Be ​My Hero (Forbidden Men 3.) 78 csillagozás

Linda Kage: Be My Hero Linda Kage: Be My Hero

Once ​upon a time, there was this pampered rich girl who was kind of full of herself. She really only cared about appearances and hiding all her dark, ugly secrets under the guise of an opinionated snob. But then Eva Mercer got pregnant, shot by a psycho, and kicked out of the only home she knew. Now she’s broke, unemployed, and has to start anew with a newborn to raise. But how?

On the other side of town, sexy, tattooed orphan, Patrick Ryan, can’t get a break. He’s out on parole for defending the last damsel in distress while trying to help her support her child, but all he wants is to find his one true love. He knows this woman by scent, smile, and laugh, but he’s never actually met her. He doesn’t even know her name. He just knows she’s the key to fixing everything.

One kind of hero can save you from physical harm. Another can rescue you from a different kind of doom. To reach their dreams, Eva and Pick can save each other. But first, they must open their hearts… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
364 oldal · keménytáblás · ISBN: 9798709014121
>!
CreateSpace, Washington, 2014
380 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781500454555
>!
378 oldal · ASIN: B00MO0DF5Q

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Mason Lowe · Reese Randall · Patrick Jason Ryan (Pick) · Noel Gamble · Oren 'Ten' Tenning · Eva Mercer · Quinn Hamilton


Kedvencelte 20

Most olvassa 3

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Bitten>!
Linda Kage: Be My Hero

A kedvencem!
Minden meg volt!
A Forbidden srácok különlegesek, tiltottak de vajon milyen értelemben? ;-) Ez a sorozat olyan mértékben felfelé ívelő tendenciát mutat a három rész elolvasása végeztével, kérdezem én: – Lehet ezt még fokozni?!
Hihetetlenül szerencsés vagyok,hogy elérhetett hozzám! Óriási KÖSZI! mindenkinek aki részt vett benne ;-)

Ezek az igazán különleges sorozatok! – Tudjátok miért? – Mert benne van az az aprócska ismeretlen összetevő, amelynek a nevét/tartalmát soha nem fecsegi ki az alkotójuk. Igazán kevés sorozatban történetben lelhető fel de itt, megvan. Mi lesz még itt?!

Forever Forbidden Men! You are my heroes!

bemese05 P>!
Linda Kage: Be My Hero

Ebben a könyvben minden benne van ami nekem kell! Fantasztikus emberek, aranyos gyerekek, sok nehéz és boldog pillanat, sírás, nevetés, szexi pasik, remek csajok, meglepő fordulatok és egy csodálatos epilógus, amin mindig elsírom magam ♥
Nem kérdés, h Eva az egyik legfrankóbb csaj, akiről csak olvastam! A prológusa tönkretett :( látva, h az első részben milyen volt, csodálatos volt végig követni azt ahogyan megváltozik! Hihetetlen ereje van, imádom az alázatot ahogyan a gyerekekkel viselkedik! Az pedig ami közte és Pick között van pont az, amit mindketten megérdemelnek!
Pick pedig… ♥ Szerintem egyik nő sem utasítana vissza egy ilyen pasit! Kívülről egy tetovált, piercinges rosszfiúnak tűnik, közben pedig ő egy hűséges, becsületes, vagány, szeretetreméltó, csupaszív, vicces és kedves pasi! Amikor pedig a gyerekekről van szó akkor nincs olyan számára, h lehetetlen! Imádtam a prológusát,szerintem nem is olvastam még ennél jobbat ♥ Hihetetlen milyen útravalót kapott tőle és egyben fantasztikus volt, ahogyan megpróbált úgy is élni, h mindaz amit látott meg is történjen!
Az első találkozásuk Evával az egyik kedvenc részem ♥ Persze az összes közös jelenetüket úgy imádtam ahogy van! ♥ Szerintem ők a legklasszabb pár akikről eddig olvastam! Imádom a közös családjukat, megmelengeti a szívem ez a sok szeretet! ♥
Ami pedig az izgalmakat illeti, hát sajnos abban is volt részünk bőven! Szóval ez nem csak egy szirupos történet, hanem sajnos sokszor eléggé fájdalmas is, mégis újra és újra visszatérek ide, mert tényleg fantasztikus egy könyv, és ki merem jelenteni, h több, mint 1000 könyv elolvasása után ez a kedvencem! ♥

