némi pénzre lenne szüksége a kiadásai fedezésére, és jelentkezik egy állásra, ahol a helyszínen derül ki, hogy egy mozgásban sérült, cerebrális pralézises kislány mellé keresnek bébiszittert. Nem ijed meg a kihívástól, elvállalja, és egész jól is megy, jó kapcsolat alakul ki közöttük. Hamar kiderül, hogy a selyemfiú Mason húgáról beszélünk, persze nem kerülhetőek el a találkozások, beszélgetések, és kialakul közöttük egy barátságnál többnek mondható valami, ami reményre adhat okot, mert a közöttük pattogó szikrák egyre vadabbak.
Mi az valójában, ami behúzza az olvasót egy ilyen történetbe? Mi az írói ígéret? A fiú majd beleszeret a lányba, feladja az eddigi életmódját és boldogan élnek tovább. Igen, igen, de milyen is az odáig vezető út? Mennyire hihető az egész cselekmény? Nem voltam maximálisan elégedett.
Reese jópofa, elsőre kissé bohókás, de hatalmas szíve van, olyan szomszédlány típus, ennél többet viszont nehéz mondani a karakteréről. spoiler
A szerelmi szál kellemesen alakult, tetszett a főszereplők összecsiszolódása, nem volt instalove érzésem. Elhangzanak nagyon szép szavak, mondatok, ezeket öröm volt olvasni. Nos lehet, hogy vannak határeset mondatok, amikor már túlzásnak tűnhet a líraiság.
Ha valamit nem értettem a regényben, az Mason anyjának a karaktere volt. spoiler
Mason. Szegény srác. Nem érdemelte meg, amit a szerző művelt vele, ki akart törni ebből az egészből, erre Linda Kage beleszőtt a sztoriba egy teljesen felesleges szálat, ami semmit nem tett a történethez, ellenben Masont összezavarta. Olyan választás elé helyezte, ami a számomra tönkretette a cselekményt kb. a könyv 3/4 részénél. Nem volt logikus magyarázat arra, hogy spoiler Vannak szituációk, amikor a főhős olyan helyzetbe kerül, amikor azt gondolja, nincs remény és megtesz dolgokat, hibásan dönt, számtalan hasonló helyzetet olvastam, de itt ez nagy túlzás volt, egy kis józan ész sokat segített volna. Szánalmas volt, utáltam ezt a szituációt, a „megtisztulást”, jesszus csak forgattam a szemem. Így utólag, nem ártott volna némi Mason szemszög, nagyon szerettem volna tudni, hogyan rendezte magában ezt a helyzetet.
Ha az a bizonyos dolog nem történt volna meg, akkor többre értékeltem volna a könyvet, de hozzá kell tennem, azért nem dobtam félre, eléggé kíváncsi voltam a végére. A mesébe illő spoiler A tiltott szerelem érzés végig ott volt a regényben, ez értékelendő, ezt az érzést jól adta vissza. Mindent összegezve azt hiszem, adok még esélyt a szerzőnek, ebben a Tiltott férfiak sorozatban lehet még potenciál.
link

8 hozzászólás
pveronika>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy magyarul is érkezik Linda Kage Forbidden sorozata. Bár valamiért össze-vissza kezdtem el olvasni a sorozat részeit, így az első kötet eddig kimaradt, az írónő hamar levett a lábamról a stílusával, és alig vártam hogy ezt a kötetet is olvashassam.

Reese Randall az agresszív volt barátja elől menekül el az ország másik végére egy nevenincs kisváros főiskolájára, hogy ott névváltoztatás után, az unokatestvére mellett biztonságra és új kezdetre találjon. A kampuszon látja meg először Mason Lowe-t, aki egyből felkelti a figyelmét. Azonban hamar tudomására jut, hogy Mason közel sem elérhető, legalábbis borsos ár megfizetése nélkül, ugyanis nyílt titok, hogy Mason pénzért fekszik le nőkkel.

Reese költségei fedezésére munkát vállal egy családnál, ahol egy tolószékbe kényszerült, beteg kislányt kell felügyelnie, de a legnagyobb meglepetés akkor éri, amikor kiderül, hogy a kislány bátyja nem más, mint Mason, aki a dzsigoló munkával csak a családjának igyekszik segíteni.

