Krisztin 26 csillagozás

Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Azon ​a májusi napon változott meg minden, amikor Krisztin hazaérkezett. István, a földbirtokos nagybácsi élete teljesen felfordult a fiatal leány megjelenésével. Egy nyár, ami a szenvedélyről, az erkölcsről, a szerelemről szól, és egy feledhetetlen tél számtalan kalanddal, szenvedéssel, izgalmas fordulatokkal.

A századfordulón játszódó regényben az ifjú és tapasztalatlan Krisztin a nagybácsi segítségével kezdi felfedezni önmagát, a nemiség korábban elhallgatott titkait. A férfi érzései napról-napra mélyülnek, miközben a leány érett nővé válik. Vajon az ész, az erkölcs, vagy az érzelmek győznek ebben a tiltott kapcsolatban? Hogyan végződhet egy beteljesületlen szerelem? Elkerülhetetlen a tragédia, mely hőseinkre vár?

Krisztin lebilincselő története érzelmi és morális kérdések elé állítja az olvasót. A fiatal leány kalandjait nem klasszikus stílusban, hanem a két főszereplő váltott szemszögéből ismerhetjük meg.

A történetet – a nyílt erotikus részletek miatt… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Sukitore könyvek

>!
Magánkiadás, Budapest, 2018
512 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150017044 · Illusztrálta: Badari Boglárka
>!
Magánkiadás, Budapest, 2018
512 oldal · ISBN: 9786150017068 · Illusztrálta: Badari Boglárka

Kedvencelte 13

Most olvassa 2

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

>!
J_K_Smith I
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Nem szeretek hosszú értékelést írni, és ezen a jó szokásomon most sem fogok változtatni. :D
Figyelmeztetés: Prűdek ne olvassák, vagy épp azért olvassák, hogy ne legyenek olyan prűdek. ;)
A történet olyan fordulatokat tartalmaz, amikre nem számítottam, és éppen ez benne a jó. Sajnos nincs időm szinte semmire, így szakaszokra sikeredett a magamévá tétele, de annyi benne az igencsak részletes, 18 karikás cselekmény, hogy minden szakaszra jutott belőle. XD XD
Egy szónak is száz a vége: Tessék elolvasni, mert marha jó! ;)
Köszi az élményt! ♥

>!
Anarchia_Könyvblog
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok oda az erotikus/romantikus regényekért, mégis Krisztin lett az a könyv ami a szívemnek egy bizonyos helyét elfoglalja! Imádtam olvasni, imádtam, hogy Miklós alázatos, és elfogadó volt a tanácsaimmal, ritka az ilyen író, aki egy laikus véleményét elfogadja, és hálás érte. Bár nem én írtam a könyvet, szimplán egy előolvasó voltam, valahol mégis a magaménak érzem Krisztin történetét! Köszönöm Nektek, Lilith M. Abbey és Mike Menders, hogy nyomon követhettem Krisztin útját.
Ajánló folytatása a honlapon:
http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/05/24/lilith-…

>!
Ella_Steel IP
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Őszinte leszek. Ezt a könyvet úgy vettem, hogy még csak a fülszövegét sem olvastam. Hogy miért? Mert egyszerűen kíváncsi voltam arra, hogy milyen egy olyan könyv, amit egy nő és egy férfi írt, váltott szemszögben.
Így az alapok ismerete nélkül, azt kell mondjam, kissé meglepett a szerelmi szál, de hát mit csináljunk? A szerelem már csak ilyen.
A történet elején megismerhetjük a két karaktert. Részesei lehetünk egy titkos viszony kibontakozásának, aminek először főszereplőink is ellen akarnak állni, de végül belátják, hogy ebben a küzdelemben bizony alulmaradtak.
A történet második része rengeteg fordulatot és izgalmas részt tartalmaz, nem kevés könnyel és fájdalommal. Krisztinnek szinte egy perc nyugta sincs. A problémák lavinaszerűen zúdulnak a nyakába, de ő hősiesen küzd, harcol, hogy életben maradjon.

Nekem kicsit furcsa volt, hogy elég sok rész szinte ugyanúgy meg volt jelenítve mindkét fél részéről, de végül elfogadtam, hiszen minden történet más és más. És minden író másként veti papírra a gondolait, történeteit.

Ami számomra talán még hiányzott azok a folyamatos párbeszédek, de hát ez is ízlés kérdése.

Összességében egy erotikában bővelkedő, kalandokkal teli, szép helyszíneken és félelmetes tájakon játszódó, fordulatos regényt olvastam.

>!
Sue_Dylen I
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Én imádtam ezt a könyvet. Pontosan meg sem tudom megmondani az okát, mégis olvastam és olvastam, amíg a végére nem értem. Iszonyú szerethető karakterek, és lendületesen haladó cselekmények jellemzik. Nekem külön tetszik az, hogy egy monarchia idején játszódó történetet, hogyan itat át a kendőzetlen, fülledt erotika.
Szuper volt, köszönöm az élményt!

