Price ​of a Kiss – A csókod ára (Tiltott férfiak 1.) 11 csillagozás

Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Mondhat bármit az unokatesóm,
nem én vagyok a lehetetlen kapcsolatok királynője.

Mármint az, hogy a legutóbbi barátom megpróbált megölni, és maradt is utána egy szép kis seb a nyakamon, majd miatta kénytelen voltam az ország másik felébe költözni, és megváltoztatni a nevemet Reese Randallre, csak hogy ne találjon rám, még nem jelenti azt, hogy…

Na jó, kit akarok átverni? Elsőéves fősulisként nem hiszem, hogy bárkinek is rosszabb múltja lehetne a pasikkal. Így amikor Mason Lowe felbukkant az életemben, a szerelem kábé utolsó helyen szerepelt a terveimben. De a kémia kettőnk között… berobbant. A kapcsolatunk ellentmond a logikának. Ő annyira dögös. És ha mellette vagyok, élőbbnek érzem magam, mint valaha. Vele még a vitákat is élvezem. Ő lehetne a lelki társam… ha nem lenne egyetlen, apró bökkenő.

A pasi selyemfiú.
Egek, én aztán tudok választani!

Magával ragadó történet egy különös párossal.
Vesd bele magad!

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573968 · Fordította: Sereg Judit
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
392 oldal · ISBN: 9789635615612 · Fordította: Sereg Judit
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
392 oldal · ISBN: 9789635615629 · Fordította: Sereg Judit

Kedvencelte 2

Most olvassa 3

Várólistára tette 110

Kívánságlistára tette 161

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

kellyolvas P>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Ez volt az első olvasásom Linda Kage írónőtől, nem tudtam mire számíthatok, de a fülszövegben a „selyemfiú” arra ösztönzött, nézzek bele ebbe a történetbe, aztán persze jelentkeztem a blogturnéra.
Reese-nek némi pénzre lenne szüksége a kiadásai fedezésére, és jelentkezik egy állásra, ahol a helyszínen derül ki, hogy egy mozgásban sérült, cerebrális pralézises kislány mellé keresnek bébiszittert. Nem ijed meg a kihívástól, elvállalja, és egész jól is megy, jó kapcsolat alakul ki közöttük. Hamar kiderül, hogy a selyemfiú Mason húgáról beszélünk, persze nem kerülhetőek el a találkozások, beszélgetések, és kialakul közöttük egy barátságnál többnek mondható valami, ami reményre adhat okot, mert a közöttük pattogó szikrák egyre vadabbak.
Mi az valójában, ami behúzza az olvasót egy ilyen történetbe? Mi az írói ígéret? A fiú majd beleszeret a lányba, feladja az eddigi életmódját és boldogan élnek tovább. Igen, igen, de milyen is az odáig vezető út? Mennyire hihető az egész cselekmény? Nem voltam maximálisan elégedett.
Reese jópofa, elsőre kissé bohókás, de hatalmas szíve van, olyan szomszédlány típus, ennél többet viszont nehéz mondani a karakteréről. spoiler
A szerelmi szál kellemesen alakult, tetszett a főszereplők összecsiszolódása, nem volt instalove érzésem. Elhangzanak nagyon szép szavak, mondatok, ezeket öröm volt olvasni. Nos lehet, hogy vannak határeset mondatok, amikor már túlzásnak tűnhet a líraiság.
Ha valamit nem értettem a regényben, az Mason anyjának a karaktere volt. spoiler
Mason. Szegény srác. Nem érdemelte meg, amit a szerző művelt vele, ki akart törni ebből az egészből, erre Linda Kage beleszőtt a sztoriba egy teljesen felesleges szálat, ami semmit nem tett a történethez, ellenben Masont összezavarta. Olyan választás elé helyezte, ami a számomra tönkretette a cselekményt kb. a könyv 3/4 részénél. Nem volt logikus magyarázat arra, hogy spoiler Vannak szituációk, amikor a főhős olyan helyzetbe kerül, amikor azt gondolja, nincs remény és megtesz dolgokat, hibásan dönt, számtalan hasonló helyzetet olvastam, de itt ez nagy túlzás volt, egy kis józan ész sokat segített volna. Szánalmas volt, utáltam ezt a szituációt, a „megtisztulást”, jesszus csak forgattam a szemem. Így utólag, nem ártott volna némi Mason szemszög, nagyon szerettem volna tudni, hogyan rendezte magában ezt a helyzetet.
Ha az a bizonyos dolog nem történt volna meg, akkor többre értékeltem volna a könyvet, de hozzá kell tennem, azért nem dobtam félre, eléggé kíváncsi voltam a végére. A mesébe illő spoiler A tiltott szerelem érzés végig ott volt a regényben, ez értékelendő, ezt az érzést jól adta vissza. Mindent összegezve azt hiszem, adok még esélyt a szerzőnek, ebben a Tiltott férfiak sorozatban lehet még potenciál.
link

