A Formás szakácskönyvek a kezdő szakácsoknak is könnyen elkészíthető, egyszerű ételektől kezdve az ínyencek ízlésvilágának is megfelelő, különleges ételekig rengeteg receptet sorakoztatnak fel az oldalaikon. Az érdekes forma és a különleges konyhát idéző tartalom révén a sorozatnak ott a helye minden háziasszony konyhájában, hiszen új oldaláról ismerhetik meg a jól bevált alapanyagokat, például a tojást, a burgonyát, a paradicsomot vagy a gombát, de elkalandozhatnak a hamburgerek, lekvárok, koktélok, muffinok és macaronok világába is.
Lekvárok és zselék 3 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Formás szakácskönyvek Napraforgó
Várólistára tette 2
Kívánságlistára tette 2
Kiemelt értékelések
ReniK P>!
Az ebben a kötetben kiadott receptekre drága anyai nagymamám annyit mondana: Gyerekem, ez színtiszta pocskolás a javából. :) Valahol egyet is értek Mamával. A méregdrága alapanyagokat valóban érdekesen hozzák össze, de hogy a megadott főzési idő alatt nem lesz kész egyetlen lekvár/dzsem, de még a többségben lévő zselé se, az is biztos.
Hasonló könyvek címkék alapján
- Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász 100% ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 96% ·
Összehasonlítás - Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv 95% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás