Sodródás (Blackhawk fiúk 1.) 172 csillagozás

Lexi Ryan: Sodródás

Régebben ​csak egy dolog érdekelt, a foci – az edzések, a meccsek, hogy kiérdemeljem a helyem a legjobb csapatban a profik között. Mindenem megvolt, mégis inkább a drogokat és az alkoholt választottam, ráadásul kiakasztottam mindenkit, aki próbált megállítani. Most pedig felfüggesztettek a csapatban, házi őrizetbe kerültem, és kénytelen vagyok hat hónapot otthon tölteni, hogy összeszedjem magam. És a hab a rohadt tortán? A szomszéd szobában alszik a legjobb haverom csaja, Mia Mendez – az egyetlen lány, akit valaha szerettem, élő emlékeztetője mindannak, amit bánok.
Fogalmam sincs, hogy Mia közelsége a mennyország lesz-e vagy a pokol. Egy ujjal sem érhetek hozzá – és nem csak azért, mert az apámnak dolgozik. Másnak adta a szívét. De a baleset óta, ami elvette a bátyja életét és mindent megváltoztatott, olyan lett, mint egy zombi, ellöki magától a barátait, és nem foglalkozik az álmaival. Mindketten megtörtünk, zsibbadtan figyeljük a körülöttünk zajló életet, és a pokol… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Pipacs könyvek

>!
448 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155435591
>!
Pioneer Books, Budapest, 2019
448 oldal · ISBN: 9786155435645 · Fordította: Bótyik Bettina Zora

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Mia Mendez · Arrow Woodison


Kedvencelte 20

Most olvassa 7

Várólistára tette 108

Kívánságlistára tette 87

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Lexi Ryan: Sodródás

Ezek az átkozott, szexi borítók. (Főként az eredeti cover.) *fütyül*
Majdnem hagytam magam félrevezetni és rögtön a borító alapján ítélni.
„Magamban. Fogadni merek, a borító jobb, mint a történet."
Majd aztán az első néhány fejezetnél éreztem, hogy ez más lesz. Végül sokkal intenzívebb volt, mint amire számítottam és a kezdettől, majdnem a végéig rabja lettem a történetnek. Oldal után oldalak, fejezet után fejezetek. Így megy ez egy jó könyvnél.
A főszereplőknek legalább annyi nehézségen kell végig menniük, mint Rómeónak és Júliának. Mindenesetre Mia és Arrow szerelme minden nehézség ellenére szép volt és olyan, ami előre meg van írva a csillagokban. Mind a két főszereplő szerethető volt külön is, együtt is. A történet végén a csavart nem láttam előre.spoiler Kíváncsi leszek a többi Blackhawk fiú történetére is.

2 hozzászólás
Tünde_JLT I>!
Lexi Ryan: Sodródás

Egyszerűen tökéletes ♥
Elrabolták a szívemet a Blackhawk fiúk.

3 hozzászólás
Ella19>!
Lexi Ryan: Sodródás

Imádtam ezt a könyvet. A történet is zseniális volt. A borító pedig igazán szexi. Természetesen először a borító miatt akadt a kezembe. Tetszett, hogy a múlt és a jelen is megjelent benne. Így a könyv végére mindent sikerült megértenem. Na de akkor a szereplőkről. Brogan egy kedves pasi, aki mégis sokat hibázott. Az elején sajnáltam, de sajnos a végére már nem tudtam, hogy mit is érzek iránta. Eszméletlenül haragudtam rá, ugyanakkor nem sok mindent tudhattam meg róla. Brogan legjobb barátja volt Arrow. Azonban én azokból a párbeszédekből amik lezajlottak közöttük nem éreztem úgy. Olyan volt, mintha irigykedett volna Arrowra. Arrow egy szexi pasi, aki nagy terhet cipel a vállán. Mia egy szimpatikus lány volt nekem a kezdetektől fogva, viszont nem kellett volna játszadoznia egyik fiú érzéseivel sem. Christ és Masont imádtam. Nagyon várom már, hogy olvashassam az ő történetüket. Maga a könyv a kedvencem lett, biztosan fogok még az írónőtől olvasni.

