Királylány 21 csillagozás

Lexie King: Királylány

Amikor magam mögött hagytam New Jersey-t, minden hidat fel kellett égetnem az addigi életemből.
New York zsúfolt rengetegében magányosnak és elveszettnek éreztem magam.
Megismerkedtem egy férfival, aki pokollá változtatta az életemet. Történetesen ő nem volt más, mint a férjem.
Nap mint nap egyaránt mérgezte a testemet és a lelkemet a féltékenysége.
Ám mindig eljön az pont, amikor az ember kiszállhat a játékból.
28 évesen elvált, munkanélküli, hajléktalan emberré váltam, de meg kellett tennem, hogy visszakapjam önmagamat.
Visszamentem New Jersey-be, a gyökereimhez, az összetört, gyenge nőt pedig egy kocsma vécéjében hagytam, és soha többé nem akartam rányitni az ajtót.
De a múlt elől senki nem menekülhet el, ahogy én sem. Árnyként követi minden lépésemet.
Vajon lehetek még ugyanaz az ember, aki a szörnyűségek előtt voltam?

>!
NewLine, Bakháza, 2021
428 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156373298
>!
NewLine, Bakháza, 2021
428 oldal · ISBN: 9786156373311

Kedvencelte 5

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Ani249>!
Lexie King: Királylány

A 100%-os értékelés mindig egy kicsit elgondolkodtat, hogy ez hogy lehetséges?! Mikor elolvastam, megértettem. Megvolt a történetben minden, hogy tetszen és megkapja az 5*-ot. Ismét kaptunk egy szexi, se@@fej pasit, aki azt gondolja magáról, hogy ő a világ ura. Ehhez képest, 5 oldal után egy ártalmatlan mackó lett, aki nyálcsorgatva loholt Meredith után, de mégsem veszítette el a vonzerejét. A sok titok adta a csavarokat a történetben, nagyon izgalmas lett vele. Brutális, vad és szívfacsaró. Remélem, egyszer Gabriel történetét is olvashatjuk ;)

2 hozzászólás
Detty77 >!
Lexie King: Királylány

Az a megtiszteltetés ért, hogy előolvasója lehetettem Meredith és Brock történetének. Amit ezúton is nagyon szépen köszönök! off és ez itt sem volt másképp. Óriási hullámvasút, elképesztő mélységekkel és magasságokkal két nagyon szimpatikus karakter főszereplésével. Kettejük története megmutatja, off hogy a sors a legnagyobb rendező! És azt is, hogy ha nem zárjuk a le a múltat, nem léphetünk tovább. A titkok megmérgezik az emberi kapcsolatokat és azokkal nem lehet együtt élni, hiszen egyszer minden kiderül… Hogy mik ezek a titkok és mi mindenen ment keresztül két fiatal, akiket az élet spoiler?! Minden ebből a fantasztikus, szenvedélyes történetből kiderül. Imádtam!

3 hozzászólás
PikiKiki>!
Lexie King: Királylány

Borító :5/4
Írónő : első könyvem tőle
Könyv: waoo… Nagyon tetszett.Egy jól megírt történet. Ebben a könyvben minden van amit szeretek. Szerettem olvasni, daráltam az oldalakat és így olyan hamar vége lett.

1 hozzászólás
bemese05 P>!
Lexie King: Királylány

Már a leírás alapján tudni lehet, h ez nem egy könnyed, limonádé történet lesz, és ez valóban így lett. Én szeretem a keményebb sztorikat, de még én is sokszor azt gondoltam magamban, h ezt már ne…. Egyébként pedig fantasztikus könyv volt. Csak szerintem nem elég ráírni, h 18+,mert itt azért az erotikánál többet kapunk. Ez az első könyvem Lexietől és engem megfogott. Nagyon tetszik a stílusa, ahogyan elénk tárja Meredithék életét. Nagyon nehéz volt leraknom pár órára a könyvet, mert folyamatosan azon kattogott az agyam vajon mi lesz velük. Imádtam Brockot! Na nem az elkényeztetett fiatalkori vagy az újratalálkozásuk előtti énjét, hanem amikor megint együtt lesznek. Amilyen kitartással próbálta megszerezni magának Meredith és a folyamatos elutasításai után se adta fel, az elbűvölő volt! Meredith előtt pedig le a kalappal! Amiken az a szegény lány keresztül megy csoda, h ép ésszel megússza! Rettentő erős! Mindig csodálom amikor van ereje valakinek kilépni egy ilyen bántalmazó kapcsolatból! Csodás és egyben megrázó könyv volt! Gratulálok Lexienek! Biztos, h fogok még olvasni tőle!