Reese és Mason története egy igazi lassan épülő románc. Először barátok lesznek, és bár az idő múlásával mindketten mélyebb érzéseket kezdenek táplálni a másik iránt, sokáig nem lépnek az ügyben. Nagyon tetszett, hogy Reese-t nem érdekelte, hogy mások mit gondolnak, ő ugyanúgy barátkozott Mason-el, még ha így a kampusz páriájává is vált. Szintén nagyon érdekes volt Mason karaktere, hogy mennyire kilátástalannak látta a helyzetét, hogy egyszerűen nem tudott kitörni abból az ördögi körből, amibe alig 18 évesen a házuk főbérlője kényszerítette, amivel egészen izgalmas témákat érintett az írónő. A sorozat 10. kötete, a The Price of Mason egyébként Mason szemszögéből mutatja be a történetet. Ehhez még nem volt szerencsém, de mindenképpen szeretném majd elolvasni, főleg mert kíváncsi vagyok az ő gondolataira is, hogy ezt az egész helyzetet ő hogyan élte meg.

Nagyon tetszett az írónő stílusa. A könyvben volt humor, izgalom, könyvek és sok-sok cukiság. A főbérlő nagyon idegesítő karakter volt és picit zavart, hogy nem derült ki, hogy honnan tudott Reese dolgairól, de ez nem volt meghatározó kérdés számomra.

Összességében igazán jól esett most ez a történet, és nagyon gyorsan olvastatta magát. Én mindenkinek őszintén ajánlom, aki egy olykor komoly témákat is súroló, máskor szívmelengető olvasmányra vágyik.

http://veronikasreaderfeeder.com/linda-kage-price-of-a-…

2 hozzászólás
Klodette>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Ajándékba kaptam ezt a könyvet a születésnapom alkalmából, habár nem céltalanul, hiszen szemeztem már vele egy ideje.
Egyedül azért nem vettem meg magamnak és került hamarabb a kezembe, mert elriasztott, amikor megláttam, hogy a sorozat eredetileg 10 részből áll…:O
Legyünk őszinték. A Könyvmolyképző mostanában sajnos egyáltalán nem arról híres, hogy megjelenteti a hosszú sorozatokat, kitart mellettük, nem kaszálja el őket, pláne nem kell ezer évet várni a folytatásokra.
Késő bánat ebgondolat, hiszen most már elolvastam, belehabarodtam ebbe az egész Tiltott férfiak dologba. :)
A legutóbbi, 30 fülledt nap után pláne felüdülés volt egy olyan romantikus-erotikus könyv, ami tényleg szólt valamiről, amiből áradt a szenvedély, a tiltott románc, szuperek voltak az erotikus részek, ám mindezek mellett vagy éppen mindezek ellenére, a karakterek is jól ki lettek dolgozva.
Ők ketten nem szerethették nyíltan egymást, titkolózniuk kellett, sőt sokáig, talán úgy a kötet háromnegyedéig, aktív tagadásban éltek és „csak" barátok voltak.
Izzott közöttük a levegő, tökéletesen működött a kémia, ráadásul a testi vonzalom mellett az is jócskán előtérbe került, hogy egyszerűen megtalálták egymásban a menedéket, a lelki társukat. Számomra ez olyan ritka manapság az ilyen műfajú könyvekben.
Mert a többiben van jó sok szex, szókimondás és vadság, aztán a karakterek lassan ráébrednek, hogy jóval többet éreznek a másik iránt.
Itt viszont először a lassú tapogatózás, az óvatosság, az előítéletek lebontása és a barátkozás, ismerkedés került a középpontba, ami aztán csodálatos szexben teljesedett ki.
Bevallom, hogy elolvadtam és még most is a hatása alatt vagyok. :)
Örülnék ha minden további rész megjelenne majd magyarul, érdekelne, hogy merre futnak ki más-más párosok románcai, közben pedig tudom, hogy a befejező, tizedik kötet szintén Reese és Mason duójáról szól, szóval legalább azt az egy regényt megjelentethetné még a kiadó!