Trice29 P>!
Lexi Ryan: Sodródás

Nagyon nehezen kezdtem a könyvet. Annyira hiányzott valami az olvasás közben. Folyton olyan érzésem volt, hogy jó a történet, de valami nagyon visszafog. Leginkább a fásultság, az érzelmek hiánya. Annál nagyobb sokként ért a pofon. Megkaptam mindent, amit addig hiányoltam sokszorosan felturbózva. Innen már nem volt megállás, elkapott a gépszíj. Alaposan felmosott velem az írónő, úgy ontottam a könnyeimet. A végére persze megérkeztek a miértek is és a megnyugvás. Azt hiszem egy kitűnő sorozatnak nézünk elébe ♥

4 hozzászólás
Annie1416>!
Lexi Ryan: Sodródás

Nekem volt egy depresszív hangvétele a könyvnek, ami miatt elég furán éreztem magam, már rögtön az első oldaltól kezdve. Végig gyomorideggel olvastam, ami eddig nem fordult elő velem. Ez az időben való ugrálás is eléggé zavart.
Miát sajnáltam az élete miatt spoiler, illetve a baleset következményei miatt, de a felfogása,spoilernekem elég fura volt.
Arrow eleinte ellenszenves volt, de ahogy haladtunk előre egyre inkább megkedveltem és sajnáltam szegényt.
Mellékszereplőként Mia barátnőjét Bailey-t és Arrow csapattársait, Mason-t és Chris-t is szimpatikusnak találtam.
Az edző, aki Arrow apja helyett apja volt…inkább hagyjuk, kiverte nálam a boztosítékot.
Ha nem lett volna a mellkasomon egy hatalmas nyomás, miközben olvasom, akkor az 5 csillagot is megadtam volna.

kocybaba P>!
Lexi Ryan: Sodródás

A borító és a fülszöveg alapján nem voltam rá felkészülve, hogy így ledózerol ez a könyv. Nem volt épp kímélő, rögtön bedobott a mélyvízbe, a szívfájdalom közepébe, amihez még hozzájött a váltott szemszög, az időben való ugrálás, ami megköveteli, hogy résen legyen az ember. Búval, gyásszal, bűntudattal, „mi lett volna, ha”-kal volt kibélelve, kétes helyzetekkel megtűzdelve, és majdnem végig fel-le liftezett a gyomrom miatta. Arrow lenyűgözött a szerelmének erejével, rajongásával, Brogen egyre jobban ment össze a szememben és Mia a józan gondolkodásával elképesztett, míg máskor viszont a döntései miatt harag töltött el. Valódi hullámvasút a múlt és jelen, a szomorúság és a szenvedés tengerén. Talán kicsit túl is lett tolva ilyen tekintetben, de az egyszer biztos, érzelmeknek nem maradt híján…

Bitten>!
Lexi Ryan: Sodródás

Hát én nem is tudom……
Néhol zavart a sok múltban vájkálás, talán kicsit sok is volt.
Nem mondom, hogy egy jól felépített történet, de egész ügyesen próbálkozott. van mit csiszolni és finomítani, de érzek egy egyedi ízt ami tetszik. Tetszettek a karakterei. Jó hogy Arrowra koncentrált. Brogen nekem ….. inkább hagyjuk a könnyebb utat választom én is.

Kíváncsi vagyok mit tud kihozni még a srácokból.

ƨɔɴом P>!
Lexi Ryan: Sodródás

Vártam amíg kicsit ülepszik bennem a történet.
Igazából hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tetszett, sőt… viszont rengeteg olyan pontja volt, ami miatt még sem maradéktalan a tetszésem.
Az első és talán a legnagyobb Mia maga. Félre értés ne essék Arrow sem sokkal jobb, de Ő legalább próbálkozott.
Mia-ra simán rá lehetne húzni, hogy r****, mert lássuk be, aki azért van valakivel, mert neki az a kényelmes és védi magát a másiktól, miközben persze végig rá gondol, arra nem sűrűn találni jobb szót. Az egész jajj de szegény Brogan spoiler egy vicc. És vicc az egész kapcsolatuk, mert ez nem volt az.
Arrow a másik ellenpont, őt mondjuk csúnyán megtréfálta az élet spoiler. Igazából nekem ő abszolút szimpatikus volt, és bírtam azt is, ahogy Mia-hoz állt hozzá. Noha enyhe túlzásnak éltem meg ezt a meglátni és megszeretni dolgot, de valahol mégis.
A másik az egész baleset. spoiler
spoiler
Szóval igen, tetszett, de túl elrugaszkodott dolgok vannak benne nekem, ami miatt nem tudtam úgy értékelni, ahogy az alap ötlet elragadott.

11 hozzászólás
Zso89 P>!
Lexi Ryan: Sodródás

Olvastam már az írónőtől és az kedvenc lett,ezzel sem vagyok másképp.
Mondjuk a borító alapján (amit természetesen imádok) nem gondoltam volna hogy érzelmileg egy ennyire „mély” könyv lesz.