>!
Kovács_Ági_3 P
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Ez a könyv nagyon szuper volt. Élveztem minden egyes sorát. Igényesen még írt romantikus erotikus történetet kaptam, mely egy könyvben két történet van. Meglepődve vettem észre, de sebaj. A történet első felében Krisztin és a szülei haza érkeznek a családi birtokra. Hogy itt megismerkedjen a rokonokkal. Itt ismerkedik meg Istvánnal, aki Batya becenevet adja Krisztin. Izgalmas, fordulatos igencsak erős erotikus jeleneteket zajlanak kettejük között. Krisztin naiv, bájos és kifogyhatatlan kérdések tömkelegével zúdította Batyára. Tetszett a vidámsága, vicces beszólásai. S maga az egész cselekmény tetszett. Ahogy haladunk a történetben úgy válik egyre égetőbb a kérdés, hogy vajon együtt maradnak? A szerelmük kitart? Vajon az emberek, családjuk mit szólnak hozzá? Sorolhatnám azt a sok – sok kérdést, ami kavargot bennem olvasás közben…

Bővebben itt olvashatod.:

https://www.hungarybooks.hu/2018/08/lilith-m-abby-mike-…

>!
Emilly_Palton I
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

A könyvet az írótól vettem meg, jó pár hónapja, pontosabban a könyvfeszten. Ugyan már rég kiolvastam, de az értékeléssel vártam mostanáig, hogy leülepedjenek a dolgok.

A borító számomra igen tetszetős, annak ellenére, hogy a piros nem tartozik a kedvenc színeim közé. Egyszerű és mégis kifejezi a történet mondanivalóját.

Be kell vallanom, a romantikus irodalmat sem sorolom a kedvenceim közé, de hát egyszer mindent el kell kezdeni. Ami egy picit elriasztott a történettől, az a magyar nevek és helyszínek. Bár, ez csak a saját bénaságom, mert itt ebben a történetben egyáltalán nem zavart.

A történetet két szereplőn keresztül ismerhetjük meg. Van egy női (Krisztin), és egy férfi (Batya) szemszög. Úgy gondolom, hogy ez jót tett az egész cselekménynek. Nőként jobban értékeltem Batya gondolatait, érzéseit.
A történet eleje számomra túl intenzívre sikeredett, ami a szexualitást illeti. Fogalmazhatok úgy is, hogy megismerjük a két főszereplő jellemét, gondolatvilágát, és a szexualitáshoz való hozzáállását. Ez nem baj, sőt, ez kell is a történetbe, hogy utána megértsük a miérteket. Itt még nem indulnak be a pörgős események láncolata. Ez amolyan felvezető, a könyv második részéhez. Jó, az első rész vége egy nagyon nagy csavarral végződik, de úgy gondolom, annak pont ott a helye.
A történet, a cselekmény a könyv második felében kezd érdekes, eseménydús fordulatot venni. Elkapja az embert, nem ereszti, mert izgul, hogy most mi lesz, és képes voltam tövig rágni a körmöm. Akárhogy is nézzük, ekkorra már a két főszereplő a szívemhez nőtt, és fájt, hogy író így megkínozta őket.
Szóval, aki szereti a romantikát, az erotikát, megspékelve pörgős, eseménydús cselekménnyel, annak szívből ajánlom!

>!
Zsófia_Unger
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Általában jobban szeretem a modern korban játszódó történeteket, de ez a könyv a maga bájával, kalandjaival, szenvedélyes pillanataival teljesen elfeledtette velem, hogy milyen évszámot is írunk. Nem vélelten végeztem ilyen hamar, mivel nagyon olvastatja magát, egyszerre vicces, érzelmes és kissé szomorkás is. Annyira izgultam a főszereplőkért, néha csak kapkodtam a fejemet a váratlan fordulatok láttán. Bíztam benne, hogy végül minden jóra fordul majd. Nagyon tetszett a két szemszögű mesélés, így sokkal jobban beleélhettem magam a történésekbe és a karakterek érzéseibe is. Imádtam az elejétől a végéig! Köszönöm az élményt Lilith és Mike! ☺

>!
Nora42
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Úristen!!! Hogy én mennyire szerettem olvasni!! Ez fantasztikus volt!! Le kell szögeznem, az ilyen könyveket nem szeretem. Nem szeretem azokat a történeteket, ahol nincs vagy nagyon kevés a párbeszéd. Na, de itt! Eleinte zavart, majd beszippantott a történet és már észre se vettem hogy nincs párbeszéd. Egyszerűen imádtam. Szépen elkezdte az író felépíteni a történetet, aztán már csak azt vettem észre, együtt lélegeztem Krisztinnel, az érzelmeit, érzéseit én is átélem. Majd belecsap a lecsóba és egy hullámvasútra csöppenek, izgulok, félek, rettegek, felemelkedek, majd zuhanok!! És a hullámvasút száguld tovább.
Hatalmas élmény volt! És mindezt váltott szemszögből, ami még plusszt adott a történetnek!! Még akarok ilyet!! Sokat!!! A házinyuszit már beszereztem ebookban, remélem egyszer dedikálva könyv alakban is ott figyelnek a polcomon!! Köszönöm az élményt, szuperlatívuszokban tudnék még mesélni!! Imádom! Köszönöm hogy olvashattam!!!