7 hozzászólás
Enikő_Dobrai>!
Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára

Nagyon imádtam!
Mason Lowe álmaim megrontója. Annyira sajnáltam, annyira imádtam!
Reese pedig, oh istenem! Annyira büszke voltam rá! Nem hagyta magát, és kiállt a fiúrt, a férfiért, akit szeretett.
Nos, azt hiszem, hogy Reese és Mason kapcsolata egy jóleső fagyi egy kellemes nyári napon.
Oh, és igen Mrs Robinson bekaphatja, na meg Jeremy is :)


Népszerű idézetek

Könyvmolyocska1 P>!

– Nem elég, hogy nyúlkaját eszel, de esküszöm, te is egy nyuszi vagy!
Abbahagytam a rágást.
– He?
– Másodszor ráncolod így az orrodat, tisztára olyan, mint egy nyuszi.
Bakker! Rájött az egyetlen rossz szokásomra. Igen. Tényleg csak egy van. Csitt!
Egy pillanat! Kiszúrta az orráncolásomat, sőt, azt is számolta, hányszor csinálom? Hát ez… Hűha! Ez bizony érdeklődő férfiegyedre vall.
De az esélytelen, hogy Mason Lowe érdeklődjön irántam. Egy francos dzsigoló! A dzsigolók nem vesződnek jelentéktelen, orr-ráncoló, béna főiskolás lányokkal.
Vagy mégis?

Deszy P>!

– Milyen könyv?
Csak játszottam a krumplival, de egy falatot sem ettem.
– Harry Potter. Azt mondta, még nem olvasta egyik részt sem. El tudod ezt hinni? Szóval felajánlottam, hogy kölcsönadom neki.
– Komolyan? A Harry Pottert?
Olyan hitetlenség volt a hangjában, hogy bosszúsan felsóhajtottam.
– Nem, a Kámaszútráról beszélgettünk. Igen. A Harry Pottert. Miért olyan nehéz elhinni?
Eva megvonta a vállát.
– Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Mason Lowe Harry Pottert olvas. Nehezen tudom elképzelni, hogy bármit is olvas. – Aztán olyan arcot vágott, hogy tudtam, mégis talált egy kivételt. – Leszámítva talán a Kámaszútrát.

Deszy P>!

– Nagyon ördögi a mosolyod. Nem tudom, hogy csodáljam vagy kezdjek el aggódni.
– Csodáld! – feleltem gondolkodás nélkül, és elegáns gesztussal végigsimítottam borostás arcán. – Mindig csodálj!
Elmosolyodott, és közelebb hajolt, mintha az érintésem megrészegítette volna.
– Általában azt teszem.

Deszy P>!

Ittam egy kortyot. Amikor elégedetten felnyögtem, Mason vidáman felvonta a szemöldökét.
– Szeretnétek kettesben lenni?
Védelmező mozdulattal közelebb húztam magamhoz a kávémat.
– Igen. Adnál nekünk 15, legfeljebb 20 percet? Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára elég forró dolgok történhetnek itt.

