Lúgosítás ​élő ételekkel 5 csillagozás

Átállás 4 lépésben
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel

A ​legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása. Lénárt Gitta legújabb könyvében 4 lépésre bontott, részletes programot nyújt olvasóinak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre. A folyamatot a nyers konyha fotókkal gazdagon illusztrált, legfinomabb receptjeivel támogatja. Szerencsére egyre több ember ismeri fel, hogy az életmód szoros összefüggésben áll az egészségünkkel, és sejtjeink csak akkor boldogok, ha megfelelő üzemanyaggal tápláljuk őket. És mi a legmegfelelőbb üzemanyag? Ami természetes, tápegész, ahogy a természet létrehozta, a nap megérlelte: zöldségek, gyümölcsök, magok, csírák, friss hajtások. „Kedves Olvasó, ha szeretné saját kezébe venni egészsége alakulását, kérem, tartson velem, kövessen a könyvben leírt program végrehajtásában. Ismerje meg a hagyományos – savasító – étrend alternatívájaként kínált természetes, bázikus étrend alapanyagait, ételkészítési eljárásait! Lépésről lépésre bővítse ki étrendjét… (tovább)

>!
Bioenergetic, Budapest, 2013
192 oldal · ISBN: 9789639569706

Most olvassa 2

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

gjudit8>!
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel

Érdekes módszer az egészség megőrzésére, a megszokott gazdag útmutatóval, színes képanyaggal, hasznos és pontos leírásokkal… Kezdőknek kiváló útmutató az átálláshoz, vagy csak egy kellemes gasztronómiai kiránduláshoz.

Purpur>!
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel

Ez egy nagyon szép és igényes könyv, tele színes és tényleg ínycsiklandozó fotókkal, könnyen érthető leírásokkal, receptekkel. Ugyanakkor szerintem egy átlag magyar család nem, vagy csak nehezen tudja megvalósítani ezt a fajta étrendet, mert amellett, hogy bonyolult az átállás, azért az is egyértelmű, hogy kell hozzá egy bizonyos anyagi háttér. Már régóta érdekelt, mit takarhat a „lúgosítás”, sőt konkrétan ez a könyv is vonzott (talán éppen a szépsége miatt :)), és nem mondom, hogy egy-két receptet nem fogok kipróbálni – de hogy teljes mértékben ilyen étrenden éljek… hát, az még, azt hiszem, egy kicsit távolabb van tőlem.


Népszerű idézetek

Purpur>!

Ha időlegesen leáll az emésztés, akkor a szervezet tud más, szintén fontos feladatokra összpontosítani, például nekikezd a működésképtelen sejtek és szövetek lebontásához, a lerakódott káros anyagok és mérgek kiválasztásához, eltávolításához.

102. oldal

1 hozzászólás
Purpur>!

A legtökéletesebb diéta sem képes csodákra a megfelelő testmozgás, friss levegő, helyes légzés, tiszta víz és pozitív gondolkodás nélkül.

13. oldal

Purpur>!

Felelősséget kell vállalni saját egészségünkért! Tudomásul kell venni, hogy csak saját magunkat vagyunk képesek meggyógyítani és egészségben tartani. Nem mutogathatunk másra! Orvosaink elláthatnak bölcs tanácsokkal, de ezeket nekünk kell megfogadni és betartani, ők nem tehetik meg helyettünk. Nem várhatjuk el senkitől, hogy helyettünk döntsön: mit eszünk, hogyan gondolkodunk, mit iszunk, mennyit mozgunk, hogyan bánunk saját testünkkel. Visszaéléseinknek megvan a böjtje: betegségek hihetetlen sokféle változatban! Ugyanakkor pozitív erőfeszítéseinknek is garantáltan meglesz a gyümölcse: hosszú, egészséges élet!

12. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Havas Dóra: Lila füge szakácskönyv
Vrábel Krisztina: Főzd magad!
Mireille Guiliano: A francia nők nem számolnak kalóriát
Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe!
Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje
Lakatos Péter – Váczi Péter: Keto természetesen
Nadine Hüttenrauch: Tudatos étkezés, egészséges élet
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya
Victoria Boutenko: A nyers étel csodája