Gyümölcsös, ​túrós, sajtos ételek 1 csillagozás

Lévai Vera: Gyümölcsös, túrós, sajtos ételek

A korszerű táplálkozást célozza ez a szakácskönyv,amely a, gyümölcsök új vagy kevésbé ismert elkészítési módját ismerteti.Bizonyára sok háziasszonynak szokatlannak tűnik majd a gyümölcsös hús,szárnyas vagy szendvics,de érdemes ezeket az ételeket kipróbálni,új ízt jelentenek étrendünkben.Remélem megkedvelik a kalóriaszegény,de egészséges joghurtos,kefires salátaönteteket,a túróval készült gyümölcsételeket és a sajtok felhasználására adott recepteket. Igyekeztem olyan ételleírásokat összegyűjteni, amelyek nem túlságosan munkaigényesek, így különösebb fáradság nélkül elkészíthetők a második műszakban is. Végül szeretném a háziasszonyokat felszólítani: bátran fűszerezzenek egyéni ízlésük szerint, és ne féljenek új ötletekkel továbbfejleszteni a recepteket.

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Minerva családi könyvek

>!
Minerva, Budapest, 1980
80 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632231821

Most olvassa 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Hargitai György: Az étel a legjobb orvosság 2.
Borics Kata – Ducza Gabi: 107 egészséges étel
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Kedvencek könnyebben
Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe!
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya
Déri Szilvia: Kovászkaland
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok