Be ​My Hero (Forbidden Men 3.) 55 csillagozás

Linda Kage: Be My Hero

Once ​upon a time, there was this pampered rich girl who was kind of full of herself. She really only cared about appearances and hiding all her dark, ugly secrets under the guise of an opinionated snob. But then Eva Mercer got pregnant, shot by a psycho, and kicked out of the only home she knew. Now she’s broke, unemployed, and has to start anew with a newborn to raise. But how?

On the other side of town, sexy, tattooed orphan, Patrick Ryan, can’t get a break. He’s out on parole for defending the last damsel in distress while trying to help her support her child, but all he wants is to find his one true love. He knows this woman by scent, smile, and laugh, but he’s never actually met her. He doesn’t even know her name. He just knows she’s the key to fixing everything.

One kind of hero can save you from physical harm. Another can rescue you from a different kind of doom. To reach their dreams, Eva and Pick can save each other. But first, they must open their hearts… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
CreateSpace, Washington, 2014
380 oldal · ISBN: 9781500454555
>!
378 oldal · ASIN: B00MO0DF5Q

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Reese Randall · Mason Lowe · Patrick Jason Ryan (Pick) · Eva Mercer · Noel Gamble · Oren 'Ten' Tenning · Quinn Hamilton


Kedvencelte 17

Most olvassa 1

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Bitten>!
Linda Kage: Be My Hero

A kedvencem!
Minden meg volt!
A Forbidden srácok különlegesek, tiltottak de vajon milyen értelemben? ;-)
Ez a sorozat olyan mértékben felfelé ívelő tendenciát mutat a három rész elolvasása végeztével, kérdezem én: – Lehet ezt még fokozni?!
Hihetetlenül szerencsés vagyok,hogy elérhetett hozzám! Óriási KÖSZI! mindenkinek aki részt vett benne ;-)

Ezek az igazán különleges sorozatok! – Tudjátok miért? – Mert benne van az az aprócska ismeretlen összetevő, amelynek a nevét/tartalmát soha nem fecsegi ki az alkotójuk. Igazán kevés sorozatban történetben lelhető fel de itt, megvan. Mi lesz még itt?!

Forever Forbidden Men! You are my heroes!

Trice29>!
Linda Kage: Be My Hero

Azt hiszem kijelenthetem, hogy ez a sorozat megvett engem kilóra. Ez a rész kifejezetten jól sikerült. Nagyon pörögtek az események. Imádtam Picket (kedvenc pasi ezerrel) és Eva is felnőtt magasra a szememben. Nagyon erős párost alkotnak ők együtt. A babaesőtől elérzékenyültem :o) Jó volt az előző részek szereplőit is tovább követni. Nagyon várom a folytatást.

Tamlilla>!
Linda Kage: Be My Hero

Édes kis sztori! Főleg a gyerekek miatt, imádtam!
Remélem a következő részben is találkozunk velük!
R

CsepAdri>!
Linda Kage: Be My Hero

Kedves kis történet bár kicsit tündérmesés volt spoiler, annak ellenére, h Eva min ment át és ez magyarázat a viselkedésére. Kissé ismétlés volt a könyv első harmada bár most Eva és Pick szemszögén láttam a történéseket. Ten háhh egy idióta :D
Aranyos sorozat, kedves szerethető karakterekkel :)

_Eriii P>!
Linda Kage: Be My Hero

Abszolút szerettem ezt a történetet.
Annyira jó volt a történet, annyira magával ragadó, hogy csak kapkodtam levegő után.
Ilyen pasit csajok, ááá rózsaszínköd. Kedves, jóképű, tetkói vannak meg piercing (még a nyelvebe is jajjjj meghalok). Imádtam, olyan nagyon be loptak a szívembe magukat, hogy jajj.

1 hozzászólás
kiruu>!
Linda Kage: Be My Hero

Hű. Nem gondoltam volna, hogy van valami, ami még nekem is túl rózsaszín. De létezik. Ez a könyv egy tündérmese apró misztikus vonallal.
Kicsit zavart az ellentét: a nyálas romantika, meg a sötét múlt. Szó sincs arról, hogy ne legyen boldog az, akinek sötét múltja van, de ez a nagyon két ellentétes pólus zavaró volt. Túl idilli.
Eva karaktere az elején teljesen más volt. Mondanám, hogy komoly jellemváltozáson ment keresztül, de nem. Egyszerűen egyik pillanatról a másikra egy szeretni való, határozott, de hülye döntéseket hozó karakter lett.
Patrick nyilván végig tökéletes volt. Ismét túl tökéletes. Ahogy viszont óvta T-t nekem túl álszent volt. Ennyire védeni egy drogos kurvát, aki semmi hálát nem mutatott…
Mindenki mindenkivel jóban lett, minden rossz meghalt. Ennél többről nem szól ez a könyv. Ráadásul a kis misztikus vonal rögtön lelövi a teljes poént, ami furcsa volt, néha örültem neki, néha nem.
Egy kellemes cukormázas történetnek jó volt, de nincs benne semmi több.

