A korszerű táplálkozást célozza ez a szakácskönyv,amely a, gyümölcsök új vagy kevésbé ismert elkészítési módját ismerteti.Bizonyára sok háziasszonynak szokatlannak tűnik majd a gyümölcsös hús,szárnyas vagy szendvics,de érdemes ezeket az ételeket kipróbálni,új ízt jelentenek étrendünkben.Remélem megkedvelik a kalóriaszegény,de egészséges joghurtos,kefires salátaönteteket,a túróval készült gyümölcsételeket és a sajtok felhasználására adott recepteket. Igyekeztem olyan ételleírásokat összegyűjteni, amelyek nem túlságosan munkaigényesek, így különösebb fáradság nélkül elkészíthetők a második műszakban is. Végül szeretném a háziasszonyokat felszólítani: bátran fűszerezzenek egyéni ízlésük szerint, és ne féljenek új ötletekkel továbbfejleszteni a recepteket.
Gyümölcsös, túrós, sajtos ételek 1 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Minerva családi könyvek
Most olvassa 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Hargitai György: Az étel a legjobb orvosság 2. ·
Összehasonlítás - Borics Kata – Ducza Gabi: 107 egészséges étel ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Kedvencek könnyebben 93% ·
Összehasonlítás - Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe! ·
Összehasonlítás - Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód ·
Összehasonlítás - Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya ·
Összehasonlítás - Déri Szilvia: Kovászkaland 91% ·
Összehasonlítás - Csigó Zita: Csomagolj ebédet! ·
Összehasonlítás - Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok ·
Összehasonlítás