Élő ​édességek könyve 5 csillagozás

Lúgosítás természetesen
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve

A szerző ezúttal a legsikeresebb édességreceptjeit osztja meg lelkes olvasóival.
Az élő ételekre jellemzően ezek a finomságok hőkezelés, sütés és főzés nélkül készülnek, így a bennük található értékes tápanyagok, vitaminok és enzimek továbbra is kifejthetik áldásos hatásukat. Az alapanyagaik között elsősorban rostban gazdag gyümölcsök és olajos magvak szerepelnek, nem tartalmaznak azonban lisztet, tojást, tejtermékeket, fehér cukrot.
Fontos szempont, hogy a legtöbb édesség néhány perc alatt elkészül. Nincs szükség hosszú sütési időre, a tisztítás, a szeletelés vagy a turmixolás után rövidesen tálalhatjuk az ízletes, egészséges falatokat.

Gitta sikere többek között lenyűgöző fantáziájának és kreativitásának köszönhető, amelyet a könyv igényes kiállítása is híven tükröz.

>!
Bioenergetic, Budapest, 2014
122 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632911014
>!
Bioenergetic, Budapest, 2011
128 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632911014

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

>!
Katan
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve

Lénárt Gitta: Élő édességek könyve Lúgosítás természetesen

Pillanatnyilag csakis áradozni tudok a könyvről. Pár hónapja döntöttem úgy, hogy ezután nem csak a húst, hanem minden állati eredetű élelmiszert mellőzök az étrendemből, és bizony olykor hiányzott a csoki, de legjobban a feketeerdő-torta:). Annak piros-fehér gyönyörűségessége. Ebben a könyvben viszont megtaláltam a tökéletes alternatíváját, úgyhogy most már minden rendben lesz:) Külön boldogság, hogy negyed óra alatt összedobtam, és mindenkinek ízlett.
Sosem gondoltam volna, hogy kesudióból ilyen finom habot lehet készíteni. Annyira izgi!:)
Szívesen ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki szereti az egészséges édességeket, vagy gyorsan-egyszerűt szeretne alkotni.
A könyv egyetlen „hibája”, hogy lehetne vastagabb, még több recepttel, de ezt kísérletezgetéssel, kreativitással orvosolni lehet. Köszönjük, Gitta!


Hasonló könyvek címkék alapján

Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Douglas N. Graham: 80/10/10
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Stőhr Gréta: Gréta konyhája
Andrási Nóra: Mindenmentes
Christine Bailey: Nyers ételekkel az egészségért
Stőhr Gréta: Gréta kedvencei
Nagy Zita: Vegán reggeli
Kristy Turner: Vegán!
Michael Greger – Gene Stone: Hogy ne halj meg