Élő ​növényi sajtok, tejek 1 csillagozás

Nyers finomásgok, nemcsak laktózérzékenyeknek!
Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek

A ​teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg „üres” kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás – ötlet hiányában – gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértőjének új „élő” könyve ezúttal a növényi tejek,… (tovább)

>!
Bioenergetic, Budapest, 2017
196 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632913131

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Steiner Kristóf: Kristóf lakomái
Steiner Kristóf: Kristóf titkos receptjei
Andrási Nóra: Mindenmentes
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Stőhr Gréta: Gréta kedvencei
Stőhr Gréta: Gréta konyhája
Feketéné Bokor Katalin: Életreceptek, ételreceptek
Kiss Enikő – Czanik Balázs: All In
Bánfi Ibolya – Sebestyén Balázs – Tóth Gábor: E-mentes szakácskönyv