Unbreak ​Me – Gyógyíts meg! 46 csillagozás

Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

„Ha összetörsz, megmentelek…”
Még csak huszonegy éves vagyok, de már selejtes áru lettem. Mindenki ribancnak tart. Csődtömeg vagyok. Amióta az eszemet tudom, én vagyok a tökéletes családom fekete báránya. Lefújtam az esküvőmet William Bailey-vel, az egyetlen férfival, aki úgy gondolta, hogy érdemes törődni velem. Egy év telt el azóta, és most arra készül, hogy feleségül vegye a testvéremet. Amíg meg nem kérem, hogy ne tegye… „Ha összetörsz, megtalállak…” Asher Logan olyan férfi, aki látja a repedéseket az álarcomon, és egyáltalán nem akarja helyrehozni az életemet. Asher azt szeretné, hogy hagyjam abba a bujkálást, és ne színleljek tovább. Asher le akarja rombolni a védőfalaimat. De akkor el kell árulnom neki a mocskos titkaimat, és meg kell bocsátanom a vétkeit. A múlt mázsás teherként nehezedik rám, nekem pedig el kell döntenem, melyik férfit választom: azt, amelyik egyben tart, vagy azt, amelyik megengedi, hogy összetörjek?

>!
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155435485 · Fordította: Bótyik Bettina Zora

Kedvencelte 4

Most olvassa 2

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 36


Kiemelt értékelések

>!
kocybaba P
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

Gyengéim azok a romantikusok, ahol két pasi is jut egy kötetre, ahol versengenek a hősnőért és nem lehet tudni, ki lesz a befutó. Nem is feltétlen a kakasoskodás miatt, inkább a döntés folyamatának izgalma és a miértek az, ami úgy hívogat. Már a fülszöveggel felcsigázott, majd meg is adta ezt könyv, sőt még jóval többet is. Maggie egy olyan karakter volt, akit pont az ellentmondásosságáért szerettem meg. Hihetetlen nyílt, szókimondó, miközben egy hatalmas csomagot cipel és a legbelül bezárkózik. Will a múltja, Asher pedig a jelene. De nem tudni ki lesz a jövő, hova tart az egész, a több szemszög által még tovább fokozva a kedélyeket. Lehetett találgatni, szurkolni, titkokat bontogatni. Nem mondom, hogy nem akad párja, de engem abszolút megfogott és fel is csillant a szemem annak láttán, hogy hamarosan érkezik az írónő következő könyve, amire majd biztos, hogy lecsapok.:)

>!
Zso89 P
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

„Érzem, ahogy az önuralmam darabjaira hullik a nyomás alatt, de nem állítom meg, mert – miatta – hagyni fogom, hogy összetörjek.”

Nem olvastam még az írónőtől.
A fülszöveg nagyon kíváncsivá tett,és a borító is megtetszett.
Sokkal de sokkal több volt ebben a könyvben mint amire számítottam.
Nem igazán tudom hogy egy ennyire fájdalmas történet hogy landolhat a kedvencek közé,de nekem oda került.
Több titok,több sérelem,több fájdalom volt eltemetve a múltban mint amire fel voltam készülve.
Sejtettem dolgakat de több szörnyűség volt mint amire számítottam.
Sokkal mélyebben érintett a könyv mint gondoltam volna.
Imádom a váltott szemszögeket,bár itt három is volt belőle.
Eleinte furcsa volt de hamar megszoktam,nem volt zavaró.

Maggie nagyon vegyes érzéseket váltott ki belőlem,nem igazán tudtam mit gondoljak róla,aztán mikor kezdtem őt megérti kitisztult a kép…..
Azt gondolom sok dolgot viszünk tovább a szülőktől az életben egyaránt rossz és jó dolgokat is.
Maggie szülei teljesen elvágták magukat előttem.
Nem viselkedünk így egy gyerekkel.
Nem hibáztatjuk őt a saját hibáink miatt.
Nem bántjuk lelkileg a saját kudarcaink miatt.
Még ha tudjuk hogy hibát hibára halmoz akkor is segítjük,óvjuk,védelmezzük.
Mindenki csak azt látta Maggie-ben amit hagyott hogy lássanak belőle,így védte magát másoktól.
A kimondott szavaknak súlyuk van,amik nagyon tudnak fájni.
Nem mondom hogy mindent jól csinált az életben és ez nem mentség a hibái alól,de megpróbálta hogy jobb legyen,hogy jobban legyen….

AsherAsherAsher
Azt kell mondjam most már tuti hogy én mindíg a „rosszfiút” választanám.
Imádtam Ashert,főleg mikor spoiler
Ő nem csak egy csinos testet látott benne mint mindenki más,néha már túl romantikus volt,jobban törődött Maggie lelkével mint testével,és ez így volt jó.

Will szimpatikus volt bár azt kell mondjam csalódtam benne.
Azt hitte jót tesz Maggie-vel hogy eltitkol dolgokat de nem így volt.
Valószínű sok minden másképp történt volna.
Mindenki homokba dugta a fejét és senki nem akart szembe nézni semmivel.
Ezért is volt számomra a legerősebb karater Maggie.
Hiába tört össze annyiszor mindíg össze rakta a darabkáit.
Remélem olvashatok még az írónőtől.
IMÁDTAM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

>!
ƨɔɴом P
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

Rajottem mi a bajom a Lexi Ryan könyvekkel!
Instant módon beleeroltet egy harmat gyenge spoiler, amirol tudod kb a 30.oldal kornyeken, hogy igazabol nem is letezik… na itt sem volt maskent. Es igazabol ez az alapszitu teljesen el is veszi a konyv elet, es le is rombolja azt az egyebkent izgalmas alaptortenetet amit kitalal.
Maggie-t termeszetesen nem birtam, sok retunek probalta abrazolni a szerzo, de basszus total egy siku maradt nekem. Arrol nem is beszelve, hogy total felesleges szenvedeseknek tette ki magat.
Will egy igazi p*cs, ra nem is tudok jobb szavakat hasznalni. Persze varhato volt, hogy a spoiler
Asher egy jo karakter lenne, ha ne muvelnek vele is azt, hogy mindent egy karakterbe akar zsufolni, oke elvinne a hatan a konyvet, de ne. Ertjuk, hogy felisten es uristenjajj, de na. Mondjuk az dicséretes, hogy mig Maggie jatszotta a tokeletes spoiler. Kb ennyit tudnek felmutatni vele kapcsolatban, mert tul sok a kavaras es a sz*r mogotte.
Szóval igen, azt hiszem Lexi es en bucsut intunk itt es most egymasnak. Pápá

>!
pufivipi
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

Lexy Ryan megcsinálta, kettőből 10 pontot gyűjtött nálam. Ezt a könyvet is annyira élveztem, mint az előzőt. Más történet, mégis olyan jól szövi egymásba az eseményeket, fokozatosan adagolja az információkat. Az érdeklődésemet végig fenntartotta,sőt nehéz volt lerakni.
Érdekes hármas- Maggie- Asher- Will. Bevallom én végig Ashernek szurkoltam,a viselkedése teljesen levett a lábamról, ez aztán a pasi ( és sikerült végig annak maradnia). Will személye számomra eléggé háttérbe szorult, ennek ellenére szívesen olvasnék róla egy szóló könyvet.
Maggie egy brutál erős csaj, kegyetlen múlttal. Sejtettem a titkait, de sokkal durvábbak, mint gondoltam.
Remélem lesznek még magyar fordításai az írónőnek, én biztosan vevő vagyok rájuk.

>!
BezTina 
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

Ez a könyv az a kategória ami kívül kemény, de fájdalmat sugàroz, ha kinyitod egyszerre vérzik, és fellélegezve könnyebbül meg. Nagyon dühös vagyok, a körülményekre, arra, hogy még nagyon fiatal volt Maggie és -habâr megtett dolgokat- senki nem ràzta fel/ölelte meg…hisz akàrhogy is nézzük nem minden volt az ő hibàja a lavina ami elindította a lejtőn biztos nem..
W és S, hmmm mindkettőjüket imàdtam..de örülök, Maggie vàlasztàsának.
Ez az a könyv, ahol dühös voltam a szülőkre, DE valahol nagyon mélyen megértettem miért burkolóztak csendbe..
Csend…igazsàg szerint, itt jó ideig mindenki csendbe volt és még is olyan volt mintha egy megkövezés kellős közepén àllnék.

Velük együtt küzdöttem, örültem! Ajànlom mindenkinek akik szeretik a mély fájdalommal àtszött történeteket..ahol a sötétség felett győzedelmeskedik a fény, a végső zuhanàskor ott terem egy szőnyeg..

>!
DeathQueen P
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

„Mindenkinek szüksége van valakire, aki a gondját viseli.”

Megunhatatlan ❤ Amikor olvastam, hogy Maggie hány éves, akkor nem hittem el. Azt hittem, hogy szórakozik velem valaki. 21 évesen ennyi mindent átélni… Asher karakterét nem lehet nem szeretni ❤ Annyira érzelmes pasi, hogy az már rendkívüli. Legalábbis én így gondolom. Will annak a bizonyos szerelmi háromszögnek a harmadik tagja is ugyanolyan szerethető. Bár egy kicsit aljas húzásnak gondoltam a Maggie tesójával történteket. Annyi titok volt ebben könyvben, hogy nem győztem követni.

>!
Kathreen
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

Maggie kicsit olyan, mint egy szirén, mindenki őt akarja.
Kicsit meglepődtem, hogy még csak 21 éves és már mennyi minden történt vele.
Olvastatta magát, oldalról oldalra kiváncsivá tett, hogy még milyen mocskos titokra derül fény, viszont egy idő után már csak azért szorítottam, hogy csak találja meg a boldogságot, elég a titkokból.

>!
Detty77
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

Nagyon tetszett a történet! Maggie múltja és a ki nem mondott szavak, melyek elképesztő hatással lesznek egy fiatal lány életére, sőt össze is törik! Will karaktere nagyon pozitív volt, és hihetetlenül szerethető. Asher szintén sérült volt, de hatalmas szeretet volt benne. Az epilógus lehetett volna egy picit személyesebb, de összességében nagyon tetszett♥

>!
Emese_Szilágyi_2
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

Huh… nagyon tetszett nekem ez a könyv. Olvastam volna még tovább is. Tetszett benne, hogy ezúttal nem a jó kislányért, hanem a „rosszért” volt a versengés a fiúk között. Azért is tettem idézőjelbe a jelzőt, mert Maggie igazából nem volt rossz. Először a körülmények áldozata volt, a szülőknek kellett volna mellszélességgel kiállni érte, nem pedig őt hibáztatni, csak mert az könnyebb volt a szívüknek. Másodjára hozott egy rossz döntést, de akkor is gyerek volt még. A tőle telhető legjobbat próbálta kihozni a helyzetéből. Azonban sajnos az emberek rosszindulatúak, gonoszak, könnyen ítélkeznek. Maggie valójában áldozat, nem pedig a tipikus „ rossz lány”. Nagyon megszerettem a karakterét, mert igyekezett változtatni az életén és az őt ért sérelmek ellenére is jó szívű tudott maradni. Erős lány. Nem sokan bírták volna, amit ő.
A férfiak közül Asher már elsőre szimpatikusabb volt, mint Will dacára, hogy egyértelműen ő volt a rossz fiú. :D De ő sem volt olyan nagyon rossz. Tetszett, ahogy megküzdött Maggie-ért, nem adta fel, nem vonult vissza, de végig türelmes maradt. Szurkoltam nekik végig.
Összességében egy jól megírt, szórakoztató olvasmány. Olvasnék még az írónőtől. :)

>!
L_B_Mariann
Lexi Ryan: Unbreak Me – Gyógyíts meg!

Egyetlen egy személy volt akit sikerült megkedvelni, az egész könyvből. Ő pedig nem más mint Asher.
Egyszerűen nem tudtam azonosulni Maggie-vel. Nem értettem a cselekedeteit.
Az egész történet egy katyvasz.


Népszerű idézetek

>!
Nickie 

"-Gyönyörű vagy – suttogja.
– Ez csak külsőség. Jelentéktelen.
– Néha. De a te szépséged? A szívedből sugárzik, Maggie és olyan átkozottul fényes, hogy átragyog a falakon, amiket azért húztál fel, hogy megvédd magadat,"

184. oldal

>!
Nickie

„-Szabadon osztod meg a tested másokkal. Lehet, hogy ez igaz.És lehet, hogy átkozottul igyekszel elrejteni a szívedet a világ többi része elől. De nem vagy rideg. Hatalmas szíved van, Maggie. Akkora, hogy kilátszik onnan ahonnan megpróbálod elrejteni.”

175. oldal

>!
Nickie 

“Néhányan túl ridegek vagyunk ahhoz, hogy képesek legyünk a valódi szeretetre.”

219. oldal

>!
Nickie 

„Mindenkinek szüksége van valakire, aki a gondját viseli.”

135. oldal

>!
inci81 

Már fülig érő szájjal vigyorog, és az átkozott szívem majdnem megáll a mellkasomban. Az idegen nem csupán szexi, hanem bugyiszaggatóan dögös, amikor vigyorog.

16. oldal

>!
Nickie

„A szavak nagyon tudnak ám fájni, Maggie.”

59. oldal

>!
Beusom24

Csak nekem van olyan szerencsém, hogy pont egy olyan rosszfiút választok, aki igazából Mr. Érzékenység, és meg akar ismerni.

>!
Nickie 

„- Mellettem nem kell úgy csinálnod, mintha erős lennél Maggie. Csak legyél.”

179. oldal

>!
Nickie 

„A plafont bámulom, és gyűlölök mindekit, aki elhitette velem, hogy a szerelem egyszerű, hogy könnyű.”

107. oldal

>!
Nickie

"- Csak véges számú alkalommal nyelheted vissza a csúnya szavakat, amiket rólad mondanak, mielőtt a DNS-ed részévé válnak. Néhyán lánynak azt mondják, fontosak, így az a részükké válik. Néhánynak azt magyarazzák, hogy tehetséges, vagy rusnya, vagy kövér, vagy különleges. Ez egy önbeteljesítő jóslat.

179. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
Leisa Rayven: Álnok szerelem
Vi Keeland: Csak szex
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Kristen Ashley: A titokzatos Ő
Monica Murphy: Second Chance Boyfriend – Második esély pasi
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk