Horgolt ​takarók 1 csillagozás

40 csodálatos minta lépésről lépésre
Leonie Morgan: Horgolt takarók

Leonie Morgan legújabb könyvében ismét káprázatos mintákat és színösszeállításokat oszt meg olvasóival. E gazdag repertorában a négyzetekből álló és a sorról sorra haladó minták rajongói sem fognak csalódni.
– A 40 takaróminta mindegyikét világos szöveges leírás, könnyen követhető mintarajz, a minta bonyolultságát jelző besorolás és nagyméretű fotó kíséri. A könyv minden mintánál három különböző méretű takaróhoz – babatakaróhoz, kis plédhez és ágytakaróhoz – közöl leírást és a fonaligény kiszámítását.
– A technikai alapismereteket összefoglaló fejezetből felfrissíthetjük horgolótudományunkat, illetve kezdőként elsajátíthatjuk az alapokat. A színek kiválasztására és összeállítására vonatkozó ötletekkel és javaslatokkal, illetve a szegélygyűjteményben található mintákkal felvértezve személyre szabott, egyedi takarókat készíthetünk.

Tartalomjegyzék

>!
Cser, Budapest, 2018
128 oldal · ISBN: 9789632783291

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Bea_Könyvutca P>!
Leonie Morgan: Horgolt takarók

Leonie Morgan: Horgolt takarók 40 csodálatos minta lépésről lépésre

Mint minden rendes horgolós könyvben, ebben is megtaláljuk az alapokat, a technikai alapismereteket, a kezdőcsomótól kezdve, a kezdő láncszemsoron át a sormagasítás mikéntjéig. Felfrissíthetjük, vagy kezdőként akár megtanulhatjuk a különböző pálcák horgolását, mind az alappálcákat, mind a speciális pálcatípusokat is.
A könyv 40 gyönyörű, színes modell leírását tartalmazza, ebből 20 takaró sorokból, 20 pedig négyzetekből szerkesztett. Nagyon tetszik, hogy kezdő szinttől a profiig tartalmaz mintákat és leírásokat.
A horgolás rajongóinak mindenképpen ajánlom ezt a könyvet, és remek ajándékötlet nagymamáknak, dédiknek és horgolni szerető néniknek. :D
Bővebben és képekkel a blogon: https://konyvutca.blogspot.hu/2018/04/leonie-morgan-hor…

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tracey Todhunter: Horgolás
Camilla Schmidt Rasmussen: Horgolt konyharuhák, törlőkendők
Herczeg Ferencné: Horgoljunk spárgából, raffiából, műanyagszálból
Herczeg Beáta: Színesen, szépen
Silja du Mont – Eveline Hetty-Burkart: Tapestry
Tone Finnanger: Kreatív ötlettár – barátságos otthon
Susan Briscoe: Japán taupe patchworkblokkok
Marie-Anne Réthoret-Mélin: Boldog karácsonyt!
Tone Finnanger: Tilda – Az otthon melege
Tone Finnanger: Tilda mesés karácsonyi ötletei