Élő ​ételek könyve 4 csillagozás

Lúgosítás természetesen
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve

Az élő – azaz nyers, 43 ºC fölé nem hevített – ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvő népszerűségének oka elsősorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan „energiabombát” jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk, fizikai teljesítményünk, eltűnnek a gombás megbetegedések, bőrünk élővé, tisztává válik. Természetesen mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk főtt ételeket is. A fontos az, hogy minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, s ezt nagy örömmel, megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt segítséget ez a Magyarországon úttörő könyv.

>!
Bioenergetic, Budapest, 2016
196 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632910598 · Illusztrálta: Németh Katalin
>!
Bioenergetic, Dabas, 2013
196 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632910598
>!
Bioenergetic, Budapest, 2010
196 oldal · ISBN: 9789632910598 · Illusztrálta: Németh Katalin

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

>!
gjudit8
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve

Lénárt Gitta: Élő ételek könyve Lúgosítás természetesen

Jól átgondolt összeállítás kezdő nyersevők részére. Körültekintően kialakított fejezetek, ügyesen válogatott receptek, nagyon pontos és részletes fotók. Szakácskönyvként kitűnően használható!


Hasonló könyvek címkék alapján

Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Joan van Rooijen: Napeledel
Mezei Elmira: Ünnepek paleolit módra
Mezei Elmira: Paleolit finomságok gyerekeknek
Christine Bailey: Nyers ételekkel az egészségért
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Gabonaételek
Justh Szilvia (szerk.): Nélkülözhetetlen vegetáriánus könyv
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): Az ősz ízei
Oláh Andor – Kállai Klára – Vadnai Zsolt: Reformkonyha