Ennél is bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2022/05/konyvkritik…

Deziréé>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Na ez a könyv most nagyon jól esett a lelkemnek. Kellemes kikapcsolódást nyújtott. Valójában ez a könyv nem volt mostanában betervezve, de miután elolvastam a tartalmát rögtön neki is álltam a könyvnek és észre sem vettem de már 70 oldalt el is olvastam.
Nyilván elég kiszámítható volt az egész történet, de ettől függetlenül én jól szórakoztam. A végén volt egy rész, amit teljesen feleslegesnek gondolok, emiatt vonok le egy fél csillagot.
Mindkét főszereplő nagyon szimpatikus volt, imádtam ezt a könyvet. Remélem hamarosan olvashatom a többi részét is.

turanett P>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Sok negatív kritika most nem tántorított el, hogy elolvassam ezt a könyvet. Nagyon régen már volt szerencsém ehhez a könyvhöz.
Nem mindennapi történet, ezt meg kell hagyni. Mason olyan foglalkozást űz, ami mellett nem igazán jöhet szóba egy párkapcsolat. Ezért is vívódik olyan sokáig, hogy mi is tegyen. Reese múltja is elég érdekesen alakult. Nem csoda, hogy nem bízik senkiben. Mégis felkeltette az érdeklődését Mason. Jó párost alkottak ketten. Sarah annyira cuki lány volt. Ezért megértettem Mason, hogy miért is lépett erre az útra. Amit viszont nem értettem, az Mason anyja. Tényleg elnézte a fia ténykedését? Ez annyira szomorú. Remélem a többi részt is hozza a kiadó, mert Eva történetére is kíváncsi lennék.

doriis_and_herbooks>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Egy kicsit valahogy fura volt nekem ez a könyv. Ezért is tellett több időbe, hogy megírjam ezt az értékelést, mert nem is tudom igazán hogy mit is íthatnék. Alapvetően nem volt rossz könyv egyébként.

Tetszett maga a történet, a főszereplőket is kedveltem. Habár, Resse néha picit idegesítő volt, de egyben jókat is nevettem rajta. Aztán ott ugye Mason, aki a családja jóléte érdekében olyat vállalt, amit kevesen tennének meg az ő korában. Ugyanis a srác selyemfiú. Gondolom, ezt senkinek nem kell elmagyarázni, hogy mit jelent. Nekem Mason személye emiatt egy kicsit furcsa volt. Aztán persze nyilván mikor megismerkednek egymással, a srác legszívesebben felhagyna a dologgal. De Resse viszont nem mond el neki mindent a korábbi életéről. Persze mikor kiderül, elszabadul a pokol. De aztán a végére nyilván minden jóra fordul, és Mason felhagy a korábbi életével, hogy Resse-el lehessen, Resse pedig megszabadul az őrült expasijától.

Összességében egész jó kis sztori volt, de nyilván nem szabad tőle sokat várni, mert akkor lehet csalódni fog az ember. Kikapcsolódásnak tökéletes volt.

Delora>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Basztikuli, ez a kémia kicsinált rendesen. Ez a nem lehetek a tiéd, de odavagyok érted, folyamatosan izgalomban tartotta a lányos részeimet.
Imádtam Mason romantikus, odavagyok életem első saját választásos nőjéért. Az elöző olvasott könyvem egyik tetkója jutott eszembe. Not broken, just bent. Hihetetlen, hogy megmaradt ennyire normálisnak.
Reese, pedig egy eszement csaj. Szófosásos kint és bent. Talán az elején idegesített egy kicsit, de őt is megszerettem a szájmenésével. Azért az kicsit érdekes, mennyire nem lett foglalkozva az ő oldalával. Azért ha engem az exem meg akart volna őlni…
Egy szó mint 100, ez egy baromi jó könyv volt.