1 hozzászólás
Moncsi22>!
Lexie King: Királylány

Most még tele vagyok érzelmekkel, mert ez a könyv felforgatta a világomat. Ahogyan olvastam a sorokat, úgy pörgött le a lelki szemeim előtt a regény cselekménye. Nehéz elszabadulni ettől a világtól. Tudom, hogy most sokáig fogok könyvet keresgélni, amely leköti a figyelmemet. Mert Meredith és Brock története nem egyszerű szerelmi történet volt. Még napokkal az olvasás után is össze vagyok zavarodva.
Kezdem akkor először azzal, hogy az alapszituáció egy nem mindennapi régi szerelem újraélesztése is lehetne, de mégsem az. Vagy mégis?
Bővebben itt:
https://www.magyarszerzokkonyveimagazin.hu/2022/01/lexi…

1 hozzászólás
Magyar_Szerzők_Könyvei_Blog P>!
Lexie King: Királylány

Nemcsak elsőre, de másodszorra is szuper volt ez a történet. Szórakoztató, és egyben fájdalmas volt számomra. Főszereplő Meredith sok csapást kellett megélnie, hogy megízlelhesse a szerelmet, a boldogságot, a biztonságot. Sok mindenen ment keresztül, de mégis erős, bátor nő lett belőle. Ebbe könyvben két történet található.. Az egyik, amikor Meredith újra találkozik Brock-kal, akit tíz évvel ezelőtt elhagyta. A történet másik fele a titkok mely napvilágra kerülnek mindkét részéről, kis híján belerokkannak mindketten. Hiszen nem csak Meredithnek vannak súlyos titkai, hanem Brock családjának is.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2021/11/eloolvasas-lexie-ki…

2 hozzászólás
Könyvmoly1958>!
Lexie King: Királylány

.Egyre több remek könyv kerül mostanában elém a @NewLine_Kiadótól,ezek közé tartozik Lexie King-é is ,akitől ez a kötet volt az első olvasmányom.Sajnos 2 nap alatt befejeztem,ugyanis nem lehetett letenni.
Szívszorító,fájdalmas és titokkal teli történetet kaptam,ahol a tabu témának számító fizikai bántalmazás,szexuális erőszakkal tetézve könnyeket és dühöt váltott ki belőlem.
Szerelem,boldogság,szomorúság…az érzelmek széles skálája vonul fel a könyvben,aminek a végére érve a rossz elnyeri méltó büntetését.
Miután befejeztem órákig a hatása alatt voltam.Köszönöm szépen @lexieking, hogy olvashattam a könyvedet!
Ezzel a regényből vett idézettel ajánlom mindenki figyelmébe ezt a szívet tépő,szenvedélyes történetet…

„Az életben nagyon sok pofont kapunk és nagyon sok sebet szerzünk,amelyek láthatatlanok,és amelyek a legjobban fájhatnak.Mégis továbbmegyünk.”

1 hozzászólás
Nasassia>!
Lexie King: Királylány

Jobban tetszett, mint az Élet vár, bár szerintem ebből a történetből két könyv is kijöhetett volna (vagy „a kevesebb, néha több” érzetem volt). Stílusa nagyon tetszik. Amikor a tipikus sablonos történetet várod, csavar egyet a másik irányba. Remélem lesz rá lehetőségem, hogy más művét is olvashassam. ☺️