1 hozzászólás
>!
inci81
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Fülledt hangulatú erotikus történet a könnyedség köntösébe bújtatva, melybe vegyült még kellő mennyiségű dráma, így lett igazán izgalmas olvasmány.

Egy titkos szerelmi viszony kibontakozásának lehettünk tanúi, amelyet a lágy érzékiség jellemzett.
Krisztin naiv, őszinte (szemérmetlen) érdeklődése és Batya heves, fellobbanó vonzalma – ami ellen kezdetben tiltakozott –, igazán kedvelhető párossá tette őket. Végül persze megadták magukat a vágyaiknak.

Egyik bonyodalom a másik után kavarta meg a szálakat. Néha csak kapkodtam a fejem mennyi minden történt.

Tetszett a váltott szemszögű elbeszélés. Amivel viszont nagyon nem békéltem meg, hogy a legtöbb részt mindkét fél szemszögéből olvashattam, e miatt az ismétlés miatt elnyújtottnak hatott számomra a történet. Többször felötlött bennem a gondolat, hogy emiatt abbahagyom az olvasást, pedig tetszett a regény. Végül nem hagytam félbe a könyvet, mert túlságosan is érdekelt és örülök, hogy így döntöttem.

Ki kell emeljem a gyönyörűen leírt erotikus részeket.
Olyan természetesek voltak a tüzes jelenetek, mintha csak életre kelt fantáziák lettek volna.

Imádtam ezt az erotikával fűszerezett, izgalmas történetet, amit csak ajánlani tudok mindenkinek!

3 hozzászólás
>!
LadyM
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

#kihívásmiatt

Nagyon szerethető olvasmány a 18.-19. század fordulójáról. A könyv olyan témákat boncolgat, ami az adott korszakban még tabu volt, ezért különösen érdekes végigkövetni, hogyan válik Krisztin naiv, tudatlan kislányból felnőtt, érett nővé. Tetszett a könyv felépítése, hogy több szemszögből követhettük az eseményeket.


Népszerű idézetek

>!
Sukitore

Szégyenemben lehajtottam a fejem, és a tudatlanságomba burkolóztam. Akkor ott megfogadtam magamnak, ha nekem valaha gyerekem lesz, annak mindent el fogok mondani.

>!
Sukitore

Bőre illata keveredett a természet friss zsongásával, és a mámor kútjába lökött, ahol nem akartam megkapaszkodni, csak azt kívántam: ennek a varázslatnak soha ne legyen vége!

>!
Sukitore

Magamon éreztem keze érintését, ölelését, arcomon a leheletét. Olyan bizsergető volt! Miért és mivel hatott rám ennyire? Az apám lehetne.

>!
Sukitore

Kipattantam az ágyból, és úgy ahogy voltam, hálóruhában, kócosan a fejemre tettem a kalapot. Az este nem is néztem meg igazán, de az ablakon beszűrődő napfényben szemügyre véve láttam, hogy valóságos remekmű!

>!
Sukitore

Megigazítottam a szoknyát a lábamon, majd hasra fordultam. Felkönyökölve néztem rá. Batya csak bámult engem. Mosolyogtam és biztattam, engedje el magát, hiszen olyan szép az élet!

>!
Sukitore

Az étterem füstös levegője az ételek étvágygerjesztő illatával keveredett. Aki innen távozott, magával vitt a ruháján ebből a csipetnyi esszenciából, egyértelművé téve a környezetének: a Két bikában töltötte és költötte el élete egy csekélyke falatját.

>!
Sukitore

Még hosszú percekig nem tudtunk betelni egymással, utána is csak a vidáman csillogó szemébe néztem.
– Nos, uram – fordult el pimaszul –, ha már kibámulta magát, lesz szíves felkínálni a karját, és elkísérni a sétámon!
Teljes szívemből felnevettem. Én voltam a legboldogabb ember a világon.

>!
Sukitore

Kezdtem megérteni mindazt, ami eddig nem jutott el a szívemig. Próbáltam rájönni: ez már a vég?

>!
Sukitore

Addig se szomorkodj, mert a szemed akkor szép, ha csillog!

>!
Sukitore

Hogy gondolod, hogy csak úgy elmégy otthonról, anélkül, hogy bárkinek is szólnál?


Hasonló könyvek címkék alapján

Guillaume Musso: Holnap
Oliver Moor: Holdárnyékban
T. C. Lang: A Lámpás nyomában
Vi Keeland: Csak szex
Christina Lauren: Gyönyörű játékos
Gaura Ágnes: Attila koporsója
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
Budai Lotti: A hercegnő haragja
J. Goldenlane: Napnak fénye