Aninaa P>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Először is szégyenszemre be kell vallanom, hogy bár a fülszöveg felkeltette az érdeklődésem, engem totál félrevezetett, mert a selyemfiú kifejezésnél én nem éppen erre asszociáltam :D Kissé megdöbbentett, amikor szembesültem vele, hogy igazából miről is van szó.
Nagyon nehézkesen haladtam a könyv első felével, mégpedig az írói stílus miatt. Nagyon furcsa volt nekem, és nem tudtam megszokni. Volt, hogy napokig nem is nyúltam a könyvhöz, mert valahogy emiatt nem szippantott be. A történés is kevés volt, viszont annál több volt a töltelék, ami leginkább Mason külsejének elképesztően részletes tömjénezésében merült ki.
Egy bizonyos képzeletbeli határvonalon egyensúlyoztam, hogy ez most jó akar lenni vagy nem? Aztán a könyv második felére végre átbillent a dolog a pozitív irányba és így én is. Onnantól már nagyon élveztem. Beindultak a dolgok minden irányból, ami határozottan jót tett az olvasási kedvemnek.
Valamilyen szinten rendhagyó története volt, és a szereplőket is megszerettem. Bár Reese néha elég gyerekes volt, azért egyes helyzetekben nagyon is érettnek bizonyult és jól kezelte Mason ügyét, na és persze a sajátját is.
Távolról sem egy tökéletes könyv. Rengeteg a hibája, többek között a gyerekes beszéd, a túlmenő részletesség, az írásmód (bár lehet, hogy ez csak az én szememet szúrta), Mason anyja!, valamint egy-két szál kidolgozatlansága. Ez utóbbit pl. a végén a bonyodalomra értem, hogy végülis nem derült ki, hogy a Házinéni, hogyan derítette ki a dolgokat. Ez csak úgy jött a semmiből, majd pillanatok alatt megoldódott és nem tudjuk meg, hogy honnan jött ez az egész.
Viszont a szerelmi szál egyértelműen az erőssége a könyvnek. Ha lehet ezt mondani, akkor lassan alakul ki a románc, nem esnek egymásnak, és tényleg érezhető a fokozatosan kialakuló kötelék Reese és Mason között. Valamint én odáig voltam, hogy a konfliktusoknál, nem volt hisztizve elrohanás, hanem igenis egymás fejére borították a sz*ros bilit.
Azért nekem borzasztóan hiányzott a váltott szemszög is.

4 hozzászólás
Hópárduc P>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Összességében nem volt rossz a könyv témája sem. Bár, az alap történet, jó kislány, rossz fiú. Kicsit sablonos. Voltak benne felesleges oldalak, de egyébként haladósan olvasható.
A szereplők. Mason, alapjában véve szimpatikus volt, főleg amikor már megszabadult a gondjaitól. Reese kedves, humoros lány, nem volt vele gond. Kicsit sok volt a huza-vona kettejük között, ez lehetett volna kevesebb is. Illetve hamarabb is dönthetett volna Mason.
Eva unszimpatikus, a végére valamennyire helyre rázódott.
A dráma része nem volt jelentős.


Népszerű idézetek

Könyvmolyocska1 >!

– Nem elég, hogy nyúlkaját eszel, de esküszöm, te is egy nyuszi vagy!
Abbahagytam a rágást.
– He?
– Másodszor ráncolod így az orrodat, tisztára olyan, mint egy nyuszi.
Bakker! Rájött az egyetlen rossz szokásomra. Igen. Tényleg csak egy van. Csitt!
Egy pillanat! Kiszúrta az orráncolásomat, sőt, azt is számolta, hányszor csinálom? Hát ez… Hűha! Ez bizony érdeklődő férfiegyedre vall.
De az esélytelen, hogy Mason Lowe érdeklődjön irántam. Egy francos dzsigoló! A dzsigolók nem vesződnek jelentéktelen, orr-ráncoló, béna főiskolás lányokkal.
Vagy mégis?

Deszy P>!

– Milyen könyv?
Csak játszottam a krumplival, de egy falatot sem ettem.
– Harry Potter. Azt mondta, még nem olvasta egyik részt sem. El tudod ezt hinni? Szóval felajánlottam, hogy kölcsönadom neki.
– Komolyan? A Harry Pottert?
Olyan hitetlenség volt a hangjában, hogy bosszúsan felsóhajtottam.
– Nem, a Kámaszútráról beszélgettünk. Igen. A Harry Pottert. Miért olyan nehéz elhinni?
Eva megvonta a vállát.
– Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Mason Lowe Harry Pottert olvas. Nehezen tudom elképzelni, hogy bármit is olvas. – Aztán olyan arcot vágott, hogy tudtam, mégis talált egy kivételt. – Leszámítva talán a Kámaszútrát.

Deszy P>!

– Nagyon ördögi a mosolyod. Nem tudom, hogy csodáljam vagy kezdjek el aggódni.
– Csodáld! – feleltem gondolkodás nélkül, és elegáns gesztussal végigsimítottam borostás arcán. – Mindig csodálj!
Elmosolyodott, és közelebb hajolt, mintha az érintésem megrészegítette volna.
– Általában azt teszem.

Deszy P>!

Ittam egy kortyot. Amikor elégedetten felnyögtem, Mason vidáman felvonta a szemöldökét.
– Szeretnétek kettesben lenni?
Védelmező mozdulattal közelebb húztam magamhoz a kávémat.
– Igen. Adnál nekünk 15, legfeljebb 20 percet? Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára elég forró dolgok történhetnek itt.

Deszy P>!