2 hozzászólás
kkitti12>!
Lexie King: Királylány

Atyaúristen.. Nehéz egy ilyen történet után szavakat találni, értelmesen megfogalmazni azokat az érzelmeket amiket ez a könyv adott.
Bizony ez a könyv is megmutatja, hogy mindig az élet a rendező, ő rendezi az életünknek, sorsunknak nevezett színdarabot. Ő osztja a lapokat, és rá kell jönnünk, hogy nem vagyunk mindig nyerő szériában.
Meredith a történet elején kicsit semleges volt számomra, inkább nem kedveltem mint igen. Kicsit jégkirálynő volt, de ahogy haladtam a történetben úgy kezdtem egyre jobban megkedvelni, megszeretni a karakterét. Egy hihetetlenül erős, bátor, szenvedélyes nőt ismertem meg végül a személyében.
Brock.. fiatalkori seggfej énjét nagyon utáltam. A könyv vége felé a testvére Gabriel rávilágít arra, hogy miért nem. Viszont azt az énjét aki lett, gondoskodó, megbízható, na őt nagyon is imádtam. Szerelmes lett, de nem egy golyóit elhagyó szőrös mamusz.
Titkok amelyek valóban titkok maradnak majdnem végig, mert az írónő csak sejtet dolgokat, hogy aztán a végén hirtelen rántsa le a leplet róluk mint egy ragtapaszt, ami bizony fájt. Megkönnyeztem azt amit a sorstól kaptak, mert a titkok túl későn derültek ki köztük.
Az életben sokan nem azok akiknek mutatják magukat, sok minden nem az aminek látszik. Sokszor nem is gondolnánk mi lapul egy fényes külcsín mögött, erre több esetben is rámutat az írónő. Ugyanakkor azt is megmutatja, hogy egy tetovált, kopasz, kigyúrt ember sem minden esetben bűnöző. Sosem szabad ítélni csak külsőségek alapján.
Viszonylag rövid történet, mégis annyi mondanivalója van, hogy úgy éreztem ez az érzelmi hullámvasút amire felületem még jó ideig nem ér véget.
Köszönöm, hogy megírtad! Várom a következőt ami kibillenti az érzelmi egyensúlyomat. ♥

1 hozzászólás
Szomódiné_Buzás_Erzsébet>!
Lexie King: Királylány

Nagyon tetszett Meredith és Brock története.Alig tudtam letenni,olvastatta magát.Nevettem,könnyeztem olvasás közben és néha egy két pofont kiosztottam volnaImádtam♥Izgatottan várom a következő történetet kedves írónő!!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Könyvmoly1958>!

Akik szeretik egymást,nem csak a boldog,felhőtlen pillanatokban tartanak ki egymás mellett.

Detty77 >!

A szívem viszi előre a lábamat, az eszem megállítana!

Detty77 >!

Küzdhetek ellene, szembeszállhatok vele… de mi értelme lenne, ha utána mind a kettőnket mély és vérző sebek borítanának?

Detty77 >!

Nem esünk minden héten szerelembe. Nem elég egy átsírt éjszaka, hogy jöjjön a következő Ámor nyila. Tudunk mélyen, tiszta szívből, szerelemmel szeretni, de az élet rövid. Nekünk is csak egy van belőle, mi is szeretnénk megtalálni azt a személyt, akivel leélhetnénk a rohanó perceket.

Detty77 >!

Mert nem csak a szép, felhőtlen időkben tartunk ki egymás mellett, hanem akkor is, amikor a világ összes, megoldhatatlannak tűnő problémája a nyakunkba hullik.

Magyar_Szerzők_Könyvei_Blog P>!

A tekintetem összetalálkozik egy piros bikinialsóval. A piros anyagba simuló fenék utolérhetetlenül kerek formája olyan, mint egy ropogós cseresznye, amibe szívesen beleharapna az ember.

Magyar_Szerzők_Könyvei_Blog P>!

Nem tudom, honnan és miért, de ismeretlen erők fognak körbe, és a féltékenység keserű ízét érzem.

Magyar_Szerzők_Könyvei_Blog P>!

Megfagy az ereimben a vér, hiába döntöttdöntött ma csúcsot a hőmérséklet. A húsvilla kicsúszik a kezem közül, amikor összekapcsolódik a tekintetünk.
Halk koppanással érkezik a húsok közé.
Lángoló vörös.
Meredith!
Meredith Burton a szomszédom!

Magyar_Szerzők_Könyvei_Blog P>!

Elveszek az íriszében. Még mindig olyan szép, mélyzöld, amilyenre emlékeztem. Hosszú, dús, fekete szempillái miatt ellenállhatatlan a pillantása.

Magyar_Szerzők_Könyvei_Blog P>!

Brock Ross nem létezik számomra. Nem láttam, és nem is beszéltem vele. Levegő. Láthatatlan és megfoghatatlan. Képtelenség elkerülni, mivel csak egy kerítés választ el tőle, de megpróbálkozom a lehetetlennel.

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Steel: Érzéki rabság
Anne L. Green: Baljós szitakötő
Borsa Brown: Gyalázat és szenvedély
Benina: Káosz és Fegyelem
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.
Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!
Marilyn Miller – Ella Steel: Üldözöttek
B. E. Belle: Vándorok