Deszy P>!

– Én nem vagyok ilyen. Nekem elkötelezett, monogám kapcsolat kell, és… szerelem meg ilyenek ahhoz, hogy… lefeküdjek valakivel.
Közelebb húzódott, és a könyökét az asztalra támasztva addig tanulmányozott, míg a belsőm beleremegett, aztán lágy hangon megkérdezte:
– Voltál már szerelmes?
Leesett az állam.
– Azt kérdezed, hogy szűz vagyok-e? Mert én nem…
Felemelte a kezét, és egy intéssel leállította a kínos magyarázkodásomat.
– Nem ezt kérdezem.
– Ó! – Megköszörültem a torkomat, és elkaptam a pillantásomat. Szörnyen kínosan éreztem magam, beharaptam az ajkamat, és elfintorodtam. – Én… nem… – Megráztam a fejemet. A kérdés túl komplikált volt ahhoz, hogy egy sima „igen”-nel vagy „nem”-mel megválaszoljam. – Nem tudom, mi volt az, amit éreztem. Hogy csak valami ostoba, „túl fiatal voltam, és több eszem lehetett volna”-fajta rajongás volt, vagy valami más, de az biztos, hogy nem volt szerelem. És nem fogom még egyszer elkövetni azt a hibát, hogy összekeverem a kettőt.
Az ajka mosolyra húzódott, mintha büszke lenne rám.
– Helyes.

Deszy P>!

Mason Lowe kávét vett nekem, amikor éppen a béka segge alatt volt a kedvem.
Mégis hogy lehet ilyen édes egy pasi?
– Azért ne zsongj be annyira! – figyelmeztetett, mintha olvasott volna a gondolataimban. – Hátsó szándékom volt.
Rögtön kihúztam magam, és már egyáltalán nem éreztem magamat fáradtnak. Mintha a koffein a kezében tartott italokból valahogy egyenesen az ereimbe jutott volna.
– Rendben – gesztikuláltam türelmetlenül. – A tied lehet az elsőszülött gyerekem. És most adsza!
Mason felnevetett, és átadta az egyik poharat.
– Nem emlékeztem, hogy a tetejére kértél csokiszórást – megkönnyebbült sóhaj hagyta el a száját, és elhelyezkedett mellettem a fűben törökülésben. – Már az egyetem közepén jártam, amikor eszembe jutott, úgyhogy vissza kellett mennem érte.
Visszament a csokiszórásért?
Uram. Atyám!
Oké, most már hivatalos. Mason Lowe tökéletes.

Deszy P>!

– Kérdés.
Az egyik szememet kinyitottam, hogy lássam Masont. Tökéletes volt, mint mindig. Bő, leharcolt nadrág volt rajta és szűk, sötét kockás póló. A háta mögött tartott kézzel vigyorgott le rám.
– Mi az? – morogtam álmosan.
– Miért ülünk ma reggel a füvön?
Többes szám? Mikor lett belőlünk egy entitás?

Deszy P>!

