Értékelések 4

Naiva P>!
Leisa Rayven: Wicked Heart

„You can give up a lot of things in life and still be happy…but the one thing you're absolutely not allowed to give up on is true love. When you find it, you should grab it with both hands and never let it go, because although it may not be easy or convenient, it's worth it…You get the love you fight for. The one you think you deserve"
Nagyon szerettem a Bad Romeo-t és a Broken Juliet-et és most Liss és Liam története is megnyert magának. Már egy ideje kíváncsivá tett Ethan húgának története. Ebben mintha kevesebb idegesítő tényező lett volna, mint a korábbiakban, de nem kevésbé drámai. Elissának nincs szerencséje a szerelemben. Évek óta olyan férfit szeret, aki összetörte a szívét. A sors újra összehozza őket és kénytelen újból a Broadway egyik legnagyobb sztárjával, Liam Quinn-nel, és a jegyesével együtt dolgozni. Azóta hat év telt el, de az érzései semmit nem változtak. Ráadásul hasonló helyzetben találja magát, mint 6 évvel korábban.
Nagyon szép történet az egyetlen, igaz szerelemről, amely egész életedben veled marad, és senki mással nem helyettesíthető. A kedvenc részem egyértelműen az a jelenet volt, amikor Liam ráeszmélt, hogy az élet sajnos rövid, és milyen sokat veszíthet.

vankozsofi>!
Leisa Rayven: Wicked Heart

Számomra kicsit fura hogy valakit 7 (?) évig nem tudsz kiverni a fejedből- olyan szinten hogy kb epilepsziás sokkot kapsz miután meglátod :D főleg úgy hogy nem is volt köztetek valós párkapcsolat.. ettől függetlenül szórakoztató könyvecske volt ez is :)

1 hozzászólás
CsepAdri >!
Leisa Rayven: Wicked Heart

Szép volt, jó volt, de kicsit túl lett dramatizálva szerintem. Értem én, h színház ;) , de kevesebb most jobb lett volna. Először furcsának találtam a nagy szerelmi bánatot, mert nem éreztem az alapját, de később mikor jobban betekintést kaptam a múltba kiderült, h meg volt alapozva a dolog :)
Josh-t, mint mellékszereplőt kiemelném, mert nagyon vicces srác és kellemes humort biztosított :)

4 hozzászólás
pveronika P>!
Leisa Rayven: Wicked Heart

Imádtam! A Wicked Heart, akárcsak a sorozat első két része, egy második esély története. azonban ha mondhatom, ez volt az eddigi legjobb rész a sorozatból.

A történet főszereplője Elissa Holt, az előző köteteben főszereplőként megismert Ethan Holt húga. Elissa az egyik legjobb színpad manager a szakmájában, azonban amikor kiderül, hogy a következő színdarabjának sztárja nem más lesz, mint a híres színész, Liam Quinn, már tudja, hogy ez lesz minden idők legnagyobb kihívása számára. Ugyanis bár senki sem tudja, Elissa és Liam közös múlttal rendelkeznek. Hat éve már, hogy Liam elment szerencsét próbálni Hollywoodba és elváltak útjaik. Azóta Liam híres filmsztár lett és… közben eljegyzett egy lányt, Angel-t, aki ráadásul a színdarab női főszerepét fogja játszani. Nos azt hiszem világos, hogy Elissa miért pánikol be mikor Liam ismét előcsalogatja az addig téli álmot alvó pillangókat a gyomrában. Mert bizony Elissa nagyon-nagyon nem akar az a nő lenni, aki szétrobbantja Hollywood álompárját, akiknek már külön becenevük is van, az 'Angeliam" :D , mert hát akinek már külön beceneve van, azoktól örök szerelem várható, nemde? :D

Tudjátok, hogy nem vagyok nagy rajongója a szerelmi háromszögeknek, de bízzatok bennem, hogy ez a könyv más, és talán meg is fog lepni a végén. Liam imádnivaló volt és Elissa-t is nagyon bírtam, habár talán annyira nem volt vicces, mint Cassie. Angel pedig hű a nevéhez, egy angyal, akit hiába a „másik nő”, mégsem lehet nem imádni. :)
Az írónő humora még mindig nagyon-nagyon jó, többször hangos nevetésben törtem ki a könyv hallgatása során, a munkatársaim mosolyogtak is, hogy már megint mit hallgatok. :))

Tetszett, hogy bár ez nem egy egyszerű kapcsolat története, mégsem volt annyira szélsőségesen viharos, mint Eathen és Cassie szerelme, ez inkább egy aranyos, humoros, olvadozós könyv volt és tényleg minden pillanatát élveztem, még akkor is, amikor fájt a szívem értük, vagy amikor már annyira frusztrált a dolgok alakulása, hogy legszívesebben csak megráztam volna szereplőket, és azt hiszem, hogy ez mindent elmond. :)
Felépítésében követte a sorozat első két kötetét, hiszen a múlt és a jelen váltakozása itt is jelen volt. (Habár, hogyha nagyon őszinte akarok lenni, ez hangoskönyvben néha összezavart, de azért egy idő után mindig feltűnt ha valami nem klappolt. :D)

A könyv különálló köteteként is olvasható, és őszintén ajánlom ezt a hihetetlenül addiktív, és magával ragadó történetet.