– Én nem vagyok ilyen. Nekem elkötelezett, monogám kapcsolat kell, és… szerelem meg ilyenek ahhoz, hogy… lefeküdjek valakivel.
Közelebb húzódott, és a könyökét az asztalra támasztva addig tanulmányozott, míg a belsőm beleremegett, aztán lágy hangon megkérdezte:
– Voltál már szerelmes?
Leesett az állam.
– Azt kérdezed, hogy szűz vagyok-e? Mert én nem…
Felemelte a kezét, és egy intéssel leállította a kínos magyarázkodásomat.
– Nem ezt kérdezem.
– Ó! – Megköszörültem a torkomat, és elkaptam a pillantásomat. Szörnyen kínosan éreztem magam, beharaptam az ajkamat, és elfintorodtam. – Én… nem… – Megráztam a fejemet. A kérdés túl komplikált volt ahhoz, hogy egy sima „igen”-nel vagy „nem”-mel megválaszoljam. – Nem tudom, mi volt az, amit éreztem. Hogy csak valami ostoba, „túl fiatal voltam, és több eszem lehetett volna”-fajta rajongás volt, vagy valami más, de az biztos, hogy nem volt szerelem. És nem fogom még egyszer elkövetni azt a hibát, hogy összekeverem a kettőt.
Az ajka mosolyra húzódott, mintha büszke lenne rám.
– Helyes.

Deszy P>!

Mason Lowe kávét vett nekem, amikor éppen a béka segge alatt volt a kedvem.
Mégis hogy lehet ilyen édes egy pasi?
– Azért ne zsongj be annyira! – figyelmeztetett, mintha olvasott volna a gondolataimban. – Hátsó szándékom volt.
Rögtön kihúztam magam, és már egyáltalán nem éreztem magamat fáradtnak. Mintha a koffein a kezében tartott italokból valahogy egyenesen az ereimbe jutott volna.
– Rendben – gesztikuláltam türelmetlenül. – A tied lehet az elsőszülött gyerekem. És most adsza!
Mason felnevetett, és átadta az egyik poharat.
– Nem emlékeztem, hogy a tetejére kértél csokiszórást – megkönnyebbült sóhaj hagyta el a száját, és elhelyezkedett mellettem a fűben törökülésben. – Már az egyetem közepén jártam, amikor eszembe jutott, úgyhogy vissza kellett mennem érte.
Visszament a csokiszórásért?
Uram. Atyám!
Oké, most már hivatalos. Mason Lowe tökéletes.

Deszy P>!

– Megláttalak, ahogy itt lazulsz a füvön – bökte ki végül –, és azt kérdeztem magamtól: „Mi nem stimmel ezzel a képpel?” Már azon túl, hogy gyakorlatilag ájultan heversz a földön.
– Basszus! – Azonnal a hajamhoz kaptam. Kócos, összeállt tincsekben száradt meg. – A hajam valami borzalom. És nincs rajtam smink se. Elaludtam, oké? Nem volt időm kicsípni magamat, és…
– Nem ez – csóválta a fejét nagy vigyorral. A pillantása előbb a frizurámat, majd az arcomat mérte végig. – Igazából észre se vettem. Bár tényleg valahogy természetesebb vagy ma. Jól áll neked.
Bakker, nem foglalkozhatok azzal, milyen melegséggel töltött el ez a bók! Kényszerítettem az agyamat, hogy lépjen tovább, és a lábamat kinyújtva megmutattam neki a cipőmet.
– Talán azért, mert szandál van rajtam balerina helyett?
Igen, tudom, Eva átállított a sötét oldalra. De a szandálban annyival jobban szellőzött a lábam! És így parádézhattam a csillogósra lakkozott lábkörmeimmel és az új lábujjgyűrűmmel is. Emellett a szandál csini, szexi és praktikus is, ráadásul a rakás szíjtól a bokám is észbontóan nézett ki. Nem tudtam ellenállni, meg kellett vennem.
Mason lepillantott az új szandálomra.
– Ö… Nem. Bocsi.
Visszaejtettem a lábamat a földre.
– Oké, feladom.
Amikor válasz helyett csak levigyorgott rám, a szememet forgatva igyekeztem színlelni némi igencsak szánalmas érdeklődést.
– Egek, mégis mit vettél észre, Mason, mi hiányzik rólam ezen a szép reggelen?
– Örülök, hogy rákérdeztél, Reese, mert azt vettem észre, hogy nincs nálad a szokásos lattéd!
Felnyögtem, és bosszúsan azt mormogtam:
– Nagyon köszönöm. Nyugodtan emlékeztess rá, hogy a sok bajom mellett még a szokásos koffeinadagomat se kaptam meg! – Rezignáltan horkantottam egyet. Fáradt voltam, nem tehettem róla. – A malacperselyem eléggé kiürült az utóbbi időben – a fene essen a csini, leárazott szandálba! –, úgyhogy egy ideig hanyagolnom kell a jó kis kávékat, amíg…
[…]
– Azért nagy kár, hogy nem ihattad meg a szokásos lattédat.
Visszaejtettem a fejemet a táskámra.
– Ja.
– Csak nézd a dolog jó oldalát!
Jó oldal? Mégis hol van ennek jó oldala? Kérdő tekintettel néztem fel rá, hogy világosítson már fel, mi is az a pozitívum, ami eddig elkerülte a figyelmemet.
Mason rám kacsintott, és előhúzta a kezét a háta mögül, amiben két eldobható poharat tartott.
– Összehaverkodtál egy pénzeszsákkal, aki megengedheti magának a kávét.
Erre leesett az állam.
– Te vettél nekem kávét?

Deszy P>!

– Kérdés.
Az egyik szememet kinyitottam, hogy lássam Masont. Tökéletes volt, mint mindig. Bő, leharcolt nadrág volt rajta és szűk, sötét kockás póló. A háta mögött tartott kézzel vigyorgott le rám.
– Mi az? – morogtam álmosan.
– Miért ülünk ma reggel a füvön?
Többes szám? Mikor lett belőlünk egy entitás?

S_Bíborka>!

– El akarod olvasni a következő részt? – vigyor ült ki az arcomra. – Tetszett, igaz?
Megrázta a fejét.
– Sarah tudni akarja, mi történik ezután.
– És te is tudni akarod! – hecceltem, és közelebb hajoltam hozzá. – Csak ismerd be, hogy tetszett!
Figyelmeztető pillantást küldött felém.
– Csak azt ne mondd, hogy „én megmondtam”!
– Hah! – ujjongtam, és a levegőbe emeltem mind a két kezem, az egyikben alkohol, a másikban Harry Potter. – Tudtam, tudtam, tudtam! És annyira megmondtam!
– Látom, a visszafogott, elegáns győztesek közé tartozol – jegyezte meg kimérten, bár a szája sarka gyanúsan megrándult.
– Ez annyira király! – folytattam, oda se figyelve rá. – Harry Potter-rajongót alkottam. Ha így folytatom, J.K. kénytelen lesz részesedést adni a jogdíjakból. Nem gondolod?
– Szerintem túlzásba esel, Randall!

Deszy P>!

Átnyúlt az asztal felett, és elvette a poharamat, mintha azzal meg tudná nyugtatni magát. De miután nagyot szívott belőle a szívószállal, elfintorodott és hátrébb húzódott. – Ez meg mi a fene?
Az orromat ráncoltam, és elsimítottam a hajamat az arcomból. Azért nem volt ennyire rossz íze az üdítőmnek.
– Cukormentes kóla.
Na jó, talán mégis ennyire rossz az íze.
Mason rögtön visszatette elém a kólát, az arcán becsapottság tükröződött.
– Vagyis full olajos, kalóriával és szénhidráttal teli chilis-sajtos sült krumplit eszel, de cukormentes kólát kérsz hozzá? – nevetett fel. – Mennyire csaj vagy!
Újra hátradobtam a hajamat, és eltúlzott fintorral néztem rá.
– Talán csak azért kértem olyat, aminek rossz az íze, mert tudtam, hogy le akarod majd nyúlni. Talán ez volt az egyetlen módja, hogy megvédjem azt, ami az enyém.
– Először is – mosolyodott el –, ez nem fog bejönni, mert mindig le fogom nyúlni, bármilyen kaját vagy italt veszel is. És másodszor – rebegtette a szempilláját. A nőies gesztusnak nevetségesnek kellett volna hatnia, és bizonyos szempontból az is volt, de közben mégis oltári szexi és valahogy férfias. – Megtisztelő, hogy egyáltalán rászántad az időt, hogy gondolj rám.


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vagány
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Helen Hoang: Amit a szív diktál
Kim Holden: Bright Side
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
Aly Martinez: A legsötétebb hajnal
L. J. Shen: A szégyentelen
Vi Keeland: Csak szex