Az ​önhipnózis technikája és felhasználása a mindennapi életben 3 csillagozás

Leslie M. LeCron: Az önhipnózis technikája és felhasználása a mindennapi életben

Ez a könyv hozzásegíti önt, hogy a tudatalatti működését és hatásmechanizmusát jobban megértse. Megtanulhatja, miként tud közvetlen kapcsolatot teremteni a tudatalattijával, s hogyan képes befolyásolni önmaga kiteljesedését.

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 1998
252 oldal · ISBN: 9635487819

Most olvassa 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Raizo >!
Leslie M. LeCron: Az önhipnózis technikája és felhasználása a mindennapi életben

Hasznos olvasmány. Ugyan a technikát még nem tanultam meg, de az esettanulmányok nagyon tetszettek. :)

o_rita P>!
Leslie M. LeCron: Az önhipnózis technikája és felhasználása a mindennapi életben

Olyan tanácsokkal szolgál, melyből valamit könnyű felhasználni. Pl. az ingamódszert. Ezt meg is tettem már. Remélem, hogy egyebet is fel tudok használni belőle. Majd próbálkozom. De ha mást nem sikerül, akkor is érdekes volt, az esettanulmányokat olvasni.


Népszerű idézetek

Raizo >!

Célul tűzheti ki magának valaki, hogy a szakmájában bizonyos idő múlva nagyobb fizetést vagy előléptetést ér el. A pozitív gondolkodás, a határozottság és a megfelelő erőfeszítések rövid időn belül meghozzák gyümölcsüket. Ha ön nem érzi jól magát jelenlegi munkahelyén, tűzze maga elé azt a célt, hogy állást változtat, vagy akár szakmát is, hiszen ha nem szereti a szakmáját, nem is tud sikereket elérni. Milyen célt tűzhet maga elé? Legfontosabb, hogy boldog legyen, amihez hozzátartozik a jó egészség is, minden egyéb cél erre építhető. Nem elvetendő az anyagi biztonság, a kiegyensúlyozott családi és szakmai élet. Kevésbé fontos a társadalmi elismertség és közkedveltség, ami bizonyos értelemben a csordaösztönt elégíti ki. Ne feledkezzék meg az önismeretről sem, mert ez fontos, hiszen segítségével tágra nyílnak a siker kapui.

Raizo >!

Amikor ön valamit szuggerál magának, a tudafalattijának be kell fogadnia az ön elképzelését, különben nem hajtja végre a szuggesztiót, ön bármennyire kívánná is azt tudatosan.

Raizo >!

Valamennyi viselkedési zavar, jellemhiba, neurózis, pszichózis és pszichoszomatikus betegség hátterében a tudatalatti áll. Ha sikerül rálátnunk a betegség eredetére és ősokára, s ennek megfelelően tudunk változtatni tudatos és tudatalatti hozzáállásunkon, meggyógyulhatunk.


Hasonló könyvek címkék alapján

Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak
Hoffmann Gergely: A Végtelen egyszerű
Tenzin Wangyal: A fényességes tudat felébresztése
Ni Hua-Ching: Belső alkímia
Rebecca Campbell: Lelked ragyogása
Kocsis Gábor: Beszélgetések a Kutyámmal
Joe Dispenza: Fejleszd a gondolkodásod
Sarah Bartlett: Tarot-biblia
Paul Ferrini: A tökéletesség pillanata
Deepak Chopra: A varázsló mágiája