2023.07.
Még mindig ez a legcsodásabb történet amit olvastam! Imádom a szereplőket, imádom ahogy szeretik egymást, a találkozásukat, a kapcsolatukat! Együtt sírok és együtt nevetek velük, elalélok Pick sármjától, imádom a Forbiddenben a srácokat, még azt a nagyszájú kis hülye Tent is! :D

1 hozzászólás
Trice29>!
Linda Kage: Be My Hero

Azt hiszem kijelenthetem, hogy ez a sorozat megvett engem kilóra. Ez a rész kifejezetten jól sikerült. Nagyon pörögtek az események. Imádtam Picket (kedvenc pasi ezerrel) és Eva is felnőtt magasra a szememben. Nagyon erős párost alkotnak ők együtt. A babaesőtől elérzékenyültem :o) Jó volt az előző részek szereplőit is tovább követni. Nagyon várom a folytatást.

Tamlilla>!
Linda Kage: Be My Hero

Édes kis sztori! Főleg a gyerekek miatt, imádtam!
Remélem a következő részben is találkozunk velük!
R

CsepAdri >!
Linda Kage: Be My Hero

Kedves kis történet bár kicsit tündérmesés volt spoiler, annak ellenére, h Eva min ment át és ez magyarázat a viselkedésére. Kissé ismétlés volt a könyv első harmada bár most Eva és Pick szemszögén láttam a történéseket. Ten háhh egy idióta :D
Aranyos sorozat, kedves szerethető karakterekkel :)

martonka77>!
Linda Kage: Be My Hero

Uhh, ez brutális volt!
Brutálisan jó is volt, és brutális volt a téma is.
Az eddigi részek alapján nem gondoltam volna, hogy Evának ilyen kemény élete volt eddig. Nagyon kemény téma a családon belüli erőszak, és a spoiler, nem gondoltam volna, hogy ennyire megszállott tud lenni egy férfi. Eva nagyon sokat változott, nem gondoltam volna, hogy az anyaság ilyen jó hatással lesz rá.
Pick vonalát nagyon bírtam. spoiler Tényleg reményt adott neki, és megváltoztatta az életét.
Az ilyen könyveknél, amikor szinte kilátástalan a helyzet, mindig elgondolkodok, hogy ebből a slamasztikából hogyan másznak ki. De soha nem sikerül eltalálni. Most is váratlan volt a megoldás, de nagyon frappáns.

_Eriii>!
Linda Kage: Be My Hero

Abszolút szerettem ezt a történetet.
Annyira jó volt a történet, annyira magával ragadó, hogy csak kapkodtam levegő után.
Ilyen pasit csajok, ááá rózsaszínköd. Kedves, jóképű, tetkói vannak meg piercing (még a nyelvebe is jajjjj meghalok). Imádtam, olyan nagyon be loptak a szívembe magukat, hogy jajj.

1 hozzászólás
kiruu P>!
Linda Kage: Be My Hero

Hű. Nem gondoltam volna, hogy van valami, ami még nekem is túl rózsaszín. De létezik. Ez a könyv egy tündérmese apró misztikus vonallal.
Kicsit zavart az ellentét: a nyálas romantika, meg a sötét múlt. Szó sincs arról, hogy ne legyen boldog az, akinek sötét múltja van, de ez a nagyon két ellentétes pólus zavaró volt. Túl idilli.
Eva karaktere az elején teljesen más volt. Mondanám, hogy komoly jellemváltozáson ment keresztül, de nem. Egyszerűen egyik pillanatról a másikra egy szeretni való, határozott, de hülye döntéseket hozó karakter lett.
Patrick nyilván végig tökéletes volt. Ismét túl tökéletes. Ahogy viszont óvta T-t nekem túl álszent volt. Ennyire védeni egy drogos kurvát, aki semmi hálát nem mutatott…
Mindenki mindenkivel jóban lett, minden rossz meghalt. Ennél többről nem szól ez a könyv. Ráadásul a kis misztikus vonal rögtön lelövi a teljes poént, ami furcsa volt, néha örültem neki, néha nem.
Egy kellemes cukormázas történetnek jó volt, de nincs benne semmi több.