repe993 P>!
Linda Kage: Be My Hero

Az előzménykötetek ismerete nélkül is élvezhető volt. spoiler Meg magam is láttam, hogy milyen az, amikor az ember élete egy jóslat körül forog, és emiatt elfelejt élni. Ugyanakkor örülök, hogy Pick és Eva egymásra találtak, spoiler

Veress_Éva>!
Linda Kage: Be My Hero

Jobban tetszett mint az első kötet, de valami megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan dolog hiányzott belőle. Pedig jó volt az alap, talán az zavart meg, hogy ilyen tökéletes pasi egyszerűen nem létezik.

Beusom24>!
Linda Kage: Be My Hero

Eddig ez volt a legjobb rész. Imádtam Pick, illetve Evat is. Nagyon jo volt ez a jósnő is az elején, a jóslat, h mindig helyesen cselekedjen majd Pick. Az a drogos liba, teljesen kiboritott. Jó volt a többiekről is olvasni. Szuper között a kémia. Csing ahoz képest , h min ment keresztül, és h milyen is volt régen, szerintem egy szuper anya. Ugyan ez igaz Pickre is, h milyen önfeláldozó. És nagyon örültem, h Masonnal jóba lettek végül

Rocska1918 P>!
Linda Kage: Be My Hero

A Forbidden srácok könyvei közül ez lett a kedvencem… eddig, sosem lehet tudni.
Eva prológusa egyenesen sokkolt, egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy abban a Mercer családban, ahová Reese-t befogadták az első kötetben, ilyen csontvázak vannak a szekrényben. Pick prólógusa pedig tündérmesésen aranyos volt a látomás miatt.
Az egész könyv során azon izgultam, hogy mégis hogyan kapja meg Pick és Eva a „boldogan élteket” a sok hátráltató tényező, személy és tett miatt. Egy pillanatra teljesen kiakadtam és megijedtem, mikor Eva megjelent az apja irodájában, de az ott történtek végre lezárták Mason és Reese szenvedését is, nem csak Evaét.
Az epilógustól egyenesen megolvadt a szívem, annyira édes volt. Alig várom már a többi srác könyvét!


Népszerű idézetek

Cicu>!

(…) a little slice of heaven is better than none at all.

Kapcsolódó szócikkek: Patrick Jason Ryan (Pick)
Cicu>!

“You’re the best man I’ve ever met, Patrick Ryan. Thank you for choosing me.”

I kissed her hard. “I’ll always choose you.”

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer · Patrick Jason Ryan (Pick)
Cicu>!

I had no idea who I really was.

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer
Cicu>!

I was not going to hurt my child, a little piece of complete innocence I was supposed to love and nurture.

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer
Cicu>!

„It's totally okay if you want to rip all those clothes off that tattooed piece of man candy and just . . . lick him. You're pregnant. Your hormones are all out of control. It's not your fault.”

I rolled my eyes, my pregnant hormones stirring at the visual my best friend had just painted in my head. „Thanks so much for your permission.” Opening the door, I added, „But listening to my hormones is kind of how I got into this situation in the first place. So, I think I'll pass.”

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer · Reese Randall
Cicu>!

He caught my hip, steadying me. “This’ll change everything,” he broke away from my mouth to say. “Once I’m inside you, you’re mine, I’m yours, and we are together. There will be no friendship and mild dating. It’s going to be all or nothing.”

I gazed up into his eyes. “Then make me your all.”

His eyes heated. “You always were.”

Kapcsolódó szócikkek: Eva Mercer · Patrick Jason Ryan (Pick)

A sorozat következő kötete

Forbidden Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Courtney Cole: If You Leave
Sarah Brianne: Lucca
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden
Cora Reilly: Bound by Love
Sophie Jackson: An Ounce of Hope
Jessica Park: Left Drowning
B. N. Toler: Where One Goes
Lora Leigh: Wild Card