Azt kell mondjam hogy teljesen összetört ez a könyv,de be kell vallanom imádtam.
Ennyi szenvedést,ennyi kínt és fájdalmat nem lehet elviselni.
Mikor már azt hittem hogy végre már jön egy kis boldogság vagy csak egy kis remény a „jobb” jövő felé mindíg történt valami.

Mia szimpatikus karakter volt akit egyből megkedveltem,egy nagyon erős lány.
Viszont mindkét szülő viselkedését ők szenvedték meg Nic-el.
Én nem valószínű hogy nem bocsájtottam volna meg vagy egyáltalán szóba sem álltam volna velük.

ArrowArrowArrow ❤❤❤❤❤
Egy percig sem gondoltam volna hogy nem a „rosszfiú” kategóriába foglak sorolni.
Egyszerűen levettél a lábamról és még meg sem kellett erőltetned magad.
Egy csupaszív pasi vagy,imádtam hogy nem féltél kimutatni az érzéseidet ha jók ha rosszak is voltak azok.
Hiába volt meg mindene úgy érezte mégsincs semmije.
A kemény külső érző szívet takart,és imádtam.
Sok minden történt,sok mindennek kellett kiderülnie hogy sok mindent megértsünk vele kapcsolatban.

BroganBrogan
Veled igencsak hadilábon álltam.
Rossz érzés mert az elején kedveltelek.
Kedveltelek aztán tettél dolgokat amik után már csak sajnálatot éreztem.

A végével természetesen nem vagyok elégedett,mivel olyam hosszú és fájdalmas út van Mia és Arrow mögött azt hittem kapunk még egy kicsivel többet a „jóból.”
De sebaj új kedvencet avatt.
IMÁDTAM.❤❤❤❤❤
Remélem a többi részt is olvashatom,remélhetőleg hamarosan.

14 hozzászólás
Evika82 P>!
Lexi Ryan: Sodródás

Nem voltam teljesen elégedett a történettel, de valamiért mégis megfogott.
Kicsit fura volt az időbeni oda-vissza ugrálás, ezt először meg kellett szoknom, hogy igazán élvezni tudjam az olvasást. De aztán elkapott a gépszíj.
A végére kicsit sok lett a titok, a dráma ezért vontam le az 1 csillagot. Kicsit kevesebb kavarás, titkolózás, és simán 5 csillagos a könyv. Ezt az írónő szerintem kicsit túltolta…
A szereplőket viszont szerettem, még a mellékszereplők is érdekesek, figyelemfelkeltők. Ezért kíváncsi leszek a következő könyvekre is.


Népszerű idézetek

turanett P>!

Ne akarj versenyezni egy halott emberrel – mondja.
– A holtak mindig győznek. Fogadd el ezt egy olyantól, aki pontosan tudja.

Tünde_JLT I>!

néha a legjobb és egyetlen dolog, amit tehetek, hogy levegőt veszek.

1 hozzászólás
Tünde_JLT I>!

Tudom, hogy a világ bizonyos pillanatokban túl kegyetlen tud lenni, máskor viszont hihetetlenül tökéletes.

SzRéka >!

Nem csak jelentesz valamit számomra. Te vagy a mindenem.

Kapcsolódó szócikkek: Arrow Woodison
Zso89 P>!

– Mi az a dolog, amire olyan kétségbeesetten vágysz, hogy akkor is rosszul vagy, ha arra gondolsz, hogy megkapod, és akkor is, ha arra, hogy soha nem lehet a tiéd?

Zso89 P>!

– Esküszöm, valami izommágnes van beléd ültetve. Minél erősebbek, annál gyorsabban megtalálnak téged. – Felhorkan. – Ez mocskosabban hangzott, mint amilyennek szántam, de valószínűleg igaz.

nypiro P>!

A nap nem megy sehova, de a tűznek előbb-utóbb üzemanyag kell.

Flowers018>!

-Te mit tennél a helyemben?
Veszélyes terep, figyelmeztet az eszem. Figyelj oda, mit mondasz.
– Ez attól függ. Boldoggá tesz téged?
– Utálom ezt a kérdést. Alapjáraton nem tetszik a gondolat, hogy egy személy felelős egy másik személy boldogságáért.

SeRa00 >!

Néhány démon elől nem lehet elmenekülni.

51. oldal

SzRéka >!

Néha azokba szeretünk bele, akikbe nem kellene, pont akkor, amikor nem szabad.


Hasonló könyvek címkék alapján

Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Erin Watt: Megtört herceg
Rebecca Donovan: Boldogító lélegzet
Jay Crownover: Rule
Tammara Webber: Breakable – Törékeny
Rachel Van Dyken: Egyetlen
B. N. Toler: Lélekvesztők
Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
Courtney Cole: Ha elhagysz
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj