The ​Secret of Grim Hill (Grim Hill 1.) 1 csillagozás

Linda DeMeulemeester: The Secret of Grim Hill

Cat Peters just transferred to Darkmont High and is already desperate to get out. When she hears that Grimoire, the private school nearby, is offering scholarships to the winners of a Halloween soccer match, Cat jumps at the chance. Her little sister, Sookie, and their bookworm neighbor, Jasper, try to tell her there's something … „just not right” about the old school on the hill, and their worries are confirmed when they uncover a mystery about an entire soccer team that disappeared many years ago. Further investigation leads Cat to a book about ancient Celtic myth and fairy lore, and she soon realizes that there is something truly wicked at work inside the walls of Grimoire.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
188 oldal · ISBN: 9781897073537

Kiemelt értékelések

Szamღca>!
Linda DeMeulemeester: The Secret of Grim Hill

A lányom jelentkezett az iskolában egy könyvolvasó klubba amit lelkes molyos szülőkènt teljes bedobással támogattam. Annyira, hogy megigèrtem neki, vègigolvasom èn is a kijelölt könyveket – igy meg tudjuk beszèlni. Ez volt az első a listánkon es meg kell hogy mondjam nagyon tetszett! Szórakoztató, könnyed, izgalmas olvasmány.
Egy kislányról szol aki szülei válása miatt másik városba ès iskolába kerül de mindenki nagyon baratságtalan vele, beleèrtve a tanárokat is, igy nagyon nehezen megy a beilleszkedes. Ekkor èszrevesz egy plakátot, amiben a helyi privát iskolába hirdetnek felvètelt aminek a feltètele az iskola focicsapatába való bejutás majd a meccs megnyerèse…. A kislány bejut a csapatba ès onnantól kezdve minden megváltozik körülötte, mindenki nagyon kedves lesz, nèpszerűvè válik az iskolában. Meg az anyukája is nagyon elnèző lesz – egyedül a kishugának nem tetszik az egèsz…. de ahogy jár az edzèsekre egyre furcsább-ès furcsább dolgok törtènnek es rájön hogy nagyon sötèt dolgok zajlanak a háttèrben es semmi nem az aminek látszik…..
Ez különben egy sorozat. A lányom már ki is vette a következő rèszt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Mary Pope Osborne: Ghost Town at Sundown
J. M. Barrie: Peter Pan
Roald Dahl: Charlie and the Chocolate Factory
William Joyce: The Man in the Moon
J. R. R. Tolkien: Letters from Father Christmas
Roald Dahl: The BFG
Lemony Snicket: The Dark
Alan Alexander Milne: Once On A Time
Katy Towell: Charlie and the Grandmothers
James Thurber: The Wonderful O