Lekvárok ​és zselék 3 csillagozás

Lekvárok és zselék

A Formás szakácskönyvek a kezdő szakácsoknak is könnyen elkészíthető, egyszerű ételektől kezdve az ínyencek ízlésvilágának is megfelelő, különleges ételekig rengeteg receptet sorakoztatnak fel az oldalaikon. Az érdekes forma és a különleges konyhát idéző tartalom révén a sorozatnak ott a helye minden háziasszony konyhájában, hiszen új oldaláról ismerhetik meg a jól bevált alapanyagokat, például a tojást, a burgonyát, a paradicsomot vagy a gombát, de elkalandozhatnak a hamburgerek, lekvárok, koktélok, muffinok és macaronok világába is.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Formás szakácskönyvek Napraforgó

>!
Napraforgó, Budapest, 2014
64 oldal · ISBN: 9789634454991

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ReniK P>!
Lekvárok és zselék

Az ebben a kötetben kiadott receptekre drága anyai nagymamám annyit mondana: Gyerekem, ez színtiszta pocskolás a javából. :) Valahol egyet is értek Mamával. A méregdrága alapanyagokat valóban érdekesen hozzák össze, de hogy a megadott főzési idő alatt nem lesz kész egyetlen lekvár/dzsem, de még a többségben lévő zselé se, az is biztos.


Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!