– Megláttalak, ahogy itt lazulsz a füvön – bökte ki végül –, és azt kérdeztem magamtól: „Mi nem stimmel ezzel a képpel?” Már azon túl, hogy gyakorlatilag ájultan heversz a földön.
– Basszus! – Azonnal a hajamhoz kaptam. Kócos, összeállt tincsekben száradt meg. – A hajam valami borzalom. És nincs rajtam smink se. Elaludtam, oké? Nem volt időm kicsípni magamat, és…
– Nem ez – csóválta a fejét nagy vigyorral. A pillantása előbb a frizurámat, majd az arcomat mérte végig. – Igazából észre se vettem. Bár tényleg valahogy természetesebb vagy ma. Jól áll neked.
Bakker, nem foglalkozhatok azzal, milyen melegséggel töltött el ez a bók! Kényszerítettem az agyamat, hogy lépjen tovább, és a lábamat kinyújtva megmutattam neki a cipőmet.
– Talán azért, mert szandál van rajtam balerina helyett?
Igen, tudom, Eva átállított a sötét oldalra. De a szandálban annyival jobban szellőzött a lábam! És így parádézhattam a csillogósra lakkozott lábkörmeimmel és az új lábujjgyűrűmmel is. Emellett a szandál csini, szexi és praktikus is, ráadásul a rakás szíjtól a bokám is észbontóan nézett ki. Nem tudtam ellenállni, meg kellett vennem.
Mason lepillantott az új szandálomra.
– Ö… Nem. Bocsi.
Visszaejtettem a lábamat a földre.
– Oké, feladom.
Amikor válasz helyett csak levigyorgott rám, a szememet forgatva igyekeztem színlelni némi igencsak szánalmas érdeklődést.
– Egek, mégis mit vettél észre, Mason, mi hiányzik rólam ezen a szép reggelen?
– Örülök, hogy rákérdeztél, Reese, mert azt vettem észre, hogy nincs nálad a szokásos lattéd!
Felnyögtem, és bosszúsan azt mormogtam:
– Nagyon köszönöm. Nyugodtan emlékeztess rá, hogy a sok bajom mellett még a szokásos koffeinadagomat se kaptam meg! – Rezignáltan horkantottam egyet. Fáradt voltam, nem tehettem róla. – A malacperselyem eléggé kiürült az utóbbi időben – a fene essen a csini, leárazott szandálba! –, úgyhogy egy ideig hanyagolnom kell a jó kis kávékat, amíg…
(…)
– Azért nagy kár, hogy nem ihattad meg a szokásos lattédat.
Visszaejtettem a fejemet a táskámra.
– Ja.
– Csak nézd a dolog jó oldalát!
Jó oldal? Mégis hol van ennek jó oldala? Kérdő tekintettel néztem fel rá, hogy világosítson már fel, mi is az a pozitívum, ami eddig elkerülte a figyelmemet.
Mason rám kacsintott, és előhúzta a kezét a háta mögül, amiben két eldobható poharat tartott.
– Összehaverkodtál egy pénzeszsákkal, aki megengedheti magának a kávét.
Erre leesett az állam.
– Te vettél nekem kávét?

Deszy P>!

Átnyúlt az asztal felett, és elvette a poharamat, mintha azzal meg tudná nyugtatni magát. De miután nagyot szívott belőle a szívószállal, elfintorodott és hátrébb húzódott. – Ez meg mi a fene?
Az orromat ráncoltam, és elsimítottam a hajamat az arcomból. Azért nem volt ennyire rossz íze az üdítőmnek.
– Cukormentes kóla.
Na jó, talán mégis ennyire rossz az íze.
Mason rögtön visszatette elém a kólát, az arcán becsapottság tükröződött.
– Vagyis full olajos, kalóriával és szénhidráttal teli chilis-sajtos sült krumplit eszel, de cukormentes kólát kérsz hozzá? – nevetett fel. – Mennyire csaj vagy!
Újra hátradobtam a hajamat, és eltúlzott fintorral néztem rá.
– Talán csak azért kértem olyat, aminek rossz az íze, mert tudtam, hogy le akarod majd nyúlni. Talán ez volt az egyetlen módja, hogy megvédjem azt, ami az enyém.
– Először is – mosolyodott el –, ez nem fog bejönni, mert mindig le fogom nyúlni, bármilyen kaját vagy italt veszel is. És másodszor – rebegtette a szempilláját. A nőies gesztusnak nevetségesnek kellett volna hatnia, és bizonyos szempontból az is volt, de közben mégis oltári szexi és valahogy férfias. – Megtisztelő, hogy egyáltalán rászántad az időt, hogy gondolj rám.


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek
Anne L. Green: Viharos érzelmek