Arina>!
Linda Kage: Be My Hero

Sok mindenre számítottam csak erre nem a történet csodálatos minden egyes oldala fantasztikus volt .Pick azt hiszem beléd estem imádtam olyan csodálatos férfi ,akire mindig lehet számítani .A külseje egyáltalán nem rémisztett meg inkább még érdekesebbé tette szerettem minden tettét nagyon jól volt kidolgozva a karaktere.Eva kicsit féltem tőle de kellemesen csalódás volt őt is nagyon kedveltem ketten egy fantasztikus párt alkottak és mivel megismertem a titkát megértettem mièrt is volt olyan amilyen.Amik történtek vele azt egy lány sem érdemli meg nagyon sajnáltam őt a szüleit pedig gyűlöltem. A könyv már az első laptól fogva az utolsó lapig nagyon élveztem kalandos ,izgalmas ,érzelmes és csodálatos volt az egész reménnyel teli,hogy mindenkinek lehet szebb jobb élete csak harcolni kell érte .A vége szebb nem is lehetet .

Veress_Éva>!
Linda Kage: Be My Hero

Jobban tetszett mint az első kötet, de valami megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan dolog hiányzott belőle. Pedig jó volt az alap, talán az zavart meg, hogy ilyen tökéletes pasi egyszerűen nem létezik.


Népszerű idézetek

Cicu>!

[…] a little slice of heaven is better than none at all.

Kapcsolódó szócikkek: Patrick Jason Ryan (Pick)
Cicu>!

“You’re the best man I’ve ever met, Patrick Ryan. Thank you for choosing me.”

I kissed her hard. “I’ll always choose you.”

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer · Patrick Jason Ryan (Pick)
Cicu>!

I had no idea who I really was.

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer
Cicu>!

I was not going to hurt my child, a little piece of complete innocence I was supposed to love and nurture.

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer
Cicu>!

„It's totally okay if you want to rip all those clothes off that tattooed piece of man candy and just . . . lick him. You're pregnant. Your hormones are all out of control. It's not your fault.”

I rolled my eyes, my pregnant hormones stirring at the visual my best friend had just painted in my head. „Thanks so much for your permission.” Opening the door, I added, „But listening to my hormones is kind of how I got into this situation in the first place. So, I think I'll pass.”

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer · Reese Randall
Cicu>!

He caught my hip, steadying me. “This’ll change everything,” he broke away from my mouth to say. “Once I’m inside you, you’re mine, I’m yours, and we are together. There will be no friendship and mild dating. It’s going to be all or nothing.”

I gazed up into his eyes. “Then make me your all.”

His eyes heated. “You always were.”

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer · Patrick Jason Ryan (Pick)
martonka77>!

„You cock-blocking little shit,” I muttered. „You couldn't have had a dirty diaper to help me cool down, could you? Oh, no. You had to be hungry so I could see that . . . ” I waved my hand irritably at Eva's exposed breast. „And only get amped up even more. Thanks a lot, pal.”

martonka77>!

„Seriously, do you flirt like this with every woman?”
I pretended to think about her question before shrugging. „Pretty much, yeah. Though to be fair, that eighty-year-old bunhead I helped carry groceries to her car last week might've been the love of my life. I mean, she had a cart full of fruit. I love fruit. We could've been meant for each other. Who was I to risk letting her go without testing the waters a little with a couple winks and a pinch to her ass?”
Tinker Bell laughed again. I really liked making her laugh. „Please tell me you did not pinch her ass. Did you?”
„Hey, she pinched mine first.” When she laughed again, I winked and leaned in to whisper into her ear. „It was surprisingly firm.”


A sorozat következő kötete

Forbidden Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Scandalous
Tara Sivec: Futures and Frosting
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart
Penelope Ward: Neighbor Dearest
Colleen Hoover: Verity (angol)
Colleen Hoover: Regretting You (angol)
Colleen Hoover: It Starts With Us
L. J. Shen: The Villain
Taylor Jenkins Reid: Daisy Jones & the Six (angol)
Ella Maise: To Hate Adam Connor